35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • King of Roads
    valaki elmagyarázná, hogy INNEN hogy a rákba tudok letölteni? kiír minden szart de nem tok németül
  • Yoda001
    XD
  • Yoda001
    f4sznak kell ennyi üzenetet törölni
  • Yoda001
    atesz van msned? kérdeznék pár dolgot skin csinálásban...
  • RaST
    Jobbat ja ;DDDD
  • Yoda001
    mér lenne durva? #7489 és ez?
  • garam93
    Msn-en elmondod majd, hogy hogyan csináltál névtáblát?
    #7488:Ez durva leszXD
  • Yoda001
    ha valaki csinál egy jo skint már is bele kell szolni? az a bajod hogy jobb skint csinál mi?..
  • RaST
    Több kép nemkell róla .. a másik topicba folytathatod ..
  • Kisvigyori
    jaja tom az javításra fog kerűlni
  • caseih9400
    szép lett csak a kamionnak a dancsi felirat el van mosódva
  • Kisvigyori
  • LTomi
    Először az egész SCS fájlt kicsomagolod, de úgy, hogy a főmappa ne a kamioné legyen, hanem material, vehicle, meg ilyen mappák legyenek, akkor szerkesztgeted a skint, elmented a dds-t és akkor tömöríted a mod mappába.
  • Yoda001
    hát nemmegy LTomi..megnyitom a total commandert bemegyek az scs fileba ott megkeresem a sport.dss(vagy is azt amelyiket akarom szerkeszteni)-t kiteszem az asztalra megszerkesztettem elmentem az asztalra felülirom a régivel aztán rákatintok hozzáadás az archivumhoz kiválasztom az scs filet(át tettem raktározra) az berakja a mappák közé onnan átteszem a sv_1 mappába ami bennt van eredeti átnevezem és ami kint van az asztalon beteszem a helyére és még mindig nem jo. légyszives ne töröljétek a hsz-t mert remélem vki tud segiteni...
  • TOPLINE
    Hello valaki tudna nekem segíteni olyan gondom lenne hogy a 620-as Scania az 1.4-es mapon ment 100-at meg az emelkedők se voltak neki gondok az 1.5-ösön meg már 80-at is alig meg ha partot lát alig akar felmenni nem tudnátok valami hasznosat mondani? Vagy valami erősebb motort beletenni?
  • Yoda001
    faq
  • Yoda001
    értem.. asszem sikerült is egy media marktos skint összehozni a sport.dds böl(horvárh hungarys) csak azt nemtom mi a neve a játékba mert nem sport equipments az tuti..:D
  • pzolika978
    Sziasztok
    Nekem még nincs meg a játék mi a gép igénye?
  • LTomi
    Ha elmentetted a textúrát, WinRAR-ban tömörítésnél beírod a fájlnevet, formátumnál bepipálod a ZIP-et, és van olyan, hogy Compression Method, azt állítsd Store-ra, és a modba a kamion fájlait így tömörítsd, egyébként azt tudtátok, hogy lehet a vízen menni? Tök jó, kinek kell mamár híd?!
  • Yoda001
    van msned? nemmegy XD hol van olyan hogy mode??(És mibe? ps?)
  • Yoda001
    köszi amugy jo a skin :D
  • LTomi
    Szép skin.
  • Kisvigyori
    grat szép
  • LTomi
    Saját skin, Tesco szerelvénnyel büszkén Belzig-ben :
  • RaST
    Kérdeztelek ?
  • Kisvigyori
    Na kezd alakulni a skinem már csak egy két símítás és kész!

• LTomi
    Kösz a dícséreteket a skinhez!!
  • LTomi
    Nekem is ezvolt a gondom. Total Commanderrel ki kell csomagolni a pót SCS fájlát, és úgy megszerkeszteni, majd WinRAR-ral becsomagolod ZIP formátumba, és a Mode-nál beállítod a Store-t, és akkor működik a játékban.
  • bajusza
    Szerintem is jól néz ki.
  • Attila889
    szebben is leírhattad volna..............
  • Attila889
    kis betűvel nemtudtad volna leírni?Legalább ne pattogj :D
  • Kisvigyori
    Na itt a map kép ott a felső részen csináltak utat de elégéé jónak néz ki
  • Kisvigyori
    köszi a linket
  • SirHiggins
    Ez a polog4 féle EU? Mert az ő oldalán nem találtam.
  • Yoda001
    amugy valaki #7454 pls
  • Yoda001
    kép van?
  • gumikacsa
    EU MAP BÉTA 1.5
  • szavulyzsolt
    nekem is tetszik nagyon ez a man, en is ezzel hajtok
  • Yoda001
    nah egyszoval kitettem a dds filet azt asztalra megnyitottam dxtbmpvel utána szerkesztgettem photoshoppal(nem tudom miért norm.bmp volt a neve...) aztán elmentettes dds fileba(alapbol nem engedi, névnél irtam utána hogy .dds lehet ez a baja?) és utána már a dxtbmp se nyitja meg.. vmi acces violationt ir
  • Yoda001
    megprobáltam pselkezdeni valamit.. szentem jo is lett a játékba :o