35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Jo lett!
Kazai rakd be haternek
-
Nincs mit, ilyeneket szeretek csinálni. :D
Mindjárt szebb lesz a topik. :D -
Szép lett!Köszönöm.:D -
Igen, tökéletes!
Már megérte az új házigazda.
-
Sztem jó így:D -
Csináltam egy téli képet, nem túl bonyolult, de a háttérnek nem is kell annak lennie. A mostani felbontása 1024X768, de meg tudom csinálni nagyobb felbontásban is.
A nagyításhoz kattints a képre! -
egy karácsonyinak szerintem örülne mindenki...
-
Oksaa:D -
Igen, összerakok egyet, ha kell. :D -
Így van! -
Legyen mert ez ratyi! -
Jó munkához idö kell:D -
nagyon sokat kell még rajta dolgozni,az a gond hogy egyedül csinálom,és az nagyon sok idő.ráadásul most még vadonatujj textúrákat is teszek bele,remélem tetszeni fog. -
Én szerintem jó ez is,de viszont az igaz hogy homályos egy kicsit...Én rád bizom a döntést:) -
Szerintetek legyen új Háttér?:D -
Naon Király lessz rem még Karácsinyig kiadod.:D -
én úgy tudom igen,de javítsatok ki ha nem! -
Jo lesz csak igy tovvab! 
Magyar varosok lesznek bene? -
Nagyon állat lesz,csak igy tovább!Amugy ebben magyar város nevek lesznek? -
Ja én azt hitem legaláb 1éves regisztráci kell hozzá,most néztem még neki sincs,bocsesz.:D XD -
ez nem végleges,sokkal jobb lesz!Igaz Garth? -
ez tényleg gecijóóó:OOO -
-
mér ? bárki befizetheti a vip jogot -.-""""""" -
Hát neked 2008. 08. 03.-as regisztrácioval ilyen neked nem vastanában lesz.De viszont nictáblát tehetszki...:) -
Szerintem jó a hátér,mi bajpd van vele? -
Muthig #24448 Király az új banner! Már csak ezt a ratyi hátteret kéne kicserélni! -
az engem is érdekelne
-
Karmen #24446 csá
hogy lehet olyan nevet csinálni?mint a conti é?
-
Amúgy azt az elírást hogy"júzerek" nem akarod kijavítani lúzerekre?? -
Azis le lessz cserélve. -
De Innen tutsz sok mindent letölteni ma kesztem ell szerkeszteni még nincs sok minden rajta.De ahogy van idöm ugy töltömfel...délelöt suli,délután megtanfolyam(Jogsira járok)De este felé rakok mégfel pár cucot.:D
Remélem tetszeni fog az oldal párembernek.:) -
Értem,de ha van egy modelezö ismerösöd.Akkor rá tudja teni,anyi az egész hogy berakod a játékba és rajta van.Persze a nincs lezárva mert ha levan nem lehet hozá nyulni.Én meg csinálnám neked de nem tudok modelezni...Söt lehet hogy van olyan oldal ahonan ugy lelehet tölteni hogy rajta van. -
Helioszkft #24441 A játék indul...csak van nekem ez a merci amire szeretnék valami dobozt vagy konténert rakni és azt a segítséget kaptam Fodorgyurmátol hogy a szervizbe lehet rá venni de csak akkor ha fenn van az 1.6-os patch! -
kalandor4 #24440 krisz tudsz valami jó haulinos linket? -
De ez nélkül nem indul a játék,vagy mért kell neked? -
Helioszkft #24438 Lehet igazad van DJKONYA mivel a magyarositás sem akar települni...és valóban igy volt törléskor ahogy te irod!Feltudnád valahova tenni azt az uninstal.exe fájlt!? -
Ne ragdfel!Én nem használok patch-et.A pttm-ben használtam de csak azért mert az nélkül nem indul szoval játsz simán.Amugyis szerintem magyarositás megilyenek felesleges bele ugyis tudod mirre lépj... -
ha jól sejtem az a baj hogy a játékot hamarabb letörölted mint a magyarosítást így az a gépeden maradt. Így hiába raktad újra játékot nem tudod felrakni a patchet mert a játék letörlésekor eltünk a magyarosítás uninstall.exe fájla, úgy tod megoldani hogy valakitől elkéred a a magyarítás uninstall.exe fájlát és letörlöd aztán már elvileg működnie kéne a patchnek, nekem legalábbis ez volt a proléma mikor ezt írta ki. -
Helioszkft #24435 hiba
Ezt irja ki mikor telepiteni akarom a patch-et!