219
Felpörögne a fórum ha több lány látogatná?
-
#219 Ide már senki sem jön -
#218 megelnek, amennyiben az iq-juk nem szobahomersekletnyi es az eletkoruk 14 folott van -
blackgamer #217 idézet Paris Hilton topic #138 üzenete
fszidonia16 <-- topicnyitó
"srácok nagyon csúnyákat írtatok, szégyeljétek magatokat.
még nytok egy témát a másik kedvenc sztáromról, ha így viselkedtek mint itt nem jövök soha erre a fórumra."
kezdek kételkedni hogy lányok egyáltalán megélnének-e fórumunkon, amennyire szívóssak az életben annyira nyámnyilák netes környezetben -
blackgamer #216 ok, de mit tartalmazzon az üzenet? -
blackgamer #215 :) azért mert amúgy a kutya sem jönne ide
szájbarágósan kell mindent elmagyarázni, különben semmit sem értenek meg -
#214 de mi értelme van honlapot készínteni a honlapról? -
#213 támogatom -
blackgamer #212 Végül is kivitelezhető lenne egy hadjárat, csak kellene egy csali, vagyis egy "Mit nyújt neked az SG" gusztán összedobott honlap (olyasmi mint a szexoldalakon amikor beletekinthetsz hogy mit kapsz ha előfizetsz)
Ott leírva hogy saját képed elhelyezhető a fórumozók fényképalbumában, saját topicot indíthatsz ami csak rólad szól, gyakran látogatott témáidat kedvencekhez adhatod...
Mindig vidám társaság vár rád Sun Shine! napfény minden... esetleg még egy kamu chat is lehetne a lapon ahol mézes-mázos dolgokról menne a beszéd, természetesen a mi beírt szövegeink gördülnének folyamatosan a kamu chat-en.
:) lehet beteg dolog, nem tudom, szerintem jó móka lenne
de kellenek olyanok aki elkészítik ezt a weblapot igényesen
az elkészült oldalt pedig több közösségi oldalon szétküldeném több 10 ezer példányban -
#211 #207 -
blackgamer #210 Igen? És ha ilyen csajok jönnének?
több kép -
ZsirosKenyer #209 jobb is :/ -
#208 :) -
#207 ebbőlse lesz semmi.. -
#206 ya felpörögne. toborozzunk :D -
#205 ligetre! -
Phaemoor #204 80-20ra tippelek a lányok javára :D -
#203 kb semmi -
#202 Jertek, Lyányok. -
blackgamer #201 ez az új baba design vonzani fogja a tizenéves kiscsajokat
kiváncsi vagyok pár hónap múlva mennyi lesz a nemek közti arány... -
#200 jó csak közöltem a tényeket :D
amúgy jöjjenek olyan lányok ide akik 20 23 év felettiek, de megjegyzem ebben a korosztályban is vannak elég alacsony értelmiségi szintűek...
-
jefferson83 #199 Nem bántani akartalak, csak feldobtad a labdát :) Én is egyetértek azzal, hogy nem kellenek 12 éves lánykák fantasztikus topikjai ide. -
#198 én is voltam újreg, meghát mindenki keresett de akkor még nem korlátlan netem volt ne lehettem itt mindig...
nins mit tagadnom -
#197 hmmm.. .) -
Hoz_Hun #196 egyetértek. -
#195 egyetertek. -
jefferson83 #194 Azért a "Miért kerestek?" topik is odavág -
#193 sztem hülyeség... szvsz el lesz baszva az SG,ne mhiányozna ide, mert tényleg kis sok tizenéves hülye csaj ide nyitja mag az olyan topikokat, hogy ma miylen színűre fessem a körmöm??? :|
szal nem kell ide toborzás -
TomBond #192 Itt vagyok "25+ pasi"-nak
-
#191 nekem nem hianyoznak a lanyok:C -
jefferson83 #190 Várj két évet -
#189 inkább több 25+ pasi kéne .) -
blackgamer #188 várjuk meg a szeptemberi új design-t, utána indíthatunk egy nagyobb toborzó-hullámot, ha benne vagytok -
#187 (: -
#186 toborzás? -
ZsirosKenyer #185 jáj, ez ijesztő -
blackgamer #184 köszi, nagyon fárasztók -
#183 vagyis éppenhogy pont én nem vagyok a normális :D -
#182 tessék
és a lányok oldala!:) -
blackgamer #181 Catti Te normális vagy tőled elvonatkoztatva írtam a lányfórumot
jah, nekem is tetszik a videó! (ha tudtok még jöhet a link) -
#180 nem is annyira rossz :D
"lányfórum"?
hát még vagyok regelve a szamitogep.hu-n, a prog.hu-n, a desingprog.net-en, meg a hvg.hu-n.. hümm :)