1249
-
winnie #95 amúgy meg jericho-webizódok - avagy egy kiegészítő, párhuzamos sztori, ingyen a neten -
winnie #94 szerdánként lesznek a részek. -
#93 Season 1, Episode 2: Fallout September 27
Season 1, Episode 3: Four Horsemen October 4
Season 1, Episode 4: Walls of Jericho October 11
Season 1, Episode 5: Federal Response October 18
-
#92 megnéztem az első részt , ígéretes filmnek tűnik. Mikor jön már a második része ?? -
#91 bár Pilotot nem nézem újra, elég a preair is, de remélem nagyon eltaláltan folytatják... Psych januárig nem jelentkezik, Life on Mars szintúgy, Dead Like Me már soha, Scrubsból lassan kivégzem harmadik évadot, és ha így haladok nem lesz mit néznem 1 hét múlva... -
Prof William #90 Nem nekik, hanem a rendezőknek, hogy sugárzás előbbutóbb jön és nem tudják le ennyivel...
De ha nem jön akkor legalább magyarázzák meg, hogy miért nem lessz sugárzás. (Légáromlatok stb...) -
winnie #89 brr, isten ments, hogy ilyet írjak:) legközelebb gondosabban válgatom a szavakat, de hahó. újonc vélemények a sorozatról most, hogy itt a sub is?:) -
#88 Hát most ezt lehet, hogy megint félreértettem :-)
Ott szaladgálnak Geiger-Müller számlálókkal, szerinted akkor eszükbe jutott a sugárzás? Filmet láttad? ;-) -
#87 "szerintem nem a nézéssel van a gond, hanem a fordítással."
Tök úgy értettem ezt a mondatot, hogy a fordítással van gond.
Ezt utálom a netes kommunikációban, a félreértések elkerülhetetlenek.
Az igazság az, hogy Carnival cancel, Invasion cancel, megszerettem Surface-t, az is cancel. Jericho-ba komoly lehetőségek rejlenek, de egyrészt nem hiszem, hogy majd jól kihasználják, másrészt, pedig ha jobban beindul az őszi sorozatdömping, szerintem lenyomják, de tévedjek és örülünk.
-
_Vegeta_ #86 Enis viccesen ertettem. :) -
Prof William #85 Reméllem nem vagyn agyon mini miszikumot raknak bele. Egy jókis éljük-túl-az- atombáborút-és-a-készletek-kimerülését el bírnék képzelni, de ha valami misztikus irányba viszik el a dolgot akkor kampó.
A sugárzás vajon eszükbe jutott? Mert ha pár nuke epukkant a külvilágban akkor előbb utóbb a sugárzás is szétterjed... -
winnie #84 viszont a jericho leverte a fox, nbc és cw triót, egyedül az abc táncos eredményhirdetése előzte meg, szóval abszolút jó kezdés, jó kilátásokkal a jövőre nézve. megszakadhat a rossz sorozat, hacsak nem csökken brutális mértékben jövő héten. -
winnie #83 nem. arra gondoltam, hogy írtad anno, hogy amibe belekezdesz az cancel lesz. én ezt úgy értettem, hogy amit fordítasz. vegeta meg gondolom úgy értette, hogy minden, amit nézel. (az igazságot te tudod:)
szóval részemről csak poénkodás volt, nem is találom, hogy mit lehetett félreérteni:) -
#82 Most ilyen misztikusos Jericho-sat játszunk?
Mondanátok már végre valami konkrétumot, hogy mivel van a baj?
Akkor töltöm mással a szabadidőm, ha gáz. -
winnie #81 szerintem nem a nézéssel van a gond, hanem a fordítással.
mellesleg valóban a jerichora mondják a szerda 8 vs apokalipszis téma miatt, hogy az év első bukója lesz.
ma este kiderül. ha 5.0 alatt hoz, akkor lehet aggódni. ha 7.0 fölött, akkor tüzijáték. -
#80 Zenével is kiegészült...
