35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Vitya11 #29036 Köszi LTomi!!! -
Léccives normálisan írj a topikba ez nem Spam topik.. -
Valaki esetleg nemtud Renault Magnum tandemről? -
Már nem azért, de szerintem ebből a hozzászólásból teljes nyugalommal kihagyhattad volna az XD tömegeket. Egyébként F10. -
omg... -
jah eléggé levan de szép -
Jobban nemtudtad leültetni? -
ezt a pótkocsit fogja huzni a TGX majd holnap meg csinálom mind ketöre a skint :D -
carloelsa #29027 köszi hnap megprobálom :D -
Az alábbi leírás nem a Haulin-hoz íródott, de ha egyáltalán nem tudod, hogy mit kell csinálni, akkor nagyon jó mankó lehet! A leírást nem én készítettem, de szerintem ennek mentén nagyon jól el fogsz tudni boldogulni. Munkádhoz sok sikert kívánok!
A .scs kiterjesztésű fájlok lényegében tömörített fájlok!Így pl Total Commander-rel (továbbiakban TC) simán lehet bennük kutakodni!A lényeg hogy a TC -> Beállítások -> Általános Beállítások -> Zip-tömörítő
résznél a tömörítési arány az egyéb legyen és NULLA legyen mellé írva!Tehát hogy a tömörítési arány semmi legyen (jó magyarosan Smile )!! Így már biztonsággal lehet a .scs fájlokban kutakodni!!Csak simán álljatok rá a fájlra és Enter!!Bele kell lépnie a TC-nek!!Itt különböző fájlszerkezeteket fogtok találni!Mindig a vehicle könyvtárban lesznek a nektek szükséges cuccok a truck illetve a trailer alkönyvtárban, attól függően hogy kamiont vagy pótkocsit akartok festeni!A kamionoknál általában a color, bodypaint, paint, nevű dds fájlok szoktak magának a kamionnak a festései lenni!A numme, numar és ehhez hasonló dds fájlok a
rendszámok meg ilyenek!A pótkocsiknál a festések általában a vállalatok neveivel egyeznek meg (euroacres, eurogoodies stb )!!A dds fájlokat pl a Nero PhotoSnap Viewer progival tudjátok megnézni!De ezzel csak
megnézni tudjátok!Ha van a gépeteken Nero (tudjátok a CD/DVD író progi) akkor valószínüleg ez is lesz!Ezeket a fájlokat a DXTBmp nevő progival tudjátok szerkeszteni!!A .scs fájlból kimásoljátok azt a skint amit szerkeszteni akartok!Megnyitjátok a DXTBmp - vel majd kiválasztjátok a külső szerkesztő programot (mspaint - igen a jó öreg paint Smile , PaintShopPro, PhotoShop, egyebek) !!! Ezt csak egyszer kell megcsinálni a következő indításnál már tudni fogja hogy melyik a külső szerkesztő progi!Elvileg Smile !Szóval!Ha megnyitottátok a dds fájlt a DXTBmp - vel utána Image -> Send to Editor!Ekkor elvileg megnyílik az általatok kiválasztott külső progival a fájl (a kép) amit már tudtok szerkeszteni!Átrajzolgatjátok, átfestitek ahogy tetszik! Utána ELMENTITEK ada ahova felajánlja!!Ezt a
külső progit bezárhatjátok!Utána DXTBmp - ben Image -> Reload after Edit!!!!!!EZ FONTOS!!Ekkor elvileg
látni fogjátok hogy lecseréli a festés az eredeti helyett!!!Ezek után File - menü -> Save!!Írjátok felül
az általatok megnyitott dds fájlt!!DXTBmp bezár!Utána másoljátok vissza a .scs fájlba oda ahonnan kimásoltátok és írjátok felül az eredetit (amit kimásoltatok)!!Ezért fontos hogy a tömörítési arány 0 legyen mert a . scs fájlba való másolásnál (mivel egy tömörített fájl) ha van beállítva tömörítési arány akkor változna a fájl mérete (kisebb lenne az eredetinél) és akkor nem működne!!Lehet így is változni fog a mérete de ha az elején a TC - ben beállítottátok úgy ahogy mondtam akkor ne törődjetek vele mert tuti jó lesz!!!A pótkocsik festésénél, rendszámoknál minden egyes dds fájl szerkesztésénél így kell csinálni! -
Jeges14 #29025 Köszi a MAN-t Dávid!
(Akinek van még esetleg küldhet szívesen elfogadom) -
carloelsa #29024 Hogyan tudok egy kamionra skin-t csinálni???
milyen fájlt kell megnyitni vagy vlmi??? -
Szépek:D -
Bocs a 2. hsz-ért! Itt a man!:D -
Kösz nem kel már ésn is megtaláltam!:D DE azért köszi -
-
-
Nagyon királyak a Man az privát??
Mert nagyon teccik és mégegyszer garat hozzá!! -
danyr #29017 szééép
-
-
Jóestét nyuottan:D;) -
én megtaláltam őket belinkeljem?
-
Nem tom honan lehet letölteni:D -
ezek mind privátak? -
MAN 19 422 4X4 #29011 szép szerelvény grat
-
EZ a két uj gépem a cégnél csak még skint nem csináltam rá :D -
Valószinű a két mod nem fér össze egymással probáld még párszor elinditani ne add fel attól hogy egyszer nem sikerül ha sokszor nem sikerül akkor tegyél be más mapot -
klupyka #29008 esetleg ha vki válaszolna megköszönném! -
1. Ha segítséget vársz, akkor előszöris ne kiabálj, ugyanis, ha csupa nagybetűvel írsz - ha eddig nem tudtad volna - az azt jelenit!
2. És ha valóban segítséget vársz, akkor pedig mutathattál volna valamit, hogy miből mi lett és milyen volt eredetileg! Szerinted hány gondolatolvasó látogatja ezt a topikot? -
HY
FESTETEM SKINT POTRA DE NEM TUL JÓ ÖSZEKEVEREDNEK A RÉSZEK
SEGITSETEK PLS
PRIVIBE IS IRHATOK -
Nagyom szép gép 

Nagyon király a táblák!
Télleg grat hozzá!!! -
Széép rem kiadod:P:P -
DJszipu19 #29003 van egy ilyen problémám mit csinályak vele hogy ne legyen ilyen fényes előre is köszönöm
-
haly !valaki nem tudja véletlenül hogy honnan lehetne letölteni a dalajás v8 as scaniat? -
klupyka #29001 az eu 2.8 map miért nem működik az tz express kamion és trailer csomagjával? -
Jól nézki!!!:) -
Jeges14 #28999 Hello!
Tud valaki adni nekem egy linket valami jó kis MAN TGX ről ami működik is mert sok TGX et töltöttem már le de egyik sem működött nekem.
Előre is köszi -
Alapmodellér köszönet khmkhm -
helló mindenki!tudan nekem valaki segíteni letöltésekben?pls -
klupyka #28996 letöltöttem az eu 2.8as mapot, feltelepítem, de a mod mappába 2 rar fájlt tesz és nem indul el a játék! hogy tudnám működésre bírni??