1249
-
#53 Megnéztem az első részt,és szerintem harmat-gyenge :( -
#51 Jericho S01E01 DVDrip XViD-PREAiR 349.01 MB na meg is találtam az első részt.
Feliratot már fordítják! -
#50 CBS aztsem tudom mi az :( -
Prof William #49 Ja ez kimaradt. Csak nem tudom mennyit fognak belőlle megvalósítani.... -
Prof William #48 Nagyon sok mindent ki lehetne hozni ebből a sorozatból. És ismét annak adok hangot, hogy el ne merjék valami természetfeletti dologgal szuúrni. Ide pnt elég a poszt-apok. :)
Rögtön másnap jelentkezik az első probléma, amikor a szálítmány má nem fut be a vároból :) Be jkell rendelkezni önellátásra, kaját, vizetkell szerezi, talán meg kell tanulni földműveli, a project menedzserek+az ügyvédek azon kapják maguat hogy az új világban semmit sem érnek. A Holnaputánban volt egy szép mondat erről... "A rengeteg tanulás... egy olyan világra való felkészülés volt, amely többé nem létezik..."
Persze biztos nem pusztul el MINDEN. Jöhetnek majd túélők a városba meg minden, akik beszámolhatnak a pusztítás részleteiről. Esetleg egy expedíció elmehet a közeli nagyvárosba...
Szóval rengeteg ötlet van ebben történetben -
_Vegeta_ #47 Most mondtal sok marhasagot. :))
Hasraszamot mondhacc csak az nem fogja oket erdekelni ok a sajat szakertoikben biznak.
Az hogy mi a szar pedig nagyon relativ...akarhogyis a baratok kozt pl valahol igenis jo, egy retegnek akik usznak az árral akiknek meg kell mondani mit egyenek, igyanak, nezzenek, hallgassanak es igen beloluk sok van. Igazi egyenisegek mar kevesen. (ezek vagyunk mi) :D
Najo offolás vege
A sztorirol virit hogy hulyeseg, de a scifiket sem azert nezzuk mert mennyire hiheto.. szorakoztatas ha erdekes lesz jolesz ennyi. :) -
#46 Ööööööö űrscifi őrült lennék, de abból a sz-rból csak 5-6 részt voltam képes megnézni (azt is lekötözött, leszedált állapotban). Még a Space 2150 vagy mi a fene is igényesebb volt nála ....
De mivel sokmindenkinek bejött ez a űrwestern , tőlem mehetne :) -
#45 "(űr)scifik pedig soha le nem kerülnének a képernyőkről."
aztán a Firefly-al mi a helyzet? űr is, sci-fi is, aztán mégis 14 részt élt meg, utána levették a műsorról. pedig csak annyi volt vele a baj h túl igényes és kifinomult volt a zombiknak. -
#44 A radioaktív felhő bizony beborítaná az eget, sőt egy globális radioaktív jégkoraszak következne be egyes elméletek szerint, szóval nem lenne túlélő ... -
Prof William #43 Nem nem... Úgy értem hogy a postapok a lényeg! Tehát ebben a hejzetben nem kell semmi miszikus idegen+hasonlók... tönkrevágnák a hangulatot. Elméletileg rengetegbomba robban... Nem lessz bajuk a sugárzással? Volt egy hasonló film a TV-ben anno. Ott is egy várost nem ért atomcsapás de a sugárzás később nagyon ritkítani kezdte a embereket.
A koncept telitaláta mert a valóságban is ha kitör egy atomháború, akkor csak a nagyvárosokat nukezik le és a kisvárosok megmaradnak. Ezért jó hogy kisvárosban élek. :) -
#42 Szívesen mondok én is "iránymutató" hasraszámokat (álmérésekkel és álszámításokkal alaposan alátámasztva), de az szerint az összes szappanopera nézettsége konvergál a zéróhoz (meg aki azt a szart nézi az már úgyis zombi, tehát a reklám nem jut el a tudatáig, szóval tiszta pénzkidobás), (űr)scifik pedig soha le nem kerülnének a képernyőkről. És még meg is gazdagondnék abból a rengeteg hazudozásból :PPP -
#41 Sajnos tartok tőle, hogy az akció eléggé háttérbe fog szorulni (nelegyenigazam)
De itt nem is az akció lenne a lényeg, hanem a postapokaliptikus feeling ...
