35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Yoda001
    na hi emberek... lehet megint fogok játszani, ujra van kormányom.. hurrá XD
  • LTomi
    Ja, nekem a kis, mérőállomás-határátkelő, meg a szántóföldes rész tetszik nagyon!
  • Gerob
    Nekem is bejön nagyon!! Tök frankó a dimbes-dombos vidék, sokkal "technikásabb" a pálya, mint egy Berlin-Amszterdam út az autópályán!!!
  • Kisvigyori
    jaja szerintem is én még aznap végig mentem mikor kiadták
  • LTomi
    Na mindegy. Most mentem végig az új szakaszon (EU Map), sztem király.
  • norbi56
    nekem is!
  • Boconadi
    nekem működött!
  • norbi56
    de működik!!! asszem az Ö betűt kell megnyomni
  • norbi56
    FAQ
  • LTomi
    Ez a debug cam, (ami egyébként nem is működik) nem a normál kamera beállítása.
  • Boconadi
    Nincs a FAQ-ban?! Akkor ez mi lenne?

Lehet a játékban cheatelni? Ha igen hogyan?- Igen, a játékban lehet csalni a következő módon:
    Belépsz a C:/Documents and Settings/windows felhasználó/Dokumentumok/18 WoS Haulin/Config.cfg fileba amit jegyzettömbel megnyitsz. Itt átírod a következő sort:
    uset g_console "0"-át át írod uset g_console "1" -re, uset g_developer "0"-át át írod uset g_developer "1"-re. Elmented, majd elindítod a játékot. A játékba beérve a "0"-ás gombal előhívhatod a consolet (nem numerikus gombokon), ahova a következőket írhatod be:
    cheat money - pénz cheat, megdobnak 500,000 dolcsival
    még van egy-két cheat hozzá, de azokat nem jegyeztem meg, az egyik talán ez:
    cheat driver - minden egyes beadáskor kapsz egy sofőrt
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Namármost, pár embert tutira érdekel majd a következő dolog:
    ::: Debug Cam :::
    ez egy speckó, a gémben hatodik sorszámú kamera, ami szabadon mozgatható. az aktiválásához később a 0 billentyű megnyomására lesz szükséged.
    ahhoz, hogy használni tudd, át kell írnod a config-ot a fenti módon,aztán a gémben megnyomod ezt: ~ most bepötyögöd a következőt:

g_flyspeed ???
    fontos, hogy helyesen írd be, szóval: gé-alsócsík-flájszpíd-szóköz-és vmilyen szám, az alap a nulla, ilyenkor nem tudod mozgatni a kamerát, de forgatni tudod az egérrel. ha beírod ezt, hogy (pl)
    g_flyspeed 10
    akkor kapsz egy kellemesen mozgatható kamerát, amit a fel/le/jobbra/balre irányokkal mozgatsz. minél kisebb a szám a végén, annál lassabban mozgatod. ez jó arra, hogy a kamiont különleges szögben fotózd le
    továbbá, ha beírod, hogy (pl)
    g_flyspeed 500
    akkor igen fürgén fog mozogni a kamerád, ez tökéletes arra, hogy gyorsan eljuss egyik helyről a másikra. hogy hogyan? csak meg kell nyomnod az
    F9-et,
    és máris TELEPORTÁL a kamionod pótkocsistul a kamera helyére. FONTOS, hogy mielőtt benyomod a 0-át, használd a "space" billentyűt, vagyis azt, amelyiket szóközre használod íráskor, a gémben pedig alapból ez a fék (nemtom mi a pontos neve). ha nem nyomod be, akkor a kamera mozgatásánál a kamionod valószínűleg elgurul majd.
    van még pár ilyen hasznos parancs a gémben, ezekre szépen rá kéne jönni, mert én csak egyet találtam, mégpedig a napszak váltakozást, aminek nincs is haszna mivel lehet aludni
    Leírást készítette: Eightmiles

• LTomi
    A FAQ-ban nincs.
  • Kenworth
    FAQ
  • Yoda001
    mittudomén :D de már levolt irva
  • kokosz
    Jo most kerezsgeljek mint egy hulye?Hol talalom?
  • Yoda001
    lehet.. csak vissza kéne olvasni pár oldalt..
  • kokosz
    kamera nezete lehet valtoztatni?tudjatok mindt a pttm-be {g_set_fov #}es igy lehetett valtoztatni kozel es a tavoli nezetet.A haulinba lehet?
  • Schwarz
    nah, ok, bocs, tudjuk be ennek a rohadt melegnek :-)
  • kokosz
    Most meg mi a bajod?Rajtam szorakozzol?
  • SirHiggins
    Elírtam, a 8581,8582-re írtam; am meg normálisan is meg lehet kérdezni, hogy hogyan értettem:S
  • Balaka

Hallod rakd ujra az xp-det ennyi az egész valszleg elb***tál valamit.Ű
    Ha ugy sem megy akkor meg töltsél még vagy 10 helyröl:XD
  • Schwarz
    neked meg mi a fene bajod van?
  • leho94
    a mod mappába kellene
  • SlaCker
    Nyugodtan hülyézzetek meg mondjátok béna vagyok de nem tom feltenni az eu 1.5 mappot mer tnem tom hogy mit hova kell. :((( Ja a youtubra mekkora videótlehet feltenni????nekem 220mb-os van és nem engedi feltenni.Valaki segítsen!!!
  • SirHiggins
    Meg van olyan, hogy helyesírás...
  • kokosz
    Egy linket olyan nehezz beszurni vagy mi mar 10 helyrol leszedtem de egyikkel sem megy!Es ha nemvagy{tok}segiteni akko inkabb ne is irjatok
  • kokosz
    Akko meg nemind okoskodj.
  • Bacsa11
    én is letöltöttem másik helyről is és nekem sem működik
  • Schwarz
    te még mindíg itt tartasz, vazze? nem igaz, hogy ennyi idő alatt sehol nem találtad meg. bocs, hogy nem segítek, de ez nem warez fórum.
  • kokosz
    Mintha en nemtudnam!!!!!!!!!Csak az a baj hogy keri a cd-t.Ti honnan toltottetek le a jatekot,nektek hogy-hogy megis mukodik?Ha tudtok egy linkel segitsetek ki.
  • bajusza
    Én kipróbáltam azonnal az új mapot. A Gdansk és Wroclaw közötti út nem semmi: a forgalom óriási, Wroclaw-ban a DHL telephelye jól el van dugva.
  • V43 1105
    Már 32542342342342342353844654654215464654215464654 szor lelett írva, hogy patchet kell telepíteni! :)
  • CseNo
    Köszi a linket!
  • kokosz
    Ti hogyan tudtok cucokat vasarolni a jarganyotokba?
  • Yoda001
    ez qrva jo, thx!!!!
  • Yoda001
    izéé. giaslved meg varberg vagy mi a franc, benen van? ami a "hamis" 1.5-be?
  • istenostora03
    Háát....nem nagy durranás, de jobb mint az 1.4-es!
    A térképen csak ez a rész változott:
  • istenostora03
    NE POFÁZZ HANEM INKÁBB HASZNÁLD A "VÁLASZ" GOMBOT!!XD
  • istenostora03
    áááá....zsír!
  • gumikacsa
    1.5 eu map, a hivatalos:

http://files.filefront.com/BETA15rar/;7836271;;/fileinfo.html