35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
más által készített cuccokért pénzt kérni ez elég durva... (főleg hogy az én cuccom is ott van.
-
Nekem is ilyen van, csak annyi a bajom, hogy csak a kamion alvázát lehet látni a menüben, meg a kamion és pótkocsivásárláskor. -
ha jobban megnézed kredit kell váltani h le tudj tölteni de az sms és persze a németeknek meg egy kis haszon!!! szóval nem valószínű h lehet letölteni -
nem utálnák. Erről már sokszor volt szó. Nem szeretik őket, mert un. lopják a modelleket ami nem igaz. De ne folytassuk, már sokszor volt róla szó. -
utálnák a magyarokat? :D :D :D :D
Vagy nem is tudom..... -
megpróbáltam nektek regisztrálni. A kritikusan alacsony némettudásommal sikerült addig eljutnom hogy kiküldték az ímélt. Ahogy olvasom nektek nem tették meg. Pórbáljátok meg operával vagy explorerrel, és mindenképpen freemailetek legyen, mert a citromél mostanában szarakszik.
Nos aktiváltam a felhasználót, de úgyan úgy nem működik ahogy eddig. Lehet kitiltották a magyar ípécímeket vagy én nemtudom
-
köszi a tippet!! :D
-
nem tudsz...regeltem én is és semmi -
tehát ha most beregelek akkor belépni betudok nem?? -
a probléma az hogy régi a drivered. Nekem ugyan ez volt csak fordítva, kamionok voltak feketék. Töltsd le a legújabb drivert az nvidia.com -ról és jó lesz a játék. Ha felraktad a videókártyadrivert és úgy sem jó, töröld le a játékot majd rakd fel megint. Ha még mindig nem jó a shader quality-n állíts!
#6446: Kussolj nekem is olyan van
(sőtt még rosszabb mert az enyém 64 mb-s mx440)
-
külföldieknél talán van, mert itt már meg lehet odlani a zsámolyt, gumikacsa is próbálkozott a pótommal de a projeckt befuccsolt sajna :) -
Annihilator100 #6450 Helló mindenkinek.Lenne 1 kérdésem:forgózsámolyos,vonóháromszöges pótkocsi van a játékhoz? -
lehet regelni..csak nem küldenek generáló mailt..szívacs az egész -
Hellosztok.Mindig olvasom a fórumot...de egy kérdésem lenne.Miért nem lehet regelni arra a német Haulin oldalra? :( -
koma2 #6447 Hy! Lenne egy kérdésem letöltöttem az orosz oldalról a daf xf105öt és ha fel van kapcsolva világítás akkor a dafon nem világít a lámpa.Ez miért van ? A másik meg hogy mért nem birom kiiktatni a sofőr álmosságát az f3-mal? -
MX....az egy nagy sz*r.Bocsi...akkor már értem mi a baja a :)
Jobban jársz ha lecseréled :) -
nem;ez a hivatalos neve: Nvidia GeForce4 MX440 128MB DDR TV-out AGP8X
csak tudnám mi mit jelent...:D; szóval valami tipp?!
-
Ati Radeon 9200-as kártyád van? -
üdv!
mér van az, hogy minden autó/kamion tök fehér, és sehogysem tudom őket egyszínűre festeni... a kerekek meg tök feketék
plz help!! -
Hello srácok!!jóreggelt mindenkinek!lenne 1 kérdésem.a haulinhoz nem csinál v ki 60-70es évek beli modot???szerintem baromi jolenne! -
Itt letöltheted... -
denesch #6440 Sziasztok!!!!
Leszedtem az IVECO Starlis 4x2-est tudom mar 1000000x el lett mondva hogy, hogy kell a kamion betenni a jatekba de nekem az a gondom hogy, nem talalom a truck storage fajlt. Kene egy kis segitseg! Jo lenne ha valaki elmagyarazna nekem pontosan mit hogyan kell csinalni.
Elore is koszonom!! -
Nem rossz cuccok! -
Gerob #6438 Nekem is ugyanez a problémám!! Én a MAN F2000-est használom, és annál ez jellemzi a kormányt, amit a képen bemutattál.
Ha esetleg találsz rá valami megoldást, akkor légyszi közöld, mert jobb lenne ha tekeregne a kormány, bár már megszoktam, hogy úgy félrecsapva áll!!
Előre is köszi, hali! -
Köszi szépen de nekem a kamion cseréli ki és a kormány ugyanugy áll de hiába szedem jobbra balra nem mozdul meg na mind1 majd kinlodok vele még vmit -
kredit vagy mit kéne váltani!! az pedig zsé!! -
azzal nem mész semmire..legalábbis én nem mentem semmire -
regisztrálni kell -
csá
http://www.germanytrans-spedition.de/ innen hogyan letölteni Man TGA tademes kamiont? elöre is köszi
csá -
bad boy 2 #6423 hellosztok most müxik a játék de mért van hogy éjszaka a műszerek nem világitannak "szép fényesen :) " ? -
Ezeket találtam le is lehet tölteni!!!!!
ezen az oldalon találhatók ezek a kamionok és pótok amik a képen láthatók és még pár cucc
-
ha jól emlékszem c betűt -
koska87 #6419 ige??? és mit kell nyomni h müködjön?
-
tudomásom szerint van benne
-
koska87 #6417 Nehéz lenne belerakni a játékba a tempomat-ot? mer az azér jól jön az autopályán...
-
a következőt kell csinálni:
Amelyik kamionnak a belseje, megkeresed az .scs fájlt, megnyitod (total commander ugye), és megkeresed a kamion*\vehicle\truck\definition\kamion*.sii-t
ezt megnyitod, és legalul lesz egy sor:
interior_data: interior.keenworth - na, ezt kell átírni erre:
interior_data: interior.keenworth2 -
koska87 #6415 Tekerd be teljesen balra utána meg jobbra, majd középre állitod és elvileg egyenesbe is áll!!! De ez csak egy tip, nálam is volt ilyen...és én így csináltam, jó lett..!!! -
Jolvan öreg, kapcsolj vissza egy felet .. Utoljára figyelmeztetlek! -
Sziasztok valaki megtudná mondani hogy miért áll igy a kormány?
-
bad boy 2 #6412 na mindegy mert le vettem a sader qvalitiyt bocs hogy igy irtam de sietek igy müködik de mért van az az érzésem hogy a kamion jégen megy pedig aszfaltonvaok