35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • levi1989
    budaörsről miért nem lehet szállítani? az 1.1-es javítócsomaggal sem tudtam
  • Yag
    Ezek a képek nagyon jók ... :)) Tetszik!
    Szeretnék térképet rajzolni én is, mi kell hozzá ?
    Szivesen bevállalnék pár magyar várost is ha belejönnék .)
    Ki tud nekem ebben segíteni ?

Lassan elkészülök az egyik dupla pótos skin sorozattal. A
    Coolliner doubletrain by newS féle verziót voltam bátor kicsit átdolgozni :)

Sokan szállítunk tojást szerintem ... így nekem az nagyon hiányzott :) Remélem látszani fog valami belőle :))

• LTomi
    Még nem tudjuk.
  • MAN TGA
    mikor leszz kész kb???
  • MAN TGA
    srácok rakjatok bele jo sok kacskaringot is jo izgis legyen az ut!amugy a töbiek nevében is mondhatom nagyon szép a magyar plya!hajrá 10-4
  • LTomi
    Jaja, én csináltam őket ausztriába. Ez a Bruck - Parndorf szakasz, de majd ilyen lesz a határra vezető út is. Holnap csinálom.
  • Gollo
    Ezek most pont ausztriába vannak^^ :)
  • Yoda001
    omg:O
  • Kisvigyori
    jó lesz
    egy baj van a térképel ezek nem magyar utak mert nagyon jók kátyúmentesek:)
  • Gollo
    A hegyekben...:

És lessz havas Magyarország is a kedvetekért^^
  • Gollo
    Na úgy döntöttünk kivesszük a Dupla pótókat egyrészt azér mert nagyon szűk utakat tervezünk meg nem tudtok ti vele tolatni mert kevés a hej másrészt meg szoljatok ha az M1-esen láttok rohangászni egy Roadtraint-.-
  • LTomi
    Ha így jobban tetszik (csak ne higyjék azt, hogy térképet árulunk XD):
  • Kenworth
    Vagy azt nem lehet megcsinálni hogy az első potót más néven másolom, mappán belül?
  • Kenworth
    olyan szerelvényt nem lehet csinálni, ami három pótos és az egész szerelvény három helyen csuklik? Egy igazi RoadTrain-re gondoltam!
  • Gollo
    De 100%-ig igazad van^^(a logot nem én csináltam XD)
  • Schwarz
    még mindíg nem tudtok leakadni erről a "map" buziságról? ha már magyar, miért kell itt is a hülye amcsikat majmolni? van rá szép magyar szavunk, nemde?
  • klupyka
    én is így szoktam beállni!
  • LTomi
    Kicsit szűk telephelyeket csináltunk. ^^
  • rico1
    http://www.trucksite.pl/index.php / Gry / 18 Wheels of steel Haulin / Mapy, Modele, Skiny / Download haulin
    Így nézzétek meg az oldalt. Nekem sikerült.
  • Yoda001
    hogy fogok én majd ezzel beparkolni*
  • Yoda001
    nah,átfestettem egy kicsit a kamiont+elindultam a duplapóttal

hohy fogom én majd ezzel beparkolni
  • Yoda001
    felvettelek..
  • norbi56
    akinek megvan az eltudná nekem küldeni [email protected]
  • norbi56
    vagyis inkább csak a TZ truck és trailer pakról kéne link
  • norbi56
    nemrég raktam ujra a gémet a magyar map miatt de a tz packokat nem találom van valami letöltőoldal ahol tz van fent vagy ezestleg olyan ahonnan 1-enként lehet tölteni de még nem szünt meg?(SZAL NEM AZOK AMIK FAQ-ban vannak)
  • Kisvigyori
    Kecskemét-kiskunfélegyházánál m5-ről le -csongrád-szentes-hódmezővásárhely-makó ez egy jóuútvonal hogy kikerüld szeged forgalmát + a sok románt a 43-mason tehet ha ezt a részt csináljátok lent akor majd bene lehetne
  • gumikacsa
    hát ez nagyon gyenge. Itt volt akkora hely, hogy simán rá lehet tolni a pótot, ami ecerűbb, mint ez a bohóckodás... viszont megnézném, mit csinál egy olyan telephelyen, ahol megfordulni sem lehet... (ahol mondjuk az útról kell betolni a vasat)
  • LTomi
    Énis így szoktam. :P :D
  • dragon11
    Lol omfg.Köszi szépen, kifogom próbálni!:)
  • Gollo
    pl Zmodeller programmal:)
  • bajusza
    szuper!
  • tmartin
    De hogyan kell modellezni?
  • Yag
    Kérdeztétek hogyan lehet könnyen dupla póttal leparkolni és bezsákolni a pénzt :L
    A Brazilok ezt megoldották ...

:))))Dupla Pótos Manőver
  • solle
    http://www.trucksite.pl/index.php én itt találtam.Erről az oldalról hogyan lehet tölteni hol található a tölthető cucc?
  • dragon11
    Na meg a másik:tojást akartam vinni,(mint valaki itt..) duplába ami nagyon jól jövedelmez, vigyázni tudok rá, de a betolatás...wháh elvállalnám ha tudnék azzal tolatni, de nem tudok...:( szóval most nagyon gondolkodom...............................:( gr....
  • dragon11
    Megpróbáltam, köszi!De nem megy,kezdek egy új profilt és szenvedek még 2szállítást 45-el...(mérföld..) hát, lehet a convoy jobb volt..:D vagy ott is kellett ilyet?:S
  • leho94
    az ágyonül s várja a kötelező pihenő lejártát^^
  • Yoda001
    a vezető ki sem lát,zomg XDD
  • leho94

On the road..

Bocs a rossz képminőségért..
  • Gollo
    Márnemazér de én röhögve betoltok neked két percen belül^^!
    Töltsd le a Cooliner Double-t és azzal csak tandemmal kel tolatnod nem olyan nehéz:)!