Last Chaos - MMORPG -

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogyan lehet a fegyvert fejleszteni, feljavítani??
Myst eye-t hol lehet szerezni??

Wow pedig máskor ebben az idõben lazzán kardoztam.

De lehet valami benne mert a server status lista sem töltõdött be.

Na, mivel az áramszünet miatt elveszett az irományom<#boxer>, így most rövidebbre fogom. Ha tegnap este hajnal 3körül próbálkoztál akkor nem véletlen a time out. Hiszen ekkor van a maintance ha jól tudom. Azaz a heti szerverleállás és karbantartás. <#wink>

Ti be tudtok jelentkezni?
Én tök sok Time Out ot kapok mostanában.

Na nem hangzik rosszul.

Rokafaszát droppoltatok a joszágokkal junon. ugyis van egy ures helyem létrehozok valami kezdö harcost aztán csapkodom a rokák faszát majdcsak eldobják. összepörgetek egy 100 farkat aztán törlöm a karaktert. Ezen ne muljon. Ha ilyen tahok hogy ezt kell tenni ám legyen.

Egyébként láttam már ilyen kis lényt. Annyire nem vagyok oda érte.
Komotosan gyujtögetek aztán ha meglesz meglesz.

Olyan nagy reményeket amugysem fuzök már a játékhoz, mert rájöttem csak az tud igazán versenyképes karaktert csinálni aki fizet és megvesz bizonyos dolgokat.

Probáltam fegyot tuningolni biztosítás nélkul lvl 5-6 nél mindíg kitörik.

Van egy barbárom aki lvl29 es fegyoval megy. LvL 30 ig még be tudna vállalni egy LvL 34 es alap fegyot. De a normal shopban semmi. Voltam merac on is hatha van valami de ott is ures.

mindegy David már rájöttem.
fejbefejsze: Ez nem gyengén angolul van. <#szomoru1>Az én gyér tudásommal annyit tudok kiszedni belõle (ami lehet téves)<#felkialtas><#pardon1>, hogy
"A történet szerint õk elfelejtették a questet (is), ezért az a neve(tehát forgotten talisman), egyszerûen el kell adni az NPC-knek. remélem segítettem."

én ennyire jutottam.

A book of life chapter quest az új petekhez van. Az nem lesz egyszerû.

Két új pettel gazdagodott a Lact Chaos.

Az egyik Ichi a másik Sra-chi, ehez is küldit kell csinálni, mit a régi petekhez is, csak ez kicsit hosszabb, nehezebb és drágább!

Küldetés neve:Scra-Chi Quest
NPC: Lorraine / Randol City / Juno
Level : 1 - 99
Egyéb követelmény: Torn Book of Life Chapter 1. ( ez egy kis könyv, ami az összes mobbol eshet! )

Kezdõ NPC: (Lorraine)
A küldetés lényege: [ Kapsz egy könyvet Lorrainetõl Randolba igy kezdetét veszi a küldetés, elkell juttatni Velpis Templomba és beszélj a Book of Life-al? ( Ahol a Seagentok talalhatok abba a szobába van ) .]

NPC: (Book of Life)
Küldetés lényege: [ Menj vissza Randolba és beszélj Magician NPC-vel ]

NPC: (Magician)
Küldetés lényege: [ Szerezz 14 Dark Orbot és17 Eyes of Mystet és beszéj a The Broken Moonstone Gorem Meracba a temetõbe található ]

NPC: (Broken Moonstone Gorem)
Küldetés lényege: [ Beszélj Great Magician Minearmal Meracba ]

NPC: (Great Magician Minearm)
Küldetés lényege: [ Szerezz 3 Perfect Moonstont és vidd vissza Great Magician Minearmnak ]

Küldetés lényege: [ Szerezz 77 Black Diamondot és vidd el Spirit Magician Herasnak Egehaba ]

NPC: (Spirit Magician Heras)
Küldetés lényege: [ Szerezz Horse Mane és Horse Skin és vidd vissza Spirit Magician Herasnak ]

Küldetés lényege: [ Szerezz 10 Master Coins és vidd vissza Spirit Magician Herasnak ]

Küldetés lényege: [ Spirit Magician Heras ad 3 itemet amit vissza kell vinni a Book of Life-nak ]

NPC : (Book of Life)
Jutalom: Scra-Chi <1>, Wooden Club <1>, Cheese Cokiee ( csökkenti az ehéségét a petnek ) <50>, Cold Water ( visszatölti a manát ) <50?>.

