35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Jah
Akkor esetleg beléphetné vagy valai. -
Mondtam, hogy elmagyarázom msn-en. XD
Meg amúgy is tök tetszik :) jól néz ki. -
Én talátam
-
Ez nemér! -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ezt most muszály volt

-
Most melyik a legjobb map szerintetek ? Valamit kellene letöltenem mert most az alap van. :D -
Itt az új szerelvényem. Végre sikerült betenni azokat a kamionokat amelyeket szerettem volna.
-
cb nyomozó #19089 Leálltam hogy bevárjam a cégtársamat hogy mehessünk tovább Svédországba a scánia gyárba 
-
Gondolkoztam ja.
De nálunk legalább van élet, és itt non stop nyitva tartás van. -
hát nem tudom,a legtöbb kut 9 kor bezár,
ritka ahol éjjel nappali van elöbb gondolkozzni kéne -
Mér te láttál már olyan kutat ami este bezár ?
-
Szép let!
éjjel napali kut? -
Valaki lefotózta, miközben vettem kaját a benzinkúton.
-
szerintem várd meg az Euro Truck Sim-et :) ... augusztusban jön. -
oksa:) és akkor rakok smileyt amikor szerettnék:) -
Igazad van és nekem is, mert már azóta sikerült utánanéznem és a Long Haul a legújabb rész. Köszi a segítséget, majd dobókockával kidobom, h melyikért fizetek 20 dollárt :) -
Rosszul tudod..Nézz utána és azután rakosgass szmájlit.. -
Én ugy tudom hogy a HAULIN az eddigi legujjab
Én jácottam a pttm el is mint sokan mások
az a leg könnyeb,Bár a Haulinis elég ecccerü
meg tudtommal ahoz több oldal van ahonnan le tudunk tölteni -
Szerintem a Haulin, de ha könnyen és sokat szeretnél módolni akkor a PTTM a legmegfelelőbb mert azt a legkönnyebb.
LongHaul ugyan az mint a Haulin és ahhoz nincsenek vagy elvétve vannak kiegészítések. -
Helló srácok!
Már hosszabb ideje csorgott a nyálam egy kamionos játékra és most végül elhatároztam, hogy megveszem valamelyik 18 Wheels of Steel részt. Ebben szeretném a segítségeteket kérni...
Ha jól tudom, az American Long Haul a legújabb rész (2007 tél), de tőletek szeretném megkérdezni, hogy a kora ellenére melyik epizódot lenne a legérdemesebb egy kezdőnek megvenni? Tapasztalatom eddig csak a Hard Truck 18 WoS-lel volt (néhány óra), tehát nagyjából képben vagyok a sorozattal kapcsolatban. Azt akarom megtudni, hogy melyik rész a legjobb szerintetek?
Privátban is írhattok nyugodtan.:)
Köszi -
:)
------------
na most jöttem a gammából, és hát nemkicsit ideges lettem, a jó édes anyját annak, aki kitalálta az AI-k intelligenciáját, mi az, hogy 0,5 másodperc alatt lefékez? ez már eddig is idegesített de mostmár le kell írnom ... -
McCartman #19074 melyik a szebb?:P -
hát mindegyik jó, egyik nagyobb, másik szebb, a harmadik csak autopálya, szóval szerintem próbáld ki az eu, rignroll, polski mapokat és aztán te magad eldöntöd. -
McCartman #19072 most akarok belekezdeni a játékba.. de zavarba hozott ez a bőség a modok terén.. akkor melyiket ajánljátok?:) ezt a rignrollmodot? -
hát amerika, sok út, sok város, 98% autópálya ... viszonylag szépen megvan csinálva. route 66on mentem meg ilyen sivatagos területen -
Trucklife-ról, és SheryO 3D-ről tölthető, legújabb verziója a V4-es. Sokak szerint ez a valaha készült legjobb a Haulin'-hoz, csak rövid (szerintem igaz, mindkettő tény). Az alap maphoz ad hozzá egy kaliforniai részt a nyugati parton. -
fol rakon! 
meg raktak aztan fere altam aludni!
-
McCartman #19068 Haulin' RignRoll road map
erről tudtok valamit? -
Nem lehet valami erős géped.
-
McCartman #19064 köszönöm. jol tudom hogy ez a legujabb az eu mapok közül?
kérhetném , hogy adj meg valami direkt linket , mert a lengyel oldalon finoman szolva se tudok eligazodni..) -
truck-phorum.eu -
McCartman #19062 EU Map 2.8 by RicoMercedes
emberek , ezt honnan?:) -
Meik mappon szakitassz???? -
xD -
áá csak kiégetem a kokszot a hengerfalról ... -
szegény motorját szétpörgeted:D -
csak úgy repeszt az a Kamaz:) -
naplementébe nyugisan ...
pihi a belső sávba ...
-
Tökíí #19055 lehet hogy kérdezték már,de ezt honnan lehetne leszedni?:D -