35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • istenostora03
    ..::Mostani járgányom::..

• V43 1105
    Egy barátom Hauliban G25-t használ, és nagyon jó! Magam is kipróbáltam és fantasztikus!
  • Schwarz
    Na idáig is eljutottunk. Kész a magyar. Csak a CB szövegek hiányoznak (egyelőre) belőle.

Letölthető: innen.
  • norbi56
    nekem nincs csak logitech formula-val molnár csabinak az van és rohadt szar vele azzal csak f1-ezni lehet jól
  • LTomi
    1. Telephelyet vagy Map Editorban, mint én, vagy csak egyszerűen egy parkolóba berakod az összes járművedet, és azt modod, hogy a te telephelyed.
    2. Majd ha kijön az 1.6-os EU map, ha arra gondolsz.
  • LTomi
    Mert RaST átírta, azelőtt #8166 volt, amikor beírtam az üzenetet.
  • hapcizoli
    leszedtem a full verziót és még mindig kéri az eredeti cd-t az 1.6os patchez
    szerintem újrarakom az xp-t
  • paulthomas
    #8181?
  • gumikacsa
    Gyerekek, LOGITECH G25-el van valakinek tapasztalata Haulin terén?
  • paulthomas
    Hi.Lenne két kérdésem.

1.Hogyan lehet telephelyet csinálni magamnak?
    2.Nem lehet valami nagyobb mappát berakni hogy több helyre is lehessen menni?
  • leho94
    nem látod hogy nem neked ment?
  • Yoda001
    hallod, te is "kulturáltabb" lehetnél: "A tömöritési aránynak pedig 0-án kell lennie .. Ha ezek stimmelnek, akkor te vagy a balf*sz .. "
    szal elöször a saját szöveged nézd meg aztán mondjad másnak
  • LTomi
    Mit kultúráltabban?
  • RaST
    VÁLASZGOMBOT HASZNÁLD

#8176: Te meg kúltúráltabban ..

• norby1007
    akkor elég balf*sz lehetsz
    amugy meg hozzáadás az aarhivumhoz
  • victorius83
    Akkor még egy kérdés. A WinRar-ral eddig csak kitömörítettem. Hogy kell visszacsomagolni?
  • norby1007
    hali!
    valaki segitsen már a bus mod használatában !lécci PLS
    hogy kell berakni ? csak simán átmásolom az scs es file-t és nem kell átirni semmit??
  • RaST
    A tömöritési aránynak pedig 0-án kell lennie .. Ha ezek stimmelnek, akkor te vagy a balf*sz ..
  • victorius83
    Én a Total Commander Power Pack-et használom és ugyanígy csináltam, mint ahogyan ti leírtátok. Megynyitottam a scs-t átmásoltam( közben a PP kicsomizta) a DXTbmp-vel megnyitottam átskineltem elmentettem( felülírva a régit és visszamásoltam az eredetibe( a PP visszatömörítette), de akkor is rózsaszín a gép. De ha a felülírt dds-t megint megnyitom a DXTbmp-vel ott a bodypaint.dds nem rózsaszín, hanem olyan amilyenre én skineltem. Na ez mitől lehet. Elhiszem, hogy tele van a tökötök velem, de én is felb***tam magam hogy miért sz****szik a progi velem. 2 órán át skineltem. K**va jó lett, de mégsem ismeri fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • LTomi
    Nem tudjátok, hogy miért nem megy fel nekem a patch? Ezt írja: "Corrupt installation. Reinstall application from original CD." (Nem működött a kereső lent.)
  • RaST
    Miért kéne visszacsomagolni ?

Megnyitod a CS fájlt, a DDS-t áthuzod a progiba. Majd elmented a gépeden valahova. Pl az asztalra. A megnyitott CS fájlba pedig bemásolod, felülirva a régit. Mikor felülirásnál kérdezget a winRAR, a "Compression method" az alábbira legyen állitva: "Store"

