35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1152897145&no=7565]#7565[/URL] annyi változással, hogy "0" legyen a paraméter -
bajusza #8148 Összesen két busz van a mod-ban: egy Ayats Bravo és egy Volvo 9700. Én előre megveszem a másik buszt indulás előtt, ha megjelenik a telephelyen a buszom, azonnal lecserélem. -
bajusza #8147 Innen le tudod tölteni. -
az addig oké de nekem egyik kamion boltba sincs busz nem tok buszt venni pedig látom a forgalomba az összeset
vki segitsen
köszi -
És feltod vhova tölteni? -
map editorban hogykell az EUmapot szerkeszteni? -
bajusza #8143 Nekem megvan a Bus Mod. Ugyanúgy be kell menni a telephelyre a busszal, csak nem pótkocsit kell húzni, hanem utasokat szállítani pl. San Francisco-ból New York-ba. -
hali
akinek megvan a bus mod az tudja hogy hogy lehet menni busszal ?
-
Kösz! -
Arról hogy tudom hogy nem ez a traki megy hozzá! -
Király! -
vegyél "sleeper"-es kamiont! -
vhol nem lehet kikapcsolni vagy lelölteni mint a no polices modhoz hasonlot csak álmosság ellen -
csövi !
valaki nem tudja hogy lehet-e vmit tenni az álmosság ellen ? mert olyan ritkán van hotel h 2 hotel között is folyton bealszik azt igy elég gázos
válaszotokat elöre is kösz
-
Na, Map Editor-ban raktam Belzig-be egy Waberer's telephelyet:
-
A kamion mappájában, ahol vannak a skinek, ott van a skined, és ami a neve, van olyan TGA fájl is, abban lehet módosítani a skin logóját. Na, ezt most jól megaszondtam, remélem érted.
-
Te miről beszélsz?:P -
Mivel az Gumikacsa pótja! -
jóvanna...kikészített ez a szar! :DD Szal érted a problémám.... :P -
Mostani járgányom: Hol tudom a skineknek a logoját kicserélni másra?
-
"de amikor be kell állítani hogy a gázpedállal tudhassak fékezni és gázt adni" a gáz pedállal nem fékezni kell,és egy pedál egy dolgohoz lehet hozzá rendelve! :DD -
Ti már láttátok az EU-mapon a szürke parkoló pótkocsi hátát? Mi sem maradtunk ki:
-
Szaisztok! a Controller-be meg mindenhol aktiváltam a kormányom de amikor be kell állítani hogy a gázpedállal tudhassak fékezni és gázt adni meg a kormánnyal kormányozni akkor nem reagál semmire! Nem tudom beállítani! De a kormány más gombjait felismeri a játék de a pedálokat és a kormányt nem! PLS aki tudna segíteni az írjon! Előre is köszi :) -
Ilyesmi akkor van, ha a modell készítője úgy gondolja, kihagyja a sofőrt a gépből. Különösebb gondot saját modellnél nem okoz, de az AI gépekehez hozzárendeli a sofőrt, és mivel nincs hova tenni, így a modell alap pontjához teszi. -
Nem mondodxD -
Nem jó a vontató 

-
A hűtősről leszedtem majd átfestettem.
Az anyag meg fotókból van.De a hátulja az nem jó véletlenül elcsúszott a keret.

Meg nekem valamiért tükrőződik. -
Ez a skin honnan van meg ?
-
Az új telephelyen:
-
Privát, nem küldi XD -
Át tod küldeni e-mail-ban? -
na ha felraktad elmondhatnád, hogyan kell skinelni, mert ahogy látom elég szép termést gyártottál! -
Reyes #8116 Már megoldottam mindent:) -
Köszönöm a segítséget mindenkinek! -
Rapidsped:
-
tört időkorlátos demora nem megy fel egy patch sem -
Reyes #8112 Mondjuk ez hülye kárdás volt, mert nem kellett semmit törni a játékon:) -
Reyes #8111 Itt
Lenne még egy láma kérdésem:$
Hogy kell a trailert rákapcsolni a kamionra? Elé tolatok, nyomom a T-t, mint a hülyegyerek, de nem csinál semmit:S Megpróbáltam úgy is, hogy behúztam a kéziféket, leállítottam a motort, de semmi... Próbáltam más billentyűre tenni, de akkor is semmi...
A másik (talán láma:)) kérdésem, hogy a cruise controll az alap kamionban, amit kapunk nincs? Mert nem nagyon akaródzik működni:S -
ezt hol látod?? -
Reyes #8109 Sziasztok!
Látom, hogy van a játékhoz 1.06-os patch. Ezt rá lehet telepíteni a tört játékra úgy, hogy utána is elinduljon?