1249
-
Prof William #175 U.I.
Elég hamar?
Sztem alig 3 nap telt még el. Egy atomháború esetnén sztem ennél több idő kell...
Torrent valaki? Esetleg milyen verziót érdemes leszedni? -
Prof William #174 De sztem valamivel több mint 5 nuke esett le. :)
És a EMP + légköri zavarodás eléggé zavarhatja a működést. -
#173 Má' megen' észrevettem valami furcsaságot.
Trans Shore nemtomhányas járat pilótája mondta: "A GPS sem működik."
És miért nem? Ha ledobok 5 atombombát az USA-ra attól még a GPS műholdak szépen zümmögnek odafent nem? Max. egy átmeneti zavar áll be a vételben, de az a robbanást követően elég hamar helyreállhat.
Tévedek? -
#172 Jo volt a harmadik resz, bar nem volt olyan izgi mint a masodik.
A neger csavo nagy suttyo. Valamiben settenkedik. Ami leginkabb nem tetszik benne, az ez a közepkori modor a mindenki felett rendelkezö csaladaparol... -
#171 Ennyire nem olvasol feliratok.hu-s fórumot?
Meg a másik oldalét sem? :-( -
Prof William #170 Amíg várunk...
http://rapidshare.de/files/33844089/psy-defc.zip.html
Játszadozzatok ezzel aztán usgyi Jerichót nézni. :)
Témába vág... -
#169 feliratok.hu -n meg nincs felirat...egyaltalan lesz aki megcsinalja?Tinman elvileg elvallalta nem? :D :P -
Prof William #168 Na jó volt? Vagy mindenki meghalt a sugárzásban és The End? :) -
Prof William #167 És? Jó? -
#166 öröm, boldogság, kint van a 3. rész -
Prof William #165 Kösz.
Nuke ment. :) -
winnie #164 amikor az előző kettő. csütörtök hajnalban megy amerikában. -
Prof William #163 Mikor jön új rész? -
#162 itten -
Prof William #161 Az etiópok kákabélűvel az élen a Malklar bolygóról végezték az atomcsapást. :)
Bár az ázsiai adásnak sztem annyi jelentsége lessz hogy kiderül, hogy világméretű a dolog. Szóval nem csak az USA kapott nuket hanem mások is. -
#160 ezt hol olvastad? hivatalos oldalon?
Akkor Ázsiát is megtamadtak?vagy Kína csinalt valami nagy fassagot:D ami valoszinubb...
vagy lehet hogy a kis etiopok akik azert nem ettek mert atom/hidrogen bombat kellett gyartaniuk:D -
#159 remélem a térképet mutatják majd totálban.
következő részben egy Ázsiából érkező adást fognak; majd elindulnak felderíteni a terepet. -
#158 jovanna:D
tom hogy titkol valamit meg szerintem tudott is valamit a tamadasrol...sztem:D
bar lehet hogy amolyan megfigyelo es leadja majd az infot...idegeneknek vagy valami mas orszagnak...:D -
#157 na mér?? :)
biztos titkol vmit a múltjából. -
#156 nah megneztem vegre a masodik reszt:D
nekem a feka csavo naon erdekesnek tunik...miert nem mondja el nekik mit hallott a radioba? -
#155 az egy váll-lövés volt.
amúgy lehet, h Canada támadta be őket :) -
#154 Szívlövés? Na nézd meg újra -
#153 Duck & Cover
Ez valodi es az 50-es 60-as evekben a hideghaboru idejen az iskolakban nyomattak amerikaban. Es komolyan gondoltak...
Legalabbis komolyan azt hittek, hogy ezzel hülyenek lehet tartani az embereket. Mondjuk amerikaban biztos sikerült is... -
#152 lol
Egyebkent en is attol feltem, hogy elhuzzak.
Ez igy volt jo. Tömenyen az izgalom, aztan jöhetnek az uj kalandok. -
Prof William #151 Hát...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A szívlövés kellemetlenlehet és rögtön utánna elkezdett esni a frissítő izotópban gazdag nyári zápor. :) -
Prof William #150 DE azt honnan tudta hogy milyen bomba esett Denverre? Gondolom nem a gombafelhő alakjából ésszinéből állapította meg. :)
(Bocs a hármas postért de ezek utólag jutottak eszembe.) -
#149 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugye nem gondolod komolyan, hogy meg is haltak a lelőtt bűnözők? ;-) -
Prof William #148 Ja igen. Reméllem a köv részben a néger pali magmutatja a katasaztrófatérképet.
