35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
fernandez93 #6192 sziasztok kéne nekem a ring n roll nak linkje mármint a fóruménak.előre is kösz.a kereső nem találja meg
-
nincsen semmi róla (vagy csak vak vagyok) -
tzsoltika #6190 Csak nekem a betütipus is ugyanaz
Én kiszállok a Haulin topikból
Csá mindenkinek! -
FAQ FAQ FAQ FAQ FAQ FAQ FAQ FAQ FAQ FAQ FAQ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Tudom hogy már kéredeztem,de elmondaná valaki hogykell skint csinálni??? 

-
Nesze .. 20 percbe telt ..
Igaz, nem a legjobb a minősége, eltüntek a beállitásaim, win reinstall után .. -
ne fárasszatok már, egy ilyen gartneres pótot 10 perc alatt beskinezek, csak felírat.... -
Meg is látszik a minőségén .. -
Hányszor mondjuk el, hogy RaST NEM LOPKOD SEMMIT! -
tzsoltika #6183 oké!
RAST kérlek töröld az utolsó 17 hszt
kösz -
haggyuk má a f**ba ezt a témát..hiányos a skinem és kész..már rájttem én is amugy:D -
tzsoltika #6181 mutassa meg!
én ez készitettem olyan 2,5 óra alatt, ő meg 9 órát dolgozik rajta
Tudom hogy hibás, de az alapján készitettem amit belinkelt igazi képet...
és ez saját, nem lopkodom össze! -
Minek skinelje, ha már megcsinálta??? xDD -
Most nem azért a 2 forintért,de!
1 ez amit most csináltok Flém! Ugyhogy Rast leszel szíves ezeket törölni.
2. Mindannyiotoknak igaza van valamilyen szinten. Rast-nak van egy elég durva arogáns stilusa ami kezelhető, és engem személy szerint nem zavar.
De az is igaz hogy egy semmilyen durva kifogásolható kritikát nem irt a póttal kapcsolatban csak annyit hogy kicsit hiányos.. Ez akkora probléma hogy ilyen hatalmas cirkusz legyen?
Inkább fogni kéne azt a pótot és a képről a hiányos dolgokat kijavítani hogy még jobb legyen.
Vagy én is hülye vagyok? -
Nem az a baj hogy 12-15 évesek vannak a fórumon, hanem az hogy tele van az ilyen értelmetlen, nehézfelfogású fajokkal mint te is. Ha csak azért jársz a fórumra hogy írj 1-2 szavas idiota hsz-t, aztán pedig a többiek beléd kötnek, akkor feleslegesen csodálkozol... Mellesleg ezután még neked áll feljebb, mert alacsonyabb rendű, szánalmas stílusoddal azt hiszed felette állsz a nálad okosabb lényekkel. Persze ez csak a te alternatívád, meg a többi veled egyszinten levő korosztálynak.
Fú ezt nem hagyhattam ki.
[ Gecy kemény ám most ...
]
-
"Vagy nem találtad meg német, angol forumokon, mert te is onnan szeded a skineket, csak egy kicsit módositasz rajtuk és ide publikálod"
No comment öreg .. No comment .. Majd ha 8-9 órán át készitesz egy skint, akkor beszélhetnük .. Addig sztem nincs miről .. -
tzsoltika #6176 Szép kép, csak kár hogy nincs meg a játékban skin formában pontosan igy, gyerünk: skineld meg ha nagy király vagy! Vagy nem találtad meg német, angol forumokon, mert te is onnan szeded a skineket, csak egy kicsit módositasz rajtuk és ide publikálod, és ha valaki készit egy hasonlót akkor te már kötekedsz vele...
És ha tele van a fórum 12-15 évesekkel? Baj? Szerintem azok jobban gondolkodnak mint te! -
Na nézzük ..
Valójában igy néz ki maga a festés ..
Hogy hiányosnak találtam, az azt jelenti, hogy épitő jellegü kritikának felel meg, nem pedig azt, hogy fikázom ..
Másodsorban pedig, had döntsem el én házigazda létemre, hogy melyik hozzászólást törlöm és melyiket nem ..
Ugyanis indokolatlanul egy hsz-t sem töröltem. De mikor megkaptam a jogot, elég világosan kijelentettem az alábbit, hogy a témához nem hozzátartozó, topicromboló, kurvaanyázó hozzászólások szó és magyarázkodás nélkül törölve lesznek ..
Különösebben nem érdekel, hogy ki utál, s ki nem. A fórum tele van 12-15 éves userekkel, nem hiszem, hogy egy ennyi idős ember véleménye fog meghatni .. Főleg azoké nem, akik semmit nem tettek le az asztalra eme 2 játék terén .. Attól, hogy nem kétszinüsködöm, hanem megmondom a saját véleményem, és azt bántja ?! Hát azt csak sajnálni tudom .. -
LOL .. -
tzsoltika #6173 Hát télleg vannak hibák, de szerintem egy kezdőtöl jó! Grat Leho!
Rast
:
Hiányos mint a fejed... ahogy leho irta, és te törölted!
Szerintem a #6170-es hszt kellene törölni, nem illik ide, mint ahogy te sem! Nem veszed észre már hogy mindenki utál? Már a megjelenésed óta!
És nem érdekel ha ezt is törlöd! Annyiszór irom újra amig megmarad, és mindenki látni fogja!
Igazságos moderátor kellene ennek is és a PTTM topiknak is! Gondolkozz el rajta! -
A pót hátfalán , és az oldalán több felírat van... -
Miért mivan rajta még? :D
Szerintem így is jó :D -

Kicsit hiányos .. -
Gerob #6169 Így van, fasza!!
De egy magyar GARTNER-es pótnak sokkal jobban örülnék!!!!!! -
Nem rossz. -
már csak egy normális MAN TGA kéne és kész is van
-

-
Jaja 18 Wheels of Steel Hungary
-
Ha már ennyire bennevagy a programozásban, miért nem készítünk mindjár egy új játékot... :P -
mivel megint sok az értelmetlen hsz frissítek egy kicsit.
az az elmebeteg ötletem támadt, hogy ha már segédprogramot írok a játékhoz, meg sokan napokat sz*rakodnak egy kamion berakásával, talán rábízhatnám a kamionok menedzselését is a programra. persze a lényeget, a storagefájlok babrálását is megcsinálná... -
Szted ha nincs progid, mivel szeded le??? 
-
a warez témát szíveskedjetek mellőzni. ha ennyire sem vagytok képesek, hogy valamit a neten megkeressetek akkor sajnálom... -
Fendt #6160 de nem lahet futtatni csak menteni és ugy meg nem jön le
de az baj ha nincsen letöltő progim? -
Zsolt01 #6159 Szerintem egyértelmű. 3 -nál oda van írva, hogy "[ PC GAME ]" -> Tehát ezek jók lehetnek. Pl.: legelsőt válaszd, mivel ezt szedték le többen és töltik vissza is. Így ez gyorsabban jön le, vagy nem !!!
-
Gerob #6158 Köszi a választ!! -
próbáltad frissiteni a videókártyádat? -

-
"mejik", gratulálok, ez se jobb, mint a "meik", megtanulhatnátok végre magyarul! -
Fendt #6154 ZSOLT 01
ami cimet mondtál azon vagy vagy 5 18 wheeels haulinn onnna mejiket kel leszedni?
-
mi az h meik játék, hát a haulin....