35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
force racer vagy compressor supreme kormány a jobb? 100 éve vettem ps2höz lehet müküdik. gtr2nél tökéletesen ment :D -
laci1993 #7171 azt tom átálítottam de elkezdenék jáccani és sehol semmi nem is reagál semmire se kormány se pedál semmi és megnézem az irányítást és a gyorsítás lassítás jobra balra kanyarodás semmmire sincsen beálítva de megpróbálnám beálítani és nem veszi be. -
istenem.. és igy felteszik-.- na mind1 azért kösz.. -
hát ha nem találod sehol akkor nem csak nálad van: nálam se, meg másnál se jelent meg. mellesleg passz én nem nyomom vele -
valaki segítene? pls... betettem mind a 4 filet ami a prmiumhoz kell a mod mappába beleirtam amit leirt a txtbe és semmi. a truck_storage.scs -t beletettem a mod mappába. vagy hogy kell megcsinálni???? -
egy R620-as, onnan lehet leszedni ahonnan a premiumot is. -
Amúgy ez a csávó EU-mapon tolja????És az melyik scania ami van neki??? -
Ha jól tudom, úgy lehet kivenni az amcsi kamionokat, hogy bemész a storagefile-ba a mod mappában, és ott a traffic_storage-ben az amcsi kamionokat kitörlöd, de ha vmelyik amcsi kamionon van egy eu-s, akkor azt értelemszerűen hagyd bent.Asszem így műxik. -
nekem a motor és az irányjelző hangja ilyen.. -
Zozzo #7163 Be lehet állítani options controls menü.Keyboard only-->átállítani a kormányra utána menni fog. -
laci1993 #7162 van -
sziasztok!
tom, hogy láma kérdés, de a haulinban van duplapót?? -
nem lehetne vhogy megcsinálni a játékot hogy ilyen legyen az autónak a hangja??valaki segítsen ha lehet -
laci1993 #7159 hali. azt szeretném kérdezni hogy át akarom a kormányra állítani a játékot mert van egy Logitech WingMan kormányom és amikor át akarom álítani sehogy sem tudom a beálításoknál nem fogadja el a gázpedált meg a kormányt ha forgatom meg semmi kérlek segítsetek. ja meg engem is naon érdekelne hogy lehet kivenni az amerikai kamionokat meg pótokat. -
bacow #7158 és hogyan lehet kivenni az amerikai kamionokat és hogyan lehet csak europait bele rakni? -
kilehet venni, én is kivettem a sok csúnya amcsi verdát. Nekem csak full európai gépek vannak... -
-
tudod mi a csúnya 

-
potkocsit ugyan oda ahova a kamcsit Dokmentumok\18 WoS Haulin\mod
a játékban tudod öket használni(kamionokat is) valamelyik cégnél pl én még dlh-t nem találtam csak láttam :D. #7153-ra nemtudok válaszolni..
-
bacow #7153 ja és még valami hogy hogyan lehet megcsinálni hogy az utakon AI europai kamionokat irányitson ne cssk amcsikat -
bacow #7152 hello még kezdö vagyok azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet potkocsit berakni és hogy hol látom a játékban mert kamiont betudtam rakni de potot nem és a berakott kamionokall lehet menni karier modban vagy csak egyénileg köszi -
exodu020 #7151 én simán bemásoltam a mod mappába mindent és ennyi.. bár nekem nincs több kamion benne, ezt is csak kiprobáltam...deyoo -
köszi :) a kamcsi megvan.. de ezt a premiumot hogy a csodába kell berakni? hiába modositom amit ir a txtbe semmi. valaki help -
exodu020 #7149 szerintem ez is logitech kormány ami 900 fokot fordul, szinte ugyan ugy fordul élőbe mint játékba, nekem is volt 1 honapot birt 30 ezer forint volt még tavaly, leégett állítolag, vissza vitték pestre aztán inkább vissza fizették az árát!! Nagyon jo volt ehez a játékhoz:P
üdv -
A kamion letölthető :P
Szerintem, Logitech G25 :) -
fúú :) mivel vette fel a játékot? fraps? és milyen kormánya lehet? nagggyon jol néz ki :| kéne az a kamcsi is
-
Szép estét!
Egy nagyon jópofa videó! Jó lenne ha ilyen hangok lennének a játékban!
Itt megtekinthető a videó!
Kérdés: Kilehet valahogy venni, a csúnya amerikai kamionokat, és pótkocsikat? -
Vicceltem, csak siettem mikor csináltam a képeket :D -
Jóvanna, színtévesztő vagyok xDD -
Traki szine ultragáz xD -
cool
-
sztem nekem tuti nem fog maxon menni, de ha elmegy, az király -
szép :) -
szépes -
Hali!
DHL Szerelvénnyel, a DHL Telephelyen:
-
nekem ati 9600am van és minden maxon van és akadás nélkül megy
-
nekem fx 5500 van és 1024x768 mediumon megy akadás néklkül ;) -
kösz! akkor meg kell szereznem.
-
bajusza #7134 Nekem pont ilyen videokarim van, és egész jól fut a game. -
Jókérdés, bár nekem GeForce4200ti-m van x) Na majd a 7900gt-vel hmmm :)