Fizetõs filmletöltések a BitTorrenttõl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki pedig megtud fizetni egy igen nagy sávszélességû elõfizetést annak igazán kell lennie arra is hogy a több terrabájtnyi anyagért fizessen a készítõknek!
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
hisz nem tudjak ellenorizni, hogy amit a trackernek jelentett , azt tenyleg feltoltotte-e
Gondolom tapasztalatból beszélsz <#idiota>#idiota>
Láttál már olyat, hogy egy sorozat egy részét a megjelenést követõ 4. órában 9000-en seed-elték, 25.000-en leechelték, és 24 órán belül 130.000 felett volt a letöltések száma? Na most képzeld el ugyanezt egy ftp szerverrel :P
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Kérdés persze,hogymekkoraalétjogosultsága ilyenterületen a bittorrentnek. Nemtudom egy ilyen jellegû filmet a megjelenés pillanatában fognak-e annyian tölteni, hogy az kihasználja a technológia elõnyét. Ha rácsobban 5 ember egy filmre, akkornemsokhasznavolt az egésznek. Ráadásul ebbõl az 5-bõl 4 nemhagyja majd ott a klienst, habefejeztea feltöltést, és azok akik késõbb akarnák letölteni már egyenest a szerverrõl töltik megint.
Torrent leg erõsebben wareznél tudja megmutatni mit tud, amikor is adott idõpontban kijön valamibõl egy release,és ezer arc egyszerre csobban rá, késõbb pedig kihal. Mondhatni a HC warezhuszárok éltetik, akiknek mindegy mit tölt csak elmondhassa, hogy kint van a polcon mert letöltötte.
Miért pont bittorrent?!
Annak épp az a lényege, hogy ha nincs nagy sávszéled akkor meg tudsz osztani dolgokat, de ha teszem azt fizetni kell érte egy óriáscégnek akkor nem fogok feltölteni, ha pedig erre akarnak kötelezni akkor már rég nem éri meg a pénzt.
Ez olyan halva született ötlet, ha már fizetõs akkor sima letöltés kéne.
Megint ott a másik dolog, hogy ilyen régi klasszikus filmeket tényleg megvesz az ember 1000Ft-ért boltban és akkor még szenvedni sem kell ilyen letöltögetésekkel.
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
XVid esetében ugyebár minõségrõl beszélünk, mert a méretre nincs megkötés (vagy 1-2 CD)
És talán az sem mindegy hogyha te esetleg ki akarod írni, hogy mégis mire fér rá és mennyit kell veszõdni vele (bluerayest DVDre, nos jó szórakozást)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
ma már a dmr eltávolítása sem tétel... :)
________ `_~_\" noss
mióta minõség a HDDVD vagy a Blue???
ezek tudtommal adathordozók: DVD, HDDVD, Blueray;
bár a DVD szabványosított videója miatt elfogadom "dvd-minõséget"
azonban xviddel is lehet dvd-minõséget produkálni v a fölöttit, továbbá a HDDVD és a Blue-ray disc szabványosított (???) formátuma sem elég egyértelmû, lévén hogy az mpeg2 nem (minõségben sem) egy súlycsoport a H.264-gyel szemben...
a felbontást és a minõséget már említetted az 1) kérdésednél, ezért szerintem a 2)-nál inkább a formátumra lettél volna kiváncsi...
________ `_~_\" noss
Ez nagzon nem ua
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
1) milyen minõségben/felbontásban kerülnek fel a filmek (DVD Mpeg2?)
2) hány minõségben kerülnek fel (XVID, DVD, HDDVD, Blue ?)
3) melyik mekkora áron
4) másolásvédelem meg egyébb szarságok vannak-e rajta (elvbõlsem)
5) upload-ereket jutalmazzák?
6) sorozatok mikor lesznek rajta és mennyivel a TV-s bemutatás után és mennyiért?
.
.
De azt nem ertem mit varnak ettol... ezeket a filmeket senki nem fogja megnezni, attores kene igazabol. 1-2 hollywoodi studio vegre eszrevehetne hogy ebben penz van es a legujabb filmeket kene kiadniuk, persze ez nekik eleg nagy kockazat.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
szerintem igy kell ertelmezni.
lesz egy oriasseeder a ceg reszerol.
az lehet hogy egymagad nem ered el, de ha sokan masznak ra 100 megabittel eleg hamar elfogy ( ugy a 10. embernel :) )