35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
hmmm, ez így jónak tűnik, elképzelhető, hogy bekerült a fájlba valami nem odaillő karakter, töröld (vagy nevezd át) a config.cfg-t, indítsd el a játékot, így lesz egy eredeti konfig fájlod, aztán uset g_console "0" -> "1"-re és próba. mást egyelőre ne írj át, ne állíts a grafikán se. -
1. nem akad ki a game, ugyanúgy megjelenik a párbeszédablak, csak mivel teljesképernyős módban vagy, nem lesz aktív, alt+tab csodákat művel :) egyébként tényleg célszerű ezt ablakban futtatni ilyenkor -
bajusza #6230 Köszi szépen. -
# prism3d variable config data
uset g_minicon "0"
uset g_console "1"
uset g_developer "1"
uset g_steering_func_param "0.0"
uset g_joy_axis_brake_dz "0.0"
uset g_joy_axis_brake "1"
uset g_joy_ff_gain "1.0"
uset g_joy_axis_throttle_dz "0.0"
uset g_joy_axis_throttle "1"
uset g_joy_axis_ff "1"
uset g_joy_axis_combine "1"
uset g_joy_axis_steer_sens "0.6"
uset g_joy_axis_steer_dz "0.0"
uset g_joy_axis_steer "0"
uset g_subtitles "1"
uset g_clock_24 "0"
uset g_quality "1"
uset g_reflection "0"
uset g_mph "0"
uset g_show_map "1"
uset g_points "0.0"
uset g_atrans "0"
uset g_flyspeed "0.0"
uset g_lang "en"
uset g_colbox "0"
uset g_texture_usage_stats "0"
uset g_fps "0"
uset r_gamma "1.0"
uset r_path "6"
uset r_fullscreen "1"
uset r_mode "1024x768x32x85"
uset r_device "gl"
uset r_driver "gl"
uset ds8_mix_channels "2"
uset ds8_mix_depth "16"
uset ds8_mix_rate "44100"
uset ds8_reverse_stereo "0"
uset s_acceleration "0"
uset s_mix_channels "2"
uset s_mix_depth "16"
uset s_mix_rate "44100"
uset s_sfx_enabled "1"
uset s_music_enabled "1"
uset s_sfx_volume "1.0"
uset s_music_volume "1.0"
uset s_reverse_stereo "0"
uset s_device "ds8"
uset r_quirks "0"
uset r_anisotropy_factor "0.2"
uset r_texture_detail "0"
uset i_force_gain "1.0"
uset i_feedback "1"
uset i_joystick2 "-1"
uset i_joystick1 "0"
uset i_deadzone "0.0"
uset i_device "di8"
uset m_invert "0"
uset m_sensitivity "0.33"
uset m_filter "0" -
jah az engem is érdekelne :) -
mikor jön az új Eu map? -
Jah(ezzel nekemis segítettél kösz) -
nagyon kened a dolgokat:D -
bajusza #6224 Ezeket írhattad volna egy hsz-be is.
A válaszok:
1. A térképszerkesztőt nem ajánlatos teljes képernyős módban használni, kiakad tőle a game, inkább használd ablakos üzemmódban.
2. Kamionokat, pótkocsikat 3dsmax vagy Zmodeler progikkal lehet csinálni, skinezésre Adobe PhotoShop, Windows-os Paint vagy PhotoFiltre programokat lehet használni. -
Kenworth #6223 Vagy esetleg kiválal pályaépítést mert akkor én csinálnék egy képletes pályarajzot paint-be és akkor átküldöm a kedves kollégának. -
Kenworth #6222 Jah... majd elfelejtettem...
A "járműgyártás" is érdekel hogy hogy milyen programmal lehet ezeket megcsinálni, meg a skinezések persze!
Köszön segitségeteket! -
Kenworth #6221 Sziasztok
Tud nekem segíteni valaki abban hogy hogyan lehet használni a edit parancsra a térkép szerkesztőt?
Mert belépek a játékba, és megnyomom a "0" gombot, és kiírja alul a dolgokat, hogy: save map, new map, de semmi! Jobb alul vannak a road meg minden, de ha egéren nyomom a gombot akkor is csak 'keretezni' lehet és nem látszik semmi!
Kérek segitséget (MSN): [email protected] -
Van olyan opció, a txt fájlokban, hogy keresés! AZT HASZNÁLNI ! -.-' -
mi az, hogy "ennyit rólatok", ha? told már fel valahova azt a config.cfg-t, hadd nézzek bele... szar a prism3d, no de ilyen hibát sem írt még senki az elmúlt x évben...
a linkekkel nem tudom, hogy mi a bajod, az összes működik
-
"this was my last warning!" és azt jelenti hogy most engedett el ugy utoljára hogy nem kellett fizetned...$0 fee (=bűntetés)
amúgy végignyomkodtam az egész tastatúrát és egyik gomb se hozza be a konzolt, pedig átírtam mindent a szentírás szerint...ugyhogy enyit rólatok. jah a másik: hogy találtam egy csomó linket ahonna lehetne letölteni patch-et meg mapot, meg kocsikat de egyik link sem jó, ill. az oldal nem elérhető ugyhoyg ien FAQ-t én is tudok irni. ugyhoyg lécic mielőtt lekközelebb legyaláztok valakit kicsit nézzetek körbe!!
