35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
ügyes vagy:D -
Dexantreal #7540 Hy all! 
Régen írtam ide picit a játék megjelenésekor, de aztán abba hagytam és a játékot is, de a gépen hagytam. Tegnap elindítottam és játszogattam, ilyrn 2 000 - 10 000 dolcsis kis távú, néha közepes utakat vállaltam.
Most akasztottam egyet, egy igen jó üzletet: San Franciscoból gázolaj Montrealba 78 051-ért!
Ez eddig rekord nálam.
Útvonal is megvan már:
San Francisco - Salt Lake City - Cheyenne - Das Moines - Chicago (egyik kedvenc városom a Chicago Bulls miatt
) - Detroit - Montreal.
Most vagyok Cheyennél, tankoltam kétszer, egyszer azt hiszem nem volt elég üzemanyagom és mentőszolgálat vagy mit kellett hívnom, bár az mgé lehet, hogy előző fuvarnál volt :S. Szépe nhaladok, zsaruk végre nem büntetnek meg, mert figyelek.
Valaki megmondaná - régen is kérdeztem és mondták, csak mindig elfelejtem :S -, hogy autópályán mennyivel "repeszthet" egy kamion, meg mindenki? :S Nem vagyok otthon kresszben. Alap kamion van még, mert elején vagyok, harmadik hetet kezdtem a játékban azt hiszem :S.
Nektek mi a legnagyobb eddigi fuvarotok árban? Na és a távolság? Csak kíváncsi vagyok, mert gondolom azért az én távolságom se semmi
. Mondhatni a térkép egyik sarkából a másikba
.
Szóval összeségében mit szóltok?
-
nem foglalkozok ilyen idióta macerás weblapokkal -
storagefile probléma...
a mod mappában levő scs-ekből vagy zip-ekből másold ki valahova a .scs\vehicle\truck\*.sii-t (már, ha van benne), vigyázz arra, hogy ne írd felül egyiket a másikkal, szóval tedd a fájlokat valahova külön-köülön mappába kamiononként, így mappánként két fájl kell legyen (truck_storage.sii és traffic_storage.sii). az .scs-ből kimásolt fájlokat az .scs-ből töröld! a mappát nem szükséges, a fájlokat viszont muszály.
miután minden tömörítettből kiszedted ezeket, egyenként nyisd meg először a truck_storage.sii-ket és nézd össze, hogy miben különböznek (általában egy-egy sorban a végén). nevezd ki valamelyik truck_storage.sii-t végleges verziónak, minden kamion sora ebbe fog kerülni a gyáriakon felül. na most, a megállapított új sorokat ebbe a kinevezett fájlba kell beilleszteni, úgy, hogy a végén minden újonnan berakott kamionhoz egy-egy sor tartozzon (ezeket látja csak a játék).
miután ezzel megvagy ugyanígy játszd el a traffic_storage.sii-re.
ha megvan mindkét végleges fájl be kell tömöríteni egy zip-be, 0 tömörítéssel (nagyon fontos! tc-ben beállítások/általános beállítások/zip-tömörítő/tömörítési arány=0). a fájlok helye a zipen belül ugyanaz legyen, mint ahonnan kimásoltad. tehát pl. a .zip neve legyen storagefils.zip (tök mindegy, hogy scs vagy zip a kiterjesztés, a játék mindent betölt ami zip), belül pedig \vehicle\truck\truck_storage.sii és \vehicle\truck\traffic_storage.sii. ezt legkönyebben úgy lehet megoldani, hogy valahol létrehozol egy vehicle mappát, abban egy truck mappát, ebbe bemásolod a két végleges fájlt, és így csomagolod be mappákkal együtt.
ezután a storagefiles.zip-et másold be a mod mappába.
egyébként ha a totalcommander fájlkeresőjét ráengeded a mod mappára meg lehet állapítani, hogy mely fájlokban van storagefile:
1. parancsok/keresés menü (alt+f7)
2. amit keres: *.*
3. szöveg: pipa bejelöl, keresett szöveg: truck_storage.sii
4. keresés indítása
... akár mehet a FAQ-ba is
-
Azt nem értem, hogy miért nem tudnak ehhez a játékhoz is annyi kamiont meg pótkocsit csinálni, mint a pttm-be!? Elég kár! 

