Ezúttal Új-Zélandon tiltottak be egy játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amikor annyi gyerek hal meg a földön éhezés betegségek háborúk stb miatt akkor miért ez a legnagyobb probléma?! nem tudom ki fizeti az ilyen hülyeségekkel foglalkozó szervezeteket de tuti közpénzbõl... nem kéne inkább ezt a pénzt arra fordítani hogy pár gyereknek gyógyszert-ételt vegyenek? <#shakehead>#shakehead>
F
A sorozatos játékbetiltások után a Harcoljunk az Erõszak és Brutalitás Megfékezésért nevû alapítvány múlt héten javaslatott tett az élet betiltására a Földön. Az ember-, állat- és természetvédelmi szervezet ezúttal magát az emberi életmódot nevezte meg közleményében az emberiség legõbb rákefenéjeként. "Véleményünk szerint az emberi élet és az ezzel vele járó mindennapos cselekmények túlzottan nagy sokkhatásnak teszik ki a fiatal gyermekeket" - nyilatkozta McNabantch Will Right a szervezet szellemi vezetõje. E mellett kifejtette, hogy szerinte az emberi élet már túlzottan is szabad, nem kellõen felügyelt és a fõleg fiatalkorban lévõ korosztály van kitéve a szabad véleményformálásban rejlõ veszélyeknek. Will szerint a gyerekenek ugyan szüleiktõl kellene megtanulni a helyes viselkedési normákat, ám a mai szülõk, érthetõ módon, karrierépítési munkájuk mellett nem terhelhetõek ilyen feladatokkal.
"Vegyük csak például a táplálkozást és a nemi érintkezést, ami elkerülhetõen sokkoló képeket tár az ártatlan szemlélõ elé." - olvasható a nyilatkozatban. "Ugyan ki ne szembesült volna a például nyáron, negyven fokos kánikulában, a hetes buszon nyelvel hosszú percekig egymás szájában túrkáló fiatal párokkal, miközben a férfi hónaljszõrérõl gyöngyözõ izzadságcseppek csorognak lefelé? De ez nem minden. Az életben hazudhatunk, lophatunk, csalhatunk, nem vihetjük le a szemetet, ehetünk mostalan gyümölcsöt, adót csalhatunk, hangosan ordibálhatunk a kocsmában egy kevert mellett, járhatunk magyar bajnoki focimeccsre verekedni, írthatjuk az õserdõket, rasszisták lehetünk, szülhetünk gyereket nyomornegyedben, köpködhetünk napraforgómag héjat az utcán, káromkodhatunk, kihajolhatunk a vonatablakból, felszállhatunk a buszra a indulásjezés után, közszeméremsérthetünk, indíthatunk pereket popsztárok ellen és felvehetünk nyáron szandálhoz fekete, mûszálas zoknit." Mindezek mellett példaként említette legutóbbi éttermi látogatását, amikor is a vele szemben ülõ vendég hatalmas adag pacalpörköltet kanalazott a szájába. "Még hetekkel ezután is elõttem van a szája szélén csordogáló, piros zsinû zsír látványa, ahogy az csöpög le a terítõre." - idézte fel a kellemetlen emléket Will.
A szervezet javaslata szerint gyors és határozott fellépésre van szükség, melyet a közzétett anyag végén a következõ módon foglalnak össze: "Határozottan úgy gondoljuk, hogy ennek az egész agonizálásnak és vergõdésnek, melyet a Föld nevû bolygón az emberiség elkövet élet címszó alatt, véget kellenne vetni egyszer és mindenkorra."
"Vegyük csak például a táplálkozást és a nemi érintkezést, ami elkerülhetõen sokkoló képeket tár az ártatlan szemlélõ elé." - olvasható a nyilatkozatban. "Ugyan ki ne szembesült volna a például nyáron, negyven fokos kánikulában, a hetes buszon nyelvel hosszú percekig egymás szájában túrkáló fiatal párokkal, miközben a férfi hónaljszõrérõl gyöngyözõ izzadságcseppek csorognak lefelé? De ez nem minden. Az életben hazudhatunk, lophatunk, csalhatunk, nem vihetjük le a szemetet, ehetünk mostalan gyümölcsöt, adót csalhatunk, hangosan ordibálhatunk a kocsmában egy kevert mellett, járhatunk magyar bajnoki focimeccsre verekedni, írthatjuk az õserdõket, rasszisták lehetünk, szülhetünk gyereket nyomornegyedben, köpködhetünk napraforgómag héjat az utcán, káromkodhatunk, kihajolhatunk a vonatablakból, felszállhatunk a buszra a indulásjezés után, közszeméremsérthetünk, indíthatunk pereket popsztárok ellen és felvehetünk nyáron szandálhoz fekete, mûszálas zoknit." Mindezek mellett példaként említette legutóbbi éttermi látogatását, amikor is a vele szemben ülõ vendég hatalmas adag pacalpörköltet kanalazott a szájába. "Még hetekkel ezután is elõttem van a szája szélén csordogáló, piros zsinû zsír látványa, ahogy az csöpög le a terítõre." - idézte fel a kellemetlen emléket Will.