Egyéb megjegyzés: A Küldetés ismételhetõ!

Quest neve: Ichi Quest
NPC: Lorraine / Randol City / Juno
Level : 1 - 99
Egyéb követelmény: Must have item titled Torn Book of Life Chapter 2.

Kezdõ NPC : (Lorraine)
Küldetés lényege: [ kapsz egy könyvet Loriannétõl Torn Book of Life Chapter 2 vidd el Book of Life-nak Velpist Templomba ( Ahol a Seagentok talalhatok abba a szobába van ) .]

NPC: (Book of Life)
Küldetés lényege: [ Menj vissza Randolba és beszélj Magicianal ]

NPC: (Magician)
Küldetés lényege: [ Szerezz 14 Fox Tailst és 17 Horn Beast Eyest és beszélj Broken Moonstone Gorem Meracba a temetõbe található]

NPC: (Broken Moonstone Gorem)
Küldetés lényege: [ Beszélj Great Magician Minearmal Meracba ]

Küldetés lényege: [ Szerezz 3 Perfect Moonstones és vidd vissza Great Magician Minearmnak ]

Küldetés lényege: [ Szerezz 100 Cotton Cloths és vidd el Spirit Magician Herasnak Egehaba ]

Küldetés lényege: [ Szerezz Dragon Heartet és Dragon Braint vidd el Spirit Magician Herasnak ]

Küldetés lényege: [ Szerezz 10 Master Coins és vidd el Spirit Magician Herasnak ]

Küldetés lényege: [ Kapsz 3 itemet Spirit Magician Herastól és vidd Book of Life-nak ]

NPC Conclusion: (Book of Life)
Jutalom: Ichi <1>, Wooden Club <1>, Cheese Cokiee ( csökkenti az ehéségét a petnek ) <50>, Cold Water ( visszatölti a manát ) <50?>.

Egyéb megjegyzés: A Küldetés ismételhetõ!

A küldetésnek aki nekiáll az ha tudja elötte szerezzebe az itemeket, mert ha nincs egehaba recallal rendekezõ barátod, akkor háromszor kell fizetni az utat ugy meg kicsit drága, mondjuk mire e pet küldi végére érsz arra már megse kottyan.

Összegezve az itemek:

Ichi: Torn Book of Life Chapter 2,14 Fox Tails, 17 Horn Beast Eyes, 3 Perfect Moonstones, 100 Cotton Cloths, Dragon Heart, Dragon Brain, 10 Master Coins.

Scra-chi: Torn Book of Life Chapter 1, 4 Dark Orbs, 17 Eyes of Myst, 3 Perfect Moonstones, 77 Black Diamonds, Horse Mane, Horse Skin, 10 Master Coins.

Az új pet elõnyei: Tud harcolni, hordhat armort és fegyvert, max lvl100, és tanitható neki skill.

Hátrányai: Nem mountolható, és nincs passzi buffja a gazdira nézve.

ez a magyar LC fan oldalon található. amint sikerült kibogoznod, a quest folytatásában nem gyengén a zsebedbe kellesz nyúlnod ahhoz, hogy meg tud csinálni. Én a carie szerver árak szerint oylan 80-100m-ra számoltam ki.

A fox tail szerintem egyszerûbb megvenni mint beszerezni azaz magad kiütni a foxokból nagyobb szinteken.
Roger6
Szerinted én hol próbáltam?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

mikszer
jah,hát úgy nem fog menni... Junoban levõ lvl1-es rókákat felejtsétek el... 😄 Menjetek Dratanba, és ott a sivatagi rókákat írtsátok. Ott van esély dropra.

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

Roger6
Így van, nekem nem dobtak 3 óra alatt semmit a kis niggerek.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nincsmit és köszi. 8)

Küldetés letudva. Most meg egy csomó rókafarkat kell keresni meg orszarvúbestia szemet book of life chapter hez. LvL 1-127ig.
Már a szemem elõtt is van ahogy egy 60 as karakter bazinagy vibráló atomágyúval
kergeti junón a kis kéknevû rokákat. Cooool!
Egyébként valaki panaszkodott is a forumon hogy órák óta masszirozza a kis rókákat de csesznek neki farkat dobni.

