140
-
REAL_CIÁN #20 Az egy régi kép, ilyen az új kontroller.
-
#19 Nem értem hogy hogy eshet kézbe ez a PS3 controller. -
REAL_CIÁN #18 Elég nagy butaság rasszizmust látni abban a reklámban. Egyszerüen csak arról van szó, hogy jön egy új fehér szín a PSP-hez, ami a Sony szerint le fogja nyomni az addig egyeduralkodó fekete színt.
Szó sincs fajelméletről meg egyéb baromságról, ezt csak néhány pihentagyú találta ki, akik így akartak hírnevet szerezni maguknak. -
remark #17 "Szóval ha veszek egy fehér Playstation-t, akkor rasszista vagyok"
A reklamhadjaratban hasznalt kepekrol van szo, nem arrol hogy a keszulek most feher-e vagy fekete. Lehetne akar hupizold is, senkit se erdekelne.
Lattad a feher Playstation-t hirdeto oriasplakatot? Ahol a feher csaj "lenyomja" a feketet? (Vagy ha nem is "lenyomja" de semmi esetre se "baratsagos" vele.) Nos ezzel a plakattal van pl. problemaja egyeseknek. -
REAL_CIÁN #16 "Fekete már régen van, már csak a sárga hibázzik!"
Nem egészen
-
Szefmester #15 a vörösökkel és barnákkal mi lesz? marad a customizált megoldás? inkább cserélhető előlap kéne neki
-
#14 CSak lenne mar a kezunkbe az is keso lenne!:P -
REAL_CIÁN #13 Ügyesen levágtad az idézet első felét, ami így szól:
"Érdekes lehetőségként merült fel - bár nem sok esélyt adnak erre -"
Vagyis csak felmerült, nem sok esély van rá. Sőt, ismerve a konzolok működési elvét, semmi esély, mert nem engedhetik meg, hogy olyan hardveres különbségek legyenek, amelyek számítanak a játékok futtatásásnál. -
perverztata #12 Jó régi képeket találtak ehhez a cikkhez, ugyanis az irányító már régóta tudható hogy nem így fog kinézni, hanem ugyanúgy mint az előző generációké! -
perverztata #11 Fekete már régen van, már csak a sárga hibázzik! -
#10 "az olcsóbbik PS3-ban a Cell processzor azon példányai kapnak majd helyet, amelyekben nem működik az IBM által minimálisan elfogadott hét mag" Ha ez tényleg így lesz akkor gratulálok! -
#9 "az olcsóbbik PS3-ban a Cell processzor azon példányai kapnak majd helyet, amelyekben nem működik az IBM által minimálisan elfogadott hét mag" Ha ez tényleg így lesz akkor gratulálok! -
#8 Szóval ha veszek egy fehér Playstation-t, akkor rasszista vagyok.
Atyaég, ma fehér pólóban és fehér zokniban jöttem melózni. Mily szörnyű kirekesztő, gyűlölet keltő rasszista vagyok. Mentségemül szolgáljon, hogy a rövidnadrágom és a cipőm nem fehér, így valamit sikerült törlesztenem a négerek felé... -
Csuki101 #7 LOL
Annyi kényelmetlen érzés van...
pl. hazafelé, mikor már nem bírsz a fütykössel, és majdnem becélzol a gatyádba. Szinte másodperceken múlik minden.
Hülyeség.
-
#6 "A fehér színben érkező hordozható konzolokat népszerűsítő reklámhadjáratot leállították, elismerve, hogy az itt alkalmazott képek kényelmetlen érzéseket kelthettek egyes emberekben. " ez miért? rasszizmus mert fehér a gép? lol Jah csináljanak sárgát meg feketét is, hogy mindenki örüljön... -
dez #5 (...és van még pár hülye kérdése a riporternek/újságírónak. :D) -
dez #4 Mellesleg főleg érdekes ez a megfogalmazás a címet tekintve. :P -
dez #3 "Érdekes lehetőségként merült fel, hogy az olcsóbbik PS3-ban a Cell processzor azon példányai kapnak majd helyet, amelyekben nem működik az IBM által minimálisan elfogadott hét mag."
Elolvasva a szöveget, ez az újságíró fejéből pattant ki, és az ember válasza az volt, hogy nem hiszi, hogy a Sony ilyesmiben gondolkodna. (És természetesen a Sony által van előírva a min. 7 működő SPE [+ a mindenképp működő CPE].) -
dez #2 Nos, a cikkben a magok száma az SPE-kre vonatkozik, így nincs hozzászámolva az CPE (általános CPU) mag. -
#1 én szivesen vigyáznék azokra a hatmagos procikra, amelyek nem kellenek nekik...