35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • gumikacsa
    más által készített cuccokért pénzt kérni ez elég durva... (főleg hogy az én cuccom is ott van.
  • garam93
    Nekem is ilyen van, csak annyi a bajom, hogy csak a kamion alvázát lehet látni a menüben, meg a kamion és pótkocsivásárláskor.
  • Kisvigyori
    ha jobban megnézed kredit kell váltani h le tudj tölteni de az sms és persze a németeknek meg egy kis haszon!!! szóval nem valószínű h lehet letölteni
  • Boconadi
    nem utálnák. Erről már sokszor volt szó. Nem szeretik őket, mert un. lopják a modelleket ami nem igaz. De ne folytassuk, már sokszor volt róla szó.
  • Attila56
    utálnák a magyarokat? :D :D :D :D
    Vagy nem is tudom.....
  • Boconadi
    megpróbáltam nektek regisztrálni. A kritikusan alacsony némettudásommal sikerült addig eljutnom hogy kiküldték az ímélt. Ahogy olvasom nektek nem tették meg. Pórbáljátok meg operával vagy explorerrel, és mindenképpen freemailetek legyen, mert a citromél mostanában szarakszik.

Nos aktiváltam a felhasználót, de úgyan úgy nem működik ahogy eddig. Lehet kitiltották a magyar ípécímeket vagy én nemtudom
  • bl0kiM
    köszi a tippet!! :D
  • leho94
    nem tudsz...regeltem én is és semmi
  • Attila56
    tehát ha most beregelek akkor belépni betudok nem??
  • Boconadi
    a probléma az hogy régi a drivered. Nekem ugyan ez volt csak fordítva, kamionok voltak feketék. Töltsd le a legújabb drivert az nvidia.com -ról és jó lesz a játék. Ha felraktad a videókártyadrivert és úgy sem jó, töröld le a játékot majd rakd fel megint. Ha még mindig nem jó a shader quality-n állíts!

#6446: Kussolj nekem is olyan van (sőtt még rosszabb mert az enyém 64 mb-s mx440)
  • allock #6451
    külföldieknél talán van, mert itt már meg lehet odlani a zsámolyt, gumikacsa is próbálkozott a pótommal de a projeckt befuccsolt sajna :)
  • Annihilator100
    Helló mindenkinek.Lenne 1 kérdésem:forgózsámolyos,vonóháromszöges pótkocsi van a játékhoz?
  • leho94
    lehet regelni..csak nem küldenek generáló mailt..szívacs az egész
  • Attila56
    Hellosztok.Mindig olvasom a fórumot...de egy kérdésem lenne.Miért nem lehet regelni arra a német Haulin oldalra? :(
  • koma2
    Hy! Lenne egy kérdésem letöltöttem az orosz oldalról a daf xf105öt és ha fel van kapcsolva világítás akkor a dafon nem világít a lámpa.Ez miért van ? A másik meg hogy mért nem birom kiiktatni a sofőr álmosságát az f3-mal?
  • Attila56
    MX....az egy nagy sz*r.Bocsi...akkor már értem mi a baja a :)
    Jobban jársz ha lecseréled :)
  • bl0kiM
    nem;ez a hivatalos neve: Nvidia GeForce4 MX440 128MB DDR TV-out AGP8X
    csak tudnám mi mit jelent...:D; szóval valami tipp?!
  • Attila56
    Ati Radeon 9200-as kártyád van?
  • bl0kiM
    üdv!
    mér van az, hogy minden autó/kamion tök fehér, és sehogysem tudom őket egyszínűre festeni... a kerekek meg tök feketék
    plz help!!
  • MAN TGA
    Hello srácok!!jóreggelt mindenkinek!lenne 1 kérdésem.a haulinhoz nem csinál v ki 60-70es évek beli modot???szerintem baromi jolenne!
  • V43 1105
    Itt letöltheted...
  • denesch
    Sziasztok!!!!
    Leszedtem az IVECO Starlis 4x2-est tudom mar 1000000x el lett mondva hogy, hogy kell a kamion betenni a jatekba de nekem az a gondom hogy, nem talalom a truck storage fajlt. Kene egy kis segitseg! Jo lenne ha valaki elmagyarazna nekem pontosan mit hogyan kell csinalni.

Elore is koszonom!!
  • garam93
    Nem rossz cuccok!
  • Gerob
    Nekem is ugyanez a problémám!! Én a MAN F2000-est használom, és annál ez jellemzi a kormányt, amit a képen bemutattál.
    Ha esetleg találsz rá valami megoldást, akkor légyszi közöld, mert jobb lenne ha tekeregne a kormány, bár már megszoktam, hogy úgy félrecsapva áll!!
    Előre is köszi, hali!
  • TOPLINE
    Köszi szépen de nekem a kamion cseréli ki és a kormány ugyanugy áll de hiába szedem jobbra balra nem mozdul meg na mind1 majd kinlodok vele még vmit
  • Kisvigyori
    kredit vagy mit kéne váltani!! az pedig zsé!!
  • leho94
    azzal nem mész semmire..legalábbis én nem mentem semmire
  • Boconadi
    regisztrálni kell
  • Osi20
    csá
    http://www.germanytrans-spedition.de/ innen hogyan letölteni Man TGA tademes kamiont? elöre is köszi
    csá
  • bad boy 2
    hellosztok most müxik a játék de mért van hogy éjszaka a műszerek nem világitannak "szép fényesen :) " ?
  • Kisvigyori
    Ezeket találtam le is lehet tölteni!!!!!

ezen az oldalon találhatók ezek a kamionok és pótok amik a képen láthatók és még pár cucc
  • Kisvigyori
    ha jól emlékszem c betűt
  • koska87
    ige??? és mit kell nyomni h müködjön?
  • gumikacsa
    tudomásom szerint van benne
  • koska87
    Nehéz lenne belerakni a játékba a tempomat-ot? mer az azér jól jön az autopályán...
  • gumikacsa
    a következőt kell csinálni:

Amelyik kamionnak a belseje, megkeresed az .scs fájlt, megnyitod (total commander ugye), és megkeresed a kamion*\vehicle\truck\definition\kamion*.sii-t
    ezt megnyitod, és legalul lesz egy sor:
    interior_data: interior.keenworth - na, ezt kell átírni erre:
    interior_data: interior.keenworth2
  • koska87
    Tekerd be teljesen balra utána meg jobbra, majd középre állitod és elvileg egyenesbe is áll!!! De ez csak egy tip, nálam is volt ilyen...és én így csináltam, jó lett..!!!
  • RaST
    Jolvan öreg, kapcsolj vissza egy felet .. Utoljára figyelmeztetlek!
  • TOPLINE
    Sziasztok valaki megtudná mondani hogy miért áll igy a kormány?

• bad boy 2
    na mindegy mert le vettem a sader qvalitiyt bocs hogy igy irtam de sietek igy müködik de mért van az az érzésem hogy a kamion jégen megy pedig aszfaltonvaok