Jah megkérdeztem a "Forgotten Talisman" scroll-t is.
Nah arra ezt válaszolták.

"The story goes that they forgot to actually the quest they are for. Hence their name. Anyway, what you use them for is simply selling to the npc's

Hope I Helped ^^"

Ki hogy fordítja házi feladat. 8))

...utána jártam a Cursed Bone-nal kapcsolatban, hogy tévedek e, de nem. Tényleg mindegyik csontváz dobálja magából a junoi templomba.
Itt egy link errõl:
drop list
<#lookaround>
Thomks, sajnálom de AP vásárlás terén nem vagyok jártas. ÁM a forumokon a General Disc... rész alatt néha szoktak lenni jó kis versenyek, ahol lehet ingyen AP-t nyerni. Pl a múltkor az volt, hogy ha volt facebook account-od és felvetted az lc-t barátlistára aztán csináltál egy jelvényt ami kapcsolatos az LC-vel és elküldted neki akkor a játék végén minden részvevõ azaz elküldõ kapott 500AP-t. Most olyan van, hogy skill használat (vagy simán lefotózod a karaktered, ez nem biztos a rossz angolom miatt, tehát járj utána), a képet feltöltöd valahova (meg is ad a forumon belül két lehetõséget) és ha ez elnyeri a GM-nek a tetszését akkor nyerhetsz asszem: 1. 2500AP, 2. 1000AP és a 3. meg 500AP. De a részletekrõl... linkelek. 😊
tehát asszem ezen a forumon belül szoktak lenni az ilyen játékok:

general disc.

itt pedig a verseny: verseny

fejbefejsze, asszem a junoi templomban minden csontváz kinézetû csontváz dobál. Tehát nem zombi.
pl:
Corpse Ranger

Skeleton Soldier

Skeleton Lancer

Corpse Sergeant

<#lookaround>

ki az a Smith? nem az armor trader vagy trainer? <#confused>

tarrosi, errõl a order of breadbent még sose hallottam. 😞
Nem tudja valaki hogy hol lehet szerezni vagy éppen írtani order of breadbent? Egyébként kössz fejbefejsze.

Hi! Nem emléxik valaki véletlenül, hogy Junon a vemplis temple ben
melyik szkeletont kell ölni hogy Cursed Bones-t kapj.

Kellene 4 az archeologusnak. 8))

Megkérdeztem az angol forumon mi van a "Lessons in wepon Crafting" Quest el.
Azt mondják sajnos bug os. 8)

Van egy másik quest is "Introdution Letter from Randy"
Na valaki tudja hol van a "Smith" mert ugye nála kellene jelentkezni.

Valaki megtalálta már akis hamist?

https://www.onebip.com/otms/?item=2325&merchantParam=userno%3D2225422%26userid%3Dthomks%26username%3Dthomks%26orderno%3D9743243%26itemid%3D2325%26ipaddress%3D82.131.157.70%26sig%3D7fa7b2d9ab5316e1a97dd4239ebad26080c22840&payment_description=Aeria+Points

ez jön be

Hy. Valaki tud abban segíteni h az lc hivatalos oldalán lehet AP-t venni különbözö lehetöségel. Az 1ik a ONEBIP nevü de ott ha ezt kiválasztom és beálitom menyit szeretnék a végén átdob a ONEBIP oldalára és azt irja h Aeria Points N/A. szoval ezzel akor most mi van ? elöre is köszi a segits

1x majdcsak kiderül.

Te ,hogy ez a moonstone sorsolás milyen kamu.
Akár mikor nyomom meg mindíg átsuhan a fegyvereken és kis manna üvegecskén vagy manna kristályon áll meg.
Akár milyen minõségû kõvel próbálkozom. <#ticking>

mikszer
Felesleges. Úgy tudom, egyike a "semmire se jó" itemeknek. Legalább is eddig nem kellett és neten sem találtam nyomát, hogy valamire jó lenne... kár, hogy nincs olyan, mint a Domo-nál, az összes item fent van a neten, hogy mire jó, milyen questekhez kell, stb...

