35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • caseih9400
    mert balesetveszélyes
  • SirHiggins
    Akkorse fogom sose megérteni, hogy egy szimpla előzésnél miért kell büntetőpontokat beszedni:S
  • leho94
    gugli vagy esetleg faq vagy talán kereső ott lent? láma....
  • Plata
    Sziasztok,honnan lehetne leölteni?Vagy esetleg tudnátok adni egy utorrent linket?
  • RaST
    Eredeti hang, Scaniaman580 készitette, viszont privát ..
  • bajusza
    Akkor bocsi a félrevezetésért.
  • merse noni
    sziasztok látam az fw-n 1 magnumot azt hogyan lehet berakni?
  • kamionos8888
    de én láttan német oldalon hangokat is csak nem tom leszedni
  • SirHiggins
    Valószínűleg arra gondoltam amelyikben NEM mozog a kormány és a mutatók.

Gondolom a Premium cabjára gondol, az nem animált renault vezállás, én kicseréltem a Sheryo féle Scania R Topline 620-asára.
  • V43 1105
    Alávan vágva, az a trükk :))
  • kamionos8888
    Szerintem Dave videójában kibaszott jó a SCANIA hangja nem tudjátok honnanlehetne leszedni!? Valaki segítsen!
  • Debilon
    nem animált?:D
    nekem akkor nem tudja a game...mert a műszerek és a kormány is mozog:D
  • Boconadi
    dobd ki a kukába :D
  • SirHiggins
    Semmit,nem animált a fülke, ha annyira zavar akkor cseréld ki másikra.
  • ratata130
    Pedig a kamion kereke elfordul rendesen!!!
  • ratata130
    Sziasztok!
    Olyankor mit kell csinálni, amikor a kormány semerre se akar elfordulni???
  • LTomi
    Kösz, de mondjuk már a kamion desc fájlába beleírtam, hogy sleeper, tehát már lehet benne aludni.
  • Schwarz
    csak hálófülkés kamcsiban tudsz aludni, vagy hotelban.

"fatique" nem is lesz a config.cfg-ben, ha beírod sem lesz hatása, merthogy "fatigue" lenne az. (bajusza: a félrevezető hozzászólásokat még most sem kérjük)
    ezt a sort szúrd be:
    uset g_fatigue "1"

de nem javaslom, mert a rendőr ugyanúgy megbüntet, ha alvás nélkül vezetsz...
  • Dexantreal
    Thanks! majd figyelek vásrláskor.
  • Boconadi
    sleeper vagy nem sleeper
  • Dexantreal
    Lol azt honnan lehet tudni ,hogy melyikben van, vagy nincs? Mert jó lenen ezt tudni, mikor veszek új kamiont.
  • Blinkye
    belögdöstem a kamionnal a pótot :D elfogadta :) már megy minden királyság.
  • LTomi
    Neke nincs olyan a dokumentumok config.cfg-ben, hogy fatique.
  • LTomi
    Kösz!
  • bajusza
    A config.cfg fájlban írt át a fatique-nél a 1-et 0-ára: nincs fáradság.

