35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
klupyka #10171 gondolom jó sok idő csinálni egy mapot, főleg egy ilyen jót! -
klupyka #10170 és ha ő engedélyezné elküldenéd????? -
klupyka #10169 ja értem -
klupyka #10168 én is belekezdenék szívesen egy map szerkesztésébe csak nem menne sztem! meg kellenének hozzá cuccok is! majd egyszer :D -
Még nem tom küldeni, engedélyt kéne kérnem polog-tól, mert az ő modelljei vannak a mapon, ezért kéne az e-mil címe! -
klupyka #10166 nem tudnád elküldeni? kipróbálnám! kösz! -
Sztem ingyenes lesz, majd megbeszélem Gollo-val... de lehet, hogy nem is, még egy út átszínezésén kívül semmit se csinált a mapon, lehetne szorgosabb is.
-
klupyka #10164 Ez a térkép nagyon jó lesz! Mikor lesz letöltheő? És ingyenes lesz? -
bacow #10163 nagyon komoly lessz ez a map csak igy tovább -
nem fagy le, csak mivel teljesképernyős módban vagy nem látszik a fájlkereseő ablak, vagy alt+tabbal átváltasz rá, vagy a játékot ablakos módban (windowed) indítod -
SlaCker #10161 Valaki tudna nekem segíteni mapkészítésben???
Naon szeretnék mappot de az istenért nem sikerül. :(((
A térkép naon irály!!!! -
faszás lesz a map :)) -
Egyenlőre a Moson Pihenőhelyig van kész a sztráda. -
-
-
Néhány magyar map kép az eddig kész részről:
-
bajusza #10155 Török map PTTM-hez van, nem Haulin-hoz. -
Nem tudjátok honnan szedjem le a török mappot? -
1.: #10151-re valaki nem tud valamit?
2.: Kész vagyok egy nagy bug javításával, ezért végre folytathatom a map építését. -
SlaCker #10152 Köszönöm az infót.Kár,hogy nem támogatja a kuplungot. 

Már amúgy végignéztem róla mindent és kuva jó kormány az biztos! -
Hi, valakinek nincs meg polog4 e-mail címe? A magyar map miatt kéne. -
Istenem!
Az nem külön progi az a játékba van beleéítve...
a másik meg a Haulin főkönyvtárában hozz létre egy base mappát és jólessz -
lapos22 #10149 sziasztok !
ha megnyitom a pájakészitö progit akkor pl. ha el akarom menteni, lefagy vagy csak a sima egér látszik. -
.OGG Formátumba kell konvertálni mert csak azokatolvassa a Haulin -
lapos22 #10147 Sziasztok,
Hogyan tudom a saját zenéimet be tenni a játékba úgy, hogy szóljon!!
-
Elnézést kérek mindenkitől, de a magyar map képek csúszni fognak, mert Gollo, és én sem nagyon érek rá, de a jövő hetem várhatóan szabadabb lesz, tehát hamarosan jönnek képek, és mégegyszer elnézést! -
Nagyon jó vele játszani, a bár jó lenne, ha a játék támogatná a kuplungot, és a váltót. Ha egyébb autós játékokkal is játszol, csak akkor vedd meg, csak ez miatt nem érdemes (illetve én reménykedem, hogy a ETS, az ALH és a Rignroll már támogatni fogja a váltót és a kuplungot, és akkor én sem vettem hiába). -
SlaCker #10144 Hogyha már kormányról van szó.Megéi megvenni a Logitech G25-öst????
Jó lehet véle a Haulint játszani???
Akinek van légyszi írjon már pár szót.
Naon gondolkodom,hogy megveszem. -
bajusza #10143 nagyon én se. -
Kenworth #10142 A polski map 0.2 és a 0.3 között nem igazán láttam különbséget! Vagy valaki már igen? -
nekem nem :( -
nekem is speed linkem van, a másfél fordulatot írtó szarul kezeli
am. nekem az optionsba elsőre sikerült beállítani
-
Sziasztok!
Vettem egy speed link kormányt 14E-ért.
Kipróbáltam egy játékkal azzal működött.
Ezzel meg nem műkszik mert nem tom beállítani.:'(
Aki kormánnyal megy ezzel a játékkal és tudja hogy lehet beállítani lécci árulja már el!
Előre is köszönöm ! :)) -
Szabi1991 #10138 
ha kell vmit áttexturázni, akkor írj :DD -
Valszeg honlap kiadunk a magyar mapról képeket, mert kész a hegyeshalmi határátkelő, nagyjából Bécs városa, és az autópálya a kettő között. Ezen a részen még annyi lesz a tervezett változás, hogy berakjuk ausztriába Bruck városát, és az autópályát élethűbbé tesszük, utána pedig épül hegyeshalom, és az M1-es, Budapest felé. Magyarországon persze több város benne lesz mint külföldön, de a szomszéd országokból mind akarunk berakni valamennyit, hogy élvezetesebb legyen a játék, a külföldre szállítással. -
dvsc18 #10136 nekem is kell a magyar mapp ha meglesz :) -
cxcm #10135 Uj informácokat kaptunk Pavel Sebortól.A levélnek a fontosabb részét le is irnám:
Hello Jarek
Valóban két új kamionos játékon dolgozunk 1.ETS 2.18wos american long haul.Korlátozottak vagyunk,de keményen probálunk az embereknek új informáciokat időben kiadni.Ez az infromáció nem titkos szóval megoszthatom.
Remlélem jól haladunk és a következő héten vagy az azutánin már többet tudok mondani az Euro Truck Simről és az ALH-ról.A következő hónapban már információkkal és screenshotokal szeretnénk megrakni mind2 játék hivatalos honlapját.De az is valószínű hogy a truckpol is megkapja a képek 1 részét.
Kérlek várj az új infromációkra (a frissitések készülőben)Ö
ETS hivatalos helyszín
ALH hivatalos helyszin
-
SlaCker #10134 LTomi elküldenéd nekem is a mapot? -
Valaki lefordíthatná a lényeget. -
aha, majd