Ennyi a mutatvány ..
  • victorius83
    Még valami! Letöltöttem egy scaniat tele piláccsal az előző oldalon megtalálod a vezérgépet. Na azt töltötem le. És nem ugyan úgy néz ki és a pilácsok sincsenek rajta. Mitől lehet ez? Lehet hogy valamelyik moddal összeakad?
  • victorius83
    Köszi a segítséget megpróbálom
  • LTomi
    Akkor úgy csináld, hogy mondjuk az Asztalra rakj egy "vehicle" mappát, bele egy "truck" nevű mappát, abba azt a nevű mappát, amiben a bodypainted van, majd abba a bodypainted másold bele, aztán szerkesztheted, majd a vehicle mappát mindenestül WinRAR-ral, vagy WinZIP-pel csomagold be, WinRAR-ban a Compression method legyen store, a formátum .ZIP, a neve pedig akármi. A csomagolt mappát rakd be a C:\Documents and Settings\"Felhasználóneved"\Dokumentumok\18 WoS Haulin\mod mappába.
  • victorius83
    Az eredeti festést a C:\Program Files\18 Wheels of Steel Haulin\base.scs\vehicle\truck\ mapából szedtem. Ezt csomiztam ki és szerkesztettem, majd a szerkesztett képet ugyan ide másoltam( csomagoltam vissza)-. Csak az itt található bodypaint*.dds file-okat kelll megváltoztatni? Vagy esetleg van még valamilyen file, amin változtatni kell?
  • LTomi
    az egész SCS-t ki kell csomagolni, ott színezgetni a skint, elmenteni, az egész SCS-t visszacsomgolni, és berakni a mod mappába, felülírva a régit. Mondjuk ez egy általad berakott kamionnál van.
  • victorius83
    Most megpróbáltam újra kicsomagolni a megváltoztatott file-t, de a DXTbmp-be megjelenik a saját festésem, vagyis sikerült az előző kísérletem. De akkor a játék miért nem ismeri fel?
  • norbi56
    van a 3dartpolon ez:fasters engines azt írja 720lovat kapnak a kamionok a berakott kamcsikhoz is jó de mikor berakom a MODba és indíom a játékot ugyan olyan gyengék a motorok mint voltakHELP!!!
  • victorius83
    Akkor meg mit b***tam el?
  • victorius83
    Kicsomagoltam elmentettem egy mappába, elindítottam a BTXbmp-t a kicsomizott file-t megnyitottam elküldtem az editorba, átszineztem, elmentettem, visszaléptem a BTXbmp-be ott elmentettem dds dxt5 formátumba, majd ezt a file-t visszamásoltam a haulin mappába lévő base.scs-be ahonnan az eredetit kicsomiztam.
  • RaST
    Nem találja a DDS fájlt ..
  • LTomi
    Úgy festetted át, hogy kicsomagoltad az SCS-t, módosítgattad a skint, és visszacsomagoltad, vagy nem csomagoltad ki?
  • victorius83
    Helló mindenki! Sikeresen átfestettem a gyári festést, de a showroom-ba és a játékba is kegyetlen rózsaszín a verda még a lámpák is. Mitől lehet ez?
  • garam93
    Nagyon fasza.Ilyen nekem is kéne.:-DDDD
  • norby1007
    nézd meg a vezérlöpult-játékvezérlökbe és ha ott jól müködik akkor a játékba is jonak kell lennie
  • Schwarz
    billenytűzet helyett a kormányt kell kiválasztani vezérlőnek, utána be kell állítani, hogy gáz/fék/kormányzás melyik tengelyekkel menjen, ez is elég bonyolult feladat, ha már fórumozni tudsz, ez sem lehet(ne) probélma
  • norby1007
    de te csak beraktad a busmod v1 fájl vagy átirtad a truck storage-t is azzal a 2 sorral amit a readme ir ?
    me én ha átirom akk az addig használt kamionom meg eltünik és nem tok belépni a mentésemmel
    nah ?ebbe tudsz vhogy segiteni
  • Vviikkttoorr
    Szaisztok! a Controller-be meg mindenhol aktiváltam a kormányom de amikor be kell állítani hogy a gázpedállal tudhassak gázt adni meg a kormánnyal kormányozni akkor nem reagál semmire! Nem tudom beállítani! De a kormány más gombjait felismeri a játék de a pedálokat és a kormányt nem! PLS aki tudna segíteni az írjon! Előre is köszi :)
  • RaST
    Elég lesz ..
  • norby1007
    és az esöre nincs vmien ?