35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Ott van ráírva bal felül, hogy mi az (orosz kiadás) -
Megnéztem online szótárban, és azt írja az Антология-ra, hogy antológia. -
Ezt láttam énis nemtom ezmiez.. -
rics88 #13949 -
rics88 #13948 18 Wheel Of Steel:Антология (2007)
EZ MI LEHET??? -
laszlo176 #13947 Volna még egy kérdésem.Nemrég játszom a haulinnal és nem tudom pontosan mit jelent a beállitásoknál "force feedback" és a csúszkáját hogy kell állitani(jobbra vagy balra mennyit)Köszi. -
laszlo176 #13946 Kösz.Akkor felrakom.Találtam egy oldalt www.rotruckers.forumfree.net, román oldal, de könnyü regisztrálni és bejelentkezni, valamint a letöltéseket is könnyü használni.Jó böngészést és jó kamionozást. -
CSÖZTÖK AKI TUD TÉRKÉPET CSINÁLNI AZ VEGYEN MÁR FEL MERT ELAKADTAM 1 HELYEN KÖSSZI
MSN:[email protected] -
cxcm #13944 Valakinek van 5lete arra hogy ha be akarok rakni 1-2 uj cuccot be is rakom ... elinditom a játékor és a haulin logonál megáll..? -
Gerob #13943 Hi!
Szerintem igen, nekem az van fent. Egyszerű, csak elindítod a telepítőt, kényelmes, nem kell b*szkodni a mod mappával.
Fagyás meg mikor-hogy. Van mikor 15 percenként kifagy, de van mikor 1 órát simán kibír. De sztem ez nem a TZ packoktól függ. -
Nekem az tetszik még mikor külső sávból átugranak a kocsik a legbelsőbe meg a kamion egy sávban megy mellette meg a pótja meg az útszélén lévő fehér bóják bent vannak a sávban valameik meg betonfalnak van álcázva :) -
Jee, híres a map. ^.^ -
PPHaulin #13940 Valaki tudna adni egy linket ahonnan lelehet tölteni az UE TRAILER packot? -
Tomika a Térkép ismerős? -
laszlo176 #13938 Sziasztok. Szerintetek érdemes használni a TZ EU TRUCK és TZ EU TRAILER packot vagy fog kifagyni a játek, illetve fog szaggatni?Köszönöm. -
Öt új képpel jelentkezek Győrről. (A HUD-ot véletlenül rajta hagytam.)
-
biztos rendes útvolt csak benőtte a fű xD -
SlaCker #13935 Szivesen nincsmit. :)
Ltomi nállam ojan isvolt hogya az épületek voltak ijen csíkosak.Volt mondjuk kocsi is mármint azok a nagy dömperek a cégeknél.:)))
-
Hát ezek a csíkos utak nagyon gázok, meg olyat sem láttam még, hogy Németországban egy rendesen leaszfaltozott út egyszercsak átvált ilyen mező-textúrás úttá. XD -
Új játékot kell kezdeni.. -
PPHaulin #13932 Amikor ti betesztek a játékba egy újabb térképet, akkor mindig új játékot kezdetek vagy, hogy csináljátok mert én mindig a levegőbe lógok ilyenkor...
Előre is köszönöm -
Köszönöm!
Essen ki a szemem pedig rákerestem..:( -
itt lehet találsz!! (tudomásom szerint nem sok kiegészítő van hozzá)
MAN F200 evo -
Nekem a long haul van fent és érdeklődnék, hogy a haulhoz készűlt modok jók-e hozzá?
Illetve ha megtudnátok dobni pár "kipróbált" oldalcímmel ahol kiegeket tudok leszedni hozzá, akkor azt nagyon megköszönném! -
Engem nemzavar csak most voltam arra oszt lestem de eddig nekem csak az ut volt ilyen de azért köszi :) -
SlaCker #13927 Ijen nálam is volt,hogy csíkos volt az út meg néhány épület meg kocsi.
Tettem fel énis linket a képekez de senki nem írt mi lehet a baj és hogyan lehetne orvosolni. "már megszoktam".Mindenesetre én megoldottam.Mikor elindítom a gammát akkor az elején a kis ablaknál beállítottam a Shader Quality-t és aztán nem volt gomd. -
Igen ez azért van mert egy aszfalttipust átalakított a gyerek hogy csináljon fekvő rendőrőket ha szeretnétek odaadom a kijavított változatot mindenhol összes utat kijavítottam és LTominak köszönhetően készvan Doverig az út még Dover nincs de az út igen szóval ha valakinek szüksége van a javításra az szóljon!Az első képbe meg az a lol hogy nemtudom mi a lol xD! -
-
Pár számomra érdekes kép
-
Kenworth #13923 Kormánynál lehet állítani azon hogyha van alapba egy kis gáz a pedálba, akkor legyen holtjátéka egy pici és mondjuk annyi mint amennyi alap holtjáték???
-
cxcm #13922 Nemtud vki vmi progit ami a kormánnyal finomitja a kormányzást gameba?
-
balika666 #13921 Azt hiszem megtaláltam, honnan lehet letölteni az eu-map 1.8-at. innen -
Patchet nem lehet eltávolítani, csak az egész játék eltávolításával. -
istállóját.. 

-
Mikor feltöltötted akkor kiirja BB Code vagymi meg minden és ottvan beszurási kód .. -
pirosasz #13917 bocsi hogy enyit kérdezek de soha nemtöltöttem fel képet és gőzömsincs h hogyan kell. és miaz a beszurási kód -
Jó kép xD -
pirosasz #13915 -
beszurasi kod -
pirosasz #13913 a kép beszurásán belül mijen linket irjak be h fel töltse?