35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Boconadi
    ügyes vagy:D
  • Dexantreal
    Hy all!

Régen írtam ide picit a játék megjelenésekor, de aztán abba hagytam és a játékot is, de a gépen hagytam. Tegnap elindítottam és játszogattam, ilyrn 2 000 - 10 000 dolcsis kis távú, néha közepes utakat vállaltam.
    Most akasztottam egyet, egy igen jó üzletet: San Franciscoból gázolaj Montrealba 78 051-ért! Ez eddig rekord nálam.
    Útvonal is megvan már:
    San Francisco - Salt Lake City - Cheyenne - Das Moines - Chicago (egyik kedvenc városom a Chicago Bulls miatt) - Detroit - Montreal.
    Most vagyok Cheyennél, tankoltam kétszer, egyszer azt hiszem nem volt elég üzemanyagom és mentőszolgálat vagy mit kellett hívnom, bár az mgé lehet, hogy előző fuvarnál volt :S. Szépe nhaladok, zsaruk végre nem büntetnek meg, mert figyelek.
    Valaki megmondaná - régen is kérdeztem és mondták, csak mindig elfelejtem :S -, hogy autópályán mennyivel "repeszthet" egy kamion, meg mindenki? :S Nem vagyok otthon kresszben. Alap kamion van még, mert elején vagyok, harmadik hetet kezdtem a játékban azt hiszem :S.
    Nektek mi a legnagyobb eddigi fuvarotok árban? Na és a távolság? Csak kíváncsi vagyok, mert gondolom azért az én távolságom se semmi. Mondhatni a térkép egyik sarkából a másikba.
    Szóval összeségében mit szóltok?
  • Schwarz
    nem foglalkozok ilyen idióta macerás weblapokkal
  • Schwarz
    storagefile probléma...

a mod mappában levő scs-ekből vagy zip-ekből másold ki valahova a .scs\vehicle\truck\*.sii-t (már, ha van benne), vigyázz arra, hogy ne írd felül egyiket a másikkal, szóval tedd a fájlokat valahova külön-köülön mappába kamiononként, így mappánként két fájl kell legyen (truck_storage.sii és traffic_storage.sii). az .scs-ből kimásolt fájlokat az .scs-ből töröld! a mappát nem szükséges, a fájlokat viszont muszály.
    miután minden tömörítettből kiszedted ezeket, egyenként nyisd meg először a truck_storage.sii-ket és nézd össze, hogy miben különböznek (általában egy-egy sorban a végén). nevezd ki valamelyik truck_storage.sii-t végleges verziónak, minden kamion sora ebbe fog kerülni a gyáriakon felül. na most, a megállapított új sorokat ebbe a kinevezett fájlba kell beilleszteni, úgy, hogy a végén minden újonnan berakott kamionhoz egy-egy sor tartozzon (ezeket látja csak a játék).
    miután ezzel megvagy ugyanígy játszd el a traffic_storage.sii-re.

ha megvan mindkét végleges fájl be kell tömöríteni egy zip-be, 0 tömörítéssel (nagyon fontos! tc-ben beállítások/általános beállítások/zip-tömörítő/tömörítési arány=0). a fájlok helye a zipen belül ugyanaz legyen, mint ahonnan kimásoltad. tehát pl. a .zip neve legyen storagefils.zip (tök mindegy, hogy scs vagy zip a kiterjesztés, a játék mindent betölt ami zip), belül pedig \vehicle\truck\truck_storage.sii és \vehicle\truck\traffic_storage.sii. ezt legkönyebben úgy lehet megoldani, hogy valahol létrehozol egy vehicle mappát, abban egy truck mappát, ebbe bemásolod a két végleges fájlt, és így csomagolod be mappákkal együtt.
    ezután a storagefiles.zip-et másold be a mod mappába.

egyébként ha a totalcommander fájlkeresőjét ráengeded a mod mappára meg lehet állapítani, hogy mely fájlokban van storagefile:
    1. parancsok/keresés menü (alt+f7)
    2. amit keres: *.*
    3. szöveg: pipa bejelöl, keresett szöveg: truck_storage.sii
    4. keresés indítása

... akár mehet a FAQ-ba is
  • szavulyzsolt
    Azt nem értem, hogy miért nem tudnak ehhez a játékhoz is annyi kamiont meg pótkocsit csinálni, mint a pttm-be!? Elég kár!
  • szavulyzsolt
    ezzel nekem is bajom van, mert nekem is volt egy volvom és a scania kicserélte. de megnyugodtam és azt csináltam, hogy letöltöttem egy másik típusú volvot, s akkor betettem azt. próbáld meg te is!!!
  • V43 1105
    Sokat kell fórumozni és akkor lehet!

