21
-
#21 amikor annyi gyerek hal meg a földön éhezés betegségek háborúk stb miatt akkor miért ez a legnagyobb probléma?! nem tudom ki fizeti az ilyen hülyeségekkel foglalkozó szervezeteket de tuti közpénzből... nem kéne inkább ezt a pénzt arra fordítani hogy pár gyereknek gyógyszert-ételt vegyenek? -
gyozo #20 A sorozatos játékbetiltások után a Harcoljunk az Erőszak és Brutalitás Megfékezésért nevű alapítvány múlt héten javaslatott tett az élet betiltására a Földön. Az ember-, állat- és természetvédelmi szervezet ezúttal magát az emberi életmódot nevezte meg közleményében az emberiség legőbb rákefenéjeként. "Véleményünk szerint az emberi élet és az ezzel vele járó mindennapos cselekmények túlzottan nagy sokkhatásnak teszik ki a fiatal gyermekeket" - nyilatkozta McNabantch Will Right a szervezet szellemi vezetője. E mellett kifejtette, hogy szerinte az emberi élet már túlzottan is szabad, nem kellően felügyelt és a főleg fiatalkorban lévő korosztály van kitéve a szabad véleményformálásban rejlő veszélyeknek. Will szerint a gyerekenek ugyan szüleiktől kellene megtanulni a helyes viselkedési normákat, ám a mai szülők, érthető módon, karrierépítési munkájuk mellett nem terhelhetőek ilyen feladatokkal.
"Vegyük csak például a táplálkozást és a nemi érintkezést, ami elkerülhetően sokkoló képeket tár az ártatlan szemlélő elé." - olvasható a nyilatkozatban. "Ugyan ki ne szembesült volna a például nyáron, negyven fokos kánikulában, a hetes buszon nyelvel hosszú percekig egymás szájában túrkáló fiatal párokkal, miközben a férfi hónaljszőréről gyöngyöző izzadságcseppek csorognak lefelé? De ez nem minden. Az életben hazudhatunk, lophatunk, csalhatunk, nem vihetjük le a szemetet, ehetünk mostalan gyümölcsöt, adót csalhatunk, hangosan ordibálhatunk a kocsmában egy kevert mellett, járhatunk magyar bajnoki focimeccsre verekedni, írthatjuk az őserdőket, rasszisták lehetünk, szülhetünk gyereket nyomornegyedben, köpködhetünk napraforgómag héjat az utcán, káromkodhatunk, kihajolhatunk a vonatablakból, felszállhatunk a buszra a indulásjezés után, közszeméremsérthetünk, indíthatunk pereket popsztárok ellen és felvehetünk nyáron szandálhoz fekete, műszálas zoknit." Mindezek mellett példaként említette legutóbbi éttermi látogatását, amikor is a vele szemben ülő vendég hatalmas adag pacalpörköltet kanalazott a szájába. "Még hetekkel ezután is előttem van a szája szélén csordogáló, piros zsinű zsír látványa, ahogy az csöpög le a terítőre." - idézte fel a kellemetlen emléket Will.
A szervezet javaslata szerint gyors és határozott fellépésre van szükség, melyet a közzétett anyag végén a következő módon foglalnak össze: "Határozottan úgy gondoljuk, hogy ennek az egész agonizálásnak és vergődésnek, melyet a Föld nevű bolygón az emberiség elkövet élet címszó alatt, véget kellenne vetni egyszer és mindenkorra." -
#19 A Kutyaszorítóban az 1 jó film, viszont Tarantínó az egy seggarc, hiszen a nevét adta a Hotel c (Kelet-Európa ahogy a fasza amcsik látják) filmhez.. -
pitiless #18 Én nem vágom az egészet...csak úgy betiltanak 1 játékot. Najon bírom a jó kis retro horrorfilmeket és van köztük néhány tényleg brutális darab de 1ik sincs betiltva vagy valami. Sőt digitalizálják az egészet és adják ki DVD -n. Én asszondom hogy pistike anyukája ügyeljen csak a kölykére s akkor nem lesz semmi gáz, de ha én Új-Zélandon jáccani akarok akkor jáccani is fogok max letöltöm. Nahh -
HUmanEmber41st #17 Ha valamit betiltanak, rögtön mindenki kíváncsi lesz rá, h vajon miért...sokkal többen fogják így tolni, mintha szép csendben hagyták volna ... -
irkab1rka #16 L=K -
irkab1rka #15 A kutyaszorítóban c film keményvonalas, de jó film.
A belőle készült számítógépes játék beteg elme és egy pénzügyi befektetés eredménye, emberileg és társadalmilag káros.
