394
WAREZMENTES eszmecsere NDS játékokról.
SEM WAREZ, SEM EMU, SEM SEMMI SUNYI TRÜKK!
Egy rossz mozdulat és büntiponteső!
by SQJ
SEM WAREZ, SEM EMU, SEM SEMMI SUNYI TRÜKK!
Egy rossz mozdulat és büntiponteső!
by SQJ
-
#73 Najó, azt ne feledd, hogy az FF7-ben az egész gamma a worldmap-pel és az alaphelyszínek minden nyűgével rajta van midegyik CD-n. Szal. nincs az annyi CD valójában! Az viszont igaz, hogy a DS limitált tudásásval nagyon száni lenne, ha még jól lerontanák a minőséget tömcsizéssel is... -
#72 2,5 GB helyett 128 MB. Közel sem annyival kisebb a kép és nincs az a tömörítés, ami ezt megoldja.
BTW én nem bírom a portokat és az újralehúzásokat. Én új, eredeti, rajzos játékokat akarok.
Az FF3-at és a Mana-t is lehúzásnak tartom. Nincsenek is olyan előkelő helyen a kívánságlistámon. -
#71 Én is végigvittem mindkettőt. Nagyon jók. -
Shadow_THH #70 az mindegy a tonyhawk is egy cd és ráfér a 32 megás n-gage kártyára az átirat
a textuárk és képek kicsinyitésével a zenék minőségének rontásával, új tömörítési módszerekkel könnyedén le lehet csökkenteni egy játék méretét amikor portolásról van szó -
Shadow_THH #69 ezt gondold ujra át kérlek
éppeszü ember nem kér mégegy final 7et (nemflém)
a final 7ből most készül az ezredik remake. ps3ra meg az ezeregyedik
amugy sem az volt a legjobb ff -
Shadow_THH #68 ez a golden sun méghozzá az 1 (mindkettőt végigvitte :C) -
#67 PSP, DS videókat mindíg kb. valós méretben nézem. -
#66 FF7 is 4 CD-s játék.
A DS maximum 1 gigabit-es memóriát tud megcímezni = max. 128 megabájtot = nudli -
#65 Azért a DS 2D-ben már jóval többet tudna mutatni.. egy 2D-s Golden Sun DS-nek én is bírnék örülni. =)
BTW FFIII is egészen jól mutat, ha 100%-os méretben nézed a videót. DS-en biztos pixeles lesz, meg minden, de nem lesz azért nagyon randa. :P -
szabzol #64 Én a legjobban egy FFVII DS portnak örülnék. Az sem baj, ha egy az egyben átírnák, sőt lehet hogy az lenne a legjobb. Viszont az FFIII is nagyon tetszik.
Jöhetne már... -
#63 DQ sem valami jó. Sz*r a 3D!
Nekem ez jobban tetszik:
-
#62 True. :D
De majd meglátjuk a kis képernyőn milyen lesz. Plusz lesznek renderművik is, azok emelhetik az összképet!
Ha 3D-s JRPG, akkor ez lesz szvsz az etalon (DQ Monsters Joker):
De az igazi az ez (Rune Factory):
-
#61 Nem akarok senkit megbántani, de ez még PS1-en is botrányos lett vón! Ha már 3D-sre akarták csinálni, miért nem a BoF4-et vették mintául, vagy inkább maradtak vón a jó öreg felülnézetes rajzolt izo3D-nél. Abból gyönyörűségeset lehetett volna kihozni, ez meg inkább nyögvenyelős (hiába látszik az igyekezet). -
#60 Jól haladtok. Ha marad ez az ütem és nincs fölös hzsz., akkor olyan 150 körül lesztek túl a 100-as álomhatáron! Nagyjából, de ez az arány romolhat is. -
#59 "Remélem nem fog olyan jól eladni"
Hiú ábránd. :D :D Kis képernyőn nem lesz vészes szvsz, felülnézeti dungeon nem néz ki egyáltalán rosszul, a csatában meg legalább animáltak a monszták is. =) Cell shading FTW! -
#58 Most néztem csak végig.
