35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
SlaCker #8354 Jóreggelt mindenkinek.Van olyan problémánk hogy nem teszi fel a magyorosítást amikor már egyszer fentvolt.Én a regcleaner-rel megoldottam :DDD.Nyissátok meg a regcleanert és ot van egy fül hogy software és ott a valusfot pipa ki és remove select.A második:Uninstal menués ott van 2 18wos-sal kapcsolatos fájl.Azt is kijelölitek és törlitek.Nállam utánna engedte feltenni a magyarosítást ismét.Sőt egy picit meghüjült az 1.6-os patch is mert nem engedte feltenni assem de ezzel azt is megoldottam. -
kokosz #8353 Mit mind keri az eredeti cd-t?
probaltam az1.06 ost es az 1.03 ast es mind ketonel keri az ORIG-CD t. -
nem isten csak használja az eszét
-
jesszus..
-
kokosz #8350 Hat most mitmondjak-TE EGY ISTENVAGY.Koszonom szepen!!!!!!! -
ehhez is agy kéne -
kamion az akad itt bőven, tank nincs -
Debilon #8347 a hivatalos oldalra nem is gondolsz, igaz? -
bocs hogy így ide "pofátlankodok" de nekem fontos
épp egy 2. világháborús oldalnézetes (kis) játékon dolgozok egyik brátommal
de kéne olyan ember aki segíteni tudna nekünk
a lényeg hogy tudjon rajzolni(pl [kicsi] tankot, házat stb)
MSN címem: [email protected] -
kokosz #8345 De megse mert a F.A.Q-ban csak a 1.02 es 03 as talalhato,es a tobbi? -
kokosz #8344 JA A FAQ-ban .BE OKOR VAGYOK 

-
kokosz #8343 Jo jo de a patchet hol talalom????? -
szerintem ezt már megbeszéltük egyszer... #8208, #8205
...
használd ezt -
nekem szerezhet. -
énis veszek ilyet lehet miután megvettem a simsont és összegyűlik a pénz de nemhiszem hogy rárakok kamionkormányt mert túl nagy lenne(pedig apum tudna szerezni 4-es sz.scaiáét) -
A magyar telepítője azt mondja, hogy fenn van egy korábbi verzió, pedig soha nem volt. -
és kiböknéd végre, hogy mi a baja a magyarnak, hogy esetleg segíteni is tudjak? gondolatolvasó még egyelőre nem vagyok. -
De újratettem a játékot, és nem jó, magyar pedig sohasem volt fenn, mert az is hibát ír. -
A bill-ben? Ja, ritkán szoktam kitakarítani, por,és vízálló. Az más dolog, hogy nem szép, de legalább csúnya :P -
Az ott por?
Amúgy haveromnak is ilyen van, azon gondolkozik hogy kicseréli a kormánykereket egy igazi kamionéra
-
ugyan ilyem monitorom van 
-
saját?kölcsönben van?nagyon jó -
én így hívom és kész! -
nincs 1.3, 1.06 a legnagyobb, már, ha ismered a számokat -
játék fel->patch fel->magyar fel, ezen mit lehet elcseszni? -
Hát, ha van kessed, vegyél egy logitech G25-öst, ez a leges legjobb, ami létezik, és eddig minden játékkal jól működött, amivel (eddig)kipróbáltam: 18 wos haulin, Live For Speed, Toca Race Driver 3, Test Drive Unlimited, Rfactor, Mercedes Benz Word Racing
Most már az ára sem olyan durva, 50000Ft.
-
tom de már 1.3-alé is muxik:D -
Na, ha a Map Editorban nem, legalább ebben segítsetek: amikor fel akarom tenni azn 1.06-ot, azt írja, hogy "Corruot installation. Reinstall application from the original CD.". Megpróbáltam újratelepíteni, és ISO-t szedtem le, de még mindig nem megy. A játék rendesen működik, de a magyarral is gondok vannak. -
1.3??? 1.06 a legutolsó! -
Senki se segít?: #8317
-
denesch #8324 sziasztok!
szeretnek kormany vasarolni es nem tudom mi a leg jobb ehez a jatekhoz.
Kinek mijen van???? Ki mijet hasznal???
A velemenyetekre lenne szuksegem.
Elore is koszonom. :) -
kokosz #8323 Es a patchet hol talalom? -
tzsoltika #8322 az 1.2-es is jó -
bajusza #8321 Akkor tudsz extrákat venni, ha megállsz a legközelebbi szervíznél. Ott tudod tuningolni a járgányodat. -
max 1.3-as patch legyen fenn és utána a serviceben lehet cuccokat venni rá/bele. -
kokosz #8319 Nemtudjatok a Haulinba nemlehet cucokat vasarolni mindt a Pttm-be.Pl extra lampa,csajszi,diszek stb?Mert erdekelne -
hello fiuk valaki nem tudna dobni nekem 1 linket h honan tom leszedni ezt a mant?"8283" -
Lécci 1 valamiben segítsetek: amikor a Map Editorban kereszteződés-típust akarok választani, azt írja ki, hogy: "The prefab is not compatible with the original one!". Mi lehet a baj? Lécci segítsetek, mert kellene kereszteződés. -
Kenworth #8315 Tomi engem érdekel a pálya!!!
Gumikacsa!
#8313 válaszodra kérdésem: Ha beírtam a kamion nevét hylesen, és nincs a játékban akkor.... mi van??? -
Hmm... Unatkozok, asszem csinálok egy erdős-hegyes mapot, akit érdekel, szóljon!