1249
![jericho2006-79330.png](https://fanart.tv/fanart/tv/79330/clearlogo/jericho2006-79330.png)
-
Prof William #135 És Magyarországot már el is feleded?
Reszkess USA! Az ÚR sem védmeg a magyarok nukleáris nyilaitól! -
1. Sajnos van egy sejtésem, hogy mernek... coldwar eredménye meg amit akarsz :-(
2. Oh, hát nagyon divatos lett Bin apóra kenni mindent, szóval lehet, hogy itt is a CIA volt
3. Na ha ez a verzsön lesz az igaz, akkor passzolom a melót :-D
4. Tetszik! Reméljük :-)
5. De nem.
6. Lost-os jegesmedvézést, meg "majd egyszer lehánytam egy lépcsőt, melyen 20 évvel ezelőtt Kate anyja végigment, miközben a kint dudáló taxi utasülésén Hurley épp egy csirkelábat szopogatott, mely csirkének a tojását Jack ette meg pár hónappal korábban" szintű szarakodást nem akarok. De hogy én mit akarok az qrvára nem számít :-)
7. Szerintem Etiópia vagy Szomália volt :-D
-
Prof William #133 A Ruszkik voltak biztos. :)
.
Mellelseg reméllem nem derül ki a dolog, vagy hamégis , akkor valami köznapi magyarázata lessz
Lehetőségek.
1. A Ruszkik voltak. :) Ekkora klisét nem mernénekl berakni.
2. Terorrok voltak. Lehetetlen. Max 1 bombát lophattak/csinálhattak nem 1000-at. :)
3. Alienek/Idegen erő volt. NAGYON NAGYON reméllem hogy nem ez.
4: Lazán kitört a 3 VH. De akkor nem ment volna oylan nyugisan a TV + a nagyfejesek nem tartottak volan oylan nyugis beszédet, hanemlélekszakadva mentek volna a atombunmkerek felé.
4. Számítógépes meghibásodás a la Terminátor 3. Néznék is ha pár rész múlva jönnének a T-1 -ek. :)
5. Jöttek a Cylonok. :)
6. Az egész csak egy kisérlet tömeghipnózis/álmodja valaki. Én fogok nuket dobni rájuk ha ezt merik berakni.
7. Meglepetészerű atomcsapás. :) Ez még emészthetőbb. Ez megmagyarázza miért nem volt riadó. De melyik ország lenne képes erre? A Ruszkik nem. Hacsak ez nem valami alternatív vonal ahol mégtar a hidegháború és a ruszkik javában fegyverkeznek. - DE rajtuk kivül senki sem tudna több száz/erez nuket bevetni.
Reméllem lessz majd egy kis felderítőút + meglátogatják a felperzselt Denvert, vagy jönnek túlélők a külvilágból akik több infóval szolgálhatnak. Hiszen biztos, hogy nem csak itt élték túl az emberek.
Mo-n is ha a nagyobb városokat leatomoznák jópár kisváros + falu maradna meg.
Melleleg ez logikus hisz egy taktikai atomcsapás esetén a nagyobb városok megsemmisítése acél, hisz a kis faluk már nem számítanak.
D vajon az USA-nak volt ideje visszalőni? Meret akkor EU-ban + tsaiban sem jobb a helyzet.
Naelyelőre ennyi. Hozzászólás? -
Kiváncsi vagyok ki dobta le az atomot! Szegény faszi nem győzte jelölni a térképen :D -
Prof William #131 Akkor már csak az első rész kell... -
az elsőből van proper. -
Ja, nem volt igazan pilot... az elsö resz a pilot... -
Pilot
Masodik resz -
Prof William #127 Hol eressek rá az Pilotra és a 1+2 részre? és Melyik verziűt érdemes leszedni belőlle? -
Szívesen srácok!
Akkor jövő héten ismét belevetem magam :-) -
Newfronter #125 Elégedett vagyok teljes mértékben! -
az első subbal nem volt gond. -
Na elkzdtem nézni nagyon jó lett a felirat. KÖSZ!!! -
Hát ha elégedettek vagytok vele, akkor igen... ha nem, akkor semmi értelme, hogy fárasszuk egymást :-) -
köszi szépen,a többi részt is te fogod fordítani? -
Egy órája kész van, de alaszanak a fiúk :-)
Akkor: hómpédzs legalsó felirat.
Flame-t az oldalra nem kérek, mert bekap' oldal (feliratok tárolásán kívül semmire nem használom), így aki leszólja bekaphassa'
-
magyar feliratot nem tud vki a 2. részhez? -
Pedig állat jó lenne ha elhullana a sorozat végére az összes... kivéve a szőkét meg a néma csajt, mert leszbikus kapcsolatuk során olyan mennyiségű jód termelődött a szervezetükben, hogy teljesen semlegesítette a radioaktív sugárzás hatását
Na de most komolyan?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Takarjuk le a házat és fedjük le a kutat, így a full raioaktív eső tutti kvánti nem árt meg. És ha kijönnek mi lesz?
Tudtommal eső után pára is van, már pedig a kis vízmolekulákhoz azért csak hozzátapad a jó kis 300+ féle sugárzó izotóp azt meg jól belélegzik...