Aaaa ezt a szaladgálósdit kipróbálom. Ugyis el kell vinnem barbár barátomat a pokori konditerembe orcolni. <#vigyor1>

Még 1 szép kérdésem lenne. A Forgotten Talisman tekercsel mit kell tenni? <#wow1>

Találtam már 3db. De nem reagál semmire. Lorena sem mond rá semmit.
Esetleg nagyítózzam? <#wow1>

mikszer
Ha átváltozol valamilyen szörnnyé, semmi nem fog megtámadni. Cserébe persze te sem tudsz támadni/varázsolni. Legalább is engem semmi sem kívánt megtámadni, amikor Dratanon keresztülvágtattam jaguárként 😄

Annak az a lényege, hogy az olyan szörnyek amelyikre átváltozol nem támadnak. tehát, ha pl van egy blood frenzy scrollod akkor nyugodtan tudsz közöttük sétálni vagy átlavírozni mert egyik se fog beléd kötni. Én nem szoktam erre használni csak ökörködök az arenaban. 😛

Én a jó öreg kataron vagyok.
Van 2 lovagom. 1 sorcerer em. és 1 barbárom.
Csupa kan. Nem szeretem a csajszi karaktereket.

Valaki használt már komolyabb dologra átváltozósdi tekercset?
Vagy csak poénból van a game ban?

Én úgy vagyok vele, hogy ha már dobta akkor miért ne. Nem tart semmibõl vissza vinni azt a 5-10db sasquatch furt vagy más kacatot. Az tény, hogy nagy pénzek nincsenek benne, de ha venni akarsz valamit és csak pár tízezer vagy 100ezer kellene még, akkor pánik van, hogy mit adjak el (rosszabb esetben MÉG), hogy meglegyen. Aztán vissza gondol az ember, hogy mennyit elhagyott. Van aki egyáltalán nem veszi fel a pénzt még lvl43-as szinten sem. Ahol már 200-600goldokat dobál. Én itt egy óra alatt kb 20-100k goldot öszsefarmolok. Nem nagy összeg, de ha már ott van elõttem és csak egy gombot kell megnyomnom, hogy a pet felvegye, hát miért ne.
na igen, régen 100-200k között láttam én is HS-t, de sok mindent változtattak már azóta és sajnos keveset jó irányba.
A drop rate-et nem tudom, hogy mûködik. Van amikor egymás után kaptam 3hs-t. (2-t samán egyet peding hand of warrior dobta) Máskor pedig egy hétig semmi. Ez változó.
Ám melyik szerveren vagytok és milyen karival?
Nekem most egy 43 mindjárt 44-es titanom van a cariere (vagy mi) szerveren.<#lookaround>
Sziasztok.

Lehet igazsag abban amit mondasz felteve ha regota nyomod a jatekot es legalabb minden kasztbol van min egy 45 os karaktered.

Ugyanis en ugy fogalmaztam barmelyik kaszbeli karakterednek szuksege lehet ezek targyak valamelyikere amikor keszit valamit.Nem feltetlen pancelra gondoltam.

cracked axe ye az egyik karakterem pont azt a quest et nyomja. 8)

Nemtom abban van valami ,hogy valamit visszavettek met a minap jaguarokat vertem fejbe ,hogy erosodjon a barbarom sarkanya s volt amelyikbol nem hullllllott ki Semmmmmmmmmmmi <#wow1> <#ejnye1> <#wow1>

Roger6
Hát én két hónapja kezdtem, de már akkor sem vettem vel a Fox-ok által dobott 1-3 aranyat, teljesen felesleges volt. Ahogy a Berserk Wolfhoz értem, az már dobált 20 aranyakat, na az már döfi! 😊 Soha nem adtam el cuccokat NPC-nek, mármint mob által dobott cuccokat, a pénz úgysem abban van. HS-t tényleg gyakran szór (mondjuk nekem 2 hónap alatt 3-at dobott...), de az ára is felment. Régen 3-400.000 arany volt, most meg 1.000.000 felett kezdõdik. Nekem az elsõ karakterrel sem volt kunszt beszerezni a felszereléseket, pedig õ a 23. szintig HS-t nem is látott! 😊

