1249
-
#1249 Ezt egy kicsit kifejtetnéd bővebben miért gondolod így? Biztos lenne 1-2 ember aki megkérdőjelezné eme kijelentésedet. -
#1248 Én is a képregényt keresem. Nincs meg valakinek?
akár angolul is jólenne -
hapi #1247 Ez a sorozat egy minden logikát és értelmet nélkülöző fos. Teljesen jogosan kaszálták el, aki még nem látta ne is nézze meg. -
#1246 ncoren mind2évad fentvan -
#1245 a magyar részek fentvannak valahol? -
RYO21 #1244 bitgétre nem voltam regisztrálva -
#1243 mint irtam, bitgéten fent volt.
de sajnos mult héten bezért az oldal. -
RYO21 #1242 Csak találnám már meg azt a képregényt! Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra! -
#1241 hát kb...
pedig mekkora sorozat!
most hogy így visszagondolok az egyik legkellemesebb emlékem... -
#1240 rip -
#1239 bitgéten torrentoldalon -
RYO21 #1238 De amúgy hol találhatom meg az angol változatot? -
#1237 Mert már nem is tudják, hogy létezik ez:D -
RYO21 #1236 Miért? -
#1235 Hát nemnagoyn fordítja már le senki -
#1234 Ha valaki lefordítja, akkor a PS-elésbe szívesen besegítek én is -
#1233 Megjelent az egyik hazai torrentold.....akarom mondani sorozatos "képregény"árus bóóótba :P
az a kérdésem, ezt nem fogja valaki lefordítani? Ha kell, a PS-elést szivesen elvállalom, csak a fordítást nem:D -
RYO21 #1232 Ezt hol találomm meg? -
winnie #1231 van folytatása is képregényben. -
#1230 Valamelyik nap leszaggattam én is torrentről.. jó kis sorozat volt ez. De legalább valamiféle lezárása volt neki és nem teljesen a nagy üresség. Bár innen még tudták volna fokozni a hangulatot :/ -
RYO21 #1229 jó neve van a Ravenwood-os csávónak: Göc -
RYO21 #1228 A dvd extrákat honnan leeht letölteni? (vagy megnézni?) -
RYO21 #1227 Találtam egy kis érdekességet:
-
#1226 pm ment -
RYO21 #1225 Nem találok semmit se! külddenél egy linket PM-be? -
#1224 torrent, ftp -
RYO21 #1223 MAgyar szinkronos epizódokat honnan lehet letölteni? -
#1222 Remélem lesz hozzá FORDITÁS!:)
nemtudom de nekem nagyon bejött a jericho, ezzel az atomos történettel, ahhh:D -
#1221 Végre. Egy ilyen folytatásban reménykedtem:)
Szerencsére Amerikában a képregényeknek nagy hagyománya van. Ráadásul a Heroes is kerekebb lett azzal, hogy a képregényben a többi szálat mutatják be. -
#1220 A Devils Due képregény-kiadó elkezdi megjelentetni a Jericho-képregényt, mely onnan folytatja az elkaszált sorozat történetét, ahol az abbamaradt. Az ősszel megjelenő füzetek írói a sorozat készítőivel ültek össze, s beszélték meg a történetet. S rajzolt formában, immáron nem szabhat semminek gátat holmi költségvetés. -
#1219 Jericho mozifilm? -
#1218 forrás -
#1217 Mad World by Gary Jules -
hejyjyjy #1216 Csá!
Az első évad 17. részének a végén van egy nagyon jó zene.
Tudja valaki az előadót meg a címét? -
#1215 jaja -
#1214 Tegnap végig is néztem az évadot.Tetszett a befejezés.Sztem innen tovább már nincs is amiért folytatni, a polgárháború már nem lenne olyan érdekes...jó, hogy folytatták, így kerek lett az egész. :) -
#1213 Na megvan a teljes második évad magyar szinkronnal. :)
Az első részt megnéztem, hát nem estem hasra tőle, remélem később majd érdekesebb lesz. -
#1212 nem, csak 7 -
iceQ #1211 Hali!
Ma néztem meg az 2. évasd első 4 részét!Sztem jó!Érdekes dolgok vannak benne!Jah meg akkor a 2. évad csak 8 részből fog állni? -
#1210 azé 1-2 embernek más lett a szinkronhangja