35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
valaki megmondja hogy a skin helyett mért ilyen kékek zöldes szin lesz? és az oldalán hátul valami kis festés...? -
atesz11 #7451 Neked ami hasonlít a skineidre egyből lenyúlás?.. Pls kicsit fékezz már magától csinálta és elég sok ideig bajlódott vele .. azthiszed csak neked lehet ilyesmi skined? -
a faszt nyultam le reggel csináltam eredeti dancsi felirat nincs is belenyulva és eredeti számok -
Faszán lenyúltad a skinem faszláma
-
Hali!!! probálkoztam dancsis skinnel még nagyon sokat kell rajta alakítani. Remélem nem sokár kész lesz a dancsi felirat kicsit nagyra sikerült.
-
bajusza #7447 Nagyon jó a skin. Jó látni a kedvenc gépemet: a MAN F2000-est. -
köszi..:) -
itt meg beirom hogy "dxtbmp" és kiad kb 10 oldalt azok közül egy se jo XD -
tzsoltika #7444 tessék a többit tanulmányozd ki -
Innen leltötheted! :o) -
eddig eljutottam de nemtom honnan lehet leszedni :)) és gondolom fososhophoz is kell vmi plugin hogy megnyissa... -
tzsoltika #7441 dxtbmp -
pontosabban? keresöben semmi nincs amit használhatni tudok...-.- -
ezen az oldalon csak 3 helyen -
na ja és hol? XD -
programmal...kb. már le van írva -
mivel kell skint csinálni???????? -
nagyon szép...netre nem szeretnéd feltenni hogy letölthessük? :) -
gratula zsír -
mivel csináltad? szép.. -
Swartz oldaláról lehet letölteni a magyarosítást, a cím.www.sulokg.hu -
Dejó!
Sikerült skinezni, gyorsan összedobtam egy Tesco pótot, de nem a legszebb. A pótkocsi modelljét Gumikacsa készítette.
-
értem.Azért köszi.Szép darab
-
Megpróbáltam a jelszó emlékeztetetőt is, de ott az e-mailban egy olyan linkre kellett volna kattintani, ami nincs benne, tehát az okos rendszer nem küldte el. Másodszor, és harmadszor sem. -
Aktiváltam. -
Buattila #7426 Aktiváltad már a felh nevedet??
Mert kaptál egy email-t amin van egy link arra kell menni és aztán jo lesz. Én tegnap regeltem és nekem jó!! -
Nem igaz!!! Regeztem Swartz oldalára, most meg nem enged be felhnevemmel, meg a jelszómmal, és nem tudok letölteni magyarosítást!! 
-
Stralis is van, de nem tudom, hol találod meg.:
-
" azt megkérdezhetem hogy az mióta starlis??? "
És a Stralis mióta starlis ?
Legalább tudnád leirni normálisan .. -
de az újj Stralis.....ha kell linkelek be képet.... -
Kenworth #7418 Segítsen nekem valaki mert nemtudom berakni a Longframe típúsú kamionokat, ami Peterbiltbe van kettő, és van egy Kenworthba is! A 11. kép alulról 2006-10-18 dátummal, és a pete honlapján is van egy narancssárga szinű!
Letöltöm és az a baj vele hogy a mappákat kell elrendezni, és nemtudom hogy hogy. Legyen kedves valaki magyarázza el, vagy küldje át msn-n ([email protected])! -
Kösz a linket, működik a gép!! -
en aszittem premiumra gondol :S na mind1... De az r620-at eltaláltam, mert arra rá van írva hogy scania
-
azt megkérdezhetem hogy az mióta starlis??? -
R620:
Stralis:
-
te hülye vagy? Aztarotohatt... 
Írta hogy a 3dartpolról töltötte le, csak nem tudja melyik kamiont cserélte fel.
Mellesleg Shery0 Scania R580 -hoz tartozik egy DHL festés.
link -
van egy... a képen narancssárha festésü(3dartpolon) -
Valaki tud DHL-es festésű MAN-t vagy Scania-t? Amit a 3dartpol-ról töltöttem le, nem tom melyik kamiont cserélte fel. Kösz! -
Nagyon szép!!! 

-
Ezt komolyan kérdezed?????