35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
ervó #24152 Hali!
Nekem is ezt írja egy idő után!
-
kiscsicseri #24151 Leszeretnék tölteni egy pótot, de nem tudom belinkelni még. Valaki vegyen fel msn-re és segitsen!!!
Köszönöm
-
Norbikamion #24150 sorry de ez nem humor fórum.az utca sarkon a kukára ki van irva hogy XD-seknek.oda mennyél.
ez nemm vicc. -
ablakba futtasd...XD!! -
Norbikamion #24148 Bocsánatot kérek ha van a helyesírásomba hiba de nekem most mennem kell gyorsan irtam. -
Norbikamion #24147 Kedves Fodorgyurma!
Én azt hittem hogy van egy progi mert az én pályakészítőm vagyis amit mondtál hogy 0 gomb és edit ezt én is tudtam eddig csak van egy HATALMAS PROBLÉMÁM.Vagy az én prism3d-m (ez a progi a haulin motorja)nem erős vagy nemtom.Szóval a problémám a következő:
1.beirom hogy (edit) és kihoz egy üres szürke lapot közepén egy uttal.
Igenám mikor épitkezni akarok vagyis rákkantitok a (build-ra) elkezd homokórázni és kihoz egy ablakot hogy HIBAJELENTÉS. idézem: A PRISM3D.EXE HIBÁT ÉSZLELT.A HIBAJELENTÉS GOMBRA RÁKKATINTVA MEGTUDHATJA MI A PROBLÉMA.és aztán ez eltünik kilép a játék aztán nem tudok pályát építeni.Aki tudna nekem tanácsot adni, vagy tudná mi a probléma az rijon nekem, nem muszály privibe, azt nagyon megköszönném.
UI.: Csak nekem van ilyen problémám? Senki másnak? Mert néztem a haulinnak a Gépigényét és a Xp P4-esem gépigényét és bőven vinnie kéne a haulint.Szóval nem tudom mi a probléma.
Előre is köszönöm!!! -
F Zsolt #24146 nehéz pályát csinálni bead egy üres teret és nem lehet csinálni semmit:!:( valaki tudna esetleg egy használati utasitást adni hozzá előre is köszönöm vagy segiteni valaki??? -
Csinálhatok én is pályákat?
Természetesen. A játék lehetőséget nyújt hogy saját, álltalad készített pályán is játszhatsz. Hogy hogyan is?
A következőt kell csinálnod. Belépsz a c:\documentums & settings\windows felhasználód\dokumentumok\18 WoS Pedal to the metal\ mappába, majd jegyzettömbel megnyitod a config.cfg file-t és átírod a következőket:
uset_g console: "0" -át erre: uset_g console: "1"
Ezután lépj be a játékba, majd nyisd meg a console-t amit a 0-ás gomb segítségével tehetsz meg (nem a numerikus billentyűzeten).
A console-ba írd be: Edit
Ekkor egy új, teljesen üres pályát láthatsz, amelyekre te huzigálhatod az utakat, épületeket rakhatsz le.
Ha nem egy új, üres pályát akarsz csinálni, hanem a játékban levő alap pályát, Amerikát, akkor a console-ba ezt írd be: Edit america -
Norbikamion #24144 LÉGYSZIVES MONDJA MEG VALAKI HOGYAN KELL MAPPOT KÉSZÍTENI? -
Bocsi, akkor linkelem... Kép... -
Sziasztok!
Nagyon szeretem a játékot, de az utóbbi időben (mióta megvásároltam a Peterbilt 379-es kamionom) ez a hibaüzenet olvasható állandóan a konzolon, ami a képen látható. Már nagyon idegesít, ugyanis nem tudom rá a megoldást. Szerintetek hogyan tudnám megoldani, hogy ne írja ki ezt a hibaüzenetet?
-
Valasz gombot hasznaly mar!
-
lehet lekéne szedjem megint :P -
Amúgy tényleg fasza lesz. A szavam is elállt, mikor megláttam. Csak így tovább, kemény vagy. -
Ja, bocs, elsiettem. Csak siettem, s épp egy pillantást vetettem az oldalra, s csak nagyvonalban olvastam el. -
Ez ez ez ez ez!!!OOOOOOOOOOO!
Erre nem találok szavakat!
Naggyon király lesz!
Csak így tovább! -

-
Ő építi! -
ember, te melyik térképen nyomod? -
Hát ez a vonat bizony jön,úgyhogy megáltam. -
hát idáig nagyon jol sikerül!
Csak igy tovább.
Ez mit fog tartalmazni?
Európa? -
köszönöm ! törekszem rá hogy jó legyen. megpróbálok egy nagyon emberközeli környezetet létrehozni. -
Nos eddig nem haulinoztam.
De látva ezt a mapot.Nálam mindent visz!
Ha kész lesz és kiadod örömmel fogom felrakni a gamet:D
Naggyon szuper idáig amit láttam map ez a legjobb!
Grat! -
yó lessz igy ? -
Van tehetséged hozzá.
-
-
-
Itt egy cég lessz majd. -
-
fasza!
Ha a vasúti átjárón átmegyünk akkor egy kicsit döcögni fog??:) -
-
CB Csipi #24121 Valaki tudna adni egy linket ahonnan letudom tölteni a haulint? -
-
Most csinálja
-
Norbikamion #24118 Ltomi megtudnád adni a linket a mappról?
Nagyon megköszöném. -
Norbikamion #24117 Valaki plz mondja meg hogy hogy lehet pályát készíteni? -
Norbikamion #24116 ez szerinted NFS fórum?Tudsz olvasni?
remélem hogy ezt tudod hogy mit jelent:
.Vagy sztem már eszt se tudod...
-
-
Hut #24114
-