három betû: NPC <#crazya>
Ahogy írtam a kezdeti idõkben, jól jön az a 10-40 gold/darab. Ez inkább azoknak ajánlott akik teljesen elõröl kezdik. Full üres accountal. Bár inkább az a megszokott, hogy még a pénz se veszik fel a földrõl.
Mondjuk mikor én kezdtem akkor még egeha se volt meg, és sok minden másképp volt. PL HS ritka volt mint a fehér holló és nagyon nehezen lehetett meggazdagodni, vagy egyáltalán olyan szintre eljutni, hogy jó "életed" legyen az LC-ben. Na nem mintha most könnyebb lenne, de ha az elején eladsz egy HS-t és már meg is van az elsõ (kettõ) millád. Innen már nem nagy kunszt beszerezni a pár tízezres áron elõforduló páncéljaidat. <#wink>
Roger6
Jól beszélsz, de van egy bukta a mondandódban!
"Egyszerû hulladék, vagy még a kezdeti idõkben eladható tárgy!" - ha hulladék, és nem jó semmire (ez tényleg így van), akkor ki az a az állat, aki megveszi?! <#vigyor3> (logikai bukfenc <#vigyor5>)

Még annyi, hogy a Pet szimpátiája akkor csökken, ha egy másik petet használsz, vagy õt nem használod sokáig.

Szia fejbefejsze, és mindenki más 😛!
Egy picit tévedtél ezzel kapcsolatban. A szörnyekbõl nem esik olyan alkatrész ami a páncél illetve fegyverkovácsoláshoz szükséges lenne. Azok általában csak quest item, és amit te említettél cracked spear (egész pontosan) az speciel semmire nem jó. 😄 Tehát még csak quest item-nek se mondható. Egyszerû hulladék, vagy még a kezdeti idõkben eladható tárgy. Akkor még jól jön az aprópénz. Bár most végig futott az agyamon egy quest ami még a régi dratani pályánál volt és ott talán-talán kellett valami alkatrész a dratani templomból amit az orkok dobálnak, de asszem, hogy ez a cracked axe volt.
A páncél illetve fegyver kovácsoláshoz elég sok cucc van, amit a petkajából(pl: quality stone) lehet készíteni. Vagy ilyen a herbek(tehát növények,ezek a peteknek az életét töltik vissza) és a energy-k (gamma, ez pedig a pet szimpátiáját tölti vissza, ha esetleg lecsökkent volna. Ez ritka.) Ezeket kell átalakítani. Pl: a stone-okból lehet goldot, silvert stb. A herbekbõl asszem különféle szöveteket. A energy kavicsokból pedig 4(+ligh és dark) elem köveit lehet csinálni. Bõvebb info-t ezen az oldalon találhattok.
http://lastchaosinfo.wetpaint.com/page/Stone+processing

Aha. Végulis egy healernek kb akkora a csípöátméröje mint egy barbárnak.
Ja. <#buck> szerény közelítéssel. <#taps>

Láttad a phinix klub ot?
Nem kicsit durva mi.?!

Roger6
Nem hiszem, hogy olyan nehéz elképzelni. Egy példa: találsz egy lvl 31-es Goddess Skirt-öt (Healer miniszoknya, csak a kedvedért 😄), ezt át tudod alakítani egy Berserk Knee Guard-ra (ez egy ugyanúgy lvl 31-es, csak Titán alsó ruházat). Ennyi az annyi! 😊

Nade egy healer miniszoknya miféle barbár cuccá tud átalakulni?

A tanga-madzag max fogselyemnek jó neki. <#wow1> <#circling>

Roger6
Átalakítható ruha is, de akkor 29-es Titán ruhává alakul, nem marad meg az eredeti kasztja! 😊

Csak fegyver alakítható át vagy ruházat is? <#conf><#fejvakaras>

Igazán megnézném a barbáromat egy breeze skirt ben. <#szeret><#awink><#taps>

Szia tarrosi.

Ebben a játékban nagyon sok ,hogy úgy nevezzem alapanyag van.
A külömbözõ szörnyetegekbõl különbözõ ilyen alap cuccok hullanak ki.
Na ha jól akarsz járni akkor mint a jó szaki szorgossan gyüjtögessed õket.

A caracked spear aszthiszem a csontharcosokból hullik.

Azért érdemes ezeket gyüjtögetni mert ha késõbb kitanulsz egy mesterséget,
kitudja mit,valamelyik karaktereddel és mondjuk akarsz készíteni példának okáért mondjuk egy páncélkesztyût és a hozzávalók listáján az van ,hogy kell hozzá caracked spear 3 na akkor csak bele kell nyúlni a tatyódba és ott van.
S nem kell azon agyalnod ,hogy vajon melyik helyszínen kibõl hullott ki.

