35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
bad boy 2 #6507 igen van tábla 45 ill 65 mérföldröl de én megyek 44-mérföldel simán meg büntet 4000 dolcsira vagy autópályán 64-el megyek 14000-re büntetett és ilyenkor game over sajna! -
Mikor határt lépsz ki van irva h autópályán meg főuton meg ilyen helyeken menyit lehet menni meg az utszélén is van legalábbis nálam van tábla de engem is büntet agyon mindig -
hát én eddig még nem sok táblát láttam...sőt... -
Vannak táblák, mint bárhol a világon, ha azokat figyeled akkor nem büntet meg.
Bemész a FAQ-ba és találsz egy linket. -
bad boy 2 #6503 helosztok hogy lehetne a rendőrőket ki kapcsolni vagy esetleg egy gyors info arról hogy menyivel lehet menni az utakon és hogy mert folyton meg büntet akár hogy megyek ha lassan akkor azért ha gyorsan akkor azért szoval segitsetek léccci.
-
hát ezaz, h énse. és a convoynál is igy szarakodott. más patchelt én meg nem tudtam mert nem eredeti. azt gondoltam h nektek se eredeti, azért kérdeztem -
Nekem sem eredeti, és asszem fent van az első patch-ek közül vmelyik.Szóval nem értem. -
nektek mellesleg miért megy patch? ezt ugy kérdem mindenkitől, néhány hozzászólásban azt veszem észre, h ilyen meg olyan patcheket raktok fel, nekem meg bassza feltenni mert nem eredeti... -
0Georg0 #6499 Akkor áruld már el légyszíves, hogy hogyan kell használni -
jó megaszobdtad dicsak...amugy eleinte nekem is komplikációk léptek fel ( első 2 perc :D ) -
ne hülyéskedj, ezt egyszerűbbre? Szerintem az egyik legeccerűbb, ha nem a legegyszerűbb. -
0Georg0 #6493 Csinálhatták volna egyszerűbbre is ezt a modellező programot.
Nem tudom hogy kell használni, valaki segítsen légyszi -
:C -
GY.K.: A topware egy kiadó, és forgalmaznak Magyarországon is. Tudom, hogy ez a sok warez bajnoknak mindegy, de nekem a haulinon és a convoyon kívül mind megvan eredetiben, és ezt is szeretném megszerezni. -
rá...hogy van Hauline Topware oldalal :D :D -
egyáltalán rájöttél, hogy mit kell nézni? -
hoppá..nincs rajta letölthető cucc :D :D :D -
hoppá ám köcce -
HOPPÁ -
"negativ..." közben már megoldottam nero-val, de a grafikai hibák egy része megmaratt (a vibráló három- és négy- és öt- és hat- és ....sok- szögek :S
-
Én meg egyszer nem tolattam dupla póttal, hanem jó nagy ívbe fordultam rá és elfogadta. -
én mikor legelőször vittem duplát 1 ből bement kb 1 hete meg 10 percig próbáltam oszt a végén otthagytam a pótot szartam az egészre oszt vittem a következő fuvart -
tölts le jobb daemon toolsot. -
atiboy014 #6481 valaki tudna nekem küldeni egypár jó kamion scs-t fájlt becsomagolni emailban??naon megköszönném a [email protected] címre!köszönöm szépen! -
üdv spyharcosok!!
kivételesen nem a játékkal kapcsolatban lenne egy kérdésem... egyre több grafikai hiba volt a játékkal , gondoltam ujra telepítem...de a daemon tools-nak valami baja volt és mikor ujra letöltöttem és telepíteni akartam akor azt irta ki h device setup error:code 25057 (0x61E1), 2(0x2).
van valakinek valami tippje hogy mit lehetne csinálni?! :D
-
Én egyszer, mikor már meguntam, a vége volt csak kint a pirosból, aztán fogtam, és a kamion orrával betoltam...:-))))))))))))))
El is fogadta, és nem is sérült meg nagyon.:-)))))))) -
Gerob #6475 Csak gyakorlás kérdése az egész dolog!! Lényege az, hogy ha mondjuk balra akarsz toltani, akkor balra kell fordítani a kormányt, nem úgy mint a nyergesnél, mert ott jobbra kell tekerni. Ennyi az egész, és sok-sok gyakorlás, meg türelem!
-
Lajti #6474 Baromi sokat kell vacakolni... Nekem legalábbis ált. öt-nyolc percembe kerül, sokszori nekifutással. :) -
Nem szeretnék elmenni ettől a német oldalas témától de egy kérdésem lenne: Tudjátok van az a pót ami két potós...tehát elöl van 1 egy kicsi meg hátul...nah és a hátsót nemtudom irányitani..vagyis nemtudom beirányitani abba a piros beállóba....oldalról meg nem engedi hogy letegyem a pótót.Valami ötlet esetleg? -
Minden regisztráció inaktív, ahhoz hogy letudj tölteni, egy administratornak kell activálnia, amiről kapsz majd egy mailt... -
denesch #6471 en ezt az emailt kaptam a nemet oldalon sokadszori regisztralas utan:
Please do not forget your password as it has been encrypted in our database and we cannot retrieve it for you. However, should you forget your password you can request a new one which will be activated in the same way as this account.
Thank you for registering.
--
Vielen Dank für Deine Registrierung. Wir wünschen Dir viel Spass bei uns.
MfG Germanytrans Spedition
T. Lehmann und D.Heinzen -
én e-mailt se kaptam pedig freemailom van -
0Georg0 #6469 akkoküldesd el a jelszavadat.
Erre kattints az oldalon: Ich habe mein Passwort vergessen
De lehet, hogy belép, akkor nézd meg, hogy a menüben ki van-e írva a neved -
de amugy is ha nem vok regisztrálva csak a Iveco Stralisnél nem piros pötty van és azt le is lehet tölteni -
felhasználói névre és jelszóra gondoltam 
be. Mondom hogy én kaptam aktiváló e-mail -t is és ezek ellenére sem tudok belépni. -
0Georg0 #6466 mármint mit ?
Egyébként bepipáltátok, hogy elmúltatok 13 ?
Én hotmailes címre kaptam a megerősítést -
én kaptam.
#6463: nem adod meg a fórumnak? -
Mindenkinek, sikerült csak levelet nem kaptak hogy aktiválják a felhsz nevüket! -
0Georg0 #6463 Nemtudom nektek miért nem engedi a regisztrációt a Germanytranszra, nekem ment -
pontosan. Legújabb driverrel nekem is ez volt. De már lehetett menni az utakon. Na meg persze néha kidobott C++ hibával
Rohaggyonmeg.