35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • kazai21
    Megnyitod:FILE/IMPORT
    Jahh és a PMG fájlt importálod bele.
  • Volvo Fh12 460
    és a ZMODELLER ben hogy mit kell csinálni mert én probáltam már azt csak nem tudtam vele semit se kezdeni. Ezért vagy képeket vagy letudnátok irna hogy kell vele csinálni kamiont vagy pótkocsit.. Előre is KÖSZI
  • wanted06
    zmodeler
  • Volvo Fh12 460
    MENGINT kérnék egy kis segítséget. Azt szeretnném kérdezni hogy lehet ne kamiont illetva pótkocsit csinálni vagy szerkezteni???Elöre is KÖSZI szépen
  • devid1414
    Wz mwik map???Létszi ha tudod linkeld már be!!
  • süni96
    valaki belinkelne nekem 1 wabis szerelvényt?
  • hungary27
    krisztián nem tom nem sikerül beállitani a kormányt nem érzékeli
  • Kovács Erix
    Aszt én is gondoltam de alig van bent mod
    De azért kösz
    És nem tudnád a magyar ország térképet belinkelni vagy msn-re vegyél már fel pls itt az msn cimem:[email protected]
  • kazai21
    Vami mod lehet a baj.
    #25625:makróknál le ír mindent..
  • gigamen
    bocs ez neked ment volna
  • gigamen
    Töltsd fel ide és a direklinket másold be
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/
  • Volvo Fh12 460
    nah jó reggelt minden kinek kész lett a pótkocsim de nem tom hogy lehet ne feltenni a fórumra hogy meg nézétek.MÉG ebben kérnék egy kis segítséget hogy hogy kell.Elöre is Köszi
  • Kovács Erix
    Aszt nem tudo hog mi lehet a baja a gaménak???
    Mert játszok vele és egyszer game.exe hibát ir ki
    Meg nem tunád elküldeni a magyarország térképet mert naon kéne vagy egy linket???!
    kÖsz
  • RENCES
    valaki linkeje már benekem ezt a volvot csak eredetibe vagy ha tudja akkor küldje el!!!:D
  • kazai21
    Kiadnám csak gond van vele kell hozzá csinálni sii.fált
    Am vaki tud?:D
  • Kovács Erix
    Fasza
  • kazai21
    Update...
  • MANdriver
    eddig ez a legjobb MAN a játékhoz, aztán mikor leszedtem.....valami qrva csúnyán ült a nyeregbe az összes pót amivel kipróbáltam, ugyhogy ennyivel teljesen el lehet cseszni egy autót.
  • Fodorgyurma
    Jó kis parkoló kamion!
  • Fodorgyurma

Man TGA xxl modify by patryk691
  • istenostora03
    Nemrossz. de nekem ez a szerelvény jobban bejön :P
  • LTomi
    Jók ezek a kamionok, ha jól látom, ezek a mapobject (parkoló) kamionokat cserélik le. Esetleg letölthetőek lesznek? :D
  • Fodorgyurma
    Atikah régi gépe!?

Amúgy nagyon szép!
  • kazai21
    Király:D
  • Contrecast
  • krisztianp16
    Jól montad:)
  • krisztianp16
    Igen,igazad van.De tény hogy vannak olyan emberek akkik normálisan elolvasák és utána kérdeznek.De persze segitek is nekik..:)
  • gigamen
    le kell alpháznod!! dxtbmpben alpha fülre kattintasz ott arra hogy import alpha chanel az asztalon közben csinálsz paintben egy sima fekete képet és csak elmented majd az import alpha chanelnél az importálásnál kijön egy kérdés le OK-zod aztán kiválasztod azt a sima fekete képet ilyenkor a jobb sarokban az a kis négyzet ahol a skin van be fog feketedni utána csak simán elmented a skint dds-be.Ennyi remélem érthetö volt lehet kicsit bonyolultan fogalmaztam.
  • Volvo Fh12 460
    de csilog ez mitöl van a pótkocsin??,mert a kamionon jó
  • Volvo Fh12 460
    nah csá mindenki idáig kinoztam magam a skinezéssel és sikerült majd ha készen leszek vég legesen akkor majd felteszem nah JÓ ÉJT minden forumózónak!!! csá
  • gigamen
    Fakó?Nem inkább csillog?
  • gigamen
    Jó az oldalad Krisztian jó hogy leirtad a dolgokat a skinezésről meg minden én elötté is tudtam már de észrevettem hogy az új emberek még ahoz is lusták hogy olvassanak egy kicsit,pedig minden nagyon jól le van irva,csak azt várják hogy minden az ölükbe hulljon meg hogy más csinálja meg helyettük.Szerintem el kellene gondolkodni sok embernek azon hogy ne csak követelözzön hanem olvasson is utána a dolgoknak.
  • Volvo Fh12 460
    hajjátok ha csináltam egy skint a pót kocsimra és berakom akkor amikor megnézam a játék ban nem olyan szép szinű.ez mért van hogy egy kicsit fakó????
  • Kovács Erix
    Köszönöm szépen na ez a jo topik nem olyan köscög a házigazda mint HASSAN B aszt tudom hogy paint-ban is lehet de a kamionokhoz nincsis küldön skin amit át tudnék szinezni mert csinálni akarok egy saját céges potot meg kamiont+ a kamionomba egy táblát Erix-nével
  • kazai21
    JAJA
  • krisztianp16
    Ezz igy van ahogy mondjátok de szerintem nem hülyeség hogy leírtam.:)Mert attol hogy tudja milyen progikkellenek hozzá aztol még nem fogja megcsinálni...

Amugy kinek mi a véleménye rolla?Az oldalrol...:)
    Öszintén hogy mittegyekmég fel,meg ilyeneket...
  • gigamen
    vagy paint
  • kazai21
    Meg kell hozzá rajzolos progi
    pl: Photoshop,Photofiltre.
  • gigamen
    DXTbmp
  • krisztianp16
    majd holnap megnézem...:)