OT Tibia

← ElőzőOldal 14 / 14

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano
mig unokatesom ittvolt volt 1 capture the flag pályánk amit letöltöttünk és az müködött csak lekell tölteni az egészet otfans.netrõl...

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

nf1
szvsz kiprobálás céljából elég egy alap map

#11: akkor viszont nem kell fix ip arra az 1-2 órára

CattiBrie
hi dano

sry, de tegnap, amikor írtál éppen gyaktam azé nem írtam

[/spam]™

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
csináljunk akkor magyar ot szervert? elkérem unokatesomtol map editort és akár egész magyaroországot is megcsinálhatnánk.és nem kéne félni h vki meghekkelne.........

CattiBrie
csináljatok idõdzakosat

pl ptóbájjátok ki egy órára h egyikõtök csinál...

[/spam]™

Sephirot T
Hat akkor ez nem en leszek 😛

nf1
elsõ sorban jó net (bár nem feltétlenül kell jó csak annyi kell hogy elbirjon max 10 embert), lehetöleg ne töltsél semmit a netrõl + fix ip se ártana

ahoz hogy mit csinálj meg itt: http://www.open-tibia.com/Tutorials/How%20to%20forwarding%20ports.htm

Sephirot T
Mi szukseges ahoz es mit kell csinalni hogy hoster legyek?

nf1
én tudnék új spell-t, házat, új szörnyet... de hoster én se lennék :/

CattiBrie
igen.. 😊

[/spam]™

Sephirot T
Amugy a cimben szerintem van hiba mar az Ot=Open tibia es akkor miert kell meg hozzatenni hogy tibia 😛

Sephirot T
Vegre nem kell a tibias topicot OT val spemmelni.Remelem ezt nem torlik

CattiBrie

HTML, csinálni kell, majd op-t megkérni hogy tegye be

[/spam]™

Slipknot14
Hol lehet fejlécet csinálni a Topicnak??? Vagyis hol tudok beállítani egyet?

Slipknot14
Nah hát már annyian monták hogy ne spammeljünk a Tibia Topicba, hát ok, nekem annyira mind1. Szal Ot-sek ide😊 Amúgy már egy pár embernek a fejébe megfordult hogy mien lenne ha lenne egy Magyar OT-nk. Én mapot tudnék csinálni mer már tanulgatom, de sajna kéne valaki aki host-olja a servert😞

← ElőzőOldal 14 / 14