1249
jericho2006-79330.png
  • ScarY MAN
    koszi az elismerest...ezt hittem hogy nem fog tecceni:D csak engem naon megfogott ez a sorozat:D es en nem latok semmit amit ke lehetne talalni...de ezt latom mar atgondoltak a keszitok:D
    es am hogy lehet berakatni? moderator topic?
  • Calver
    tényleg emberek, van vmi olyan kábeltévé szolgáltató akinek az adói között szerepel CBS, USA Network, illetve akár pár más tengerentúli adó?
  • Newfronter
    Hát csak ne földönkívüliek, mert azt nem venné be a gyomrom. Esetleg egy hadsereg, terroristák... vagy menekültek. :)
  • Lyan Kyj
  • Prof William
    A gyors lerendezés nekem is tetszik.

Mert egy nagyon nyújtásra hajtó rendező akát 10-15 részig is húzhatta volna a fegyences szálat.
  • Hunnenkoenig
    Szerintem nagyon jo!
    Felölem mehet bannerba.
  • ScarY MAN
    Gondoltam gyorsan osszedobok egy logot...ha gondoljataok berakhatjuk...de ha van jobb akkor mehet az...ez egy 16 perces munka szal ne fikazzatok:D koszi :D xD
  • ScarY MAN
    Nem.Sztem a neger csavoval meg vannak terveik.Nem hiaba csinal olyan titokzatosan dolgokat amiket a tobbiek nem tudnak.Bar ha olyan kapscolatba kerulnenek a felesegevel akkor lehet megtudnanak par dolgot...
    nah mind1. sok-sok kerdes merul fel az emberbe:D
    nekem naon teccik ez a sorozat:D
    de most meek sleep!
    joccakat!
  • Hunnenkoenig
    Ezek szerint van eleg ötletük nehany szezonra, nem kell nyujtani feleslegesen.

En is csipem, hogy igy ripsz ropszra lerendezik.

Csak a neger csavot is intezzek el a következö reszben, akkor azt mondom, kiralyok!
  • ScarY MAN
    hat most meg jobban kivancsiva tett hogy kik/mik csinaltak ezt:D
    meg annyi kerdes felmerult bennem...
    A masik... En is akartam ezt a Lost os dolgot mondani hoyg remelem nem lesz olyan...csak mar siettem suliba...
    De a lenyeg hogy mar varom a 4. reszt:D
  • Serpa
    tengerentúl.
    mert annyi van eddig.
  • Gabe18
    Az tetszik ebben a sorozatban (magán a történeten kivül) hogy ami kérdést más sorozatokban elhuznának 10-15 részig,azt itt 1-2 részen belül lerendezik.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1-2 részben a börtöntöltelékeket,most meg a "hogy halt meg a bányában a csávó" kérdést

Persze nem kizárt hogy ezek a dolgok még késöbb még visszaköszönnek,de legalább nem halmozódik 200 kérdéses dolog fel még plusszba rövidessen...
  • bigfoot
    hol vetitik ezt a sorozatot?
    mert eddig csak a 3.részig láttam
  • Hunnenkoenig
    egy jo kis crossover?
    Azokat csipem :-))

Mondjuk az egyik jelenetben latszott, ahogy a varosokban menekülnek az emberek...remelem mutatjak majd a pusztulast...

Imadom az ilyen postapokaliptikus szcenariokat.
  • Prof William
    Neeeeeeeeeeee!

Mondjuk túlélők... :)
  • mukika
    others
  • Hunnenkoenig
    oops!

Na itt lesz valami... Kerdes, kik jönnek?
  • mukika
    Jericho Season 1 Episode 4 Preview
  • Prof William
    Aztám majd a 5 -i részben arra ébrednek hogy a várost megszálták a kis vágottszemű Észak-Koreaiak. :)

De ha kiderül hogy az egész valami kísérlet esküszöm hogy lopok egy nuket majd levélbomba formájában feladom a készítőknek.