Így mehetsz nyugodtan alvás nélkül is.
  • szavulyzsolt
    nekem is csinált ilyet, de csak egy darabig ásítozott még, nem sokáig
  • caseih9400
    én szerintem nincs a kamionodba hálófülke!
  • LTomi
    Lécci segítsetek!
    Amikor kiírja, hogy álljak meg pihenni mert álmos vagyok, pihenek 8 órát, és még mindig álmos a sofőröm. Ugyanez van, ha egy egész napot pihenek. Plese Help!!!
  • caseih9400
    kérjél új fuvart! ;)
  • Blinkye
    rájöttema szerződésre is.. Most azzal szenvedek,h elvállaltam egy duplka pótos fuvart. nemtudtam,h az és amikor raktam volna le az árut lekapcsolódott a máosik pót azóta nemtudom felvenni :( és leadni sem az árut.
  • Dexantreal
    Beléd jöttek állandóan? :S Lol, ilyen nekem még soha nem volt, bár mondom: tegnapelőtt kezdtem el a mentésem ismét.
    Szépen fuvarozgatok és csak, akkor sérül a kamion, vagy a vontató, ha én cseszem el. Jah, meg, akkor jönnek zsaruk, ha én szabálytalankodok, ami néha gyakran összejön, de igyekszem minél kevesebb hibával és most hagytam el Cheyenne-t. Azaz tegnap valamikor, majd du-tán végig viszem Montreálig. Ezidáig se a kamion, se a vontató vagy mi - utánfutó, pót :S - nem sérült és így még mindig az alap ár vár majd Montreálban a 78 051 dollár.
    Szóval jól haladok, csak a zsaruk kaptak le egyszer-kétszer szabálytalanságért, mint pl. piroson való áthajtás. Fékeztem és sokszor egy-két centivel odébb állt meg, mint ami a megengedett és kapásból full maxra felment a zsaru érzékelő vagy mi :S.
    Blinkye: ahogy mondták, úgy kell a pótot feltenni, sofőrrel is úgy alszol, ahogy mondták, de ezt ezek szerint te is tudod.
    Sajnos jobban én se tapasztaltam ki a játékot, így nem tudom, hogy cégekkel, hogy kell kapcsolatba lépni, üzletet kötni és sofőrt szerződtetni - bár ezt már leírták, szal most már tudom -, de majd kitapasztalom. Egyenlőre egyedül fuvarozgatok és gyűjtök egy újabb kamionra. Mint említettem, az alap járgánnyal hajtok.
  • Blinkye
    JAé s nemtom azt sem,hogy kell szerződni cégekkel :( igérem többet nem lámázok...
  • Blinkye
    Azt tudom csak én 2 órákat aludtam :) bevittem az első szállitmányom ARMY nak rakéta :) Hogy tudok felvenni sofőrt? Miért jó ha megveszem a pótot. előszőr megvettem,mert azthittem,h csak akkor szállithatok :)
  • caseih9400
    háát nekem volt egyszer olyan szállítmányom hogy rakodógépet vittem Vencouverből Montrealba csak az volt a baj hogy félúton mindig nekem jöttek :( ezért a pénz felét se kaptam meg :(
    to Blinkye : megnyomod az n betűt a játékban és ott van hogy Advenced Time vagy valami ilyesmi és rákkattintasz kiválasztod hány órát akarsz aludni (8óra bőven elég szerintem)és újra rákattintasz az Advenced Time-ra és aludni fog.
  • Blinkye
    hm. Kezdtem újat és most jó. állandóan álmos a sofőr :) nem gáz ha nem állok meg?
  • Dexantreal
    Ezt nem igazán értem, hogy nem fért rá :S, viszont betolatsz vagy előre menetben beállsz a kijelölt helyre és ki is írja a játék is, hogy a vontató kamionra való kapcsolásához nyomd meg a T-t.
    Aztán mehetsz is utadra.
  • Blinkye
    SZiasztok. Életemben előszőr játszok ilyen gémmel és fogalmam sincs,hogy akasszam fel a pótot megvan melyik gombbal kell,de nem fér alá a kamion. ahol az elején kezdtem Chayenne be rögtön bementem egy céghez ahol felvettem egy küldetést aminél egy ház volt a platón azt keleltt volna szállitani,de nem tudtam alátolatni.. Help please
  • Dexantreal
    Schwar=Schwarz

Sry.
  • Dexantreal
    Thanks. Kár, hogy nem lehet a zsarukat úgy elintézni, mint a Convoy című filmben. Most elkezdtem nézni, de majd du-tán fejezem be, mert aludni is kell ugyebár.
  • Dexantreal
    Jah és Schwar: látom a FAQ-ban, hogy készíted a magyarosítást. Hajrá! Bár nem tudom mit kell ezen magyarosítani, nekem viszonylag így is érthető. Azért, ha lesz, majd letöltöm-