Kína chipgyártása az USA-éval vetekedhet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kissé túl ironikusra sikeredett. Na igen, USA-ban gyártanak autókat, ruhát, élelmiszert, génmanipulált és hormonkezelt húst (legyen mitõl "nagyranõnie" a lakosoknak), meg egy csomó dága és haszontalan cuccot, amit csak "igazi" amerikaiak vesznek meg.
Viszont én azon lepõdtem meg, hogy Kína csak most kezdené elektrónikai alkatrészekben utolérni? Vagy a Fülöp szigeteki és Mexikói gyárak cuccai papiron USA terméknek minõsülnek?
meg hol, merre lehet olyan berendezést találni, amiben egyetlen amcsi alkatrész van?
Viszont én azon lepõdtem meg, hogy Kína csak most kezdené elektrónikai alkatrészekben utolérni? Vagy a Fülöp szigeteki és Mexikói gyárak cuccai papiron USA terméknek minõsülnek?
meg hol, merre lehet olyan berendezést találni, amiben egyetlen amcsi alkatrész van?
kétfajta kínai cucc van:
1. kínaiak hamisítják-minõsége a béka alatt
2. leesett a teherautóról-minõsége ugyanolyan, mint a márkát is beleszámolva vettnek:-)
1. kínaiak hamisítják-minõsége a béka alatt
2. leesett a teherautóról-minõsége ugyanolyan, mint a márkát is beleszámolva vettnek:-)
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
minoseg is van. azt is masoljak.
Mennyiség az lesz, de minõség?
Tetszik vagy sem Kína világhatalom lesz. Akkora ember tömeg van hogy azt nem lehet figyelmen kívül hanygni. Elõbb utóbb komoly erõvel fog birni minden területen.
Kína jön fel, mint a talajvíz, bár attól függ mit értenek "kínai chipgyártás"-on:-)
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
Minden bizonnyal nem hallottál még a GDP-rõl sem.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Meglepõdtem, az USA-ban gyártanak még bármit is? :O