35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • pirosasz
    nekem volna egy ojan kérdésem hogy a haulinba hogy tom át feseni és át matricázni egy pótot? aki tudja za irjon. elöre is kösz
  • DangerFox
    +én tuti h nem rakom ki sehova sem
  • DangerFox
    okéé akkor ezt sztem megbeszéltük,,,kijavítom és elküldöm nektek,,,és előre is köszi ha odaírjátok a nevem valahova :)
  • Gollo
    Hja mint egy Patch:D xD
  • LTomi
    De a map csak a saját honlapján jelenhet meg.
  • LTomi
    Ha kijavítod akkor nagyon megköszönnénk, ha elküldenéd, és akkor kitesszük a másik mellé, hogy "DangerFox-féle javítás", nem Gollo?
  • Gollo
    Saját használtara nyugodtan sztem xD
    Tomi te mit mondassz? xP
  • DangerFox
    ha belecsúszik a bug a bétába akkor kijavíthatom abban amit kiadtok vagy hozzá se merjek nyúlni???:D
  • DangerFox
    durva, pedig nekem bejött
  • LTomi
    Kösz, megkaptam, de így sem működik.
  • DangerFox
    elküldtem a mailt,,,ha nem kaptad meg akkor szólj és elküldöm újra
  • Bacsa11
    de full a game!Vagy csak a vásárolt game-n jó?a válaszaid olvasása után kérdezem
  • fingilingi
    1 Ember vegyen fel MSN-re pls 1 nagyon fontos dolgot szeretnék kérdezni:[email protected]
  • fingilingi
    Ha valaki tud nekem adni 1 jó nagy Eu-s mapot akkor pls írjon :DTHX
  • V43 1105
    Kikell tömöírteni a fájlokat jelszó is kell hozzá ..
  • édesapád
    hello! lenne egy problémám letöltöm az opensource mapot és a rar fájlban nincsen semmi!vki tudna segíteni h mit kell csinálni h tudjam rajta nyomni? vagy átkell nevezni?
    pls segítsetek!köszi.
  • LTomi
    Na, nem hirdetni akarok, de most írtam új cikket a Magyar Térkép honlapjára, egyfajta felhívás is a helyzetjelentésen kívül:

Üdvözlet mindenkinek! Van egy jó meg egy rossz hírem is. Kezdem a jóval: a map (a rossz hír ellenére) jól halad, már tényleg csak pár nap van a bétáig. A rossz hrem pedig az, hogy (egyelőre) nem tudom kijavítani azt a bugot, amiért nem lehet szállítani, és néha lefagy kamionrendelésnél. A hiba 2 .def fájl miatt van, amiket hiába javítok ki, lefagy a játék betöltéskor. Az ezen téren nálam okosabb emberek segítségét kérem, hogy mit kéne még kijavítani, mert szállítás nélkül nem túl izgalmas játszani. Ha valaki tud segíteni, akkor az lécci íjon a haulinhunmap[kukac]htst[pont]hu e-mail címre! Lehet, hogy ez a bug még sajnos a bétába is belecsúszik, ezért várjuk minél hamarabb a segítségeteket! Előre is kösz azoknak akik segítenek! Még azt szeretném hozzáfűzni, hogy a béta azért béta, hogy javítsunk rajta a kövezkező verzióig, és ezért mint már egy régebbi cikkben említettem, várjuk ugyanerre az e-mail címre ötleteiteket, tanácsaitokat a mappal kapcsolatban. Ezeket a tanácsokat is köszönjuk, ha írtok!
  • Schwarz
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1152897145&no=6512]#6512[/URL]
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1152897145&no=6675]#6675[/URL]
  • kokosz
    Nekem ezzel a mappal fagy ki a jatek.Miet?{Opensource map}
  • V43 1105
    Luder Opensource mapja ..
  • LTomi
    Ez milyen map? Csak mert átírták a def-bemn az út festését, tetszik! Ui.: Hamarosasn Magyar Map Béta!
  • pirosasz
    nekem az lenne a kjérdésem hogy vki át tudna nekem tecturázni egy pótót?
    ha igen akor it a cimem:[email protected]
    előre is kösz
  • valvetronic
    Üdv!

Az lenne a kérdésem, hogy lehet e valahonnan letölteni valami modot ami letiltja azt, hogy álandóan asítozzon a vezető? Nem akarok álandóan pihenőkben dekkolni...
    A másik kérdésem meg az lenne, hogy G25-öm van, és az F1-es éaz a szekvenciális váltót kezeli a Haulin, de a H-t sajnos nem. Igaz, hogy a legtöbb kamionnak több sebessége van, mint 6, de azért kipróbálnám. Tud valaki erre megoldást?

Előre is köszönöm a válaszotokat!
  • Bacsa11
    ???
  • MAN TGA
    Ez ismerös kolega mi is mindig ugy nyomjuk!:D
  • dadani
    mi skype -n szoktuk :d skype -n dumálunk és emegyünk együtt :D csak sose látom, amikor ugyanott halad :(
    :D
  • Bacsa11
    "Corrupted instalation. Reinstall application from original CD." Ezt írja ki a gép mikor a 1.06-os patch-et akarom telepíteni!Miért?
  • Boconadi
    bekapcsolod a játékot, és még két haverod is bekapcsolja, aztán elkezdetek játszani. Voala többen játszotok
  • V43 1105
    Ezt sajnos nem tudom :(
  • Kenworth
    És mikor lendül be ujból a "piac"?
  • fingilingi
    a picsa nem rakta felIMG]/forumkepek/2007_11/RendszámxD2.JPG[/IMG]
  • fingilingi
    Kérek hozzászólásokat pls xD a képhez
  • thomas200
    ÜDv! Lenne 2 problémám. Az 1ik: ha berakom manual-ba a sebességváltót, és manuálisan próbálom váltani a kamiont, felugrik 6-osba,és ha visszaváltanám, újra ezt teszi. létezik erre vmi megoldás? 2: Vki tudja mér jelez hibát a game ha betöltök 1 mentést?? Előre is köszi a válaszokat
  • leho94
    :D
  • fingilingi
    oké Köszi és nem tuttok valami oldalt h honnan tudok letölteni Haulinba kamionokat?
  • leho94
  • hungaro
    sehogy ugyan is sajnos nincs hozzá multiplayer!
  • fingilingi
    Sziasztok. Valakit megkérhetek mondja el nekem érthetően hogy hogyan is kell többen jáccani a Haulinal Thx.
  • V43 1105
  • V43 1105
    Mi az msned? :O