303
Bermuda háromszög rejtélye
-
#303 nahát, minden nap tanul valamit az ember :D -
#302 mi az? -
#301 -
#300 ma volt a Geographyn róla adás!
Valami pilóta belerepült és valami elektrónikus köd vette körül, és folyamatosan egyenesen ment, mégis kilyukadt ugyanott ahol elindult, és az út is rövidebb ovlt mint lehetett ovlna.
Valami tudós féleség szerint, meg ilyen örvény izék vannak ott, és nem csak otthanem más helyen is, valami mágneses dolog vagy mi.
ezután elkapcsoltam! :D -
#299 Válogatósak :D -
Freeda Krueger #298 Miért lenne az jó ha UFO lenne.
És miért nem történik meg minden arrajáróval? -
rolipoli #297 Legvalószínűbbek a gázok,de én annak örülnék ha UFO-k lennének,hmm dejo lenne,tudom lehetetlen. De mondjuk egy odalezuhant űrhajó otragadt és az anyagokat vonzák lefelé maguknak... HMM kár-kár hogz ennek így semmi értelme.. -
#296 Üdv!
Az összes ilyen dolog egy elhagyatott helyen van, De miért?
Miért nincs pl NY-on ha létezik ez a Bermuda háromszög:D
Ezért teszem fel magamnak a kérdést, hogy létezik-e, és nem csak kitalálták.
Habár megjegyzem, hogy szerintem lehetséeges ez a dolog, szoval én elképzelhetőnek találom, de akkor is furcsa, hogy 08-ban nem tudonk semmit erről a dologrol csak mindenki találgat.
hmmmmm... -
#295 hát ja, ez is benne volt a 3 részes sorozatban, épp msot fejeztem be.
nagyjából végigolvastam a topicot, akadnak érdekességek... :) -
#294 Nekem első elképzelésem az volt, olyan 11-12 évesen(igen, már akor is érdekeltek ilyen témák) hogy egy rohadt nagy mágnes van ott, amitől megzavarodtak a rádiók, és lehúzta repcsiket meg a hajókat a mágnes. -
#293 szerintem kamu volt!
még nem fejtették meg, én úgy tudom legalábbis
csak találgatás az is... -
#292 Hello
Nem olvastam végig a kommenteket szal ocsi, ha olyat irok ami volt már vagy hasonlo.
Szóval.
Amikor kisdiák voltam érdekelt engem is a bermuda háromszög, a suli könyvtárban találtam is róla irodalmat, aholl az eseteket leírták. Pár évvel késöbb a tv-ben halotam, hogy megfejtették a titkot miszerint valami gázok miatt romoltak el a dolgok, és ezért pacsantak le a repcsik.
Na de a hajok?
Meghalt a legénység a gáztol és zátonyra futott?
Nem tudom a mai napig. Vélemény javaslat? -
#291 én meg mind 3-mat láttam, hihi :D -
#290 én meg a középsőről
de az első meg uccsó' tetszett nekem is -
etnies #289 Én meg az utolsóról -
Varadium #288 igen a vége egy kicsit össze lett csapva amúgy jó volt -
Dexantreal #287 Jó volt, ja. Csak első részről maradtam le. -
#286 hmm, nem tom ki látta a filmet aminek a 3. része volt most, vagyis ma csütörtökön.
Mindenesetre, én nekem nagyon tetszett. Érdekes volt, a vége egy kicsit... hát... mondjuk úgy hogy eredeti volt :)
nagyon ajánlom mindenkinek! -
Dexantreal #285 lol -
Varadium #284 akkor bujál az ágyalá -
Varadium #283 legaláb szorakozunk valamin ,mert elég gyatra műsorok vannak a tv-ben -
#282 mármint a filmben, ha valaki látta -
#281 az amit annak a fiatal tudós diákjai csináltak az sokkal hitelesebbnek hangzott -
#280 én félek... -
Varadium #279 nos vannak szakkőnyvek ami szegről-végről hozzá kapcsolodik a jelenséghez és laborban már kisérleteztek ilyesmivel,most kicsiben valamikor majd nagyban. -
#278 kicsit félreértettél... ööö nagyon!