Mondjuk ebbe akár még az is belefér, hogy az atomcsapás csak az előszele volt egy idegen inváziónak ... -
_Vegeta_ #40 Persze, de ok ezt hasznaljak mint iranymutato. :) -
Prof William #39 Reméllem nem hoznak be semmi természetfelett ivonulatot. :) Jó lenne sima dráma-akció-sorozatnak. -
winnie #38 a sorozatnak lehet létjogosultsága, a vetélytársak legyőzhetőek (bones, topmodell, 2 nbc-sitcom és 2 abc-sitcom). a nézettséget kár hibáztatni, hiszen minden készítő tudja, hogy milyen számot kell minél magasabbra tornászniuk - az mindegy, hogy jelent valamit, vagy sem - a csatornák és olyan sorozatokat választanak, amelyek ezt a számot minél magasabbra tudják vinni.
nem csak az 1x01-es rész dönt ilyen szempontból - ha ez lenne, akkor az invasion sok évet megélt volna, hiszen a lost-premiernél alig nyitott alacsonyabban, csak míg a lost megtartotta, sőt növelte nézőinek számát, addig az invasion több, mint a fele nézszámot bukta idővel. (és, ha egy kis csoportban bukta, akkor a nagyban is bukhatta) - a cél, hogy olyan sorozatot gyártson az ember, ami nem veszít ilyen ütemben nézőt. -
winnie #37 #31. visszaolvasni. -
#36 Melyik csatorna fogja adni és mikor? -
#35 ja, nézettségi adatokra harapok .... marketing manager szarakodás .... hasraszám .... áltodomány és boszorkányság :PP -
_Vegeta_ #34 Ejj teee, hova züllesssz!! ^^
#25: Az csak a pilóta resz meg barmi lehet. 1x01 utan fogadhatunk hogy mennyire allja meg a helyet, akk mar lesznek nezettsegi adatok is. :) Jo mrzed tudom tudom, nezettseg. :D -
Köszi! Mindent értek :-) -
#32 Smallville preair-t pölö annyiban változtatták meg, hogy még Clark anyja sem ugyanaz lett -
angelus #31 Kedvedért megnéztem. A CBS a Jericho sugárzását szeptember 20.-án kezdi el. Ekkor megy le a pilot (megjegyzem, nem lesz benne változás valószínűleg mivel 1x01-esként van megnevezve.), utánna rá egy hétre adják a második Fallout c. részt. A további sugárzást még nem tudni. (Ugye azt se lehet kizárni h megcancellálják.) -
angelus #30 Pontosan... Egy új sorozat a következőképp indul el.
Áprilisban leforgatnak egy pilot-ot. Ezek megmérkőznek csatornánként még 20-30 pilottal. Ebből a csatorna kiválaszt magának annyit amennyi a műsorrendjébe befér. Így lehet h az ABC 12, míg a CBS 3 új sorozatot indít. Ezeket júniusban az upfronton (egyfajta sajtótéjékoztató) bejelentik, majd július közepén kiküldik az újságíróknak. Az újságírók értékelése egy részt a népszerűsítés, másrészt a műsorrendbeli változások miatt fontos. Általában ezután szeptemberben indul a sorozat. Azoknak a sorozatoknak a helyére, amik bebuknak és cancelt kapnak, beválogatnak midseason sorozatokat. Ezeket télen futattják fel, és kora tavasszal le is megy az első (csonka) évad. Így futott be tavaly a Grey's Anatomy, és most már teljes évaddal jön. Évad végén, figyelembe véve az első évad népszerűségét, és az új pilotok minőségét, a csatorna eldönti melyik "régi" sorozatát hosszabítja meg egy újabb évadra. Remélem így már érthető. -
#29 He-he :-) Mondom, hogy nem vagyok junkie... tehát -hogy tisztán lássak-, ez most egy olyan verzió volt ami nem végleges és a hivatalos leadás a CBS-en még meg sem történt? -
Mentol #28 AJÁNLOM: Walter M. Miller Jr - Hozsánna néked Leibowitz c.könyvet! Na, azt szívesen megnézném filmben. -
Roll #27 Tinman barátom, tévedsz. ;)
Unaired (preair) pilot van kint, a sorozat még nem kezdődött el.
