35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Nekemis ez van:-( -
Nem tudom, másnál is előfordult-e, de nálam a "transport vehicle" nem működik. Mikor rányomok, hogy melyik parkolóba szeretném felvenni a vasat, kifagy. -
szép -
Mod mappa ürit! Térkép -be! Intisd! nézd meg! -
Csakhát mire elolvastam xD! Egyébként elméletileg lehet rajta fuverozni!!
Vagy nem?:S -
Hát akkor az elkövetkező 2 évben nemhiszem hogy kifogjuk adni... xD -
#12971 hsz-re tudja alaki a megoldást? -
félix1995 #12977 Sziasztok!Lenne egy kerdesem.Hogyan lehet kamionokat csinalni vagy festeni.Elore is koszi! -
SlaCker #12976 

Eme szent írásra csak annyit tok mondani,hogy:ÁMEN!
-
Yag #12975 Kedves benitez3 !
Engedd meg hogy segítsek megérteni:
Idézek LTomitól >
"Nah, kiadjuk az 1.2-t tesztelésre, lécci elentséteka hibákat!"
Ez pontosabban azt jelenti, hogy aki kiváncsi és szeretné segíteni a MOD elkészülését, azok az emberek most lehetőséget kapnak arra, hogy a próba verziót teszteljék ! Ez annyit tesz , BÉTA teszt folyik. Mivel az ALPHA teszteket rendszerint a készítők szokták végezni a generális hibákat ebben már kijavítják és BÉTA állapotra tudják hozni azzal, hogy elérik a MOD müködőképes de még nem hibátlan állapotát. Tehát vannak benne hibák. Erről ŐK is tudnak ! A kérdés csak az, hogy hol lehet az összes ??
Ettől függően a hibák javítása annak függvénye hogy egységnyi idő alatt mennyit találunk meg benne.
Egy új program készítése esetén két lehetőség van:
Vagy a készítő csapat teszteli saját maga által, ami elég hosszadalmas is lehet figyelembe véve, hogy annyiféle képpen kipróbálni egy MODot ahányan azt használhatják majd , elég körülményes és hosszadalmas a kis létszám miatt.
A második lehetőség, hogy a készítől kiadják BÉTA tesztelésre, vagy BÉTA tesztelőket kérnek fel - jelen esetben minket, hogy Mi, bátor és önfeláldozó felhasználó Haulin Fun-ok próbálunk vele játszani. Ha hibát találunk írjuk fel és küldjük el a készítőknek!
Ez a variáció attól hatékonyabb, hogy egységnyi idő alatt sokkal több ember sokkal többféleképpen tudja kipróbálni az adott programot. Ergó variánsokkal több hiba is napvilágra kerülhet. Amik ha össze vannak szedve és írva akkor a lehetőségekhez képest hamar ki is lehet őket javítani.
Csak a BÉTA tesztek után lehet majd egy "végleges" csomagot kiadni a MODból amivel már életre halálra lehet küldetést indítani.
Szerény véleményem szerint végleges és tökéletes program nincs, ez hűen tükrözi a világpiacon egy-egy gyári játék kiadása utáni pach-ek megjelenésének mennyisége.
A pachek tulajdonképpen hibajavító csomagok amik a kiadás után kerültek napvilágra. Ez még a legprofibb játék író és készítő csapatnál is így van. Kiadják mert forgalomba kell hozni. A piac igényli , de a kissebb hibákat késöbb is ki lehet javítani. Addig is pénzt hoz a kasszába :D
Vissztréve a Magyar Térképre :
A teszt verziókat NEM KÖTELEZŐ letőlteni és játszani vele. Csupán LEHETŐSÉG ! Ha van kedved és türelmed a hibákat kutatni és jelenteni, akkor annál hamarább készülhet el a végleges verzió!
Ez mindenki érdeke lehet aki szereti a játékot.
Ha nincs türelmed, semmi gond. Max marad az, hogy addig játszol más MODokkal és térképen. Hátha egyszer megjelenik majd a Végleges Magyar Térkép.
Remélem segíthettem fogalmat alkotnom számodra, hogy miként kerülhetett a birtokodba egy olyan MAP aminek ahogy írtad : ""... semmi értelme sincs a mapnak,fuvart sem lehet rajta vinni, ... "
Ha szeretnéd hogy kész legyen és fuvart vihess rajta - majd - akkor tesztelj !!! Írogasd össze és küldd vissza az általad megtalált hibákat. Akkor már lesz értelme a mapnak :)))
Addig is, mindenkinek kellemes Magyar Térkép használatot és sok hibamegtalálást kívánok!
