35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
modellek, a buildings típust kell kiválasztani (szerintem). típust váltogatni meg a szürke + - gombokkal lehet
-
Valaki segít, hogy a Map Eitorban hogyan Rakhatok le modelleket (pl. parkoló kamion, és hogy hogyan változtathatom meg a kereszteződés típusát??? Kösz!!!!!!!!!!!! 

-
köszi :-)
most nézem, hogy a megadott link úgy nem megy, mert a kérdőívhez be kell jelentkezni.
úgyhogy előbb go to www.sulyokg.hu, belépni, és utána kérdőívezni. -
Dexantreal #8017 Sok sikert, hajrá! 

-
Gerob #8016 Neked nagyon szívesen, bármikor (nem akarok nyalni!!!!) De ez így jött össze jó néhány sör után, a Kincs ami nincs ALAP ZENÉJÉ-re!!!!!!!!
További moddolásokhoz-alakításokhoz nagyon SOK-SOK sok sikert, remélem a RÁBA TURBO minél hamarabb kész lesz!!!!!!! -
Ablakos módban nyomtam, amikor kiválosztattam a legördülő menüből 1 dolgot, akkor fagyott ki, és tudom használni, csak modelleket nem tok lerakni, pls help: #8004!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
nem szar az, csak nem tudod használni.
nem fagy ki, csak a párbeszédablakok akkor látszanak, ha ablakos módban indítod a játékot, vagy alt+tab-bal átváltasz rá -
#8004!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Deszar az az editor, két órát dolgozok, erre az egyik ablaknál kifagy... jó minőség. >:( 

-
piros kör! -
Köszi. -
paulthomas #8010 a térképen csak azt mutatja hogy én hol vagyok azt nem h hova kell mennem. -
FAQ -
a térképen -
paulthomas #8007 #8001??????pls -
éjjen
-
VALAKI SEGITSEN MÁR #8000 :@ -
Hogy lehet a Map Editorban modelleket (pl. parkoló kamionok, táblák) lerakni? Előre is kösz!! -
#8000 pls .. amugy pont ték ^^ -
Sziasztok.Az lenne a bajom hogy beraktam Scania interort és nem forog a kormány.Nem tudjátok mi a baj?Előre is kössz.Csá -
paulthomas #8001 Hi.Már játszottam az előbbi fejlesztésekkel anno és abban egész más volt a térkép is.Leszedtem ezt és nemtom hogy merre kell menni.Ezt hol mutatja? -
mér csak a lámpák látszanak? :S ha meg elinditom akkor meg semmit nem lehet látni .. valaki segitene? legujabb driver van fennt.. -
kereső -
Szar duma
-
valaki liket 1.5-ös eumaprol.. uj a gép és elveszett,3dartpolon nincs -
Gerob #7996 Arról van szó, hogy a fejlesztők pakolnának a Haulinba még kamionokat, amiket használni lehet, de csakis kizárólag USA-beli gépeket. Ezügyben kérik a játékosok segítségét, ha van valami extra kérésük vagy olyan típusú gépet szeretnének látni a játékban ami eddig nem szerepelt benne, akkor azt igyekeznek teljesíteni!
Viszont mondom CSAK USA kamionokat raknának most bele. Azt írja még a végén, hogy lehet eljön majd az a nap, amikor feltesznek egy ilyen kérdést csak európai kamionokkal kapcsolatban!
Ez a lényege! Csá -
Valaki fordítson plíííz:
May 28th, 2007
Haulin' News
Pavel Sebor posted interesting post on TruckPol Forum some days ago.
Hi,
I would like to ask TruckPol for help. We are looking into extending Haulin' fleet by a few more trucks (tractors), but we are not sure which would be your most favorite choice. So we thought - let's ask! Please only consider Northern American trucks for now. There may come a day when we will be asking you for European trucks to suggest, but that day is not here yet, just not yet. ;)
Once we have a good enough list, maybe we can then set up a poll to choose the most wanted trucks?
Thank you very much,
Pavel Sebor aka Sabre
CEO, SCS Software
If you interesting in discuting in this matter please use this link.
-
FELHÍVÁS!
Szeretnél részt venni a 18 Wheels of Steel: Haulin' című játék magyarításában?
Úgy érzed, hogy elég jó hangod van ahhoz, hogy megfelelő minőségű magyar CB hanganyagot készíts a játékhoz?
Vannak ismerőseid/haverjaid akiket be tudsz mindebbe szervezni (nők és férfiak is!)?
A játékba a tejles magyarítás elkészítéséhez szükséges a CB szövegek normális módon való magyarra fordítására és a szövegek gépre mondására.
Mivel az én hangom erre teljességgel alkalmatlan, jelen felhívással keresem azokat a vállalkozó kedvű egyéneket akik ezt megtennék a kamionszimulátor játékokat kedvelő embereknek.
Ha van kedved belevágni, a következő kérdőív kitöltésével leadhatod jelentkezésedet. Kérdőív
Hogy mindezért mit kapsz, ha te leszel a kiválasztott?
Azt az érzést, hogy részt vehettél egy játék honosításában, valamint természetesen feltüntetjük a nevedet a credits menüben.
Jelentkezési határidő: 2007. június 30. -
Nem tudja valaki hogy neten hol lehet megvenni a játékot? -
Köszi.
Istenostora:Most jó munkát csináltál nekem:@ -
Valaki csak tudja, hogy lehet berakni egy modellt a map editorba... -
állj má le:D
azé nem segítünk me nem tudunk ( sztem ) -
Pls help: #7978 -
jah, bocs elnézést csak most ágyból hason gépezek azt alig látok!És miért kell lámázni egymást ahelyett hogy segítenél!XD!ha házigazda vagy, akkor viselkedj is ugy,ahelyet hogy mindekit lelámáznál! -
Mér nincs ? 
-
KRONE COOL LINER 1.0 -
belinkeled?:) -
lehet valahonnan tölteni azt a tartálypótot? -
Csá!!
Sikerült, hála istennek menteni, meg berakni a játékba a mapot, csak 1 gondom van, mégpedig szt szeretném kérdezni, hogy a map editorba modelleket (pl. parkoló kamionokat, autókat, stb.) hogy lehet a pályára rakni? Kösz előre is!!! -
merse noni #7977 sziasztok mit lehetne enek csinálni játék közben kilép prism3dexe vagy valami ilyesmivel hogyan lehetne javitani rajta hogy ne csinálja ezt. -
És honnan van?:D