35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
laci1993 #6860 hali. mit csináljakfeltettem a haulint meg a magyarosítást és véletlen nem álítottam vissza és úgy léptem ki (0.20_no_patch ez a magyarosítást szedtem le) na és utána nem tudtam átírni amit írtak és letöröltem a játékot meg amagyarosítást felraktam a játékot és amikor fel akarom rakni a magyarosítást akkor a telepítésnél kiírja hogy már fel van telepítve de belépek a játékba és nincs olyan hogy magyar csak angol mit csináljak hogy fel tudjam tenni a magyarosítást? -
longwi #6856 Controls.def filet keresd meg a docu and../ dokumentumok/haulin/mod mappa kornyeken...
BEnne lathatod az egyes gombok definiciojat.
def mouseleft {
impulse:"mleft" ...
helyett
def mouseleft {
impulse:"left" -et írj, továbbá:
def larrow {
id:"1"
impulse:"left"
helyett
def larrow {
id:"1"
impulse:"mleft"
U ezt megcsinálod jobbra is (rarrow es mouseright aszem).
De ne lelkesedjetek még, mert kiábrándító!
-
az igen, hogy csinaltad? nekem meg soha nem sikerult atrakni egerre -
longwi #6854 Vagy esetleg jo lenne elhitetni a progival, hogy kormány van rákötve... bár nem tudom, hogy ott milyen beállítási lehetőségek lenének. Egyáltalán milyen paraméterek változnak a config.cfg és a controls.def fileokban? -
kiváncsi voltam leborulok-e, v megállít a semmi. eredmény:
-
longwi #6852 Sziasztok!
Sikerült egérre raknom a balra / jobbra kormányzást, de a bajom az, hogy sehogysem tudom kikapcsolni az automatikus "egyenesbe-húzást"!
Vmi ötlet? -
Kalmar q:o de mi olyan érdekes benne? nem száll be senki, csak ott van -
longwi #6850 Beállítások között nincs is, de esetleg vmi mod segítségével... ? -
én úgy tudom, hogy nem lehet -
longwi #6846 Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy az irányítást át lehet-e valahogy varázsolni egérre? Szerintem sokkal kényelmesebb lenne... (már aki kormány nélkül megy)
Udv -
és pontosan az hol van? :D
Mármint a Calambos csávóka :D -
a 3dartpol-ról szedtem le az eu map béta 4et... -
bocs hogy megkérdezem,de te az EU mappal játszol?Mert én azt a Renaultos képnél a nyomozot nem találtam :D,Meg tengerpart sincs benne.Vagy te az alappal térképel játszol? :D :D -
Nem tartom valószínűnek, hogy az EU-map-on van Los Angeles.... -
Tes Parker #6840 Már ebbe is belerakták Kalambót.A PTTM-be azt hiszem Los Angelesben volt.Vagy ebben is ott van?
-
PSP 007 #6839 thx -
a HH gumikacsa oldalán
van, a renyó meg itt... -
PSP 007 #6837 az elsö renaultot és a horváth hungary -s potot honnan lehet leszedni? nagyon jo
-
PSP 007 #6836 LOL
-
képZ
-
bármi, csak ne essen nekem többet az eső mert tökön térdelem magam, ez 5 percenként rákezd 

+ mivel Scania interior van még "be is esik a műszerfalra" -
ok köszi -
álmos a sofőr, menj aludni hotelba, vagy ha megfelelő kamionod van az út szélén is alhatsz. notebook alján "advance time" gomb, legalább 8 órát tekerj az időn. -
ööö, hát meg tudom változtatni az időjárást, de nem egyszerű, meg nem is olcsó...
-
www.3dartpol.da.ru a skin nem tölthető -
persze, hogy pont most nem üzemel
-
valaki nem tudja, hogy lehet kiszedni az esőt? esetleg Schwarz?
-
köszi és további jó gurulást -
kertesztrans #6825 az oldal most nem üzemel de amúgy innen:http://www.18wos-truckstore.de/ -
szevasztok!nekem az lenne most a bajom hogy szokott mostanában csinálni olyat a játék hogy egy időre elmegy a kép de ugyanúgy megy a hang és a játék!tudnátok segíteni? előre is kössz! -
bajusza #6823 Egy Mercedes 190E autó pontosan. Én már rég leszedtem, önállóan klassz a járgány, de ha pótkocsit húzol vele, nagyon lassú szegényke.
Szerintem próbáld ki te is. -
klassz a Scaniad. Honnan szerezted?
-
van azon az orosz oldalon a letolteseknel egy olyan, hogy haulin_cars. Es ott van egy kisauto, egy mercedes. Erdemes azt letolteni, mukodik? Valaki tudja? -
Elég az offból -
Ha jól tudom, az fönt van oldalonezen az oldalon. -
vontatót még nemcsináltam de fogok -
Hali!! hátigen az elég furcsa volt mikor m1 beált vagyis az nem volt furcsa h beállt csak h mi miatt!!! figyu csak azt a bilencspótot honnan tudnám letőlteni????? előre is köszi!!! -
kertesztrans #6815 Itt a példa.hogy nem csak az M1-es tud bedugulni 

-
na mi ez a sorállás? nyulakat fogdosnak az autópályán?
-
dugó