35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • ervó
    Hali!
    Nekem is ezt írja egy idő után!
  • kiscsicseri
    Leszeretnék tölteni egy pótot, de nem tudom belinkelni még. Valaki vegyen fel msn-re és segitsen!!!
    Köszönöm
  • Norbikamion
    sorry de ez nem humor fórum.az utca sarkon a kukára ki van irva hogy XD-seknek.oda mennyél.
    ez nemm vicc.
  • Contrecast
    ablakba futtasd...XD!!
  • Norbikamion
    Bocsánatot kérek ha van a helyesírásomba hiba de nekem most mennem kell gyorsan irtam.
  • Norbikamion
    Kedves Fodorgyurma!

Én azt hittem hogy van egy progi mert az én pályakészítőm vagyis amit mondtál hogy 0 gomb és edit ezt én is tudtam eddig csak van egy HATALMAS PROBLÉMÁM.Vagy az én prism3d-m (ez a progi a haulin motorja)nem erős vagy nemtom.Szóval a problémám a következő:

1.beirom hogy (edit) és kihoz egy üres szürke lapot közepén egy uttal.
    Igenám mikor épitkezni akarok vagyis rákkantitok a (build-ra) elkezd homokórázni és kihoz egy ablakot hogy HIBAJELENTÉS. idézem: A PRISM3D.EXE HIBÁT ÉSZLELT.A HIBAJELENTÉS GOMBRA RÁKKATINTVA MEGTUDHATJA MI A PROBLÉMA.és aztán ez eltünik kilép a játék aztán nem tudok pályát építeni.Aki tudna nekem tanácsot adni, vagy tudná mi a probléma az rijon nekem, nem muszály privibe, azt nagyon megköszönném.

UI.: Csak nekem van ilyen problémám? Senki másnak? Mert néztem a haulinnak a Gépigényét és a Xp P4-esem gépigényét és bőven vinnie kéne a haulint.Szóval nem tudom mi a probléma.
    Előre is köszönöm!!!
  • F Zsolt
    nehéz pályát csinálni bead egy üres teret és nem lehet csinálni semmit:!:( valaki tudna esetleg egy használati utasitást adni hozzá előre is köszönöm vagy segiteni valaki???
  • Fodorgyurma
    Csinálhatok én is pályákat?
    Természetesen. A játék lehetőséget nyújt hogy saját, álltalad készített pályán is játszhatsz. Hogy hogyan is?
    A következőt kell csinálnod. Belépsz a c:\documentums & settings\windows felhasználód\dokumentumok\18 WoS Pedal to the metal\ mappába, majd jegyzettömbel megnyitod a config.cfg file-t és átírod a következőket:

uset_g console: "0" -át erre: uset_g console: "1"

Ezután lépj be a játékba, majd nyisd meg a console-t amit a 0-ás gomb segítségével tehetsz meg (nem a numerikus billentyűzeten).

A console-ba írd be: Edit
    Ekkor egy új, teljesen üres pályát láthatsz, amelyekre te huzigálhatod az utakat, épületeket rakhatsz le.

Ha nem egy új, üres pályát akarsz csinálni, hanem a játékban levő alap pályát, Amerikát, akkor a console-ba ezt írd be: Edit america
  • Norbikamion
    LÉGYSZIVES MONDJA MEG VALAKI HOGYAN KELL MAPPOT KÉSZÍTENI?
  • nohabking
    Bocsi, akkor linkelem... Kép...
  • nohabking
    Sziasztok!

Nagyon szeretem a játékot, de az utóbbi időben (mióta megvásároltam a Peterbilt 379-es kamionom) ez a hibaüzenet olvasható állandóan a konzolon, ami a képen látható. Már nagyon idegesít, ugyanis nem tudom rá a megoldást. Szerintetek hogyan tudnám megoldani, hogy ne írja ki ezt a hibaüzenetet?
  • Dylan96
    Valasz gombot hasznaly mar!
  • leho94
    lehet lekéne szedjem megint :P
  • szavulyzsolt
    Amúgy tényleg fasza lesz. A szavam is elállt, mikor megláttam. Csak így tovább, kemény vagy.
  • szavulyzsolt
    Ja, bocs, elsiettem. Csak siettem, s épp egy pillantást vetettem az oldalra, s csak nagyvonalban olvastam el.
  • Rob02
    Ez ez ez ez ez!!!OOOOOOOOOOO!
    Erre nem találok szavakat!
    Naggyon király lesz!
    Csak így tovább!
  • Contrecast
  • RS
    Ő építi!
  • szavulyzsolt
    ember, te melyik térképen nyomod?
  • Garth22

Hát ez a vonat bizony jön,úgyhogy megáltam.
  • daf xf
    hát idáig nagyon jol sikerül!
    Csak igy tovább.
    Ez mit fog tartalmazni?
    Európa?
  • Garth22
    köszönöm ! törekszem rá hogy jó legyen. megpróbálok egy nagyon emberközeli környezetet létrehozni.
  • daf xf
    Nos eddig nem haulinoztam.
    De látva ezt a mapot.Nálam mindent visz!
    Ha kész lesz és kiadod örömmel fogom felrakni a gamet:D
    Naggyon szuper idáig amit láttam map ez a legjobb!
    Grat!
  • Garth22
    yó lessz igy ?
  • RS
    Van tehetséged hozzá.
  • Garth22
  • Garth22
  • Garth22

Itt egy cég lessz majd.
  • Garth22
  • Fodorgyurma
    fasza!

Ha a vasúti átjárón átmegyünk akkor egy kicsit döcögni fog??:)
  • Garth22
  • CB Csipi
    Valaki tudna adni egy linket ahonnan letudom tölteni a haulint?
  • gigamen
  • Fodorgyurma
    Most csinálja
  • Norbikamion
    Ltomi megtudnád adni a linket a mappról?
    Nagyon megköszöném.
  • Norbikamion
    Valaki plz mondja meg hogy hogy lehet pályát készíteni?
  • Norbikamion
    ez szerinted NFS fórum?Tudsz olvasni?
    remélem hogy ezt tudod hogy mit jelent:.Vagy sztem már eszt se tudod...
  • Fodorgyurma
  • Hut
  • RS