35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • kis fodor
    azta ez tök jó honnan lehet letölteni
  • kis fodor
    ha megmondod hogy kell felrakni az oldalra akkor megpróbálnám
  • Szabi1991
  • karajev
    nekem megvan....!!!de te azt úgyse tudnád felrakni...
  • istenostora03
    Álom interior xD
  • kis fodor
    valakinek megvan a tz express mod map ja?
  • kis fodor
    köcce
  • LTomi
    A kamion SCS fájlában.
  • kis fodor
    és hol vannak ezek a dds fájkolat
  • Boconadi
    Igen, lehetséges hogy te is megcsináld saját egyedi skinedet, mégpedig a következő képpen:

A skint készítéshez nem kell más, azon kívül ,hogy legyen egy rajzoló programod, jelen esetben tegyük fel a paint-tet, amit minden számítógépen megtaláltok. Ha ez megvan, márpedig meg van, le kell töltenetek egy olyan programot, amit "DXTbmp"-nek hívnak, ami olyasmit tud csinálni, hogy a dds fileokat megnyitja, majd bekonvertálja egy képszerkesztő-programba jpg formátumban. (A dds formátum egy ritka kép formátum amit a játék használ). Ha nem lenne meg a DXTbmp innen letölthetitek. Na ha letöltöttétek, majd felraktátok, kattintsatok kétszer az ikonjára, majd egy hülye progit láttok. A felső füleknék kattintsatok a "prefs"-re, majd válasszátok ki hogy "Select Editor"-t. Ekkor betallózzátok a képszerkesztő programotok exe file-ját. Jelen esetben nálam a paint: C:/windows/mspaint.exe (A PROGRAMBAN ALAPBÓL EZ VAN BEÁLLÍTVA, SZÓVAL CsAK AKKOR VÁLTOZTASSÁTOK, HA MÁS PROGRAMMAL AKARJÁTOK SZERKESZTENI A SKIN-T)
    Na ha ez megvan, lépjetek be a "File->open" -ba, majd nyissátok meg valamelyik kamionnak a dds file-ját. Ezt legtöbbször a kamion mappáján belül a Share mappában találjátok. Ha megnyitottad, bekonvertálja a DXT bmp-be és láthatod a skint. Ezután a fenti füleknél válasszuk ki Az "Image" opciót, majd a "Send to Editor" opsönt. Ha minden igaz megnyílik a képszerkesztő progidban a skin (most paint). A DXT BMP-t ne zárjuk be. Most láthatod ugyan azt mint amit a dxt bmp-ben, csak ez most nekünk jpg-ben van. Itt rajzolgathatsz a skin-re, festheted, alakíthatod, színezhetsz, lényeg hogy csinálsz egy skint. Ha kész a szép szkinecskéd, elmented. (Ctrl+s, vagy "Files->Save"). Lépjünk vissza a DXTbmp-be, majd kattintsunk a fenti füleknél az "image" majd ezen belül a "reload after edit" opcióra. Ekkor bejön az általunk kreállt skin a dxtbmp-be. Most nincs más dolgunk, mint elmentve felülírni a régi dds file-t. Jó skinezést.

Ha ezt a változatot túl bonyolultnak találjátok, akkor töltsétek le az Adobe Photosop programot, amihez dds formátumok megnyitására alkalmas pluginnal alapból megnyithatjátok a dds fájlokat.
  • LTomi
    Vannak hírek EU Map béta 1.6-ról? (Nem istenostorának ment.)
  • LTomi
    EU Map beta 1.6-ról vannak valakinek hírei?
  • LTomi
    Mit kell ezen MSN-ezni? DXTbmp, Photoshop (lehet paint is), és akkor kiexportálod, szerkesztés után beimportálod, elmented, becsomagolod, és kész.
  • Boconadi
    FAQ-t nézd át
  • kis fodor
    aki tudja hogy kell készíteni skint a DXTbmp el az vegyen fel msnre

[email protected]
  • nono 26
    Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy mitől van az hogy mikor feltelepitem a kiegészitőket és mikor a játékot elinditom betöltéskor Prism 3d Engine hibát észlel és leáll.Ez mitől van?
  • Boconadi
    ha nincs pluginod a ps-hez, akkor csak azzal tudod beimportálni.
  • gumikacsa
    ehhez nem kell studio max, elég a zmodeller, amit sokkal eccerűbb kezelni. Ez a magnum is azzal készült.
  • Gollo
    Jóvan nekem nem nyitja meg a Photoshop nem ismeri fel szal mind1 mármint a dds-t én csak DXTbmp-vel tudom megnyitni avval meg photoshop onnan...
  • SlaCker
    Komolyan mondom a szívem szakad meg,higy ijen sík hülye vok a 3ds maxhoz.
    Az a model szerintem gyönyörű!!!!
    Hát most naon irígy vok. :DDDD
  • normomo
    fincsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • LTomi
    Hmm... és úgy látom be vannak szépen táblázva a hamarosan készülő modellek...
  • istenostora03
    tudom-.-
  • LTomi
    Itt van még több kép.
  • LTomi
    Ez tényleg fini!!
  • tzsoltika
    lol! photoshophoz van dds plugin :D
  • istenostora03
    Hmmm fincsi lesz nagyon:)

• RaST
    Dxtbmp-hez minek photoshop ?
  • Gollo
    -.-'
    a Jegyzettömb XD!(am sztem csak DXTbmp-van azzal meg megnyitod a Paintet vagy a Photoshoppot ha van de sztem Photoshop a legjobb csak tudni kell kezelni...)
  • kis fodor
    Melyik a legeslegjobb skin szerkesztő ?
  • kis fodor
    KÖSZIKE
  • V43 1105
    F10
  • kis fodor
    Mit kell a játékban megnyomni hogy fényképezni lehessen?
  • Fishbone
    Köszi a választ!
    Akkor még egy kérdés, mert eddig csak keresgettem, de érdekelne hogy tudtok e valami olyan oldalt ahol bőségessen találok eu kamionokat és pótokat, esetleg több magyar áru fuvarozó cég emblémájával ellátot gépet vagy szerelvényt?
  • CseNo
    Nem lehet belerakni régebbi részek kiegészítőit.
  • Fishbone
    Sziasztok!
    Egy gyors kérdés, mivel haulinnal még nem játszottam. Érdekelne a dolog hogy kiegészítés képpen be lehet tenni pl Convoy kamcsit is? kompatiblis vissza fele a játék?
  • kis fodor
    melyik a legjobb skin készítő
  • Dragooons
    Vki help honnan tom letölteni a gémet régen megvolt csak volt egy winfos ujra rakás azt nem irtam ki torretröl meg nincs kedvem leszedni :) vki segitsen PlZzZzZzZ
  • RaST
    Van a sitejukon is logo ..
  • Szabi1991
    #9822 :DD

lehet csinálni nyugodtan cementes,benzines pótókat is -.-