35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
valaki elmagyarázná, hogy INNEN hogy a rákba tudok letölteni? kiír minden szart de nem tok németül
-
XD -
f4sznak kell ennyi üzenetet törölni -
atesz van msned? kérdeznék pár dolgot skin csinálásban... -
Jobbat ja ;DDDD -
mér lenne durva? #7489 és ez? -
Msn-en elmondod majd, hogy hogyan csináltál névtáblát?
#7488:Ez durva leszXD -
ha valaki csinál egy jo skint már is bele kell szolni? az a bajod hogy jobb skint csinál mi?..
-
Több kép nemkell róla .. a másik topicba folytathatod .. -
jaja tom az javításra fog kerűlni -
szép lett csak a kamionnak a dancsi felirat el van mosódva -
-
Először az egész SCS fájlt kicsomagolod, de úgy, hogy a főmappa ne a kamioné legyen, hanem material, vehicle, meg ilyen mappák legyenek, akkor szerkesztgeted a skint, elmented a dds-t és akkor tömöríted a mod mappába. -
hát nemmegy LTomi..megnyitom a total commandert bemegyek az scs fileba ott megkeresem a sport.dss(vagy is azt amelyiket akarom szerkeszteni)-t kiteszem az asztalra megszerkesztettem elmentem az asztalra felülirom a régivel aztán rákatintok hozzáadás az archivumhoz kiválasztom az scs filet(át tettem raktározra) az berakja a mappák közé onnan átteszem a sv_1 mappába ami bennt van eredeti átnevezem és ami kint van az asztalon beteszem a helyére és még mindig nem jo. légyszives ne töröljétek a hsz-t mert remélem vki tud segiteni... -
Hello valaki tudna nekem segíteni olyan gondom lenne hogy a 620-as Scania az 1.4-es mapon ment 100-at meg az emelkedők se voltak neki gondok az 1.5-ösön meg már 80-at is alig meg ha partot lát alig akar felmenni nem tudnátok valami hasznosat mondani? Vagy valami erősebb motort beletenni? -
faq -
értem.. asszem sikerült is egy media marktos skint összehozni a sport.dds böl(horvárh hungarys) csak azt nemtom mi a neve a játékba mert nem sport equipments az tuti..:D -
pzolika978 #7478 Sziasztok
Nekem még nincs meg a játék mi a gép igénye? -
Ha elmentetted a textúrát, WinRAR-ban tömörítésnél beírod a fájlnevet, formátumnál bepipálod a ZIP-et, és van olyan, hogy Compression Method, azt állítsd Store-ra, és a modba a kamion fájlait így tömörítsd, egyébként azt tudtátok, hogy lehet a vízen menni? Tök jó, kinek kell mamár híd?! -
van msned? nemmegy XD hol van olyan hogy mode??(És mibe? ps?) -
köszi amugy jo a skin :D -
Szép skin.
-
grat szép -
Saját skin, Tesco szerelvénnyel büszkén Belzig-ben
:
-
Kérdeztelek ?
-
Na kezd alakulni a skinem már csak egy két símítás és kész!
-
Kösz a dícséreteket a skinhez!! -
Nekem is ezvolt a gondom. Total Commanderrel ki kell csomagolni a pót SCS fájlát, és úgy megszerkeszteni, majd WinRAR-ral becsomagolod ZIP formátumba, és a Mode-nál beállítod a Store-t, és akkor működik a játékban. -
bajusza #7467 Szerintem is jól néz ki. -
szebben is leírhattad volna.............. -
kis betűvel nemtudtad volna leírni?Legalább ne pattogj :D -
Na itt a map kép ott a felső részen csináltak utat de elégéé jónak néz ki
-
köszi a linket -
Ez a polog4 féle EU? Mert az ő oldalán nem találtam. -
amugy valaki #7454 pls -
kép van? -
EU MAP BÉTA 1.5 -
nekem is tetszik nagyon ez a man, en is ezzel hajtok
-
nah egyszoval kitettem a dds filet azt asztalra megnyitottam dxtbmpvel utána szerkesztgettem photoshoppal(nem tudom miért norm.bmp volt a neve...) aztán elmentettes dds fileba(alapbol nem engedi, névnél irtam utána hogy .dds lehet ez a baja?) és utána már a dxtbmp se nyitja meg.. vmi acces violationt ir -
megprobáltam pselkezdeni valamit.. szentem jo is lett a játékba :o