35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
na hi emberek... lehet megint fogok játszani, ujra van kormányom.. hurrá XD 
-
Ja, nekem a kis, mérőállomás-határátkelő, meg a szántóföldes rész tetszik nagyon!
-
Gerob #8605 Nekem is bejön nagyon!! Tök frankó a dimbes-dombos vidék, sokkal "technikásabb" a pálya, mint egy Berlin-Amszterdam út az autópályán!!! -
jaja szerintem is én még aznap végig mentem mikor kiadták -
Na mindegy. Most mentem végig az új szakaszon (EU Map), sztem király. -
nekem is! -
nekem működött! -
de működik!!! asszem az Ö betűt kell megnyomni -
FAQ -
Ez a debug cam, (ami egyébként nem is működik) nem a normál kamera beállítása. -
Nincs a FAQ-ban?! Akkor ez mi lenne?
Lehet a játékban cheatelni? Ha igen hogyan?- Igen, a játékban lehet csalni a következő módon:
Belépsz a C:/Documents and Settings/windows felhasználó/Dokumentumok/18 WoS Haulin/Config.cfg fileba amit jegyzettömbel megnyitsz. Itt átírod a következő sort:
uset g_console "0"-át át írod uset g_console "1" -re, uset g_developer "0"-át át írod uset g_developer "1"-re. Elmented, majd elindítod a játékot. A játékba beérve a "0"-ás gombal előhívhatod a consolet (nem numerikus gombokon), ahova a következőket írhatod be:
cheat money - pénz cheat, megdobnak 500,000 dolcsival
még van egy-két cheat hozzá, de azokat nem jegyeztem meg, az egyik talán ez:
cheat driver - minden egyes beadáskor kapsz egy sofőrt
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Namármost, pár embert tutira érdekel majd a következő dolog:
::: Debug Cam :::
ez egy speckó, a gémben hatodik sorszámú kamera, ami szabadon mozgatható. az aktiválásához később a 0 billentyű megnyomására lesz szükséged.
ahhoz, hogy használni tudd, át kell írnod a config-ot a fenti módon,aztán a gémben megnyomod ezt: ~ most bepötyögöd a következőt:
g_flyspeed ???
fontos, hogy helyesen írd be, szóval: gé-alsócsík-flájszpíd-szóköz-és vmilyen szám, az alap a nulla, ilyenkor nem tudod mozgatni a kamerát, de forgatni tudod az egérrel. ha beírod ezt, hogy (pl)
g_flyspeed 10
akkor kapsz egy kellemesen mozgatható kamerát, amit a fel/le/jobbra/balre irányokkal mozgatsz. minél kisebb a szám a végén, annál lassabban mozgatod. ez jó arra, hogy a kamiont különleges szögben fotózd le
továbbá, ha beírod, hogy (pl)
g_flyspeed 500
akkor igen fürgén fog mozogni a kamerád, ez tökéletes arra, hogy gyorsan eljuss egyik helyről a másikra. hogy hogyan? csak meg kell nyomnod az
F9-et,
és máris TELEPORTÁL a kamionod pótkocsistul a kamera helyére. FONTOS, hogy mielőtt benyomod a 0-át, használd a "space" billentyűt, vagyis azt, amelyiket szóközre használod íráskor, a gémben pedig alapból ez a fék (nemtom mi a pontos neve). ha nem nyomod be, akkor a kamera mozgatásánál a kamionod valószínűleg elgurul majd.
van még pár ilyen hasznos parancs a gémben, ezekre szépen rá kéne jönni, mert én csak egyet találtam, mégpedig a napszak váltakozást, aminek nincs is haszna mivel lehet aludni
Leírást készítette: Eightmiles
-
A FAQ-ban nincs.
-
Kenworth #8595 FAQ -
mittudomén :D de már levolt irva -
kokosz #8593 Jo most kerezsgeljek mint egy hulye?Hol talalom? -
lehet.. csak vissza kéne olvasni pár oldalt.. -
kokosz #8591 kamera nezete lehet valtoztatni?tudjatok mindt a pttm-be {g_set_fov #}es igy lehetett valtoztatni kozel es a tavoli nezetet.A haulinba lehet? -
nah, ok, bocs, tudjuk be ennek a rohadt melegnek :-) -
kokosz #8589 Most meg mi a bajod?Rajtam szorakozzol? -
Elírtam, a 8581,8582-re írtam; am meg normálisan is meg lehet kérdezni, hogy hogyan értettem:S -
Hallod rakd ujra az xp-det ennyi az egész valszleg elb***tál valamit.Ű
Ha ugy sem megy akkor meg töltsél még vagy 10 helyröl:XD -
neked meg mi a fene bajod van? -
a mod mappába kellene
-
SlaCker #8584 Nyugodtan hülyézzetek meg mondjátok béna vagyok de nem tom feltenni az eu 1.5 mappot mer tnem tom hogy mit hova kell. :((( Ja a youtubra mekkora videótlehet feltenni????nekem 220mb-os van és nem engedi feltenni.Valaki segítsen!!! -
Meg van olyan, hogy helyesírás... -
kokosz #8582 Egy linket olyan nehezz beszurni vagy mi mar 10 helyrol leszedtem de egyikkel sem megy!Es ha nemvagy{tok}segiteni akko inkabb ne is irjatok -
kokosz #8581 Akko meg nemind okoskodj. -
én is letöltöttem másik helyről is és nekem sem működik -
te még mindíg itt tartasz, vazze? nem igaz, hogy ennyi idő alatt sehol nem találtad meg. bocs, hogy nem segítek, de ez nem warez fórum. -
kokosz #8578 Mintha en nemtudnam!!!!!!!!!Csak az a baj hogy keri a cd-t.Ti honnan toltottetek le a jatekot,nektek hogy-hogy megis mukodik?Ha tudtok egy linkel segitsetek ki. -
bajusza #8577 Én kipróbáltam azonnal az új mapot. A Gdansk és Wroclaw közötti út nem semmi: a forgalom óriási, Wroclaw-ban a DHL telephelye jól el van dugva. -
Már 32542342342342342353844654654215464654215464654 szor lelett írva, hogy patchet kell telepíteni! :) -
CseNo #8575 Köszi a linket! -
kokosz #8574 Ti hogyan tudtok cucokat vasarolni a jarganyotokba? -
ez qrva jo, thx!!!! -
izéé. giaslved meg varberg vagy mi a franc, benen van? ami a "hamis" 1.5-be? -
Háát....nem nagy durranás, de jobb mint az 1.4-es!
A térképen csak ez a rész változott:
-
NE POFÁZZ HANEM INKÁBB HASZNÁLD A "VÁLASZ" GOMBOT!!XD -
áááá....zsír! -
1.5 eu map, a hivatalos:
http://files.filefront.com/BETA15rar/;7836271;;/fileinfo.html