35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Laposak a kerekek
Am szép!
-

-
na én léptem de azért aki tudja hogy hogyan lehet a kerekeket átteni egyik kamionbol a másikba az irjon kössz jó éjszakát mindenkinek :D -
sebokmark #29280 ok nekem is kössz
-
sebokmark #29279 ok nekem is kössz
-
öööö itt meg valami hibaüzenetet ir ki 504 Gateway Time-out
de már ide is próbáltam tegnap de ide se tette fel de nem baj kössz legalább te segítesz :D -
ok kössz megpróbálom
-
A kamion scs be van egy olyan fájl,középütt Z betűvan,és oldal az van irva hogy PMG....at kel asztalra rakni.. majd be importálod^^
| #29275[URL=http://www.Kepfeltolto.hu]Próbáld meg ide fel rakni^^[/URL] -
nem tudok képet feltölteni amikor feltöltöm az eggyik képfeltöltő oldalra akkor kiirja hogy túl nagy :D
-
sebokmark #29274 hy mindenkinek
az lenne a problémám hogy a z modellerbe milyen fájlt kell megnyitni mert nem tom
egyébként a fülkét szeretném meg a pótot csinálni
lécci segítsen valaki -
oké utánanézek kössz .de am én ugy csináltam h átmásoltam de a régi kerekeket kitöröltem :D de nem tom hogy kell majd még mástol is megkérdezem :D -
akkor em tudom:S erre nem emlékszek,eccer cseréltem kereket...talán F.A.Q ba bennevan:D -
kössz szépen de ugy már probáltam de nem sikerült de azért kössz még próbálkozok :D
-
nemis kel hozzá tudás...azt kel ki tapasztalni,meik gomb micsinál..és késsz^^
[mellesleg magyar nyelvű zmodrol nemtudok]
#29268a kamion6potkocsi scs ben van olyan mappa h wheels...tán azt kel át másollni..nemtudom pontosan:/ erre már nem emlékszek,de valahogy igy kell -
honan tanultad meg me a zmodeler olyan sz.ar h angol nem tok olyan jol angolul -
hy te nem tudod véletlenül hohy hogyan lehet egy kamionnak a kerekét egy másik kamionba betenni ? -
Sztem nem fog senkisem meg tanitani...annó nekemse segitett seni^^ azt mondták,használgassam..és menni fog..és megyis -
vki tanitsom má meg zmodelezni pls -
nem baj akk is jol néz ki a scania is meg a skin is jo :D
-
ez nagyonjo lett :D -
köszi de sztem nem nagy szám:D -
jólnéz ki!
grat
-
az új firmám:)még zsír új a szerelvény:P
a traktor:
és a szerelvény:
mondjatok véleményt:)
u.i.:egyenlőre még csak ez az egy szerelvény van a többi majd késöbb:D -
valaki segítsen pls:D
-
Nekemis volt ilyesmi problémám h az interior furán működött.Erre a legegyszerűbb ha letöltesz 1 ujat és kiveszed a régit:D -
Köszönöm szépen mindenkinek akisegitett ebben a problémában :D -
valaki nem tudja véletlen h lehet e eggyik kamionnak a kerekeit átrakni egy másikra előre is kössz :D
-
szevaszok!
Lécci segítsetek betettem több interiort és a Volvo interior az MAN-el működik a DAF interior meg a Volvoval működik:S lécci segítsetek pls
-
Lehet valami moddal ütközik van tényleg hibás. -
a interior rosz hibás -
ahha kösz de még aki tud tippet adni az mondja lécci köszi:D -
hallod kiprobáltam de ugyan olyan:S -
az kurva sokat segíteni .. sztem az interior van elkúrva -
köszi de h érted a játék nak a grafikáját??? -
csavard maxra a gafikát -
bocsi nem jol raktam fel a hibásatt :S:D -
hali beraktam ezt a Volvo belsöt és Ilyen lett :S Mitt csináljak vele h jo legyen lécci irjátok már meg h mi a hiba mert sürgös köszi elöre is :D
-
köszi! egyel kisebb kabinos nincs, mert ilyent én is találtam. Azért köszi! -
jol néz ki a DAF :D meg a volov is:) -
hello mindenki én csak annyit szeretnék kérdezni hogy eggyik kamionnak a kerekét át lehet rakni egy másik kamionba ?
Ilyen lett :S Mitt csináljak vele h jo legyen lécci irjátok már meg h mi a hiba mert sürgös köszi elöre is :D