Csak egy olyan posztapokaliptikus filmet csinálnának már végre, amelyik 99%-ban valóságos. Ez egy eszméletlenül szélsőséges helyzet, így baromi jó filmet téma, de sorra cseszik el, bár ez a 2. rész végre felpörgött egy kicsit, de én nem hiszek a sok évad lehetőségében. -
Newfronter #117 A Pilot nagyon tetszett, szerintem jó sori lesz ez. -
Persze hogy hülyeseg, de igyse-ugyse tudjak elkerülni, de igy talan nem annyira fertözött.
Amerikaban a "duck & cover" rendszert is komolyan gondoltak es evtizedekig arra dressziroztak az embereket, de föleg a gyerekeket. Szerintük atomtamadas eseten ugy kellett volna vedekezni, hogy legugolsz es bebujsz az asztal ala...
Akkor most mit varsz? -
Ez hülyeség.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"És mindenki tudomására kell hozni, hogy a kutakat le kell fedni."
Hát szerintem ilyen esetben ez xart sem ér. A rádióaktív izotópok lejutnak a talajvízbe is, egy kiadós esővel. A kutak fala pedig nem szigetel annyira jól, hogy ne legyen a talajvízből egy minimális beszivárgás. Arról már nem is beszélve, hogy némi kapcsolat azért van a talajvíz és az alsóbb vízzáró réteg között.
Ti innátok egy olyan kútból ahol egy rádióaktív kihullással telített felhő szépen lerakta a rakományát? -
ma hajnalban volt a második rész -
Prof William #113 Torrentet tud valaki adnia pilothoz + első részhez?
A pilot lehetőleg a feliratos verzió legyen... -
Ja mar tom... en a Pilot reszt nem neztem meg...
gondolom akkor jovoheten lesz a kov resz...vagy rosszul tudom :D mind1:D
Jo lesz ez...erzem:D -
Nah en leszedtem az elso reszt es mit mondjak... kivancsi vaok :D
Igy elsore tetszik es jo otletnek talalom...
egyenlore ajanlom mindenkinek! Holnap csinalok egy logot :D oks?:D
Igy a PB melle nagyon jo kis sorozat lesz...!!!
Masodik resz mikorra varhato? vagy mar van? -
50%-nál tartok holna d.e. fent lesz a feliratos oldalakon.
Ha más előbb végez pls dobjon egy mailt, vagy írja ide.
Thx. -
Na ez jo hir!
Ha legalabb a masodik resz szinvonalat tudjak tartani folyamatosan, akkor lesz legalabb 2 ev szorakozasunk :-))) -
winnie #108 fura volt, hogy mégis idősebb volt a közönség, az meg még furább, hogy neked lett igazad és a 2. hétre még nőtt is a jericho nézettsége :O főleg a fiatalok körében. -
Hat ami esetleg meg a javara valhat, hogy ez az egyetlen ilyen jellegü sorozat.
Fallout nem egy igazan tömegeket vonzo tema, de aki szereti az biztos ad egy eselyt neki a masodik resznel is, mivel ugysincs mas. Akkor mar nyert ügy.
Feltetelezem, hogy a koncepcio nem az 50-60 eves, otthonülö nagyikra es a 40-es haziasszonyokra van tervezve. Tehat gondolom eleve szamitanak az alacsonyabb szamu közönsegre.
Ha popularisak akartak volna lenni es a katasztrofafilmekre hajazni, lenyegesen több elpusztult varost es a tamadas idelyen jatszodo jelenetet raktak volna bele szerintem. -
winnie #106 de épp ez az, hogy a nézettség nem a jó rész hatsára nő, hanem az esetleges gyenge előző rész hatására csökken. vagyis, akinek nem jött be a pilot az a 2.-ra nem kapcsol oda - akinek meg ez bejött, az a harmadikra is maradni fog. (szerencse valahol, hogy a jericho idejében csak egy sorozat és 3 reality van.) -
Hat ezutan a masodik resz utan szerintem marad vagy nö a nezettsegi szint.
Szerintem lenyegesen jobb volt mint a pilot. En meg mindig a hatasa alatt vagyok. -
winnie #104 soso, akkor nem voltam képben, így biztos igaz, de a fireflynak pocsék volt a nézettsége is. sajnos. ha kell majd produklok adatokat, de ez off.
nézzük a jerichot, amelynek eddig jó a nézettsége és remélhetőleg ma nem fog nagyot zuhanni és bespájzolhatunk egész évadra -
winnie #103 tinman fogja csinálni, tudtommal. mindegy, a lényeg, hogy mint a legtöbb sorozathoz, ehhez is lesz felirat. -
Ja, most latom mata nevü kollega ugy nez ki bevallalta... -
Hat a feliratok.hu-n van az elsö resznek forditasa. Talan a srac megcsinalja a többit is, bar nem lattam, hogy be lett volna jelentve. -
Magyar feliratot készít hozzá vki?
-
Nagyon nagyon jo kis sorozat lesz ez!!!!
A masodik resz nagyon ütös!
Bizony nem felejtettek el a sugarzast. A masodik resz csak arrol szol. Aki szereti a jo kis falloutos cuccokat, annak ez kötelezö sorozat lesz. -
A Firefly azert került le a müsorrol, mert valami elmebeteg kisebbsegi csoport, aki mindenben öellene iranyulo provokaciot lat, tüntetett a sorozat ellen es sajna a political correctnes gyözött...
Semmi köze nem volt a nezettseghez. -
Fent van a neten a masodik resz! Tölthetö az ingyenes oldalakrol! -
kösz , akkor holnap után már lehet is nézni a második részt!