35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • metlogen
    köszönöm
  • King of Roads
    nyomd meg az n betűt és ott lesz alul h Advance Time (asszem, nem jáccok vele :D) ott tekerj az időbe mondjuk 8 órát az elég lesz egy ideig. mondjuk ha nappali fülkés a kamionod akkor csak hoteleknél tudsz megállni, vagy ha menni akarsz nyomd meg az F3-at. akkor csak az ásítozásait fogod hallani..
  • metlogen
    Hello

Én most kezdtem el játszani vele, az lenne a kérdésem hogy állandóan el akar aludni a sofőr. elsötétül a kép és megyek neki mindennek. Tudom vannak pihenőhelyek, de mi tegyek ha 100km-re vagyok tőle a belvárosban??

Köszönöm
  • King of Roads
    nem rossz, de egy busszal mit kezdesz??
  • leho94
    [IMG][/IMG]
    letöltés
  • King of Roads
    nekem a kép jobb oldalán ott a fák mellett az a nagy fehérség már nem tetszik
  • leho94
    jah télleg..nemt tudjátok erről az oldalról letölteni..mert nagyon odabasznak a cuccosok amik fenn vannak:D
  • Schwarz
    egyéni szoc probléma...
  • Boconadi
    FAQ basszus..
  • Gerob
    Egyéni tipp az új térkép problémájának megoldására:

ha valaki lenne olyan kedves és FELTÖLTENÉ valami ingyenes oldalra-tárhelyre, akkor az szerintem sokkal jobb megoldás lenne, mint szenvedni a FileFronttal!!!
  • bl0kiM
    segíccsen valaki, mert a filefront-ról semmit nem tudok letölteni.
    plz help!
  • Gerob
    Én az istenért nem bírom letölteni!! Pedig már kb. egy órája próbálgatom a megadott linket.

OFF
    Pedig már nagyon vártam ezt a verziót. Mindegy ha nem jön össze, akkor remélem 2 hét múlvára kijön már az 1.4-es, ugyanis 2 hétre lehúzok majd a koliba...vagy legalább lebírom szedni az 1.3-at!!
    ON
  • DJviolin
    Sziasztok!

Feltettem a Renault Magnum-ot, módosítottam a storage fileokat a leírás szerint, de nem jelent meg a játékban a kamion. Utána elmentem erre a külföldi honlapra, és letöltöttem az alanti verziót. Ez már megjelenik helyesen, de kifagy a játék, mintha nem is módosítottam volna a storage filet. Valaki tudna segíteni?
  • TOPLINE
    Igen az viszább van link ahonnan le lehet szedni
  • daf xf
    Ez meik map?
    Az 1.3as béta?
  • Kisvigyori
    Alborgból emgyek berlinbe rohadtjó az út igaza van Norbi-56 nakmert rohadt emelkedős volt szerencsém kiprobálni tudjátok (mindenkit hazavárnak) úgyhogy csak ovatosan
  • zoli122
    nekem mindig ugyan úgy gyorsul ha van teher ha nincs és tökre mindeggy milyen erős emrt egy kamilyonról van szó és teherrel 5-sec alatt van maxon teher nélkül is kb 5 sec :S
  • norbi56
    attól függ hogy mennyi lovas és nemkell szegénynek padlógázt adni
  • zoli122
    nektek is kurva gyorsan gyorsul a kamion ha van rajta teher ha nincs?
  • norbi56
    ja de a benzinkút után.........
  • TOPLINE
    Most pont oda megyek eddig még aránylag sima volt a táj :D
  • norbi56
    jaja.Alborg felé kell az erő 1 csomó meredek emelkedő van
  • TOPLINE
    Ilyen az új térkép

• Colos111
    nincs mit
  • norbi56
    kössz
  • Colos111
    Itt letudod tölteni
  • norbi56
    itt van az 1.3-as eu map csak nemlehet tölteni:(
  • norbi56
    ezen az oldalon:http://www.germanytrans-spedition.de van 1 csomó kieg. a haulinhoz de nemlehet(nem birom)letölteni registráltam is és még úgyse jó
  • koska87
    Köszike a segítséget...
  • Máté94
    én most egy 290MB-at töltök le
  • leho94
    mindenkinek más szerintem
  • Máté94
    de úgy gondoltam az a verzió ami mindenkinek megvan mert találtam egy csomót
  • King of Roads
    ahonnan akarod
  • Máté94
    akkor honnan töltsem le?help
  • King of Roads
    fuj de ronda. szegény Scania miért kell igy elbaszni. a renaultról meg jobb nem is beszélni. ha még úgy nézne ki mint egy kamion....
  • allock #6280
    a rönó
  • Attila56
    nem..itt csak külsőleg a dízájnot csinálták meg...belül átlagosan mükszik..mint ami a ai napokon is van egy kamionban
  • Attila56
    Radiance?Az melyik? :D
  • Kisvigyori
    szerintem itt már minden tiszta compjúter
  • gumikacsa
    Egyik ocsmányabb mint a másik... Egyébként radiance van, csak privi