35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • SlaCker
    Jóreggelt mindenkinek.Van olyan problémánk hogy nem teszi fel a magyorosítást amikor már egyszer fentvolt.Én a regcleaner-rel megoldottam :DDD.Nyissátok meg a regcleanert és ot van egy fül hogy software és ott a valusfot pipa ki és remove select.A második:Uninstal menués ott van 2 18wos-sal kapcsolatos fájl.Azt is kijelölitek és törlitek.Nállam utánna engedte feltenni a magyarosítást ismét.Sőt egy picit meghüjült az 1.6-os patch is mert nem engedte feltenni assem de ezzel azt is megoldottam.
  • kokosz
    Mit mind keri az eredeti cd-t?
    probaltam az1.06 ost es az 1.03 ast es mind ketonel keri az ORIG-CD t.
  • leho94
    nem isten csak használja az eszét
  • Yoda001
    jesszus..
  • kokosz
    Hat most mitmondjak-TE EGY ISTENVAGY.Koszonom szepen!!!!!!!
  • Schwarz
    ehhez is agy kéne
  • Schwarz
    kamion az akad itt bőven, tank nincs
  • Debilon
    a hivatalos oldalra nem is gondolsz, igaz?
  • retard
    bocs hogy így ide "pofátlankodok" de nekem fontos
    épp egy 2. világháborús oldalnézetes (kis) játékon dolgozok egyik brátommal
    de kéne olyan ember aki segíteni tudna nekünk
    a lényeg hogy tudjon rajzolni(pl [kicsi] tankot, házat stb)
    MSN címem: [email protected]
  • kokosz
    De megse mert a F.A.Q-ban csak a 1.02 es 03 as talalhato,es a tobbi?
  • kokosz
    JA A FAQ-ban .BE OKOR VAGYOK
  • kokosz
    Jo jo de a patchet hol talalom?????
  • Schwarz
    szerintem ezt már megbeszéltük egyszer... #8208, #8205

...
    használd ezt
  • leho94
    nekem szerezhet.
  • norbi56
    énis veszek ilyet lehet miután megvettem a simsont és összegyűlik a pénz de nemhiszem hogy rárakok kamionkormányt mert túl nagy lenne(pedig apum tudna szerezni 4-es sz.scaiáét)
  • LTomi
    A magyar telepítője azt mondja, hogy fenn van egy korábbi verzió, pedig soha nem volt.
  • Schwarz
    és kiböknéd végre, hogy mi a baja a magyarnak, hogy esetleg segíteni is tudjak? gondolatolvasó még egyelőre nem vagyok.
  • LTomi
    De újratettem a játékot, és nem jó, magyar pedig sohasem volt fenn, mert az is hibát ír.
  • gumikacsa
    A bill-ben? Ja, ritkán szoktam kitakarítani, por,és vízálló. Az más dolog, hogy nem szép, de legalább csúnya :P
  • V43 1105
    Az ott por? Amúgy haveromnak is ilyen van, azon gondolkozik hogy kicseréli a kormánykereket egy igazi kamionéra
  • Yoda001
    ugyan ilyem monitorom van
  • norbi56
    saját?kölcsönben van?nagyon jó
  • leho94
    én így hívom és kész!
  • Schwarz
    nincs 1.3, 1.06 a legnagyobb, már, ha ismered a számokat
  • Schwarz
    játék fel->patch fel->magyar fel, ezen mit lehet elcseszni?
  • gumikacsa
    Hát, ha van kessed, vegyél egy logitech G25-öst, ez a leges legjobb, ami létezik, és eddig minden játékkal jól működött, amivel (eddig)kipróbáltam: 18 wos haulin, Live For Speed, Toca Race Driver 3, Test Drive Unlimited, Rfactor, Mercedes Benz Word Racing

Most már az ára sem olyan durva, 50000Ft.

• leho94
    tom de már 1.3-alé is muxik:D
  • LTomi
    Na, ha a Map Editorban nem, legalább ebben segítsetek: amikor fel akarom tenni azn 1.06-ot, azt írja, hogy "Corruot installation. Reinstall application from the original CD.". Megpróbáltam újratelepíteni, és ISO-t szedtem le, de még mindig nem megy. A játék rendesen működik, de a magyarral is gondok vannak.
  • Schwarz
    1.3??? 1.06 a legutolsó!
  • LTomi
    Senki se segít?: #8317
  • denesch
    sziasztok!
    szeretnek kormany vasarolni es nem tudom mi a leg jobb ehez a jatekhoz.
    Kinek mijen van???? Ki mijet hasznal???
    A velemenyetekre lenne szuksegem.
    Elore is koszonom. :)
  • kokosz
    Es a patchet hol talalom?
  • tzsoltika
    az 1.2-es is jó
  • bajusza
    Akkor tudsz extrákat venni, ha megállsz a legközelebbi szervíznél. Ott tudod tuningolni a járgányodat.
  • leho94
    max 1.3-as patch legyen fenn és utána a serviceben lehet cuccokat venni rá/bele.
  • kokosz
    Nemtudjatok a Haulinba nemlehet cucokat vasarolni mindt a Pttm-be.Pl extra lampa,csajszi,diszek stb?Mert erdekelne
  • MAN TGA
    hello fiuk valaki nem tudna dobni nekem 1 linket h honan tom leszedni ezt a mant?"8283"
  • LTomi
    Lécci 1 valamiben segítsetek: amikor a Map Editorban kereszteződés-típust akarok választani, azt írja ki, hogy: "The prefab is not compatible with the original one!". Mi lehet a baj? Lécci segítsetek, mert kellene kereszteződés.
  • Kenworth
    Tomi engem érdekel a pálya!!!

Gumikacsa!
    #8313 válaszodra kérdésem: Ha beírtam a kamion nevét hylesen, és nincs a játékban akkor.... mi van???
  • LTomi
    Hmm... Unatkozok, asszem csinálok egy erdős-hegyes mapot, akit érdekel, szóljon!