35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Egy jó fordítást megköszönnék, hogy ki tudjam rakni a hírek közé az oldalamra..
Two New Truck Games From SCS Software :: New info June 15,2007
Well with no updates on if Sabre is in the works on makeing the 18WOS Truck Addon pack for Haulin Sabre made a post on June 12,2007 on the SCS Software website for a Trucksaver screensaver program which you can try out for 7 days and if you like can buy the full screensaver program for $9.99.
Thread link For Trucksaver
http://truckpol.proboards35.com/index.cgi?action=display&board=software&thread=1181888128&page=1
The other annoucment made by SCS Software is that they are in the works of two new truck games, It is still not knowen if these two new truck games will be part of the 18WOS Series.
-
Youtube.com -
nincsmit :D -
SlaCker #8523 Köszi.Ja amúgy a videó arról szól hogy az ai miket tsinál.Szerintem nagyon veszélyes. :DDD
-
www.extra.hu regelsz egy nevet és feltolod..ennyi -
SlaCker #8521 Hali.Csináltam 1 videót és nem tom feltenni.Légyszi segítse valaki hogy ,hogyan lehet feltenni hogy megnézzétek vagy hova???Előre is köszi.
-
topik bezárva amíg Sabre nem jelez vissza, hogy a mod megjelenik-e vagy sem... kb. -
Tényleg van polog4-es Eu map 1.5?
Ha nincs várhatólag mikor lesz? -
Valami Topik bezárásával és valami Kamion packal kapcsolatos -
Na itt vok én megpróbáltam az 1.4essel nem ir csak x-eket az 1.5 pedig megy minden de nem tölt be próbáltam ugy is hogy simán ugyse tölt...:(pedig jó lenne) -
alaki fordítsa már le ezt az 1 mondatot...:
Topic closed untill we get word from Sabre if this Truck Addon pack is going too happen or not. -
nem csak azokra..de télleg.. nem százszor levolt írva hogy kell betenni, ha meg nem megy ott a storagefile modositás, az is kb 100x le volt irva. ugyhogy.. vissza olvashat...
-
ha csak hülye válaszokra vagy képes, inkább meg se szólalj -
kokosz #8513 Ti tudtok a kamionba es ra cucokat vasarolni?Aszt tudom hogy van hozza patch de keri az orig cd-t.Honnan toltotetek le a jatekot hogy nektek ez a dolog megis mukodik.Legyszi egy linket ahonnan lehehet tolteni. -
:D nem mondod :D csak direkt ilyen hülyén válaszoltam, hülye kérdésre
-
hát akad egy két kép, de semmi különös, van pl prism3d pusztulás csehül
-
főleg, hogy ettől még nem fog megjelenni a kamion, de ezt gondolom te is tudod.
merse noni: olvasd át ezt -
és mi az érdekes itt?... -
késtél ezzel vagy 3 évet
-
Topic closed untill we get word from Sabre if this Truck Addon pack is going too happen or not. -
bocs nem arra akrtam irni -
ezt nézétek meg érdemes -
és megy is? -
sikerült megoldani
-
na akkor miket kell letölteni ahoz a pályához? 1.4 es eumap kell? vagy mi? légyszi ird le pontosan :) -
Térkép van folyton Európán minden szükséges várost(szerintem)megtaláltok:Brno,Pozsony,Berlin
térkép Rommiho
Valami ilyesmi a szótár csak ennyit talált...
Remélem tudok segiteni -
aha..ok... -
Én meg még a Haulinhoz is tok ezt ki nem tudja? -
Igen de már elmondtam hogy nekem ment is mert a polog4essel kell futtani.
Vann benne minden Bp,Athén,stb............ -
TZ Express EU map 1.0:
Mapa je poøád stejná akorát v Evropském stylu a v¹echny mìsta zmìnìné na Eu tøeba najdete:Brno,Bratislavu,Berlin...
mapa je od Rommiho a FLD...
ezt valaki letudta tőlteni? -
szia a mod mappába kell tenni szivesen a segitséget XD -
merse noni #8495 sziasztok lenne 1 kérdésem töltötem le kamiont az ujabb magnumot berakom és nincs benne mit kell ennek csinálni ?
ha valaki tud segitsen kösz
-
húha ezt má 1 éve tudtam hogy van -
18 WHEELS OF STEEL ACROSS AMERICA
Lépj be a Saját profilod\Dokumentunok\18 Wos Across America könyvtárba és nyisd meg
valamilyen text editorral a config.cfg fájlt. Keresd meg az uset g console sort és itt az számot
írd át 0-ról 1-re. Ezután játék közben a ~ (magyar billentyűzeten: 0) lenyomása után
konzolba írd be a kódokat:
cheat star - a presztizs 10-el növekedik
cheat stars - maximális presztizs
cheat money - 100.000 $
cheat drivers - összes sofőr
cheat dealers - összes kamion
cheat all - összes sofőr, kamion és 600.000 $
--------------------------------------------------------------------------------
18 WHEELS OF STEEL CONVOY
Játék közben nyomd meg a ' vagy ~ billentyűt a konzol előhívásához.
Ide írd be a kódokat:
cheat money - 5000000$
cheat points - 100 pont
cheat quest * - * számú küldetés (* lehet 1-től 31-ig)
cheat all - ?
--------------------------------------------------------------------------------
18 WHEELS OF STEEL PEDAL TO THE METAL
Keresd meg a játék könyvtárában a config.cfg nevű fájlt. Nyisd meg egy text editorral
(pl. Notepad) és keresd meg az uset g_console sort és itt az számot írd át 0-ról 1-re.
Mentsd el és ezután játék közben a ~ (magyar billentyűzeten: 0) lenyomása után
konzolba írd be a kódokat:
cheat star - a presztizs 10-el növekedik
cheat stars - maximális presztizs
cheat money - 100.000 $
cheat drivers - összes sofőr
cheat dealers - összes kamion
cheat all - összes sofőr, kamion és 600.000 $
-
nekem a 8x4-es scanianál a sárvédők és a tükrök olyanok mintha krómozottak lennének és a gumiknak az a része ami leér az útra az is:S pls help mi lehet a baj? -
nekem minden jó! -
egyszerű: szar a mod -
hát 1ütt igen -
Mért? -
kicsit furcsán néz ki ez a kamion meg ez a pot