Dragonlance

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

OH MY GOD!!

Ez aztán a jó hír,hmm..ez biztos k**** jó lesz!!!
Ezen agyaltam hogy ha megfilmesítenék a 4 könyvet biztos odaverné
a gyûrûk urát.
De ez az én véleményem.Most olvasom a Rokonlelkek címû elõzmények
könyvet,Kova és Tanis közös történetét.Hmm..odavert..

DRAGONLANCE FOREVER!!
😊
Cuchulainn
Ja ez nekem is gyanús.
Remélem csak azért titkolóznak, mert annyira jó lesz, hogy minden hype nélkül is világsiker! 😄
Vagy csúszni fog. 😞

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Esrohnoil
Még kevés a kép/info szerintem ahhoz képest h. elvileg õszre kész kell h. legyen.
Lassan mutathatnának néhány komolyabb életképet/csatákat.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Cuchulainn
Még mindég nincs Raistlin 😞
Ellenben a Xak Tsaroth-os tájkép nagyon hangulatos lett.

Esrohnoil

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil

Voltan
Jaja, valószínû. Midenesetre kíváncsi vagyok a kész mûre. A regényeket csíptem nagyon.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Cuchulainn
Aha, fõleg mikor átkel a dzsungelen. 😊
Mind1, nekem nem tetszik, remélem még változtatnak. Bár ezek tényleg nagyon korai képek... Én leginkább Raistlinra vagyok kíváncsi.

Esrohnoil
Mindegy, az egy másik cég volt. 😄

Voltan
Nem, rajzfilmet.

Esrohnoil
A páncél amit faterjától örökölt ha jól emlékszem.
Rózsa van a mellkasán, de a növényi részek máshol is beborítják.

Cuchulainn
Érdekes, de Sturm páncélján mi lehet az a sok csicsa? Eklõször azt hittem tetoválva van 😄

Cuchulainn
Azért a "felröppent a hír" meg a kidolgozott weboldal szinkronszinészek nevével, és a készítõk kommentárjaival kissé más kategóriák 😊

Esrohnoil
Ez más, akkoriban még rendes filmet akartak belõle.

Voltan
Nem azért, de ez a hír már 96 körül felröppent a Rúnában. Azóta meg semmi. Igaz, 96 körül jósolták meg a Gyûrûk ura filmeket is 😊

Esrohnoil
Készülgetnek a karakterek. 😊
Pár koncept art már van az említett weboldalon.

Cuchulainn
Én sztem úgyis angolul nézem meg, bár biztos elmegyek majd a moziba is- ha akkor tájt Pesten leszek, mert hozzánk max jópár év múlva ér ide...

Shiwo
nahigen..kiváncsi vok, kik fogják szinkronizálni..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Esrohnoil
De csak a hangja, mivel animációs film lesz. 😄
Magyar szinkronnal abból meg nem sokat hallani ugye. (Már ha lesz normális szinkron.)

Hehe Raistlin Majere - Kiefer Sutherland alias Dzsek Bauer....

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Remélem énekelni nem fognak benne...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Bachstein
Oh, egyik kedvenc szereplõm <#beka3>
Esrohnoil
Egyébként igazad van, a magyar verzióban Varangyh Altõrzsmester a neve, most néztem meg. 😊

Cuchulainn
Közben már rájöttem 😄

Esrohnoil
Toede? 😊
Kezdd el olvasni az elejétõl és hamar rájössz. 😊

Cuchulainn
Ki az a Fewmaster Toede? Én magyarul olvastam, és ezt a nevet valahogy nem tudom sehova kapcsolni...

Esrohnoil

Esrohnoil
Egy filmet akartak, ami nem lett.
Viszont volt egy rajzfilmsorozat.

Cuchulainn
Most készítettek vagy csak akartak?

Esrohnoil
A 90-es évek közepén állítólag már akartak Dragonlance történetek alapján filmet készíteni, de ez akkor céges dolgok miatt nem jött össze.