De valamelyik emberke is kérheti aki küldetést ad ,hogy hozzál nekem 10 C S-t.
S akkor csak odaadod neki és már szaladhatsz is tovább...

<#wink>

MIre jó a caracked spear??
Roger6
Igen, ez egy fegyver +3-as. A legtöbb fegyver/páncél Extreme Stone kompatibilis (az Extreme Stone 100% hogy fejleszt, csak egyszer használható egy tárgyon). Igen, lehet tovább tuningolni, te is tudod, hogy +15 a max, bár nekem még nincs olyan ismerõsöm, akinek lenne ilyen fegyvere. 😊 Na. Ha lvl 29-es, akkor azt már át tudod alakíttatni a saját osztályod számára (ha nem Titan vagy) pénzért.

Ho hoo.

Moonstone akción most nyertem egy Titán fegyót. <#smile>

Az a neve hogy "Draconic Blade +3" Ha jól értelmezem ez egy fegyver amin 3 as fejlesztés van??

Extrem Stone kompatibilis. LvL29 es. Az attackja az 104+19 a 319 es sebzés a feljavítástól van? Alapból csak 104 es lenne.
Ezt is lehet tovább tuningolni szerinted?

Ja és majd elfelejtettem.
A forgotten talisman tekercsecske az mi a szöszre jó? <#wow1>

Na jó de akkor elõtte miért írja ,hogy LSS have a 100% chance of success for that use only.

Lehet nekiállok kaviccsal dobálni a kardomat. <#hehe><#hehe>
Úgy is van már egy pár Haven Stone om. Eddig csak húúzta a zsákom.

Én is úgy olvasom +15 a teteje a feljavítósdi dolognak.

Azért van eszük. Létezik Runes of Protection ami megakadályozza ,hogy törjön az eszközöd. De csak Item Mall ban lehet beszerezni. <#puszi> <#nevetes1>

Van már reputation points od? Azt mire lehet kapni?

Roger6
"ha Te próbálod használni" - ezt a kõre érti. Ha használod a követ, akkor törik a fegyver, és nem akkor, amikor orkokat nyirkálsz vele! 😊

+15 a maximum szint, +4-nél fehér ragyogás a fegyvered körül, +6-nál a kasztodnak megfelelõ, és így tovább. Páncél: ha MINDEN armour-od legalább +4-es, akkor jelenik meg a kis tünde a fejed körül.

Neked még nincs egy +4-es cuccod sem? Az hogy lehet? Áljál neki gyártani azonnal, hidd el, megéri! 😊

does not guarantee that your item will not break if you try using!!!!

nem garantált az eszközöd nem akar eltörni ha Te próbálod használni!!

JA a kérdés csak az mit nem kezdek el használni? Azt a szar fos_zöld követ vagy az eszközt nem kezdem el használni. Szerintem az eszközt. Mert azt írja elõtte +6 szint alatt 100% sikeres.

Mindegy nem fogom használni. Amúgyis csak venni lehet ezt a követ na jó vagy kapni mástól. 8)

Te mi a max feljavítás amit tárgyakon el lehet követni?
Vagy nincs limitje? Gondolom azért egy LvL8 as up ra remegõ kézzel húznék én is rá egy HS-t. 8)
Az igaz hogy bizonyos szint feletti upnál más színû lesz a fegyó?
Ha meg páncélt up olsz akkor egy idõ után egy muslinca döngicsél a fejed körül?

Roger6
Szóval. Lvl 29-es fegyvernek (így fejbõl nem tudom pontosan) kb. 83 az Attack-ja. Ha +7-es szintû, akkor az még hozzádob kb. +50-et, így nagyobb sebzése is lesz, mint egy felsõbb szintû kardnak (azért nem lvl 110-es). Jó drágán el is lehet adni, mert SP framra tökéletes a fegyver, ráadásul a lvl 29-es fegyvereket pénzért már át lehet alakítani a kasztodnak megfelelõre, így nem számít, hogy Knight a fegyver.