Emberkínzás szimulátor? Nem szeretném, ha a szomszéd pistike egy délután megkínozná és megölné a kislányomat, aztán 20 év alatt a börtönben megbánná, hogy elkaptál. -
hanandi #14 Ugylatom ez a lista a "vedelemzzuk Tarantinot" egysegfrontta valt :). Akkor en is leteszem voksomat. Kedvelem a Tarantino filmeket a Kutyaszoritoban nem tartozik a kedvenceim koze vizont a Kill Bill igen es abban spec. sokkal tobb "leomlikafrontvonalamattolamitlatok" tipusu dolog van lasd elsofilm vege: Crazy 88 vs. B.K.
A jatek betiltasokrol hat nemtom, azert asszem van egy hatar amit nem kellene atlepni. Vegulis a jatek orome a fontos nem a tecnikailag kisarkitott kegyetlenseg. Legalabbis szamomra. -
Marlosh #13 Atlagnal is gagyibb? Inkabb nem akarom tudni akkor milyen filmek jonnek be neked es hogy mi a nem gagyi....... -
Luminas #12 Ennek az eredménye csak annyi, h még többen akarják kipróbálni a játékot, és netről töltik le, v külföldről rendelik.
Vki biztos érdekelt a kalózkodásban az ottani vezetők között... -
#11 kár hogy nem vagy cenzor, biztos lenne néhány okos döntésed... -
#10 Aham, te meg megnezted a filmet, es ahelyett, hogy emberek ujjat darabolnad, ilyen hulyesegeket irsz/ezt hozta ki beloleda film/, akkor tenyleg a betiltas mellett szavaznek en is, ha ez tul altalanossa valna az emberek koreben... -
raingun #9 A Tarantinó fimekben meg tényleg sok az (indokolatlan) erőszak, a fent említett filmje pedig az átlagnál is gagyibb. -
raingun #8 "ez gyors volt:-)de utálom azokat akik minden játékot betiltatnak!"
Nem tiltották be mindet, csak ezt. Meg még néhányat, de azok tényleg szarok.
A lényeg hogy tényleg csak azokat ne lehessen forgalmazni amik ilyenek, ne mondja már senki hogy ezekkel a paraméterekkel értelmes (felnőtt) ember nekiáll játszani vele.
Na persze a tinédzserek igen de számukra a világ még nagyon nem olyan mint a valóság...
A szuper mariós hasonlat is szuper rossz volt... -
gyuri12 #7 igen teljesen igazad van! -
Inquisitor #6 "a Kutyaszorítóbant végig lehet vinni egyetlen gyilkosság nélkül. Nos, az új-zélandi szakemberek úgy gondolták, hogy várhatóan a játékosok jelentős része nem ezt az utat választaná."
Akkor a hiba a JÁTÉKOSOKBAN van, nem a játékban. -
Morden23 #5 Dehogy jobb.
Valami vagy működjön úgy, ahogy az alkotók megírták, vagy már nem ugyan az az alkotás.
A Postal2-őt azért írták, hogy az ember agyatlanul állatkodjon benne. Ezt szerinted hogyan lehet összeegyeztetni a zöld vérrel? Ez olyan, mintha egy romantikus filmből "csak" a szerelem-szálat vágnák ki.
Amúgy abszolút nem vagyok ilyen Postal-fanatikus, vagy ilyesmi, de ez a játékbetiltás-dolog nekem magas. A gyerekekre a szülőknek kell vigyázniuk, nem a cenzoroknak.
Akit el tud borítani a "golyó becsapódik az emberekbe, majd kijön a testükből" látvány, és ettől bekattannak, azoknál nagy valószínűség szerint már teljesen mindegy.
Aki meg valamennyire is normális, az el ne mesélje nekem, hogy ezek hatására vérengző szociopatácá vált. Ha az emberiség ekkora ócska hímestojás lenne, mint ahogy néhány gyökér ezt le tudná írni, már régen kihaltunk volna. -
gyuri12 #4 az még sztem mindig jobb mint hogy teljesen betíltják! -
#3 németországban meg átírják a játékokat pl postal 2 ben zöld vér -
#2 Véleményem szerint be kellene tiltani a Super Mario nevű számítógépes játékot is, mivel erőszakos cselekmények sorozatán keresztülvergődve kell kiszabadítani a hercegnőt. Az erőszakos cselekmények között, amiket végre kell hajtani, hozzátartozik például, hogy teknősbékák hátára ugorva kell azokat harcképtelenné tenni, majd egy következő ugrással eltávolítani az útból. A mai fiatal korosztály számára ez az erőteljesen kóros viselkedést bemutató jelenet mély befolyásoló jellegű lehet, és maguk is ugrálni fognak a teknősbékák hátán, hogy így fejezzék ki rajongásukat kedvenc hősük iránt. Mellesleg ez ellen a "zöldek" is erősen tiltakoznak.
Najó, lelőttem magam.. -
gyuri12 #1 ez gyors volt:-)de utálom azokat akik minden játékot betiltatnak!