35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
mert balesetveszélyes -
Akkorse fogom sose megérteni, hogy egy szimpla előzésnél miért kell büntetőpontokat beszedni:S -
gugli vagy esetleg faq vagy talán kereső ott lent? láma.... 
-
Plata #7579 Sziasztok,honnan lehetne leölteni?Vagy esetleg tudnátok adni egy utorrent linket? -
Eredeti hang, Scaniaman580 készitette, viszont privát .. -
bajusza #7577 Akkor bocsi a félrevezetésért. -
merse noni #7576 sziasztok látam az fw-n 1 magnumot azt hogyan lehet berakni? -
kamionos8888 #7575 de én láttan német oldalon hangokat is csak nem tom leszedni
-
Valószínűleg arra gondoltam amelyikben NEM mozog a kormány és a mutatók.
Gondolom a Premium cabjára gondol, az nem animált renault vezállás, én kicseréltem a Sheryo féle Scania R Topline 620-asára. -
Alávan vágva, az a trükk :)) -
kamionos8888 #7572 Szerintem Dave videójában kibaszott jó a SCANIA hangja nem tudjátok honnanlehetne leszedni!? Valaki segítsen! -
Debilon #7571 nem animált?:D
nekem akkor nem tudja a game...mert a műszerek és a kormány is mozog:D -
dobd ki a kukába :D -
Semmit,nem animált a fülke, ha annyira zavar akkor cseréld ki másikra. -
Pedig a kamion kereke elfordul rendesen!!! -
Sziasztok! 
Olyankor mit kell csinálni, amikor a kormány semerre se akar elfordulni???
-
Kösz, de mondjuk már a kamion desc fájlába beleírtam, hogy sleeper, tehát már lehet benne aludni. -
csak hálófülkés kamcsiban tudsz aludni, vagy hotelban.
"fatique" nem is lesz a config.cfg-ben, ha beírod sem lesz hatása, merthogy "fatigue" lenne az. (bajusza: a félrevezető hozzászólásokat még most sem kérjük)
ezt a sort szúrd be:
uset g_fatigue "1"
de nem javaslom, mert a rendőr ugyanúgy megbüntet, ha alvás nélkül vezetsz... -
Dexantreal #7564 Thanks!
majd figyelek vásrláskor.
-
sleeper vagy nem sleeper -
Dexantreal #7562 Lol azt honnan lehet tudni ,hogy melyikben van, vagy nincs? Mert jó lenen ezt tudni, mikor veszek új kamiont. -
belögdöstem a kamionnal a pótot :D elfogadta :) már megy minden királyság. -
Neke nincs olyan a dokumentumok config.cfg-ben, hogy fatique. -
Kösz! -
bajusza #7558 A config.cfg fájlban írt át a fatique-nél a 1-et 0-ára: nincs fáradság.
Így mehetsz nyugodtan alvás nélkül is. -
nekem is csinált ilyet, de csak egy darabig ásítozott még, nem sokáig -
én szerintem nincs a kamionodba hálófülke! -
Lécci segítsetek!
Amikor kiírja, hogy álljak meg pihenni mert álmos vagyok, pihenek 8 órát, és még mindig álmos a sofőröm. Ugyanez van, ha egy egész napot pihenek. Plese Help!!! -
kérjél új fuvart! ;) -
rájöttema szerződésre is.. Most azzal szenvedek,h elvállaltam egy duplka pótos fuvart. nemtudtam,h az és amikor raktam volna le az árut lekapcsolódott a máosik pót azóta nemtudom felvenni :( és leadni sem az árut. -
Dexantreal #7552 Beléd jöttek állandóan? :S Lol, ilyen nekem még soha nem volt, bár mondom: tegnapelőtt kezdtem el a mentésem ismét.
Szépen fuvarozgatok és csak, akkor sérül a kamion, vagy a vontató, ha én cseszem el. Jah, meg, akkor jönnek zsaruk, ha én szabálytalankodok, ami néha gyakran összejön, de igyekszem minél kevesebb hibával és most hagytam el Cheyenne-t. Azaz tegnap valamikor, majd du-tán végig viszem Montreálig. Ezidáig se a kamion, se a vontató vagy mi - utánfutó, pót :S - nem sérült és így még mindig az alap ár vár majd Montreálban a 78 051 dollár
.
Szóval jól haladok, csak a zsaruk kaptak le egyszer-kétszer szabálytalanságért, mint pl. piroson való áthajtás. Fékeztem és sokszor egy-két centivel odébb állt meg, mint ami a megengedett és kapásból full maxra felment a zsaru érzékelő vagy mi :S.
Blinkye: ahogy mondták, úgy kell a pótot feltenni, sofőrrel is úgy alszol, ahogy mondták, de ezt ezek szerint te is tudod.
Sajnos jobban én se tapasztaltam ki a játékot, így nem tudom, hogy cégekkel, hogy kell kapcsolatba lépni, üzletet kötni és sofőrt szerződtetni - bár ezt már leírták, szal most már tudom -, de majd kitapasztalom. Egyenlőre egyedül fuvarozgatok és gyűjtök egy újabb kamionra
. Mint említettem, az alap járgánnyal hajtok.
-
JAé s nemtom azt sem,hogy kell szerződni cégekkel :( igérem többet nem lámázok... -
Azt tudom csak én 2 órákat aludtam :) bevittem az első szállitmányom ARMY nak rakéta :) Hogy tudok felvenni sofőrt? Miért jó ha megveszem a pótot. előszőr megvettem,mert azthittem,h csak akkor szállithatok :) -
háát nekem volt egyszer olyan szállítmányom hogy rakodógépet vittem Vencouverből Montrealba csak az volt a baj hogy félúton mindig nekem jöttek :( ezért a pénz felét se kaptam meg :(
to Blinkye : megnyomod az n betűt a játékban és ott van hogy Advenced Time vagy valami ilyesmi és rákkattintasz kiválasztod hány órát akarsz aludni (8óra bőven elég szerintem)és újra rákattintasz az Advenced Time-ra és aludni fog. -
hm. Kezdtem újat és most jó. állandóan álmos a sofőr :) nem gáz ha nem állok meg? -
Dexantreal #7546 Ezt nem igazán értem, hogy nem fért rá :S, viszont betolatsz vagy előre menetben beállsz a kijelölt helyre és ki is írja a játék is, hogy a vontató kamionra való kapcsolásához nyomd meg a T-t.
Aztán mehetsz is utadra. -
SZiasztok. Életemben előszőr játszok ilyen gémmel és fogalmam sincs,hogy akasszam fel a pótot megvan melyik gombbal kell,de nem fér alá a kamion. ahol az elején kezdtem Chayenne be rögtön bementem egy céghez ahol felvettem egy küldetést aminél egy ház volt a platón azt keleltt volna szállitani,de nem tudtam alátolatni.. Help please -
Dexantreal #7544 Schwar=Schwarz
Sry
.
-
Dexantreal #7543 Thanks
. Kár, hogy nem lehet a zsarukat úgy elintézni, mint a Convoy című filmben
. Most elkezdtem nézni, de majd du-tán fejezem be, mert aludni is kell ugyebár.
-
Dexantreal #7542 Jah és Schwar: látom a FAQ-ban, hogy készíted a magyarosítást. Hajrá!
Bár nem tudom mit kell ezen magyarosítani, nekem viszonylag így is érthető. Azért, ha lesz, majd letöltöm
-