LSS: nem, rosszul értelmezed (vagy én). Szóval ha LSS-t használsz egy +3-as fegyveren, az eltörhet upgrade közben. Szóval ha +4, vagy felette használod (+6-ig fejleszt ugye biztosan), akkor 100% a siker, de +3-nál van esély arra, hogy töri a tárgyat.

Azt már olvastam. Az angol helpivel elvagyok csak nem tudtam mit ért +3alatt.

Szóval a fegyód marad LvL29 es csak +7 es feljavítás van rajta?
Az pontossan miben nyilvánul meg? LvL29 es fegyver és akkora a sebzése mint egy LvL110 nek?

Most olvasok a Lucky Smelting Stone ról:
On any item below +6, LSS have a 100% chance of success for that use only. Using an LSS to get from +3 to +4 does not guarantee that your item will not break if you try using!!!!

Szóval ha egy fegyver feljavításához 1x is használok LSS-t akkor az bármikor eltörhet használat közben?

Roger6
A Tool Aid-eket SP farm közben szedtem össze, két hétig farmoltam, csak most meguntam, ezért trainelem a Pet-em. Simán fél óránként dobálnak egy-egy Tool Aid-et, nincs hiány belõlük.

Igen, upgradeltem már fegyvert, az enyém lvl 29-es, és +7-es upgrade van rajta. Szóval Smelting Stone: a lényeg, hogy a Smelting Stone legalább akkora szintû legyen, mint a fegyver, vagy páncél, amire rá akarod rakni. Tehát ha lvl 10-es a fegyvered (most csak mondtam valamit), akkor legalább lvl 10-es Smelting Stone kell az upgrade-hez. Ha nagyobb szintû a kõ, nem baj, de nincs nagyobb esélyed a sikerre. Szóval a lényeg az, hogy +3-ig a fegyvert/páncélt nyugodtan upgradelheted, mert ha nem sikerül, akkor nem lesz semmi gond. A gond akkor van, ha +3-ról akarod +4-re upgradelni, mert akkor ha nem sikerül, egybõl töri a tárgyat, vehetsz újat helyette. +3-as tárgy fejlesztésénél az úgynevezett Heaven Stone-t szokták már alkalmazni, mert nagyobb eséllyel lesz sikeres a dolog (50% a sikerre). A piacon 1.000.000 arany körül mozog az ára, de szerencsés esetben már tudtam venni 850.000-ért is. Itt egy link az UPGRADE tudományáról, olvasd el (ja, magyar nyelvû): UPGRADE

<#vigyor> Ha csak 1 karaktered van akkor tuti elég lessz.
Hogy tarháltál össze ennyit? Vetted?

Te upgrade-ltél már fegyvert olvaszókõvel?
Én még nem. A helpet olvasom és ezt írja a normál olvasztókõrõl:

Smelts have a 33% chance of success and a 67% chance of failure. If the item you are trying to upgrade is below +3, a Smelt failure will result in "no change." If the item is +3 or above, a Smelt failure will result in a ruin. When an item ruins, you lose it permanently.

Na most az érdekelne,hogy a +3 alatt mit ért? <#conf><#guluszem1>

+3 as ra upgradelt fegyvert? Vagy hogy az olvasztókõ +3 szintel magasabb szintû mint a feljavítandó tárgy?

Ha a tárgy aminek a szintjét növelni akarom alacsonyabb upgrade szintel rendelkezik mint 3 akkor a sikertelenség nem okoz változást.
Ha a tárgy 3 as up al rendelkezik és azt akarom tovább tovább javítani akkor már ha nem sikerül a feljavítás akkor eltörhet az eszköz?

Melyik a kettõ közül? <#lama> <#wilting><#fejvakaras>

Roger6
Van 60 Tool Aid-em, talán elég lesz. <#confused>

Azért arra ügyelj , ha a lovad min2LvL el magasabb szintû mint Te akkor sokkal sokkal többet zabál.

De ha van köved sz@rásig akkor ugye ez nem probléma.

Roger6
Nem, sajnos ez nem így mûködik. Mint látod, ez az Item Mall-ban van. Tehát ha veszel valamit AP-ért, azt tudod elküldeni másik karakternek. A saját inventory-ból sajnos nem tudsz ilyet.

A lovas témán rajta leszek, de most kb. 2 hónap SP farm, még pár ezer hiányzik, ráadásul még két Pet-et is fel kell fejlesszek 31-es szintre.