97
Sárkánydárda krónikák-rajzfilmen
-
#57 Már naponta nézem az oldalt, h. hátha van vmi új info. :D -
#56 4 hónap van az amcsi bemutatóig, és semmi...
Legalább egy trailer v. vmi jó kis reklám kellene a filmnek, mert így nem sokan fogják megnézni. -
#55 Lassan azért illene vmi előzetest nyilvánosságra hozni...
Nem tudok várni. :D -
#54 Úgy értettem, hogy az említett két filmsorozat eleve koradálutáni gyerekműsornak készült. Ebből már eleve következik pár dolog (alacsony költségvetés, egyszerűbb epizódok, vér és belek hiánya stb...)
Ez azért erősen más lesz. Én remélem, hogy azért minimum 16os karika lesz rajta. (Pl. Aranyholdék falujának megtalálását nehezen tudom elképzelni egy "karikanélküli" filmben) -
#53 miért ? ezek felnőtteknek készülnek ? csodálkoznák, ha elérné a 12 éven alluliaknak nem ajánlott besorolást... -
#52 Egyetértek.
Meg még azt hozzátenném, hogy a Xena meg a Herkules nem éppen felnőtteknek készültek, a saját kategóriájukban meg nem voltak annyira vészesek. -
#51 Szerintem meg a 2 író nem fogja engedni h. szart készítsenek. :) -
#50 hát van benne valami... -
#49 NOs számomra ez nem sok örömre ad kilátást
"Writer
The screenplay has been adapted by George Strayton, whose credits include "Cleopatria 2525", "Xena: Warrior Princess" and "Hercules: The Legendary Journeys"."
ezek mind "minőségi" munkák voltak (gy.k.: legszívesebben lelőttem volna az illetőt mert szar volt az összes) -
#48 Van 3 új kép az oldalon, és az IMBD-n azt írják h. szeptemberben mutatják be a filmet az USA-ban, vmint h. az utómunkálatokon dolgoznak. -
GregMaui #47 Sziasztok!
OH MY GOD!!
Ez aztán a jó hír,hmm..ez biztos k**** jó lesz!!!
Ezen agyaltam hogy ha megfilmesítenék a 4 könyvet biztos odaverné
a gyűrűk urát.
De ez az én véleményem.Most olvasom a Rokonlelkek című előzmények
könyvet,Kova és Tanis közös történetét.Hmm..odavert..
DRAGONLANCE FOREVER!!
:) -
#46 Ja ez nekem is gyanús.
Remélem csak azért titkolóznak, mert annyira jó lesz, hogy minden hype nélkül is világsiker! :D
Vagy csúszni fog. :( -
#45 Még kevés a kép/info szerintem ahhoz képest h. elvileg őszre kész kell h. legyen.
Lassan mutathatnának néhány komolyabb életképet/csatákat. -
#44 Még mindég nincs Raistlin :(
Ellenben a Xak Tsaroth-os tájkép nagyon hangulatos lett. -
#43 Új infók, képek. -
#42 Megvan a zeneszerző is. -
#41 Jaja, valószínű. Midenesetre kíváncsi vagyok a kész műre. A regényeket csíptem nagyon. -
#40 Aha, főleg mikor átkel a dzsungelen. :)
Mind1, nekem nem tetszik, remélem még változtatnak. Bár ezek tényleg nagyon korai képek... Én leginkább Raistlinra vagyok kíváncsi. -
#39 Mindegy, az egy másik cég volt. :D -
#38 Nem, rajzfilmet. -
#37 A páncél amit faterjától örökölt ha jól emlékszem.
Rózsa van a mellkasán, de a növényi részek máshol is beborítják. -
#36 Érdekes, de Sturm páncélján mi lehet az a sok csicsa? Eklőször azt hittem tetoválva van :D -
#35 Azért a "felröppent a hír" meg a kidolgozott weboldal szinkronszinészek nevével, és a készítők kommentárjaival kissé más kategóriák :) -
#34 Ez más, akkoriban még rendes filmet akartak belőle. -
#33 Nem azért, de ez a hír már 96 körül felröppent a Rúnában. Azóta meg semmi. Igaz, 96 körül jósolták meg a Gyűrűk ura filmeket is :) -
#32 Készülgetnek a karakterek. :)
Pár koncept art már van az említett weboldalon. -
#31 Én sztem úgyis angolul nézem meg, bár biztos elmegyek majd a moziba is- ha akkor tájt Pesten leszek, mert hozzánk max jópár év múlva ér ide... -
#30 nahigen..kiváncsi vok, kik fogják szinkronizálni.. -
#29 De csak a hangja, mivel animációs film lesz. :D
Magyar szinkronnal abból meg nem sokat hallani ugye. (Már ha lesz normális szinkron.) -
Hoz_Hun #28 Hehe Raistlin Majere - Kiefer Sutherland alias Dzsek Bauer.... -
Hoz_Hun #27 Remélem énekelni nem fognak benne... -
#26 Oh, egyik kedvenc szereplőm -
#25 Egyébként igazad van, a magyar verzióban Varangyh Altőrzsmester a neve, most néztem meg. :) -
#24 Közben már rájöttem :D -
#23 Toede? :)
Kezdd el olvasni az elejétől és hamar rájössz. :) -
#22 Ki az a Fewmaster Toede? Én magyarul olvastam, és ezt a nevet valahogy nem tudom sehova kapcsolni... -
#21 Nagyjából megvan a szereposztás. -
#20 Egy filmet akartak, ami nem lett.
Viszont volt egy rajzfilmsorozat. -
#19 Most készítettek vagy csak akartak? -
#18 A 90-es évek közepén állítólag már akartak Dragonlance történetek alapján filmet készíteni, de ez akkor céges dolgok miatt nem jött össze.