Miért mit kell nézni? -
_Vegeta_ #79 Mert nemtudod mit kell nezni. ;) -
#78 Különbségek amiket észrevettem a pilot és az 1x01 között:
-3:13-nál 2 lány van holott egy srác és egy lány volt + némi módosulás a párbeszédben
-12:41-nél bányszokról beszél a seriff 2 ürgével akik egymással vitatkoznak (látni, hogy ezt a jelentet a pilotból kivették, aztán mégis benne hagyták)
- 35:50-nél is van egy kis plusz párbeszéd a mentőnél
- 37:38-nál apuka dícséri kisfiát
Amúgy nem sok részt fog megérni ez sorozat sem... hiába amelyikhez közöm van annak annyi -
_Vegeta_ #77 A psych-et az usa adja tehat kabeles. Nem Orszagos tvcsatorna sorozat. Ergo kiesik. :)
Amugy psych eddig magasan a legjobb uj sori szerintem. Jo még a studio60 meg a traveler. -
winnie #76 a psych? off, de passz. nem emlékszem sokra, de kint be kell férni az egy órába és elég ritka, hogy megkurtítják a reklámokat. (esetleg kábelen) -
#75 nemtom az mikori de a psych is több mint egy órás pilotot adott(tegnap kezdtem el)azért vártam kicsit hosszabbat,legalább a szokásos 42-est.de mindegy,jó volt ez így is. -
winnie #74 egy sorozatepizód 40-42 perc csak. nem túl gyakori a duplapilot, idén talán csak a heroes és a smith volt hosszabb, de egyik sem dupla. -
38 perc?ez nem valami sok pilotnak.legalább 60-80 percre számítottam.
sztem teljesen rendben lesz a film.érdekel,mit hoznak ki belőle.meg vajh hány helyen volt robbanás.igen szar lehet elvágva a világtól.ha csak arra gondolok h mikor lemerül a mobilom,megáll a világ,mi lehet ha körülöttem mindennek annyi? -
#72 Természetesen rajta vagyok az ügyön ;-) -
#71 az új sorozatokból eddig az Eureka nyújt szórakozást számomra.
remélem ez lesz a következő. -
winnie #70 akár hosszra. -
winnie #69 meg fogja valaki újra nézni, hogy változott-e valami az 1x00-hoz képest? -
#68 Jericho.S01E01.HR HDTV.AC3.5.1 XviD-NBS 685mb
-
#67 -
#66 :( mindegy kivárom mást ugyse tehetek! -
winnie #65 szeptember 20-án -
_Vegeta_ #64 MAjd ha elindul a sorozat. :D
1x00-t szoktak pilotnak nevezni mert az 1x01-tol neha ha nem is gyokeresen de valamennyiben eltér. A pilot csak egy ujsagiroknak kikuldott resz. -
#63 Bazzeg ennek mikor lesz a 2. része? -
#62 Megnéztem az első részt nemtünik rossznak! -
#61 Jericho S01E01 DVDrip XViD-PREAiR ez nem az első rész??
Mert láttam ilyet is Jericho S01E00 DVDrip XViD-PREAiR. -
#60 Természetesen. -
_Vegeta_ #59 Kulon cegek vannak akik a nezettseggel foglalkoznak? -.- -
#58 Hasraszamot mondhacc csak az nem fogja oket erdekelni ok a sajat szakertoikben biznak.
Na most mondtál egy hatalmas marhaságot :P
Akik megrendelik a reklámokat és fizetnek utánuk nem tartanak saját szagértőket, nem csinálnak saját maguk nézettségi statisztikákat, hanem szépen szopogatják az erre szakosodott "médiakutató" cégek által generáltakat.
-
Prof William #55 Azért reméllem azt tudják a készítők, hogy a sugárzás az bizony nem marad a hamuvá vált városok felett... Idővel szétterjed. Ebből még lehet baj, de ha kifelejtik akkor coki! -
Prof William #54 Azért reméllem azt tudják a készítők, hogy a sugárzás az bizony nem marad a hamuvá vált városok felett... Idővel szétterjed. Ebből még lehet baj, de ha kifelejtik akkor coki!