Azért ez nagyon minimalista látvány. :/
Remélem nem fog olyan jól eladni, mert akkor mások is ezt a példát követik majd a szép rajzos cuccok helyett. -
#57 DS RPG lista (megjelent és bejelentett)
(TBD)Final Fantasy III
(TBD)Final Fantasy Crystal Chronicles: Rings of Fate
(TBD)ASH
(U)M&L partners in time
(J)Iron feather
(U)Xenosaga1+2
(U)Contact
(J)Ys strategy
(U)Children of Mana
(U)Lunar: Dragon Song
(TBD)Western Lords
(U)Magical Starsign (Magical Vacation 2)
(TBD)Tales of tempest
(TBD)Baten Kaitos
(TBD)Mogitate Tingle no Barairo Rupee Land (AKA: Tingle RPG)
(TBD)RuneFactory
(U)TAO: Mamono no Tou to Mahou no Tamago (Tao's Adventure)
(U)Lunar Knights
(J)Zoids Saga DS: Legend of Arcadia
(TBD)Dark Reflections
(TBDAzure Dreams
(U)Pokemon Ranger: The Road to Diamond and Pearl
(U)Pokemon Diamond
(U)Pokemon Pearl
(U)Lost Magic
(U)Sectrobes
(U)Deep Labyrinth
(TBD)Eragon
(J)Digimon Story
(U)Custom Robo DS
(U)Harvest Moon DS
(U)Pokemon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team
(TBD)Dragon Quest Monsters: Joker
(U)Dragon Quest Heroes: Rocket Slime
(U)ore no sentoki(Freedom wings)
(U)Mega Man Battle Network 5: Double Team DS-8.0(gamestats)
(U)Spyro: Shadow Legacy
(U)The Chronicles of Narnia The Lion, the Witch, and The Wardrobe-7.2(gamestats)
(J)Korokke! DS
(J)Bouken-Ou Beet: Vandel vs Busters
(TBD)Far East of Eden II: Manji Maru
(J)Tsubasa Chronicle
(J)Tsubasa Chronicle 2
(J)Naruto RPG 2: Chidori v. Rasengan
(TBD)Naruto RPG 3: Reijuu vs Konoha Shoutai
(J)Doraemon: Nobita's Dinosaur 2006
(TBD)Wizardry Asterisk: Hiiro no Fuuin
(J)Konchuu Kakutou: Mushi 1 Grand Prix
(J)MAR Heaven: Karudea no Akuma
(J)Gouma Fuden Izuna
(J)Metal Saga
(U)Londonian Gothics Meikyuu no Lolita
(U)Castlevania: Portrait of Ruin
(U)Castlevania: dawn of sorrow
(TBD)New Mega Man DS(temp title)
(TBD)Yggdrasil Labyrinth(Sekaiju no Meikyu)
(TBD)Yu Yu Hakusho DS
(TBD)Kawa no Nushi Tsuri(Legend of the River King)
(TBD)Shin Megami Tensei DS
Van közte, amelyik nem igazán RPG. =) A (J) az Japan only. :P -
#56 DS-re atomütősre lehetett volna csinálni animált, prerendered hátterekkel. Csak hát azok PS1-en is 4 CD-t (2,5 gigabyte-ot) foglaltak. -
#55 Rivjúzzad! -
#54 legjobbabb DS gamma: phoenix wright:) -
#53 Metroid Prime Hunters
Kedvenc Metroid Prime-om DS-es változata, így sokat ígért. Sokat is dolgoztak rajta. A játék introjáért már megérte, mind képben mind zenében nagyon ott van, bár valóban kicsit túl van tömörítve sajnos.
Tényleg klasszikus FPS a GC-s Prime-okkal ellentétben, ez mind az irányításban, mind a jóval silányabb és nem annyira klasszikus metroidos egyjátékos módban megnyilvánul. Azért jó ez így is, csak Samus folyamatos fejlesztgetésének izgalma hiányzik.
Irányítása szinte tökéletes, Phat DS-en a thumbtrappel játszottam, az szinte egy-az-egyben PC-s bilentyű-egér jelleget kölcsönzött neki, nagy hátránya volt, hogy az ikonokat igen nehéz volt eltalálni. A Lite hosszabb és kövérebb stylusával viszont teljesen jól irányítható, talán boss fightok kivételévek sosincs olyan érzése az embernek, hogy kényelmetlen vagy pontatlan lenne. Viszont nekem egy óra játék után eléggé fárasztó.
A grafika DS 3D-hez mérten nagyon szép, azért a GC-shez hasonlító korai vélemények még a DS megjelenése tájékáról eléggé túlzóak voltak. Design jeles, a helyszínek és az ellenségek is jól néznek ki, ami nekem inkább hiányzik, azok a zseniális effektek a GC-s verzióból (a "térgörbület" erős lóvedék kilövésekor, vízcseppek a visoron, vagy épp Samus arcának betükröződése). A menürendszer meg a HUD kivitelezése viszont nagyon állatra sikerült. Zene, hangok terén tökéletes.
