35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Yoda001
    force racer vagy compressor supreme kormány a jobb? 100 éve vettem ps2höz lehet müküdik. gtr2nél tökéletesen ment :D
  • laci1993
    azt tom átálítottam de elkezdenék jáccani és sehol semmi nem is reagál semmire se kormány se pedál semmi és megnézem az irányítást és a gyorsítás lassítás jobra balra kanyarodás semmmire sincsen beálítva de megpróbálnám beálítani és nem veszi be.
  • Yoda001
    istenem.. és igy felteszik-.- na mind1 azért kösz..
  • King of Roads
    hát ha nem találod sehol akkor nem csak nálad van: nálam se, meg másnál se jelent meg. mellesleg passz én nem nyomom vele
  • Yoda001
    valaki segítene? pls... betettem mind a 4 filet ami a prmiumhoz kell a mod mappába beleirtam amit leirt a txtbe és semmi. a truck_storage.scs -t beletettem a mod mappába. vagy hogy kell megcsinálni????
  • King of Roads
    egy R620-as, onnan lehet leszedni ahonnan a premiumot is.
  • garam93
    Amúgy ez a csávó EU-mapon tolja????És az melyik scania ami van neki???
  • garam93
    Ha jól tudom, úgy lehet kivenni az amcsi kamionokat, hogy bemész a storagefile-ba a mod mappában, és ott a traffic_storage-ben az amcsi kamionokat kitörlöd, de ha vmelyik amcsi kamionon van egy eu-s, akkor azt értelemszerűen hagyd bent.Asszem így műxik.
  • King of Roads
    nekem a motor és az irányjelző hangja ilyen..
  • Zozzo
    Be lehet állítani options controls menü.Keyboard only-->átállítani a kormányra utána menni fog.
  • laci1993
    van
  • LTomi
    sziasztok!
    tom, hogy láma kérdés, de a haulinban van duplapót??
  • Félember #7160
    nem lehetne vhogy megcsinálni a játékot hogy ilyen legyen az autónak a hangja??valaki segítsen ha lehet
  • laci1993
    hali. azt szeretném kérdezni hogy át akarom a kormányra állítani a játékot mert van egy Logitech WingMan kormányom és amikor át akarom álítani sehogy sem tudom a beálításoknál nem fogadja el a gázpedált meg a kormányt ha forgatom meg semmi kérlek segítsetek. ja meg engem is naon érdekelne hogy lehet kivenni az amerikai kamionokat meg pótokat.
  • bacow
    és hogyan lehet kivenni az amerikai kamionokat és hogyan lehet csak europait bele rakni?
  • gumikacsa
    kilehet venni, én is kivettem a sok csúnya amcsi verdát. Nekem csak full európai gépek vannak...
  • Yoda001
  • King of Roads
    tudod mi a csúnya
  • Yoda001
    potkocsit ugyan oda ahova a kamcsit Dokmentumok\18 WoS Haulin\mod
    a játékban tudod öket használni(kamionokat is) valamelyik cégnél pl én még dlh-t nem találtam csak láttam :D. #7153-ra nemtudok válaszolni..
  • bacow
    ja és még valami hogy hogyan lehet megcsinálni hogy az utakon AI europai kamionokat irányitson ne cssk amcsikat
  • bacow
    hello még kezdö vagyok azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet potkocsit berakni és hogy hol látom a játékban mert kamiont betudtam rakni de potot nem és a berakott kamionokall lehet menni karier modban vagy csak egyénileg köszi
  • exodu020
    én simán bemásoltam a mod mappába mindent és ennyi.. bár nekem nincs több kamion benne, ezt is csak kiprobáltam...deyoo
  • Yoda001
    köszi :) a kamcsi megvan.. de ezt a premiumot hogy a csodába kell berakni? hiába modositom amit ir a txtbe semmi. valaki help
  • exodu020
    szerintem ez is logitech kormány ami 900 fokot fordul, szinte ugyan ugy fordul élőbe mint játékba, nekem is volt 1 honapot birt 30 ezer forint volt még tavaly, leégett állítolag, vissza vitték pestre aztán inkább vissza fizették az árát!! Nagyon jo volt ehez a játékhoz:P
    üdv
  • V43 1105
    A kamion letölthető :P

Szerintem, Logitech G25 :)
  • Yoda001
    fúú :) mivel vette fel a játékot? fraps? és milyen kormánya lehet? nagggyon jol néz ki :| kéne az a kamcsi is
  • V43 1105
    Szép estét!

Egy nagyon jópofa videó! Jó lenne ha ilyen hangok lennének a játékban!

Itt megtekinthető a videó!

Kérdés: Kilehet valahogy venni, a csúnya amerikai kamionokat, és pótkocsikat?
  • V43 1105
    Vicceltem, csak siettem mikor csináltam a képeket :D
  • V43 1105
    Jóvanna, színtévesztő vagyok xDD
  • RaST
    Traki szine ultragáz xD
  • LTomi
    cool
  • LTomi
    sztem nekem tuti nem fog maxon menni, de ha elmegy, az király
  • Yoda001
    szép :)
  • King of Roads
    szépes
  • V43 1105
    Hali!

DHL Szerelvénnyel, a DHL Telephelyen:

• norbi56
    nekem ati 9600am van és minden maxon van és akadás nélkül megy
  • Yoda001
    nekem fx 5500 van és 1024x768 mediumon megy akadás néklkül ;)
  • LTomi
    kösz! akkor meg kell szereznem.
  • bajusza
    Nekem pont ilyen videokarim van, és egész jól fut a game.
  • V43 1105
    Jókérdés, bár nekem GeForce4200ti-m van x) Na majd a 7900gt-vel hmmm :)