-
ezzel nekem is bajom van, mert nekem is volt egy volvom és a scania kicserélte. de megnyugodtam és azt csináltam, hogy letöltöttem egy másik típusú volvot, s akkor betettem azt. próbáld meg te is!!! -
Sokat kell fórumozni és akkor lehet!
Bár, nem tudom miért nem lehet max 15 hsz.-t vissza olvasni |-.-| -
kamionos8888 #7534 nincs véletlenül ötleted a német oldalról hogy lehetne letölteni a cucokat??? Már regisztráltam és be is léptem, de semmi! -
kamionos8888 #7533 most már sikerült, köszi a helpet! de most meg az a bajom hogy csak két EU kamion marad benne! volt egy M.A.N om meg egy VOLVOM és beraktam az R620ast és a VOLVO eltünt!! Ezzel mi lehet a gond??? -
copy *.scs "dokumentumok\18 wos haulin\mod" -
en csak siman beraktam, s megy
-
kamionos8888 #7530 de ennél van olyan hogy part1.scs meg part2.scs és ezekkel nem tudom hogy mit kell csinálni!!
-
ugyanugy, legalabbis nekem ugy beteve, mint a tobbit, ugy is ment -
kamionos8888 #7528 Az R620-as scaniát hogy kell betenni a játékba, mert ennek teljesen más fájlai vannak nem olyanok mint a többi kamionnak??? kérlek please!! -
engem az erdekelne, hogy, ha felteszem a 1.5-os terkepet, akkor is ujra kell kezdjem a jatekot, vagy most ebben az esetben folytathatom?
-
új játékot kell kezdened
-
reggelés se elég:( -
hogykell oan táblát csinálni? -
Amit beszúrtál, Haulinos képet, azon R620-as van :)) -
kamionos8888 #7522 ha valakinek sikerül segítsen! elöre is köszi! -
kamionos8888 #7521 Hello! mindig olvasom a fórumot! És most énis ezzel a német oldalal kinlódok de nem enged semmit letölteni pedig jó cucok vannak fent!! -
jólvanna :D :D :D
Ebben igazad van..viszont a Stralist sztem le lehet tölteni....mert az zöld és lefele mutat a nyíl :) -
Nálam az új EU mapnál (1.5) az új városokban nem aktívak a cégek, pl a manage contracks-nál is az ASG-nél nem tünteti fel a térképen az új városokban levő telephelyeket, ez másnál is így van v csak nálam? -
pf... ha engedné eleve nem kérdeztem volna meg hogy lehet letölteni!!

-
Hát milyen ? 
-
talán azért nemtudsz letölteni mert az a piros gomb ott a letöltésnél nem engedi.........
Nah jó én nyugszok
(pedig igazat mondok)
-
Szép, de a Michalecnek nem ilyen Scaniaja van
-
már rájöttem..de nem mek vele semmire
-
Hát! 
Ide valószínű, hogy regisztrálni kell
-
-
pf...akkor
az oldal készítője...
-
Bennz #7507 aktiv forumozónak kell lenned,csak egy bizonyos elküldött üzenet mennyiség után tudsz letölteni -

Ad1: Nem mondtam h. az enyém ..
Ad2: A rsz tábla a scania készitőjének nevét ábrázolja .. -
jaja, éppen most tapasztalom eme kellemes perceket...
-
baszhatja....má regisztráltam is és aktivűlni is aktiváltak de nem lehet leszedni semmit -
-
A fölső csíkban azt írja ki, hogy kattints oda, ha regisztrálni akarsz, mert regisztrálnod kell. 
-
nem a tiéd..1részt az van ráirva hogy GORU és a rendszáma se magyar(pedig ha csinálnál gondolom nem goru lenne kiirva akármilyen rendszámmal xD) -

-
regsiztrálnod kell..