Bár, nem tudom miért nem lehet max 15 hsz.-t vissza olvasni |-.-|
  • kamionos8888
    nincs véletlenül ötleted a német oldalról hogy lehetne letölteni a cucokat??? Már regisztráltam és be is léptem, de semmi!
  • kamionos8888
    most már sikerült, köszi a helpet! de most meg az a bajom hogy csak két EU kamion marad benne! volt egy M.A.N om meg egy VOLVOM és beraktam az R620ast és a VOLVO eltünt!! Ezzel mi lehet a gond???
  • Schwarz
    copy *.scs "dokumentumok\18 wos haulin\mod"
  • szavulyzsolt
    en csak siman beraktam, s megy
  • kamionos8888
    de ennél van olyan hogy part1.scs meg part2.scs és ezekkel nem tudom hogy mit kell csinálni!!
  • szavulyzsolt
    ugyanugy, legalabbis nekem ugy beteve, mint a tobbit, ugy is ment
  • kamionos8888
    Az R620-as scaniát hogy kell betenni a játékba, mert ennek teljesen más fájlai vannak nem olyanok mint a többi kamionnak??? kérlek please!!
  • szavulyzsolt
    engem az erdekelne, hogy, ha felteszem a 1.5-os terkepet, akkor is ujra kell kezdjem a jatekot, vagy most ebben az esetben folytathatom?
  • norbi56
    új játékot kell kezdened
  • norbi56
    reggelés se elég:(
  • norbi56
    hogykell oan táblát csinálni?
  • V43 1105
    Amit beszúrtál, Haulinos képet, azon R620-as van :))
  • kamionos8888
    ha valakinek sikerül segítsen! elöre is köszi!
  • kamionos8888
    Hello! mindig olvasom a fórumot! És most énis ezzel a német oldalal kinlódok de nem enged semmit letölteni pedig jó cucok vannak fent!!
  • Attila889
    jólvanna :D :D :D
    Ebben igazad van..viszont a Stralist sztem le lehet tölteni....mert az zöld és lefele mutat a nyíl :)
  • SirHiggins
    Nálam az új EU mapnál (1.5) az új városokban nem aktívak a cégek, pl a manage contracks-nál is az ASG-nél nem tünteti fel a térképen az új városokban levő telephelyeket, ez másnál is így van v csak nálam?
  • King of Roads
    pf... ha engedné eleve nem kérdeztem volna meg hogy lehet letölteni!!
  • RaST
    Hát milyen ?

• Attila889
    talán azért nemtudsz letölteni mert az a piros gomb ott a letöltésnél nem engedi.........Nah jó én nyugszok(pedig igazat mondok)
  • V43 1105
    Szép, de a Michalecnek nem ilyen Scaniaja van
  • King of Roads
    már rájöttem..de nem mek vele semmire
  • ratata130
    Hát!
    Ide valószínű, hogy regisztrálni kell
  • Yoda001
  • King of Roads
    pf...akkor az oldal készítője...
  • Bennz
    aktiv forumozónak kell lenned,csak egy bizonyos elküldött üzenet mennyiség után tudsz letölteni
  • RaST

Ad1: Nem mondtam h. az enyém ..

Ad2: A rsz tábla a scania készitőjének nevét ábrázolja ..
  • King of Roads
    jaja, éppen most tapasztalom eme kellemes perceket...
  • leho94
    baszhatja....má regisztráltam is és aktivűlni is aktiváltak de nem lehet leszedni semmit
  • King of Roads
  • garam93
    A fölső csíkban azt írja ki, hogy kattints oda, ha regisztrálni akarsz, mert regisztrálnod kell.
  • Yoda001
    nem a tiéd..1részt az van ráirva hogy GORU és a rendszáma se magyar(pedig ha csinálnál gondolom nem goru lenne kiirva akármilyen rendszámmal xD)
  • RaST

• Yoda001
    regsiztrálnod kell..