hát nem tom, ha neked az marha normális, hogy odamész a bermudaháromszögbe is visszakerülsz a II. világháborúba, akkor minden elismerésem, és akkor tényleg levagyok maradva, de addig is marad az hogy fantasy ötlet... -
Varadium #277 lehet hogy 1 kicsit extrém de fantasi-nak nem nevezném,a mi korunnkban a repülés természetes dolog de 100-ével korábban kinevettek volna ha megemlited, mostmár a főldet is elhagytuk,lázsd mit csináltak a régi időben a csillagászokkal. -
#276 azt hittem marha gagyi lesz, de amúgy nekem tetszett, érdekes volt!
mondjuk ez a téridő kontinoum féle elmélet, egy kicsit extrém, de fantasi ötletnek jó volt... -
#275 :]
Sztem ne legyen lezárva, mert nem ismeretterjesztő sorozat ez.
Mondtak azért pár dolgot benne, amit ti is leírtatok ide páran. -
Prof William #274 Na akkor téma lezárva. Ebből majd mindent tudni fogunk.
Sajna nem tudtam belenézni. -
#273 Ma este lesz a mini filmsorozat első része:
A Bermuda-háromszög rejtélye (The Triangle) -
#272 lehet hogy itt is csak a teleportálást alkalmazzák
este benyomsz vagy 10 sört meg 5-6 felest és mire észbekapnál - hopp reggel az ágyadban ébredsz -
#271 Bermuda háromszög, végül is ez a topic témája nem? :)
Nos, ilyesmi kis hazánkban is létezik, méghozzá Székesfehérváron. A háromszöget 3 kocsma alkottja: Ibolya, Ibolya 2, Talponálló (ennek nem is tudom az igazi nevét :D). Kb 5 lépés ezek között a távolság. Ha egyszer ide bekerülsz, hát ott maradsz. A megszabadulásodról viszont emléked nem lesz. De jellemző tulajdonsága, hogy furcsa módon, minden pénz eltünik a pénztárcádból :D
Évfolyamtársakkal sokszor szerencsét probáltunk e helyen. :) Legközelebb viszünk fényképezőgépet, hátha lesz bizonyíték arról, ami ott folyik :)))
Hja, mellékhatása lehet a hely meglátogatásának a heves fejfájás, és ismeretlen nevezettü és származású nőnemü egyed találása az ágyadban másnap reggel :) -
#270 Nessiről sokat olvastam már.
Angolul meg Yes és no megy azt annyi :D -
Ironka #269 Ha tudsz angolul, nézd meg ezt a linket:
http://www.museumofhoaxes.com/nessiehoaxes.html -
#268 Kurvanagy az a Loch Ness tó ki tudja mit rejt!
Egyszer csak kiderül mi van ott! -
Ironka #267 Jah, és 1938-ban fedezték fel őket. Vajh mennyit fejlődhettek azóta a távérzékelési és egyéb kutatási technikák? Sajna Nessie ugyanolyan urban legend, mint sokezer más. -
Ironka #266 Afrika és később Indonézia partjainál találták őket.
http://en.wikipedia.org/wiki/Latimeria
És azért ne keverjünk két 700 m mélyen, rejtett életmódot élő halfajt egy tüdővel rendelkező (tehát muszáj a felszínre jönnie) 5m+ tengeri őshüllővel. Ha létezne, már rég fölfedezték volna.
"The discovery of the coelacanth was not as strange as if a plesiosaur would be discovered. The plesiosaur is much bigger and breathes with lungs. It seems incredible that it would manage to remain hidden." -
#265 ezek a mai halak... -
#264 az igazság hogy sz*rt se tudunk