Valami könyvből nézték a dolog. Mo-n nincs valami könyv kiadva mit kell tenni atomtámadás esetén? Beleolvasnék. -
Prof William #147 Arra vajon gondoltak hogy uygebár be kell menni mert az eső kimossaa radioaktivitást, de a FÖLDRE/HÁZAKRA/NÖVÉNYEKRE mossa ki! És minednm mérgezett lessz.
Reméllem lessz olyan rész, hogy megugrik a megbetegedésaek száma mert hogy legaláb egy minimkális sugárzás marad azt tuti. Kevesen tudják de a sugárbetegségből ki lehet gyógyulni, ha kis dózist kap az ember. Pár napig/hétig beteg+hány+minden de utánna nagyjából egészséges lessz. De ha a sugárzási szint nem csökken, vagy nagyon magas na akkor van a baj.
A mai részben viszon tetszet...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A bűnöző vonal haamr rövidre zárták. Féltem hogy majd jól húzzák részeken át, puff puff és a bűnözőknek annyi. Lehet újraa a túlélésre koncentrálni. -
#146 Hat a masodik reszben is elegge heroikus abrazolasok vannak, de azert izgi.
nem is azt mondom, hogy ne legyen egy-ket vezetö egyeniseg, de azert szeretnem ha inkabb karaktertanulmany lenne olyan LOST-os stilusban, mint valami csöpögös höstörtenet... -
Prof William #145 Vagy a szarvasemberek. :)
Mellesleg a felirat jó a hdtv-lol féle változathoz? -
KnightRider #144
Észak-Korea volt! Majd jönnek a kis Kim Ir Szen képeket lengető ázsiai emberkék! -
Prof William #143 Jaja. Kiporciózzák a benzint+élelmet, Úja ell kel kezdebni a földművelést/állataenyésztést, mer a kaja is elfgy egyszer. Nincs TV + Net be kellfognimindenkit munkára.
AZtán jön pár fosztogató meg kell védeni magunkat.
A ruhák kezdenek tönkremenni meg kell tanulni szabni. :)
Nagyon jól meglehetne csinálni! -
#142 sajnos én nehezen tom elképzelni, h ne ilyen hangvételű legyen.
teszem hozzá a 2. részt még nem láttam.
az amcsik szeretik, az ilyen "összefogunk, egy nálunk hatalmasabb erővel szemben" típusú filmeket. -
#141 Na jo, az az elsö resz volt... nehany reszenkent lehetnek nekik apro örömeik es sikereik, azt megengedem, csak a sorozat ne egy vegtelenitett "The Stand" legyen, mert sikitok... -
Prof William #140 Ja mutánsok. A 3 rész elején meg hőseink Nuke-kólát kortyolgatnak mutáns barátaikkal és épp tervezgetik hogy belépnek a Broterhood of Steelbem a következő részben meg kiruvcannak szalamandereket vadászni. :) -
#139 "Az ilyen sablonos "helyi hös megment mindenkit es megallapitjuk, hogy a szeretet mindent legyöz es a jo mindig nyer" vegeket mar rohadtul unom."
márpedig az első részben ez volt.
amit felvázoltál, az nekem is teccene.
"Legyek urás" világ lenne talán a legjobb. -
#138 Na az lenne a legbulibb, ha a sorozat az evek alatt atmenne mad max-be.
Mekkora buli lenne mar vegigkövetni az emberiseg teljes bukasat es tulelöharcat, majd egy uj, technologiai civilizacio kialakulasat!?
En elveznem.
Az ilyen sablonos "helyi hös megment mindenkit es megallapitjuk, hogy a szeretet mindent legyöz es a jo mindig nyer" vegeket mar rohadtul unom.
Egy jo kis eletszagu, valosaghü kronikat szeretnek latni, hogy hogyan is elnek az emberek a teljes pusztulas utan, illetve hogy rohadnak le meg jobban... -
#137 "Remelem mutansok is lesznek :-)))"
ja, aztán még egy Stalker is megjelenik :) -
#136 Mas tulelök biztos vannak, hiszen ki morzezta volna le a varosneveket, amiket bejelölt? Valszeg valami katona, akinek bepillantasa van a pusztitas meretebe.
Szerintem biztos lesz latogatas denverbe es biztos lesz meg nehany latogato...
Remelem mutansok is lesznek :-)))
Szerintem egy sima baleset...meghibasodas, tevedes lesz a magyarazat.
Egy orosz hös, aki megmentette a vilagot!