Test Drive Unlimited - bemutatkozik a Saleen 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k9duli
Megnézek pár videót, de a képek alapján gyönyörû, meg ha jól tudom ez a cég utolsó dobása lehet, mert pénzügyileg nagyon rosszúl állnak ha csak nem jön be ez a rész nagyon, akkor könnyen lehet hogy bezárják a kapukat.Ha nagyon jó a játék inkább vegyük meg... Aki meg teheti.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

noss
a kisautónak 7 literes a motora és 91-es oktánszámú üzemanyagot vedel... 😄

________ `_~_\" noss

TothLaci
Nem hiszem, szerintem egy GF6600 GT-n normálisan fog futni, de majd kiderül akkor 😄

Az biztos, hogy itt az út, és a fû jobban kivan dolgozva, mint a Need For Speed-nél...
TothLaci
Test Drive az elég hangulatos játék volt mindig, és sztem ez is az lesz. Bár nem tudom, milyen lesz az irányítása. Az E3-as Trailert látva olyan volt, mintha sínen mennének az autók. Kellene egy kis "mozgást" adni a kocsinak...

Grafikájával semmi bajom, sõt meglepet, hogy ilyen szép, amilyen, a helyszín is tetszik, a belsõ nézet is!, zene is, és ami az egyik legfontosabb, rengeteg, és különleges autókat is találhatunk majd benne, ami nagyon bejön!
Zocsi
Hmmm... csinos!

Hát az nagy kár!

Sanyix
Sztem nem lesz ps2-re, túl sokat kéne butítani.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Akkor csak PC-re és Xbox 360-ra jön ki szeptemberben vagy PS2-re is? mert az egyik videó végén csak az elõzõ kettõ szerepel, de az Atari PS2-re is csinál játékot.

"A játék hivatalos oldala" linkre érdemes ráklikkelni, van rajta vagy 8-10 video és az alapján mostmár én is elmondhatom, hogy várom nagyon a játékot!

DjDano
a grafika nem lesz rossz, de biztos atomerõmû kell majd neki

hát sztem meg szép!legalább nem olyan mint az agyoin csicsázott nfs mw!

A kocsi az tényleg jó, de a képek nem valami szépek. félre ne értsetek nem vagyok kimondottan az a grafika b*zi, de láttam már szebbet is. a játék egyébként mikor és milyen platformokra jön?

jó kis kocsi