A szervezet javaslata szerint gyors és határozott fellépésre van szükség, melyet a közzétett anyag végén a következõ módon foglalnak össze: "Határozottan úgy gondoljuk, hogy ennek az egész agonizálásnak és vergõdésnek, melyet a Föld nevû bolygón az emberiség elkövet élet címszó alatt, véget kellenne vetni egyszer és mindenkorra."
A Kutyaszorítóban az 1 jó film, viszont Tarantínó az egy seggarc, hiszen a nevét adta a Hotel c (Kelet-Európa ahogy a fasza amcsik látják) filmhez..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Én nem vágom az egészet...csak úgy betiltanak 1 játékot. Najon bírom a jó kis retro horrorfilmeket és van köztük néhány tényleg brutális darab de 1ik sincs betiltva vagy valami. Sõt digitalizálják az egészet és adják ki DVD -n. Én asszondom hogy pistike anyukája ügyeljen csak a kölykére s akkor nem lesz semmi gáz, de ha én Új-Zélandon jáccani akarok akkor jáccani is fogok max letöltöm. Nahh <#mf1>#mf1>
Ha valamit betiltanak, rögtön mindenki kíváncsi lesz rá, h vajon miért...sokkal többen fogják így tolni, mintha szép csendben hagyták volna ...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
L=K
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
A kutyaszorítóban c film keményvonalas, de jó film.
A belõle készült számítógépes játék beteg elme és egy pénzügyi befektetés eredménye, emberileg és társadalmilag káros.
Emberkínzás szimulátor? Nem szeretném, ha a szomszéd pistike egy délután megkínozná és megölné a kislányomat, aztán 20 év alatt a börtönben megbánná, hogy elkaptál.
A belõle készült számítógépes játék beteg elme és egy pénzügyi befektetés eredménye, emberileg és társadalmilag káros.
Emberkínzás szimulátor? Nem szeretném, ha a szomszéd pistike egy délután megkínozná és megölné a kislányomat, aztán 20 év alatt a börtönben megbánná, hogy elkaptál.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Ugylatom ez a lista a "vedelemzzuk Tarantinot" egysegfrontta valt 😊. Akkor en is leteszem voksomat. Kedvelem a Tarantino filmeket a Kutyaszoritoban nem tartozik a kedvenceim koze vizont a Kill Bill igen es abban spec. sokkal tobb "leomlikafrontvonalamattolamitlatok" tipusu dolog van lasd elsofilm vege: Crazy 88 vs. B.K.
A jatek betiltasokrol hat nemtom, azert asszem van egy hatar amit nem kellene atlepni. Vegulis a jatek orome a fontos nem a tecnikailag kisarkitott kegyetlenseg. Legalabbis szamomra.
A jatek betiltasokrol hat nemtom, azert asszem van egy hatar amit nem kellene atlepni. Vegulis a jatek orome a fontos nem a tecnikailag kisarkitott kegyetlenseg. Legalabbis szamomra.
Atlagnal is gagyibb? Inkabb nem akarom tudni akkor milyen filmek jonnek be neked es hogy mi a nem gagyi.......
Ennek az eredménye csak annyi, h még többen akarják kipróbálni a játékot, és netrõl töltik le, v külföldrõl rendelik.
Vki biztos érdekelt a kalózkodásban az ottani vezetõk között...
Vki biztos érdekelt a kalózkodásban az ottani vezetõk között...
kár hogy nem vagy cenzor, biztos lenne néhány okos döntésed...<#eplus2>#eplus2>
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Aham, te meg megnezted a filmet, es ahelyett, hogy emberek ujjat darabolnad, ilyen hulyesegeket irsz/ezt hozta ki beloleda film/, akkor tenyleg a betiltas mellett szavaznek en is, ha ez tul altalanossa valna az emberek koreben...
szerintem
A Tarantinó fimekben meg tényleg sok az (indokolatlan) erõszak, a fent említett filmje pedig az átlagnál is gagyibb.
"ez gyors volt:-)de utálom azokat akik minden játékot betiltatnak!"
Nem tiltották be mindet, csak ezt. Meg még néhányat, de azok tényleg szarok.