Cuchulainn
Remélem nem hagynak ki semmit. A Gyûrûk urában is az irritált legjobban... Persze ha így lesz akkor jó három órás hosszúságot biztos elér a film, azt meg sokan nem bírják...

Esrohnoil
De az jót jelent számomra h. az írók felügyelik a munkálatokat. 😊

Esrohnoil
Készítettek már belõle régebben is rajzfilmet.

Sir Quno Jedi
Nehéz lesz ezt filmre vinni, még rajzfilmre is!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bachstein
Mondjuk szerintem maga a történet eléggé az érezelmekre épül, és ezt sztem valódi filmnél jobban ki lehet hozni. Pl Fizban szvsz valódi szereplõben sokkal mókásabb, életszerûbb lehetne, mint egy rajzolt anyámkínja...
Bachstein
Fú, nagy kedvencem volt mindig is a Sárkánydárda Krónikák... már nagyon kíváncsi vagyok erre a filmre. Nálam a Gyûrûk Ura is elnyerte a tetszését, ha ez eléri a szintjét (mármint a rajzfilmét) tuti yoo lesz <#eljen>
Shiwo
az meg viszket <#eplus2>

Cuchulainn
Naja, +aranyszínû smink 😄

Shiwo
mondjuk nem irigyeltem volna a Raistlin-t jáccó szinészt, ha valódi filmet forgattak volna belõle..homokórás kontaklencsétõl biztos keresztbe állt volna a szeme egy darabig 😄

stp4trick
de milyen...<#wilting>
azért itt a készítõk sora garancia a minõségre

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Akit érdekel az eredeti könyv ebookban innen leszedheti<#eljen>

Cuchulainn
Én örülök neki, hogy rajzfilm, így sokkal nagyobb szabadságot kap majd a rendezõ és a forgatókönyvíró. Persze a rajzolás minõsége nagyon sokat számít, de hát csak nem pálcikafigurák lesznek 😊

Filmben ezt szerintem csak döbbenetesen nagy költségvetéssel lehetett voolna megoldani, hiszen még a Gyûrûk uránál is jóval több speciális effekt kéne...(Pl az orkokhoz elég vol betenni pár protézist nagydarab emberek szájába, de a sárkányfattyak azért hülyén néznének ki ragasztott szárnyakkal 😊)

Egyébként nekem is a kedvenc fantasym ez a trilógia, szóval nagyon kíváncsi leszek mi sül ki belõle.

GanXstaZoleeWrk
A gyûrûk ura-ból is elõbb lett rajzfilm... 😊

GanXstaZolee#2709

cenobite
Ez tényleg jó lenne, egyik kedvenc fantasy regényem volt a Sárkánydárda krónikák.

gamertag: kenobita

stp4trick
Már régen eszembe jutott, hogy igen jó filmet lehetne csinálni belõle, látva a gyûrûk urát, még jobban megerõsödött a gondolat, de mivel pénzem nincs és a lakcímemben nem szerepel a hollywood, így más nyúlt a témához.
Filmben jobb lenne szerintem, bár költségesebb is, de azért ezt is megnézem majd.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Cuchulainn
Bõvebb infók itt, bár még nincs túlságosan kiépítve...

Cuchulainn
Úgy tûnik egyre népszerûbbek a fantasy témák.
Margaret Weis megerõsítette, hogy rajzfilm készül a fantasy rajongók által széles körben ismert Sárkánydárda krónikák elsõ részébõl, az Õszi alkony sárkányaiból. A Paramount Studios által készített, egész estés, felnõtteknek szóló rajzfilm állítólag már több mint egy éve készül, ám csak most hozták nyilvánosságra.

A magam részérõl nagy kedvencem ez a trilógia, és remélem, hogy nem szúrják el a dolgot. Bár tekintve, hogy a szerzõpáros is együtt dolgozik a filmes stábbal, jó esély van rá, hogy a minõséggel nem lesz probléma.

← ElőzőOldal 2 / 2