140
  • REAL_CIÁN
    Az egy régi kép, ilyen az új kontroller.
  • Munch
    Nem értem hogy hogy eshet kézbe ez a PS3 controller.
  • REAL_CIÁN
    Elég nagy butaság rasszizmust látni abban a reklámban. Egyszerüen csak arról van szó, hogy jön egy új fehér szín a PSP-hez, ami a Sony szerint le fogja nyomni az addig egyeduralkodó fekete színt.
    Szó sincs fajelméletről meg egyéb baromságról, ezt csak néhány pihentagyú találta ki, akik így akartak hírnevet szerezni maguknak.
  • remark #17
    "Szóval ha veszek egy fehér Playstation-t, akkor rasszista vagyok"
    A reklamhadjaratban hasznalt kepekrol van szo, nem arrol hogy a keszulek most feher-e vagy fekete. Lehetne akar hupizold is, senkit se erdekelne.
    Lattad a feher Playstation-t hirdeto oriasplakatot? Ahol a feher csaj "lenyomja" a feketet? (Vagy ha nem is "lenyomja" de semmi esetre se "baratsagos" vele.) Nos ezzel a plakattal van pl. problemaja egyeseknek.
  • REAL_CIÁN
    "Fekete már régen van, már csak a sárga hibázzik!"

Nem egészen
  • Szefmester
    a vörösökkel és barnákkal mi lesz? marad a customizált megoldás? inkább cserélhető előlap kéne neki
  • Ombika
    CSak lenne mar a kezunkbe az is keso lenne!:P
  • REAL_CIÁN
    Ügyesen levágtad az idézet első felét, ami így szól:

"Érdekes lehetőségként merült fel - bár nem sok esélyt adnak erre -"

Vagyis csak felmerült, nem sok esély van rá. Sőt, ismerve a konzolok működési elvét, semmi esély, mert nem engedhetik meg, hogy olyan hardveres különbségek legyenek, amelyek számítanak a játékok futtatásásnál.
  • perverztata
    Jó régi képeket találtak ehhez a cikkhez, ugyanis az irányító már régóta tudható hogy nem így fog kinézni, hanem ugyanúgy mint az előző generációké!
  • perverztata
    Fekete már régen van, már csak a sárga hibázzik!
  • Lenny
    "az olcsóbbik PS3-ban a Cell processzor azon példányai kapnak majd helyet, amelyekben nem működik az IBM által minimálisan elfogadott hét mag" Ha ez tényleg így lesz akkor gratulálok!
  • Lenny
    "az olcsóbbik PS3-ban a Cell processzor azon példányai kapnak majd helyet, amelyekben nem működik az IBM által minimálisan elfogadott hét mag" Ha ez tényleg így lesz akkor gratulálok!
  • Axon
    Szóval ha veszek egy fehér Playstation-t, akkor rasszista vagyok.

Atyaég, ma fehér pólóban és fehér zokniban jöttem melózni. Mily szörnyű kirekesztő, gyűlölet keltő rasszista vagyok. Mentségemül szolgáljon, hogy a rövidnadrágom és a cipőm nem fehér, így valamit sikerült törlesztenem a négerek felé...
  • Csuki101
    LOL

Annyi kényelmetlen érzés van...
    pl. hazafelé, mikor már nem bírsz a fütykössel, és majdnem becélzol a gatyádba. Szinte másodperceken múlik minden.

Hülyeség.
  • mikloss
    "A fehér színben érkező hordozható konzolokat népszerűsítő reklámhadjáratot leállították, elismerve, hogy az itt alkalmazott képek kényelmetlen érzéseket kelthettek egyes emberekben. " ez miért? rasszizmus mert fehér a gép? lol Jah csináljanak sárgát meg feketét is, hogy mindenki örüljön...
  • dez
    (...és van még pár hülye kérdése a riporternek/újságírónak. :D)
  • dez
    Mellesleg főleg érdekes ez a megfogalmazás a címet tekintve. :P
  • dez
    "Érdekes lehetőségként merült fel, hogy az olcsóbbik PS3-ban a Cell processzor azon példányai kapnak majd helyet, amelyekben nem működik az IBM által minimálisan elfogadott hét mag."

Elolvasva a szöveget, ez az újságíró fejéből pattant ki, és az ember válasza az volt, hogy nem hiszi, hogy a Sony ilyesmiben gondolkodna. (És természetesen a Sony által van előírva a min. 7 működő SPE [+ a mindenképp működő CPE].)
  • dez
    Nos, a cikkben a magok száma az SPE-kre vonatkozik, így nincs hozzászámolva az CPE (általános CPU) mag.
  • Darth Sith
    én szivesen vigyáznék azokra a hatmagos procikra, amelyek nem kellenek nekik...