A lényeg hogy tényleg csak azokat ne lehessen forgalmazni amik ilyenek, ne mondja már senki hogy ezekkel a paraméterekkel értelmes (felnõtt) ember nekiáll játszani vele.
Na persze a tinédzserek igen de számukra a világ még nagyon nem olyan mint a valóság...
A szuper mariós hasonlat is szuper rossz volt...
Nem tiltották be mindet, csak ezt. Meg még néhányat, de azok tényleg szarok.
A lényeg hogy tényleg csak azokat ne lehessen forgalmazni amik ilyenek, ne mondja már senki hogy ezekkel a paraméterekkel értelmes (felnõtt) ember nekiáll játszani vele.
Na persze a tinédzserek igen de számukra a világ még nagyon nem olyan mint a valóság...
A szuper mariós hasonlat is szuper rossz volt...
igen teljesen igazad van!
"a Kutyaszorítóbant végig lehet vinni egyetlen gyilkosság nélkül. Nos, az új-zélandi szakemberek úgy gondolták, hogy várhatóan a játékosok jelentõs része nem ezt az utat választaná."
Akkor a hiba a JÁTÉKOSOKBAN van, nem a játékban.
Akkor a hiba a JÁTÉKOSOKBAN van, nem a játékban.
Dehogy jobb.
Valami vagy mûködjön úgy, ahogy az alkotók megírták, vagy már nem ugyan az az alkotás.
A Postal2-õt azért írták, hogy az ember agyatlanul állatkodjon benne. Ezt szerinted hogyan lehet összeegyeztetni a zöld vérrel? Ez olyan, mintha egy romantikus filmbõl "csak" a szerelem-szálat vágnák ki.
Amúgy abszolút nem vagyok ilyen Postal-fanatikus, vagy ilyesmi, de ez a játékbetiltás-dolog nekem magas. A gyerekekre a szülõknek kell vigyázniuk, nem a cenzoroknak.
Akit el tud borítani a "golyó becsapódik az emberekbe, majd kijön a testükbõl" látvány, és ettõl bekattannak, azoknál nagy valószínûség szerint már teljesen mindegy.
Aki meg valamennyire is normális, az el ne mesélje nekem, hogy ezek hatására vérengzõ szociopatácá vált. Ha az emberiség ekkora ócska hímestojás lenne, mint ahogy néhány gyökér ezt le tudná írni, már régen kihaltunk volna.
Valami vagy mûködjön úgy, ahogy az alkotók megírták, vagy már nem ugyan az az alkotás.
A Postal2-õt azért írták, hogy az ember agyatlanul állatkodjon benne. Ezt szerinted hogyan lehet összeegyeztetni a zöld vérrel? Ez olyan, mintha egy romantikus filmbõl "csak" a szerelem-szálat vágnák ki.
Amúgy abszolút nem vagyok ilyen Postal-fanatikus, vagy ilyesmi, de ez a játékbetiltás-dolog nekem magas. A gyerekekre a szülõknek kell vigyázniuk, nem a cenzoroknak.
Akit el tud borítani a "golyó becsapódik az emberekbe, majd kijön a testükbõl" látvány, és ettõl bekattannak, azoknál nagy valószínûség szerint már teljesen mindegy.
Aki meg valamennyire is normális, az el ne mesélje nekem, hogy ezek hatására vérengzõ szociopatácá vált. Ha az emberiség ekkora ócska hímestojás lenne, mint ahogy néhány gyökér ezt le tudná írni, már régen kihaltunk volna.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
az még sztem mindig jobb mint hogy teljesen betíltják!
németországban meg átírják a játékokat pl postal 2 ben zöld vér<#gonosz3>#gonosz3><#zavart2>#zavart2>
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Véleményem szerint be kellene tiltani a Super Mario nevû számítógépes játékot is, mivel erõszakos cselekmények sorozatán keresztülvergõdve kell kiszabadítani a hercegnõt. Az erõszakos cselekmények között, amiket végre kell hajtani, hozzátartozik például, hogy teknõsbékák hátára ugorva kell azokat harcképtelenné tenni, majd egy következõ ugrással eltávolítani az útból. A mai fiatal korosztály számára ez az erõteljesen kóros viselkedést bemutató jelenet mély befolyásoló jellegû lehet, és maguk is ugrálni fognak a teknõsbékák hátán, hogy így fejezzék ki rajongásukat kedvenc hõsük iránt. Mellesleg ez ellen a "zöldek" is erõsen tiltakoznak.
Najó, lelõttem magam.. <#gun>#gun><#idiota>#idiota>
Najó, lelõttem magam.. <#gun>#gun><#idiota>#idiota>
ez gyors volt:-)de utálom azokat akik minden játékot betiltatnak!