A játékmenet sem rossz azért, tetszenek az ellenséges fejvadászok, mint minibosszok, a rendes boss-fightok viszont nagyon elmaradnak a GC Prime-is bossoktól szvsz, meg talán a monszták is kevéssé érdekesek. Azért jó, van sok szkennelhető info, mindenképpen a DS egyik legjobb címe. Multiban nem próbáltam. -
#52 "hát a PS1-es JRPG-k is zseniálisak voltak"
PS1-es grafónál ez talán egy hangyafasznyival szebb. =) (mondjuk ez full 3D, nehéz megítélni)
-
#51 Ez ték vót. -
#50 Írjál inkább Mario Kart DS review-t! Szeretnék röhögni. ;) -
#49 A Bowser wanabe egy kicsit erős Nincsendófanboy szöveg. ;) -
#48 Jópofa lesz. 8/10-et biztos megér.
Nekem sem jön be annyira ez az experimentális low-póva 3D, de hát a PS1-es JRPG-k is zseniálisak voltak. Játékmenetben meg alig változott valami a 10 év alatt. -
#47 Új Final Fantasy III videó
Grafika DS-es mércével nagyon szépnek mondható... nekem így első blikkre a DQMJ cell-sheded 3D-je azért jobban bejön egy fokkal. Az egész klasszik FF 3D-ben, kíváncsi vagyok a stílus-os irányításra.
Ami übergáznak tűnik: a rengeteg random csata előtt (nagy részéből gondolom el akar majd menekülni az ember) ezt a 2mp-es töltőképernyőt végigvárni embertpróbáló lesz. A Bowser-wannabe boss nagyon jól néz ki. =) -
#46 / hapci -
#45 Te is írhatnál review-kat ezekről is! Multi tester review-s tápig lesz! :DDD -
#44 Én már találtam kényelmes fogást és stylus-os irányítást. Célozni is lehet vele rendesen, csak én nem szeretek "célzós" FPS-ekkel játszani. -
#43 a metroid primenak nem vmi jó az irányítása, igaz? -
#42 Nyugii, este jövök a preview részleggel. =) -
#41 Márcsak 98 darab left... -
#40 2 -
#39 Vagy ezt inkább holnap kellett volna release-elnem? -
#38 Metrojdü Pájmü Hántááász rivju:
Tűrhetően f*szányos GC metroidból egy viszonylag snassz (sajnos) igazi FPS-t csináltak. Nista lock-on, van viszont célzás, ami jól használható, de azér' ez SZVSZ back step.
+ a DS hulladék 3D-s képességeihez képest tök kifejező és stílusos gráfik
+ hozzáillő, stílusos, electro-prüntyi-prüntyi muzák
+ Wifi-s deathmatch ad pár perc szórakozást (meg kudarcot is)
+ baromi jó hatása van annak, hogy a touch screen-en van a fegyverváltás, scan, golyó stb.
+ alapjában véve jó tükrözése a GC-s változatoknak
- hiába stílusos a gráfik, azért lőttem már pár pixelre úgy, hogy ott nem is volt enemy, csak ez éppen nem úgy lászott (DS-nek nem a 3D póva a profilja)
- hardware-es, auto bullet time néhány nagyobb helyszínen, sok enemy-vel
- aki kitalálta az "evacuate in mm:ss" részeket a Metroid-okban, azt halálra kínoznám -
#37 Na, mingyárt jön mégegy. ;) -
#36 Ez az első amúgy értékelhetetlen, de mégis beszámítható hzsz.! Gratula! aAby megszévelte theday! -
#35 Pedig a 2-n kívűl az összes híresebb mario királyos!!! -
#34 Nyurü Szuppá Májió Brádász quick review:
Klasszikus 2D-s ugri-bugri Májió játék, szellemesen a DS-hez igazítva. Asszem ezzel mindent el is mondtam. Jópofa kikapcsolódás az egész, amíg nehezebb világokba nem ér az ember, ahol azér' kell egy kis türelem.
+ szép, színes, idióta világ
+ szép, színes, idióta zene (illik az egészhez)
+ gyönyörű 2D-s, rajzos gráfik, ügyes 3D effektekkel ötvözve
+ zseniális, változatos, ötletes level design
+ pöpec gameplay
+ minijátékokkal is el lehet ökörködni párszor
+ wifi-s feature-ök is nyújtanak pár jópofa extra percet
+ jó replay value (a pályákat simán újra lehet játszani, mert annyira jól vannak szerkesztve - amúgy sima Mario kliségből vannak)
- Májió taszító karaktere
- Luigi taszító karaktere
- ilyen sz*r mentési módszerrel single Mario módban még nem találkoztam