-
DJviolin #6217 Sziasztok!
Valamiért ha az Editor-ban rámegyek a Settings-re, nem nyitja meg. Vajhh miért nem? -
hiányozni fogsz
-
Nem, mert volt hogy bejött a 0-ra.:D
Amúgy az történt velem, hogy volt egy kis rendőrségi körözésem, és a rendőr mellett el kellett mennem.De ugye ha már elmegyek, adok gázt, ne kaphasson el.Nem is sikerült neki.Leráztam.Aztán egyszer csak jön mögöttem egy szirénázó rendőr.Adtam gázt, egy ideig nem kapott el, de aztán bekövetkezett...Hát nagyot néztem...Nem büntetett meg, hanem kiírta, hogy this place is my, vagy vmi ilyesmit.Az meg nem azt jelenti, hogy ez a terület az enyém?Aztán ott volt a fizetendő összegnél hogy: 0$.Jó, mi?:D -

-
matthew king #6213 helló!meg tudja mondani nekem valaki hogy hol lehet letölteni a haulinhoz a magyarosítást? kösz előre is -
jah értem..sok sikert hozzá,remélem meglesz :) -
.zip fájlban kotorászó komponenst keresek... -
lehet, hogy az "ö"-t kell nyomkodni, ha angol bill van beállítva -
hogy áll az a progi?Amivel majd a kamcsikat lehet berakni? :)
Csak kérdezem,ha nem gond :) -
igazad van, elbasztam 
az enyém majdnem 180 fokos.:D
de azért még vannak olyanok amik 90-ig tudnak fordulni. -
Nekem is volt olyan ,hogy egy csomószor nyomkodtam, és nem jött be, pedig átírtam.Biztos sokszor bénázik. -
Ezaz te baxtál el valamit 

-
hát valamit pedig te csesztél el... ha config.cfg-ben azt az egy darab számot kijavítod elő kell jöjjön a konzol, simán a tab feletti nulla gombot kell nyomkodni -
ne nézzetek már ennyire gyökérnek, még akkor se ha van rá okotok :D átirtam mindent, ahogy kell, de még sem kóser valami
de ha csak köcsögösködni tuttok akor menjetek a fenébe!!
-
az nem véletlenül valami ps2 kompatibilis vacak? mert ami nekem van az is ilyen, nics valós force feedback, legalábbis nem a játék küldi neki a rángatási infót, hanem magától idióta módon rángatja a kormányt sima úton is
-
Lehet a játékban cheatelni? Ha igen hogyan?- Igen, a játékban lehet csalni a következő módon:
Belépsz a C:/Documents and Settings/windows felhasználó/Dokumentumok/18 WoS Haulin/Config.cfg fileba amit jegyzettömbel megnyitsz. Itt átírod a következő sort:
uset g_console "0"-át át írod uset g_console "1" -re, uset g_developer "0"-át át írod uset g_developer "1"-re. Elmented, majd elindítod a játékot. A játékba beérve a "0"-ás gombal előhívhatod a consolet (nem numerikus gombokon), ahova a következőket írhatod be:
cheat money - pénz cheat, megdobnak 500,000 dolcsival
még van egy-két cheat hozzá, de azokat nem jegyeztem meg, az egyik talán ez:
cheat driver - minden egyes beadáskor kapsz egy sofőrt
Tessék itt van ha lusta lennél (20 másodperc volt) -
izé olvasd el a faqot :) (oda le van írva minden) -
nochein Frage: hogy tudom előhívni a consol-t a játékban?? mert nekem se a 0-ra, se a ~ -ra nem reagál...plz help! -
úristen melyik az a kormány amelyik 90fokot fordul??? nem 180fok? -
ráadásul egyiknek se sikerült valami jól -.- -
gondolom azért, mert a kormányod kb 90 fokot fordul, a játékban meg másfél fordulatos. egyébként nálam is ez a gond, de annyira nem zavar én across americázok. -
Varga10 #6196 Még valami lehet valahogyan beállítani hogy rángassom idétlenül állandóan a kormány?Lehet hogy azért mert kormánnyal játszok??? -
INNEN -
Varga10 #6194 Hello!
Új kamionokat és pótkocsikat honnan lehhet leszedni,és hogyan lehet berakni a játékba???? -
rignrolltopic