Legyen csak szép atomháború...

"Figyelem itt Rádió Aktív... megkezdjük sugárzásunkat..."

A Lost-os Tökvéletlenül-mindenkinek-van-sötét-folt-a-multjában-és-mindenki-ismer-mindenkit ből nagyon elegem van. Ha ez jön szintén megy a nuke...

No de a kérdés...

Hova lett mindenki? Elég sok autó volt az utakon a támadás pillanatában. Hősünk is ezért szícta meg mert mindeféle gombafelhőkez nézett vezetés helyett. :) Azok hova lettek? + a farmok, töltő állomások...

Ilyen esetben én nem biztos, hogy fojtatnám az utamat. Inkább a közelebbi városba mennék. + Ha látom egy méretes gombafelhő melkedik pont abba az irányba amerre megyek, akkor visszafordulok.
  • Hunnenkoenig
    En is erre gondoltam, hogy csak az USA-t erte a katasztrofa, de az akkor gaz. Nekem igenis kipusztult vilag kell.

Majd megjelennek az UNO rendfenntarto erök oszt minya vege a sorozatnak... pfff
  • ScarY MAN
    meglehet... de akkor ki tamadta meg oket... gondolom ezt hogy ugye F-16 osok repkedtek es tankokat is lattak...es ez a robbanasok utan(jericho kozelebe ugyebar) durvan 1-2 nappal...nem akarok hulyeseget mondani...szal tamadtak oket...
    es itt jon az hogy a néger csavo tenyleg mondta hogy az azsiai mandarin nyelven vakeral...ezt honnan tudja? meg mindent ami ott tortenik? o szerintem naon tud vmit... meg ugye elkapott egy morzejeles adast is, amit nem naon akart megosztani a tobbiekkel...nah ezer dolog van amit meg nem tudunk:D
  • Prof William
    A TV adásról...

Nem lehet hogy mégiscsak főleg az USA-t érte a csapás? Mert ugye valami kínai/japán csóka mutogat az USA térképén. Mert ha őket is megszórták volna akkor sztem a saját térképükön mutigatnák hogy mi minden ment szét. Nem az USA -én. Szal lahat hogy csak sima kínai híradót kapták el, ahol Breking News-ben számoltak be az USA-t érintő csapásról. :)
  • ScarY MAN
    most hogy mondod nekem is beugrott:D mar varom a kovi reszt :D
  • Hunnenkoenig
    Jovanna, ne harapd le a fejem :-))

Nem voltam benne biztos, hogy a neger öltözik, azert kerdeztem. A film elejen kicsit elvontak a figyelmemet, ezert nem tudtam 100%-ra biztosra.

Igaz megnezhettem volna ujra, csak ahhoz lusta voltam :-)
  • Mr Spock
    Az a "sugárfertőzött viasz" nem sugárfertőzött. Egyszerűen csak hamu meg eső, csak az adóhivatalos csaj hülye azt bepánikolt! Meg miért ne a néger csávó lenne a sárga vdéőruhás ember? Mutatták is ahogy beöltözik.
  • Calver
    sztem a néger tag pont h beszéli, mondta is h mandarin volt az a nyelv amin a sárga fickó makogott
  • Prof William
    Az a cucc nyilván valami vészhelyzeti TV-adás volt a helyieknek. Csak mázlijuk volt hogy a világ másik felén is beletudtak hallgatni.
  • mrzed001
    [spoiler]
    Az a nem radioaktív eső egy kicsit furi volt (vagy inkább lehetetlen egy atombomba robbanást követően), szóval nem lehet hogy meteoritok csapódtak be? (a kettő között ugyebár az egyetlen különbség, hogy nincs sugárzás, mindkettő gombafelhőt okoz)
    Az megint más kérdés, hogy ha meteoritok, akkor mivel és hogyan lettek pont a nagyvárosorka lepottyantva ... ja és ki által ?
  • mukika
    hm

