35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
hy,nem tudjátok valami teknő billencs pótot honnan lehet le szedni? köszi:)
-
Hogy kell regizni az oldalon mert nem értek oan nyelven? -
ok
-
Őőőő... én nem sokat járok ide, de megmondta hogy NEM. Mit nem lehet ezen érteni? -
Kössz!!Nem zaklatnálak add meg lécc!!! -
Innen tölthető: http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php
Nem adom meg, mert te is csak zaklatnál. -
Hogy halaad a magyar map fiúk? Itt csücsül a gépemen a játék és csak arra vár hogy kész legyen:D. -
Megadod az msn ed??? -
Hali!A man tölthető??Honnan?? -
letölthető?? -
Sok kép?hö?XD -
Nem volt a közelben parkoló.
-
az út szélén????:O -
Megálltam, vettem egy huzatot, meg egy új inget. 
(Bocs a sok képért, többet nem rakok!) -
Nem, ez a Lengyel. -
Az a bajotok, hogy nem tudjátok elviselni a vereséget. Nem a te bannered neyer, ez legyen a legnagyobb probléma 14-18 évesen. Fogtok még egy pár pofont kapni az élettől... -
T.I.R. következő két része
09 - Vészhelyzet
10 - Von Reber báró
A hely ugyanaz, mint korábban, bejelentkezés után. -
ez a magyar map? -
Szervízben a Scania, ez viszi pár napig a fuvart!
-
Itt csak azt irja, hogy jó lenne MP, de sajnos nincs. -
Wehehehe, hány gombot tegyek oda oldalra, ami semmit sem csinál? -
Hát nem bánom , msn : [email protected] -
Igen, kamu .. sajnos ha multit szeretnél komplett játékot újra kéne irni .. -
Ez most csak valami hülyeség????????,
http://youtube.com/results?search_query=Haulin+Multiplayer&search_type=Ú
-
Mert beszélgetni és kérdezgetni akarok töled!!!!!!!! -
Minek ? : o -
hali!megadod az msn ed??????? -
light01 #17212 A F.A.Q-ban egy szó sincs erről.Már átnéztem. -
NINCS a játékban multiplayer mód! -
hi!valaki nem tudja honnan lehet letoltenia egy man tgx-et?
-
dzoli93 #17209 hi.haverom talált haulinhoz mp-leírást meg videót.ha valaki letudná fordítani megköszönném!
Multiplayer První kachna? Aneb: smát se èi plakat... Haulin Power Mod version 1.0 Alpha Nápad udìlat multiplayer je rozhodnì skvìlý. Ka¾dý z nás si urèitì umí pøedstavit hodnì vìcí, které by se do hry mohli implementovat, nové hratelnostní prvky, výzvy... Mo¾nosti spolupracovat ale i soupeøit... Já bych si napøíklad pøál aby se jednalo o jakési MMO se servery pro nìkolik desítek hráèù, kteøí by se potkávali, soupeøili spolu o lep¹í firmu s vìt¹ími výnosy èi poètem øidièù. Klábosit by mohli pøes mikrofon a tak by ka¾dý s rychlej¹ím pøipojením hledal nìjaký èeský free server (napøíklad s mapou èeské republiky), kde by odstartoval svou kariéru... Ov¹em po té, co jsem objevil video, které onen multiplayer mìlo prezentovat, vrátil jsem se do reality a uvìdomil si, ¾e pøec v krásnì vymodelované Americe budu asi napoøád jezdit sám :(. Ve videu toti¾ vidíme pouze menu hry a pohyb my¹í pøes nová tlaèítka: Multiplayer a Map Choice, doprovázený s pøeblikáváním grafiky, které nejspí¹ zpùsobuje amatérský zásah do zdrojového kódu... Bohu¾el -
Leszarom h jobb-e vagynem..azértszedettem le mert 3 perces bannerral nem nevezek 2x mivel nem csináltam újjat ezért levetettem.enyi.pacsicső -
És véleményt kultúráltan nem lehet nyilvánítani? Szarnak tartod, mégis levetetted a tiédet a szavazásról. Hopp, lehet jobb, mint a tiéd? -
már sehonnan a truckerfan-ról lehetett letölteni... -
Hali!Az Alborg mapot honnan lehet letölteni???Előre is kössz!!!! -
jaja:) -
Alborg map?? -
LTomi-é a legjobb a passatgt-é csak szimplán nemteccik Varsanyi92-é meg egyenesen szar.márbocs azér van neki 12 szavazata mert ráküldte az oldalra minden spanját.na ennyi xD -
privát -
Pont azért írtam mások hsz-eit, mert nem csak szerintem szar.