35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Schwarz
    modellek, a buildings típust kell kiválasztani (szerintem). típust váltogatni meg a szürke + - gombokkal lehet
  • LTomi
    Valaki segít, hogy a Map Eitorban hogyan Rakhatok le modelleket (pl. parkoló kamion, és hogy hogyan változtathatom meg a kereszteződés típusát??? Kösz!!!!!!!!!!!!
  • Schwarz
    köszi :-)

most nézem, hogy a megadott link úgy nem megy, mert a kérdőívhez be kell jelentkezni.
    úgyhogy előbb go to www.sulyokg.hu, belépni, és utána kérdőívezni.
  • Dexantreal
    Sok sikert, hajrá!
  • Gerob
    Neked nagyon szívesen, bármikor (nem akarok nyalni!!!!) De ez így jött össze jó néhány sör után, a Kincs ami nincs ALAP ZENÉJÉ-re!!!!!!!!

További moddolásokhoz-alakításokhoz nagyon SOK-SOK sok sikert, remélem a RÁBA TURBO minél hamarabb kész lesz!!!!!!!
  • LTomi
    Ablakos módban nyomtam, amikor kiválosztattam a legördülő menüből 1 dolgot, akkor fagyott ki, és tudom használni, csak modelleket nem tok lerakni, pls help: #8004!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Schwarz
    nem szar az, csak nem tudod használni.
    nem fagy ki, csak a párbeszédablakok akkor látszanak, ha ablakos módban indítod a játékot, vagy alt+tab-bal átváltasz rá
  • LTomi
    #8004!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Deszar az az editor, két órát dolgozok, erre az egyik ablaknál kifagy... jó minőség. >:(
  • norbi56
    piros kör!
  • gumikacsa
    Köszi.
  • paulthomas
    a térképen csak azt mutatja hogy én hol vagyok azt nem h hova kell mennem.
  • Schwarz
    FAQ
  • Schwarz
    a térképen
  • paulthomas
    #8001??????pls
  • King of Roads
    éjjen
  • Yoda001
    VALAKI SEGITSEN MÁR #8000 :@
  • LTomi
    Hogy lehet a Map Editorban modelleket (pl. parkoló kamionok, táblák) lerakni? Előre is kösz!!
  • Yoda001
    #8000 pls .. amugy pont ték ^^
  • ZAZ
    Sziasztok.Az lenne a bajom hogy beraktam Scania interort és nem forog a kormány.Nem tudjátok mi a baj?Előre is kössz.Csá
  • paulthomas
    Hi.Már játszottam az előbbi fejlesztésekkel anno és abban egész más volt a térkép is.Leszedtem ezt és nemtom hogy merre kell menni.Ezt hol mutatja?
  • Yoda001
    mér csak a lámpák látszanak? :S ha meg elinditom akkor meg semmit nem lehet látni .. valaki segitene? legujabb driver van fennt..
  • leho94
    kereső
  • RaST
    Szar duma
  • Yoda001
    valaki liket 1.5-ös eumaprol.. uj a gép és elveszett,3dartpolon nincs
  • Gerob
    Arról van szó, hogy a fejlesztők pakolnának a Haulinba még kamionokat, amiket használni lehet, de csakis kizárólag USA-beli gépeket. Ezügyben kérik a játékosok segítségét, ha van valami extra kérésük vagy olyan típusú gépet szeretnének látni a játékban ami eddig nem szerepelt benne, akkor azt igyekeznek teljesíteni!

Viszont mondom CSAK USA kamionokat raknának most bele. Azt írja még a végén, hogy lehet eljön majd az a nap, amikor feltesznek egy ilyen kérdést csak európai kamionokkal kapcsolatban!

Ez a lényege! Csá
  • gumikacsa
    Valaki fordítson plíííz:

May 28th, 2007

Haulin' News
    Pavel Sebor posted interesting post on TruckPol Forum some days ago.

Hi,
    I would like to ask TruckPol for help. We are looking into extending Haulin' fleet by a few more trucks (tractors), but we are not sure which would be your most favorite choice. So we thought - let's ask! Please only consider Northern American trucks for now. There may come a day when we will be asking you for European trucks to suggest, but that day is not here yet, just not yet. ;)
    Once we have a good enough list, maybe we can then set up a poll to choose the most wanted trucks?
    Thank you very much,
    Pavel Sebor aka Sabre
    CEO, SCS Software

If you interesting in discuting in this matter please use this link.

• Schwarz
    FELHÍVÁS!

Szeretnél részt venni a 18 Wheels of Steel: Haulin' című játék magyarításában?
    Úgy érzed, hogy elég jó hangod van ahhoz, hogy megfelelő minőségű magyar CB hanganyagot készíts a játékhoz?
    Vannak ismerőseid/haverjaid akiket be tudsz mindebbe szervezni (nők és férfiak is!)?

A játékba a tejles magyarítás elkészítéséhez szükséges a CB szövegek normális módon való magyarra fordítására és a szövegek gépre mondására.

Mivel az én hangom erre teljességgel alkalmatlan, jelen felhívással keresem azokat a vállalkozó kedvű egyéneket akik ezt megtennék a kamionszimulátor játékokat kedvelő embereknek.

Ha van kedved belevágni, a következő kérdőív kitöltésével leadhatod jelentkezésedet. Kérdőív

Hogy mindezért mit kapsz, ha te leszel a kiválasztott?
    Azt az érzést, hogy részt vehettél egy játék honosításában, valamint természetesen feltüntetjük a nevedet a credits menüben.

Jelentkezési határidő: 2007. június 30.
  • Balaka
    Nem tudja valaki hogy neten hol lehet megvenni a játékot?
  • garam93
    Köszi.

Istenostora:Most jó munkát csináltál nekem:@
  • LTomi
    Valaki csak tudja, hogy lehet berakni egy modellt a map editorba...
  • leho94
    állj má le:D
    azé nem segítünk me nem tudunk ( sztem )
  • LTomi
    Pls help: #7978
  • istenostora03
    jah, bocs elnézést csak most ágyból hason gépezek azt alig látok!És miért kell lámázni egymást ahelyett hogy segítenél!XD!ha házigazda vagy, akkor viselkedj is ugy,ahelyet hogy mindekit lelámáznál!
  • RaST
    Mér nincs ?

• Kisvigyori
    KRONE COOL LINER 1.0
  • norbi56
    belinkeled?:)
  • norbi56
    lehet valahonnan tölteni azt a tartálypótot?
  • LTomi
    Csá!!
    Sikerült, hála istennek menteni, meg berakni a játékba a mapot, csak 1 gondom van, mégpedig szt szeretném kérdezni, hogy a map editorba modelleket (pl. parkoló kamionokat, autókat, stb.) hogy lehet a pályára rakni? Kösz előre is!!!
  • merse noni
    sziasztok mit lehetne enek csinálni játék közben kilép prism3dexe vagy valami ilyesmivel hogyan lehetne javitani rajta hogy ne csinálja ezt.
  • garam93
    És honnan van?:D