35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
levi1989 #11481 budaörsről miért nem lehet szállítani? az 1.1-es javítócsomaggal sem tudtam -
Yag #11480 Ezek a képek nagyon jók ... :)) Tetszik!
Szeretnék térképet rajzolni én is, mi kell hozzá ?
Szivesen bevállalnék pár magyar várost is ha belejönnék .)
Ki tud nekem ebben segíteni ?
Lassan elkészülök az egyik dupla pótos skin sorozattal. A
Coolliner doubletrain by newS féle verziót voltam bátor kicsit átdolgozni :)
Sokan szállítunk tojást szerintem ... így nekem az nagyon hiányzott :) Remélem látszani fog valami belőle :))
-
Még nem tudjuk. -
mikor leszz kész kb??? -
srácok rakjatok bele jo sok kacskaringot is jo izgis legyen az ut!amugy a töbiek nevében is mondhatom nagyon szép a magyar plya!hajrá 10-4 -
Jaja, én csináltam őket ausztriába. Ez a Bruck - Parndorf szakasz, de majd ilyen lesz a határra vezető út is. Holnap csinálom. -
Ezek most pont ausztriába vannak^^ :) -
omg:O
-
jó lesz
egy baj van a térképel ezek nem magyar utak mert nagyon jók kátyúmentesek:) -
A hegyekben...:
És lessz havas Magyarország is a kedvetekért^^ -
Na úgy döntöttünk kivesszük a Dupla pótókat egyrészt azér mert nagyon szűk utakat tervezünk meg nem tudtok ti vele tolatni mert kevés a hej másrészt meg szoljatok ha az M1-esen láttok rohangászni egy Roadtraint-.- -
Ha így jobban tetszik (csak ne higyjék azt, hogy térképet árulunk XD):
-
Kenworth #11469 Vagy azt nem lehet megcsinálni hogy az első potót más néven másolom, mappán belül? -
Kenworth #11468 olyan szerelvényt nem lehet csinálni, ami három pótos és az egész szerelvény három helyen csuklik? Egy igazi RoadTrain-re gondoltam!
-
De 100%-ig igazad van^^(a logot nem én csináltam XD) -
még mindíg nem tudtok leakadni erről a "map" buziságról? ha már magyar, miért kell itt is a hülye amcsikat majmolni? van rá szép magyar szavunk, nemde? -
klupyka #11465 én is így szoktam beállni! -
Kicsit szűk telephelyeket csináltunk. ^^ -
http://www.trucksite.pl/index.php / Gry / 18 Wheels of steel Haulin / Mapy, Modele, Skiny / Download haulin
Így nézzétek meg az oldalt. Nekem sikerült. -
hogy fogok én majd ezzel beparkolni* -
nah,átfestettem egy kicsit a kamiont+elindultam a duplapóttal
hohy fogom én majd ezzel beparkolni
-
felvettelek.. -
akinek megvan az eltudná nekem küldeni [email protected] -
vagyis inkább csak a TZ truck és trailer pakról kéne link -
nemrég raktam ujra a gémet a magyar map miatt de a tz packokat nem találom van valami letöltőoldal ahol tz van fent vagy ezestleg olyan ahonnan 1-enként lehet tölteni de még nem szünt meg?(SZAL NEM AZOK AMIK FAQ-ban vannak) -
Kecskemét-kiskunfélegyházánál m5-ről le -csongrád-szentes-hódmezővásárhely-makó ez egy jóuútvonal hogy kikerüld szeged forgalmát + a sok románt a 43-mason tehet ha ezt a részt csináljátok lent akor majd bene lehetne -
hát ez nagyon gyenge. Itt volt akkora hely, hogy simán rá lehet tolni a pótot, ami ecerűbb, mint ez a bohóckodás... viszont megnézném, mit csinál egy olyan telephelyen, ahol megfordulni sem lehet... (ahol mondjuk az útról kell betolni a vasat) -
Énis így szoktam. :P :D -
Lol omfg.Köszi szépen, kifogom próbálni!:) -
pl Zmodeller programmal:) -
bajusza #11451 szuper! -
De hogyan kell modellezni? -
Yag #11449 Kérdeztétek hogyan lehet könnyen dupla póttal leparkolni és bezsákolni a pénzt :L
A Brazilok ezt megoldották ...
:))))Dupla Pótos Manőver -
http://www.trucksite.pl/index.php én itt találtam.Erről az oldalról hogyan lehet tölteni hol található a tölthető cucc? -
Na meg a másik:tojást akartam vinni,(mint valaki itt..) duplába ami nagyon jól jövedelmez, vigyázni tudok rá, de a betolatás...wháh elvállalnám ha tudnék azzal tolatni, de nem tudok...:( szóval most nagyon gondolkodom...............................:( gr.... 

-
Megpróbáltam, köszi!De nem megy,kezdek egy új profilt és szenvedek még 2szállítást 45-el...(mérföld..) hát, lehet a convoy jobb volt..:D vagy ott is kellett ilyet?:S -
az ágyonül s várja a kötelező pihenő lejártát^^ -
a vezető ki sem lát,zomg XDD -
On the road..
Bocs a rossz képminőségért.. -
Márnemazér de én röhögve betoltok neked két percen belül^^!
Töltsd le a Cooliner Double-t és azzal csak tandemmal kel tolatnod nem olyan nehéz:)!