Hajrá készítők, csak így tovább !!! :))) -
benitez3 #12973 Hy ! Érdemes lenne ki adni ugy a magyar mapot ,hogy teljesen kész van nem,mert igy semmi értelme sincs a mapnak,fuvart sem lehet rajta vinni,AMUGY KURVA JÓ A MAP,GRATULA A FIUKNAK NAGY MUNKÁT VÉGEZTEK LE A KALAPPAL ELÖTTÜK !!! CS -
ezt privibe is meglehetne beszélni -
nekem hibát észlelt ezért leált XD
Akárhányszor inditom el :S -
Rakodásra várva .. -
Dancsi:
-
grafika is kiégett?xDD -
A FAQ-t (ami végülis GYIK
) időszerű lenne frisssíteni. Rakhatnátok bele néhány szót a magyar térképről is. Na nem mintha bárki is elolvasná.
-
Na most ezt a hülye német "ungarn" baromságot honnan sikerült összeszedni?
Ez egy MAGYAR fórum, kéretik a hozzászólásokban is magyar szavakat használni! Legalábbis aminek van magyar megfelelője, márpedig olyan szavak vannak, hogy "magyar" meg "térkép" meg ilyesmi. -
volfika #12962 az lehet azon tudok e valamit állitani és ha igen azt hogy kell????
A segitségedet elöre is köszönöm! örök hálám!! -
ha méltóztatnál vissza olvasni rájönnél hogy béta!!meg van egy kis aranyos kereső mező a lap alján -
Te Atya úr isten inkább ne játsz a Térképpel xD -
Már hányszor elmondták asszem pont neked hogy miért vannak az x-ek..Mivel még béta a map csak ennyi város van benne.. -
danyr #12957 kiégett a lámpa
:
-
Hogy te mekkora láma vagy.. -
benitez3 #12955 Haljátok ! Miért lehet csak pár városon menni ? Fuvart nem lehet vinni ! És A térkép helyén csak egy nagy büdös szürkeség van,és a közepén kb 10 város van ,amiböl legalább 4 "X" !!!! A menű szövege angol,ahogy minden más PL: options,cb szöveg ..!!!!!!! CSAK NEKEM ILYEN ???? :( -
Hát nem lehet szállítani és a garázsban csak kevés városban jelenik meg a kamzi/pót.Meg 2-3 ut alatt legalább 10 falba mentem bele de már nemtomhol:P:D -
A mod mappába pakolod és kész. -
benitez3 #12952 császtok !
Megvan az eredeti haulin amcsi térképpel !! Elég a mod mapába másolnom az új ungarn térképet !! Más nem kell hozzá ???
Szóval : Haulin feltelepitve,1.06-os patch,magyar térkép !! ENNYI ELÉG ??
kössz a választ elöre is
-
kislalik #12951 hello.és meg is tudnátok adni a linket.naon megköszönném -
Akkor írd le őket, maguktól nem javítódnak ki. XD -
Igen...10 percet aztán töröltem annyi a bug -.-':D -
Játszottál egyáltalán már vele?
-
"Túlságosan kivan dolgozva a map" ebbe vannak némi kételyeimXD -
Biztos hogy nem a pótkocsi meg a kamcsi hibája valszeg Túlságosan kivan dolgozva a map és a géped nembírja mert lehet eggyik kamcsi Picivel több Polys és akkor már akad is ...:S! -
szarügy... -
volfika #12944 Az miért van,hogy lecserélem az egyik kamionomat egy magnumra és akadozik ha Scaniát cserélem az nem ha premiumot cserélem akkor sem ha Volvot akkor megint akadozik ez hogy van de van ilyen potkocsim is pl: van egy dupla potom/hütös/ha leakasztom a tandemet akkor nem akadozik ez mind akkor van ha felrakom a magyar mapot!! -
volfika #12943 Hali!
Én is találtam egy falat Dunaujvárosnál!
Éppen vittem a számitogépes játékot ami törékeny isteni volt! -
pirosasz #12942 hello. parndorfnál fal. és a játék 5 percenként kifagy. -
Arra biztos felmegy a patch és akkor még1 gondal kevesebb -
Go Amcsik ;)! Levan árazva xD!