35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
kokosz #9268 Legegyszerübb ha átnevezed,igy sikerül egyuttal eggy unalmas amerikai kamiont felülirnod. -
kokosz #9267 Mert a kamionak a neve nemszerepel a truck storageban.Bekell szurni a tobbi alá aszt is(mármint a kamion nevét.ami a truck-definition mapában talalhato) -
alexander034 #9266 Miért csak egy kamiont tudok berakni a játékba?
-
SlaCker #9265 Én csak eggyet kérnék tőletek.Valaki segítsen!!Elszeretném kezdeni a skinkészítést .Sajna fogalmam sincsi mit hogy kőő. :(((
Kérlek benneteket hogy valaki segítsen. -
gondolom a "skin szerkesztő" alatt egy sima graf programra gondolsz, ami olvassa a DDS-t, pl paint shop pro, photoshop és társai -
csak mert NEM olvas RAR-t a program csak 0-ás (store) tömörítésű ZIP-et! -
Gondolom te is lehetsz anyira hülye mint ő,mivel a skin szerkesztő az a DXTBmp és nem pedig a "3d studio" vagy Zmodeller!^^ 
Amugy is mérnem olvass vissza??? -
lmarko #9261 de ez az oldal sokat segíthet: http://www.pttmfaq.atw.hu/ -
lmarko #9260 vagy a Zmodeller -
lmarko #9259 szerintem ha rákeresel a googleban pl arra hogy 3d studio, találni fogsz
-
mert honnan lehet letölteni te tudod
-
lmarko #9257 te komolyan ennyire hülye vagy??? -
honnan lehet letölteni a skin szerkesztőt
-
Kenworth #9255 Én még mindig nemtudok Euro Containers Pack (Single + B-Double) pótot vinni fuvarba!!! Választ szeretnék! -
kokosz #9254 Valaki megtudja mondani hogy a kamion ablaka es a lampa uvege miert rozsaszin?
-
innen -
honnan lehet letölteni a skin szerkesztőt
-
HI! Milyen programmal és hogyan tudom az interiort átszerkeszteni? Láttam egy két állat fórumképet. Már halálra unom a Scania-m gyári interiorját és meg kellene tuningolni. Tudna valaki segíteni?
-
mikor winrarral mented el ott bal oldalt normal-ra van állítva azt raktározra ennyi -
ha pedig rar-ban hozzá akarom adni akkor azt írja hogy sérült vagy rossz. de nem mer jó!! segítsetek lécci!!! -
helló!! ha zip-be teszem akkor nem jó mer akkor nem teszi be a kamiont a játékba! valahogy máshogy nem lehet? -
Lajti #9246 Nem a régiséggel van baj (ha a hangkártyára értetted), hanem a Creative-val. Képtelenek voltak egy rendesen működő meghajtóprogramot írni. -
főleg, hogy zipelni kell nem rarolni -
http://www.youtube.com/watch?v=LNFi7yGMLt4&mode=related&search= ezt a hangot meg tudja csinálni valaki
-
csáááá!
Az a baj, hogy amikor visszarakod az eredetibe(felülírod), akkor a tömörítést 0-ra kell állítani, mert különben rózsaszín lesz. Ez azért van, mert nem ismeri fel skint a játék
-
helló! nekem az a gondom hogy nem tudok skint csinálni mer amikor a paint-ban megcsinálom skint a dxtbmp-ben elmentem dds-ben és beteszem a rar file-ba akkor a játékba rózsaszín lesz az autó!! nem tudna segíteni valahogyan?! előre is kösz! -
höhö menniyt szórakoztam vele régebben király naon -
CseNo #9240 Nekem még új :) Ebből meg is csinálom a V8-as hangot a Scania-m alá :D -
Kenworth #9239 Ja és lengyel mappal játszok!
De akkor is mit csináljak már hát na de...?????????????????? -
Kenworth #9238 Euro Containers Pack (Single + B-Double) pótot akarom szállitani normál játékban, és nem csak egyszeri fuvarozásban!
De nemtudom melyik cég foglalkozik vele, vagy mit kell csinálni hogy kiadja nekem fuvarba!!!
Adjon nekem valaki erre választ!!! -
karajev #9237 nagyon jó lett a waberer's!
cask aza baj h nekem a pótkocsi nem jelenik meg...de sebaj van másik Waberer's pót a játékba
-
cris07 #9236 igen addig eljutottam..de utána mit csináljak h jó legyen...ha dhl-es skint akrok csinálni? -
ez már régi!:(....de azé kössz. -
Whooooooooo:
http://campaign.scania.com/v8_de/ -
Ez a Waberer's skin nagyon tetszik!! 
-
SlaCker #9232 Nekem minden oksa a waberer's combonál csak annyi a bibi hogy a kamion tetején mármint azon a sávon vagy min nincsen kiírva az hogy Waberer's.
Mindenesetre köszönnyük a linket.
-
PL: #9209 hozzászólás -
ha valaki belinkeli akkor lehet letölteni. -
honnan lehet letölteni a magyar skineket -
| Mielőtt kérdeznél kattints ide! | (F.A.Q)