Majd csak valamikor szeptemberben indul. -
#26 Ezek csak PreAir verziók voltak, amiket az újságíróknak körbeküldtek.
A végleges pilot tartalomra még változhat -
#25 Én mint nem sorozatjunkie jófiú csak azt tudom, hogy 1x01 11.-én lement.
Már pedig 11.-e elég meleg nap volt, sőt vastagon a nyár közepe
De biztos, csak én láttam az első részt, a több millió amcsi nem :-) -
#24 Azé Bones se rossz, birom Angel-t meg a dokinőt benne :) -
_Vegeta_ #23 Mien nyar kozepi kezdes jofiu? Ez nem kabeles sorozat. :)
Airs Next: CBS at Wednesday 8:00 PM (60 min.)
Status: New Series Premiered: September 20, 2006
Amugy nem merek fogadni, de szerintem az 1.evadot biztos megéli, foleg ha lenyomja a szar bonest. :) -
#22 Mersz rá fogadni? ;-)
Ez a sorozat még olyan nézettséget sem fog elérni, mint az Invasion vagy a Surface.
A nyári közepi kezdés már eleve rossz ómen. De ne legyen igazam (de az lesz.) -
_Vegeta_ #21 En nem vonnek le ilyen kovetkeztetest egy resz alapjan ami raadasul csak egy pilot..amugymeg a lostot is sokan nezik még mindig, pedig szar, ugyhogy barmi lehet. Az invasion meg a surface pedig egesz mas teszta. :) -
HRaVeN1 #20 Én se azt mondom hogy világmegváltó lesz, de a Blade-nél százszor jobb :D -
#19 Még 21 rész és ez is Invasion, Surface sorsára jut.
Ebben a témában sokkal több van, mint amit ebben sorozatban látni fogunk.
Bár, nem szép dolog 1 rész alapján temetni egy sorozatot, de erre pénzben mernék fogadni!
Na nem annyira rossz, csak vannak/lesznek sokkal jobbak. -
HRaVeN1 #18 Nem lesz rossz sorozat sztem -
#15 Nemtom, de nem emlékszem, hogy valami (személyeskedés/reklám/durva spoiler) miatt ki kellett volna szedni azokat. -
haxoror #14 A 10-12 hova tűnt? -
KnightRider #13
Ajjdedurva! Emlékztet a Veszélyes jövő (On the beach) című filmre, meg David Brin A jövő hírnöke (The Postman) című könyvére. Posztapokaliptikus jöhet minden mennyiségben! -
#9 Sztem ilyen egymásbakapaszkodós újáépítős sztori lesz, remélem azért nem lesz túl "amerikai" ;)
Utoljára talán Stephen King - The Stand (Végitélet) -ben láttam ezt normálisan megcsinálva, az egy alapmű -
haxoror #8 Nekem a trailerből az jött le hogy a város megúszta de mégse igazán mert a világ pusztult el körülötte szal nem hirtelen jön a sokk hanem lassan esik le mindenkinek hogy most minden kurvára meg fog változni, nem a városok fizikai pusztulásáról szól hanem a korszakéról amiben élnek.
Sztem ilyen egymásbakapaszkodós újáépítős sztori lesz, remélem azért nem lesz túl "amerikai" ;)
Postapoc fílinget nem érezni, az jóval a háború után jön elő (Fallout, MadMax, The Postman)
Remélem jó lesz, az első részeket megnézem aztán meglátjuk :)