PlayStation 3: kompatibilitás felsõfokon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)
Peripheral vision
Stereo vision
Térlátás
http://www.retina.hu/RPszakcikkek.html
"Az éjszakai látásromlást a periférikus látás ( térlátás ) fokozatos romlása követ."
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Megpedig a terlatas.
A kulso reszeket nem igazan latja a 45 fokos szogon kivul az ember.
Raadasul meg valami a cselekmeny allandoan a kep kozepen zajlik, nem veletlen, ha levagsz a film oldalaibol fel sem tunik.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
1m-es kép 3m-rõl, ez kb. megfelel a mozi (nem mini) hátsó sorának... Pont jó. ;)
Amúgy egy dolog az, hogy a meglévõ cuccot használom, és másik dolog, hogy azért veszek meg valamit, mert éppen az a menõ, lehet villogni a haveroknál :) én inkább a meglévõt használom, tehát a feketefehér tévés feltevésed nem nyert :)
És amúgy van egy kis külömbség a fekete fehér-szines, és a színes-HD között. A HD semekkora ugrás a színeshez képest :) Amúgy én meg nem nézek látványfilmeket, mert egy film nem tud elkápráztatni, akármekkora felbontású :)
És amúgy sem arról beszéltem, hogy mi túl nagy kép meg túl kicsi távolság, hanem hogy melyik kényelmes ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Meg úgy látom, az a csõlátás is ott van... :D
Tudod, van olyan, hogy periférikus látás.
Nos én is a mélyebb értelmû filmeket kedvelem. De azért néha nézek látványfilmet is.
Te ugye fenntartasz egy 30cm-es fekete-fehét tévét az elõbbieknek...
http://i29.photobucket.com/albums/c276/spylab/IMG_0104.jpg
http://i29.photobucket.com/albums/c276/spylab/IMG_0105.jpg
http://i29.photobucket.com/albums/c276/spylab/IMG_0106.jpg
(Persze eddig is volt projektor, de a felbontás sem mindegy.)
Lehet, hogy pszichés alapon csõlátásod van, azért kell annyira forgolódnod a moziban? :)))
Nos, így néz ki egy Bly-ray lejátszóról (Samsung, de mindegy) egy jófajta HD-s projektorra nyomott kép:
El lehet viselni... :P
"
annó én a DVD lejátszás miatt (is) vettem ps2-t
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
le is szoktad mérni?
van erre vmi képleted, ami megmondja mit honnan nézzél? 2 métert honnan nézel, 50 méterrõl? sose vegyél projectort
menjen agyturkészhoz? szerintem meg közöd hozzá? ki a jó f**** vagy vagy te, hogy megmondod honnan nézzek és mit?
köcsögözik, de lövése nincs az egészrõl
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
50hz meg csak 1-2 méteren belül zavaró. Amúgy nemtom hány hz-rõl van szó, de nem is érdekel.
Nekem kicsinek tûnik a 2-3m-rõl nézett 66cm-es TV-m, és bõven el tudnék viselni élesebb képet.