megnéztem az első 3 részt. nem rossz, nem rossz, bár az idei #1 egyértelműen a Heroes nálam. :)
  • ScarY MAN
    Nah... az a csavo a sarga cuccba a feka... bar nemtom mit de titkol valamit.... az hogy a tv be epp elfogtak egy adast kb 5 masodpercre nem mondhatnam azt hogy tudnak tv-zni mert az is eleg ratyi volt ...csak annyit lattak hogy USA terkep , es ahova a petardakat ledobtak ... plusz egy azsiai ficko aki mondogatott valamit de ugye senki nem beszeli a nyelvet... a vonat az meg sztem meg megallt es kiszalt a vezeto es panikrohamott kapott es usgyii elmenekult...es jah...a gyerek sztem s szazas bar nemtom te hogy viselkednel ha a szuleid meghaltak es telefonon vegighallgattad az egeszet :)
  • Hunnenkoenig
    En csiptem volna, ha minden elpusztul. Ha olvasta valaki Merle-töl a Malevil cimü könyvet...na en olyasmit szeretnek...
  • Prof William
    Akkor úgy tűnik mégsem olyan nagyarányú a pusztulás. Persze biztos nagy de ha már TV adás is van. :) Mondjuk eléggé illogikus, s elcsépelt lett volna ha rajtuk kívül MINDEN elpusztul.
  • Lyan Kyj
    Na, most néztem meg az első két részt:

Nagyon tetszik, maga az alapötlet is elég egyedi, és elég sok karaktert találtam szimpatikusnak. Kedvencem Bonnie lett. A 2. részt már-már 24 szintű izgalomfaktorral néztem végig, ami azért nagy szó. Egyetlen negatívum az a zene, én valami sokkal nyomasztóbbat választottam volna. Várom a további részeket!
  • Hunnenkoenig
    Hat nem biztos, hogy a soför mar halott volt, mikor összecsattantak, de a cucc attol meg lehet sugarfertözött...

Mondjuk mikor a faluban kimentek az emberek az ovohelyröl es a geiger szamlalo nem mutatott semmit, az kicsit eleg furcsa...

Eleg olcson oldjak meg igy a keszitök a dolgot, hogy ne kelljen a sugarfertözessel szarakodni, hanem lehessen az esemenyekre koncentralni.

Amit en nem ertettem, hogy ki volt az a faszi, aki sarga ruhaban egereszett ott? A neger csavo aki a morzet is vette? Nem hiszem...

Es mit csinalt a hordokkal? Ö lötyögtette ki belölük a sugarfertözött "viaszt", amibe a csajszi beletenyerelt?
  • Newfronter
    Nekiment egy kocsinak, ami nem feltételezi hogy átment volna bármin is, csak nem várták meg a kocsik a sorompót, és mentek mint a birkák, és így történt az eset.
  • Calver
    3. rész megnézve, egy dolog érdekel, mégpedig hogy
    az a pumukli fejű kölyök kattant? egy olyan vonatot nézeget aminek a vezetője alighanem meghalt (legalábbis a felkent autó erre utal), tehát valószínűleg átment az egyik gombán... szóval röviden és tömören: sugárfertőzött. ő meg szépen kinyitogatja bármilyen védőfelszerelés nélkül...
  • grebber
    Torrent itt csak sorozatok vannak hegyekben :D

Jericho.S01E03.HDTV.XviD-XOR ezt szedd szerintem ehhez már van felirat!
  • ScarY MAN
    hat nem tudom:D a tv-be valami japo/kínai csavo mutogatotta hogy hova pottyantak a petárdák
  • Prof William
    Bár még nem látam de biztos menne elkenni a gonosz bolsevikok száját. :) Valami ellenfél felé biztos hogy mennek...
  • ScarY MAN
    hat azert erdekelne hogy hova tartottakazok az F-16 osok:D meg azok a tankok is:D