35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • RS
    Telephelyen...
  • Dylan96
    hi!valaki nem tud egy eu us tanker potot???elore is koszi!!!!
  • gigamen
    hát most már azon gondolkodom hogy ujra kelene rakni.Atöbbi cuccot meg sajnos ujra lehuznám hozzá.Mert nem tom eklég kemény dolognka hangzik eza registrys törlés sajnos:(
  • LTomi
    Igen, mert akkor az egész registry törlődne, majd újratelepülne a Windowssal. (De ilyenkor már nem lennének benne a régi programok, hanem csak a Windowsos alap dolgok, mert friss lenne.)
  • gigamen
    köszönöm ltomi igen gondoltam hogy ezt kell mert már olvastam néhány helyen inkább nem probálkozom vele mert télleg...És ha ujraraknám a rendzsert akkor ezek kitölödnének a registryből?erre a kérdésre tudnál válaszolni?
  • LTomi
    Kicsit meg kell piszkálni a registryben a Haulin' bejegyzéseit (mert ott a régi verzióé vannak), és újrarakni. De inkább ne kísérletezz vele, mert egy rossz törlés, és lőttek a gépnek.
  • szacsa0508
    a wabis scania hol van??Suceva-ba?????
  • Schwarz
    Jó kell, hogy legyen, hisz nekem is fent van. Játék fel -> 1.6 patch fel -> magyar fel -> további modok fel
  • gigamen
    schwarz sajnos igysem jo a patch vajon mi lehet a gond kérlek segits
  • gigamen
    ok schwarz!és kösz szépena segitséget remélem ez a gema már müködni fog.kösz még1x
  • Schwarz
  • Schwarz
    Szépek a képek, de legközelebb ne 2.3 megás PNG-k legyenek!
  • Schwarz
    Akinek nincs még meg a game, innen beszerezheti. ~190Mb retail verzió. Vasárnap estig hagyom fent.

Valamint a ma este folyamán visszarakom a TIR film 5-10. epizódját, aki lemaradt róla. Helye a szokásos.
  • gigamen
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20080609223648n_vtelen.JPG

Tartályossal még nem mentem egyszer ezt is ki kell probálni
  • kazai
    jah egy kicsit sötétebb
  • DJKonya
    itt az új szerelvényem, habár a vontató nem fedi a valósaágot mert a Waberer's-nek tudtommal nincs Scaniaája de elég jol néz ki, csak egy Waberer's logo hiányzik a scania-rol meg szerintem az igazi volvok meg mercik kiscsit sötétebb sárga

Nos?:P
  • princodvd
    Sziasztok!
    Régen foglalkoztam a Haulinnal, de mostanra már elfelejtettem, hogy hogyan is kell feltelepíteni egy add-on pályát. Odaáig jutottam, hogy bemásoltam a fájlait a mod mappába amit létrehoztam, de ettől még nem működik (Romanian Map), ezért feltettem az 1.06-os patchet, de az sem segített, ezért kérném a segítségeteket, hogy mit hagytam ki. Köszönöm előre is a segítséget!
  • allock #18167
    forgózsámolyos kamionost tud nekem vki linkelni vagy küldeni? :)
  • szacsa0508
    szétakasztottam és elmentem bevásárolni
  • gigamen
    bocs 290 felett
  • gigamen
    schwarz én letöltöttem 6 féle verziot ajátékbol mind 390 mb felet és egyikel sem jo a patch akkor mi baja lehet?Ha tudnál segiteni megköszönném
  • Schwarz
    Hivatalos patch csak retail (kereskedelmi) verzióra települ, feltört demora nem.
  • 94mike
    szép tényleg! igaza van LTOMI nak ez pont jo mert nem csicsás mint a többi!
  • LTomi
    Végre egy szép kamion, nem olyan túlcsicsázott, mint amiket újabban mindig beraknak.
  • papi08
    Már megvan!Köszi!
  • varsanyi92
    A Daf innen letölthető, csak a skin nincs rajta.
  • papi08
    Ez a DAF letölthető?
  • RS
    Ez a szerelvény gyönyörű!
  • varsanyi92

• RS
    Én elmondom, persze hogy nekem mi kellene, már vagy egy 2 hónapja kellene valaki segítsége!
    A kamionomra (nyitott modell) kellene egy:
    -Dekor sál az ablakra
    -Wimpels az ablakra
    -Légfrissítő
    (Ezek mind elérhetők nyitott modellekről!)
    Ezek a legfontosabbak...
  • RENAULT MAGNUM
    Scania mit kellenne modelezni?Irj
  • BMW320i
    Köszönöm a sok segítséget , de már rájöttem.
  • Dylan96
    ugy latszik senki se tud modelezni!!!!!!!!!!
  • mckexi
    valaki pls segítsen,elég idegesítő,előre is kösz!
  • BMW320i
    Köszi!De mást sem tudok betenni.
  • hungaro
    hibás a modell
  • BMW320i
    Beraktam a DAF95ati430-at és amikor rákattintok ezt írja ki: a prism3d exe hibát észlel..... Ez mitől van?Légyszi segítsetek.Köszi!
    CB:FARKAS
  • BMW320i
    Újra át kell írni.
  • kazai
    g_developer "0" írd át egyre
    uset g_console "0" ezt is és fájl mentés
  • RENAULT MAGNUM
    Tibi842 tudom hogy mi a pénz kód azt is tom hogy mit kell átirni hogy müködjön.Addig működött is mig felnem tettem a patchet de most meg már nem müködik mi lehet a baj aki tudja irjon