35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
pirosasz #10646 nekem volna egy ojan kérdésem hogy a haulinba hogy tom át feseni és át matricázni egy pótot? aki tudja za irjon. elöre is kösz
-
DangerFox #10645 +én tuti h nem rakom ki sehova sem -
DangerFox #10644 okéé akkor ezt sztem megbeszéltük,,,kijavítom és elküldöm nektek,,,és előre is köszi ha odaírjátok a nevem valahova :) -
Hja mint egy Patch:D xD -
De a map csak a saját honlapján jelenhet meg. -
Ha kijavítod akkor nagyon megköszönnénk, ha elküldenéd, és akkor kitesszük a másik mellé, hogy "DangerFox-féle javítás", nem Gollo? -
Saját használtara nyugodtan sztem xD
Tomi te mit mondassz? xP -
DangerFox #10639 ha belecsúszik a bug a bétába akkor kijavíthatom abban amit kiadtok vagy hozzá se merjek nyúlni???:D
-
DangerFox #10638 durva, pedig nekem bejött -
Kösz, megkaptam, de így sem működik.
-
DangerFox #10636 elküldtem a mailt,,,ha nem kaptad meg akkor szólj és elküldöm újra -
de full a game!Vagy csak a vásárolt game-n jó?a válaszaid olvasása után kérdezem -
fingilingi #10634 1 Ember vegyen fel MSN-re pls 1 nagyon fontos dolgot szeretnék kérdezni:[email protected] -
fingilingi #10633 Ha valaki tud nekem adni 1 jó nagy Eu-s mapot akkor pls írjon :DTHX -
Kikell tömöírteni a fájlokat jelszó is kell hozzá .. -
hello! lenne egy problémám letöltöm az opensource mapot és a rar fájlban nincsen semmi!vki tudna segíteni h mit kell csinálni h tudjam rajta nyomni? vagy átkell nevezni?
pls segítsetek!köszi. -
Na, nem hirdetni akarok, de most írtam új cikket a Magyar Térkép honlapjára, egyfajta felhívás is a helyzetjelentésen kívül:
Üdvözlet mindenkinek! Van egy jó meg egy rossz hírem is. Kezdem a jóval: a map (a rossz hír ellenére) jól halad, már tényleg csak pár nap van a bétáig. A rossz hrem pedig az, hogy (egyelőre) nem tudom kijavítani azt a bugot, amiért nem lehet szállítani, és néha lefagy kamionrendelésnél. A hiba 2 .def fájl miatt van, amiket hiába javítok ki, lefagy a játék betöltéskor. Az ezen téren nálam okosabb emberek segítségét kérem, hogy mit kéne még kijavítani, mert szállítás nélkül nem túl izgalmas játszani. Ha valaki tud segíteni, akkor az lécci íjon a haulinhunmap[kukac]htst[pont]hu e-mail címre! Lehet, hogy ez a bug még sajnos a bétába is belecsúszik, ezért várjuk minél hamarabb a segítségeteket! Előre is kösz azoknak akik segítenek! Még azt szeretném hozzáfűzni, hogy a béta azért béta, hogy javítsunk rajta a kövezkező verzióig, és ezért mint már egy régebbi cikkben említettem, várjuk ugyanerre az e-mail címre ötleteiteket, tanácsaitokat a mappal kapcsolatban. Ezeket a tanácsokat is köszönjuk, ha írtok! -
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1152897145&no=6512]#6512[/URL]
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1152897145&no=6675]#6675[/URL]
-
kokosz #10628 Nekem ezzel a mappal fagy ki a jatek.Miet?{Opensource map} -
Luder Opensource mapja .. -
Ez milyen map? Csak mert átírták a def-bemn az út festését, tetszik! Ui.: Hamarosasn Magyar Map Béta! -
pirosasz #10625 nekem az lenne a kjérdésem hogy vki át tudna nekem tecturázni egy pótót?
ha igen akor it a cimem:[email protected]
előre is kösz -
valvetronic #10624 Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy lehet e valahonnan letölteni valami modot ami letiltja azt, hogy álandóan asítozzon a vezető? Nem akarok álandóan pihenőkben dekkolni...
A másik kérdésem meg az lenne, hogy G25-öm van, és az F1-es éaz a szekvenciális váltót kezeli a Haulin, de a H-t sajnos nem. Igaz, hogy a legtöbb kamionnak több sebessége van, mint 6, de azért kipróbálnám. Tud valaki erre megoldást?
Előre is köszönöm a válaszotokat! -
??? -
Ez ismerös kolega mi is mindig ugy nyomjuk!:D -
dadani #10621 mi skype -n szoktuk :d skype -n dumálunk és emegyünk együtt :D csak sose látom, amikor ugyanott halad :(
:D -
"Corrupted instalation. Reinstall application from original CD." Ezt írja ki a gép mikor a 1.06-os patch-et akarom telepíteni!Miért?
-
bekapcsolod a játékot, és még két haverod is bekapcsolja, aztán elkezdetek játszani. Voala többen játszotok
-
Ezt sajnos nem tudom :( -
Kenworth #10617 És mikor lendül be ujból a "piac"? -
fingilingi #10616 a picsa nem rakta felIMG]/forumkepek/2007_11/RendszámxD2.JPG[/IMG] -
fingilingi #10615 Kérek hozzászólásokat pls xD a képhez
-
thomas200 #10614 ÜDv! Lenne 2 problémám. Az 1ik: ha berakom manual-ba a sebességváltót, és manuálisan próbálom váltani a kamiont, felugrik 6-osba,és ha visszaváltanám, újra ezt teszi. létezik erre vmi megoldás? 2: Vki tudja mér jelez hibát a game ha betöltök 1 mentést?? Előre is köszi a válaszokat
-
:D
-
fingilingi #10612 oké Köszi és nem tuttok valami oldalt h honnan tudok letölteni Haulinba kamionokat?
-
-
sehogy ugyan is sajnos nincs hozzá multiplayer! -
fingilingi #10609 Sziasztok. Valakit megkérhetek mondja el nekem érthetően hogy hogyan is kell többen jáccani a Haulinal Thx. -
-
Mi az msned? :O
:D