493
Last Chaos - MMORPG -
-
fejbefejsze #452
Ja s annyira tetszik ,hogy 2x is leírtam.
Zselés bigyók elveszik a figyelmem. Bocsesz -
fejbefejsze #451
Elírás volt úúgybizony!!
Köszi ,hogy szóltál.
Bocsi csapkodtam közben az orcok fejét. 8)
Tehát ha kellőképen megőszültél SP farmolás közben, általában mennyi az elég.?
Tudom minnél több de mégis.
Az ember dobat egy XP lock ot s aztán?
Megjegyzem 1exp et olyankor is szokott számolni.
S ha küldetést csináltok amiért exp a jutalom azt bizony hozzáadja keményen.
Erre figyeljetek. Főleg ha a bűvös LvL29 nél lock oltattok.
Je Templar az szimpi nekem is. 8)
Egyébként én is jobban preferálom a mob ok csapkodását mint a partyt.
Klánban is csak xp lock miatt vagyok + figyelgetem milyen a gárda.
S majd meglássuk. 8))
Most pl dratanban csapkodom a zselés bigyókat. elég jó exp et adnak.
Jobb mint ha nyüszítenék valakinek ,hogy húzzon már fel.
+ különben is játszok és nem a számlálót pörgetem csak ezerrel.
Ja végülis nekem is a Templar a szimpatikus azt fogom választani.
-
DavidVattai #450 Jaa a party-k.
Mostanság nem szoktam party-zni mert 1000-el SP-zek az 50-es skillemre, de előtte voltam néhányszor. Régebben magyar guildba voltam, ahol egész jól összebarátkoztunk egy-két sráccal, csajjal. Velük nagyon jókat lehetett party-zni. Egyrészt, mert már elmúltak 10-en évesek és sokkal jobban értették meg azt, hogy nem az a lényeg, hogy téged húzunk, vagy az, hogy csak te vagy és senki más...Szóval nagyon jó csapatjátékosok voltak. Legtöbbet egy knight-al (tesóm), én mint rogue még akkor, és egy másik rogue-val partyztunk. Két rogue-ra conc. skill ezáltal a Snare azaz háló 99%ban(ez ma már nem így van) elkapja a szörnyet, hálóztunk és ha ez nem sikerült akkor jött tesóm mint knight és shield strike-olt egyet. Tehát igazi csaptmunka volt. Ezzel mostanság nem szembesülök. Egyetlen healerrel találkoztam a minapokban akivel tényleg jól összhangba vagyunk. nem önzőzik, nem áll meg 10percenként AFK vagy BRB-zni. Nem nyúlja le a HS-t. Ha ő már kapott és megint ő kapja, akkor átadja nekem. (én szintúgy). Most az van, hogy mindenki rohan. Főleg Tomb party-ba. Nem figyelnek, eszeveszettül rohangálnak. Snare-helyett a healernek rinyál, hogy miért nem gyógyitja. stb stb. Szóval én inkább noob-okat fogok ki és ezért is maradtam annál a taktikánál, hogy egyedül harcolok solo party-ban. Veszek hp mp stealert, aztán addig harcolok nagyobb szörnyeket még droppób vissza nem jön ezeknek az ára... -
DavidVattai #449 fejbefejsze vigyázz mert te lentebb fordítva írtad.
"Milyen tapasztalatotok van magasabb szinten melyik jobb a
Templar Knight(kétkardos) vagy a Royal Knight (Pajzsos kardos)?"
Lehet csak baki volt, de a Templar használ kardot is meg pajzsot is, a másik Royal meg 2 kardot.
Én személy szerint a templart favorizálom mint knight, de sokan royalt választják mert a templarral irtó lassan lehet fejlődni. Templar igazán parti klassznak van kitalálva. Bár zárójelben jegyzem meg ezt mondják a Witch féle mage-ra is, és ennek ellenére én 53-as witch-ként leöltem egyedül a Bogle-kat(65lvl) egehaba. Se def poti, se hp poti(csak nagyon nagyon ritkán egy small) és se manna poti. Ja és ez még a hit rate-es átállás előtt volt, ami annyit jelent, hogy nehezebb volt leölni bármit is, és 50%al kisebb volt az attackod. Tehát ha kellőképen megőszültél SP farmolás közben, utána ha maxotad a templar skilljeit, szerintem egész erős deffel megáldott knightot fogsz kapni, amit csak egy-két nagyon kemény szörny tud majd megállítani. Royal-t nem nagyon kamálom, mert semmi extra nincs benne. Egyszerű knight. Nagy attack-al és nagy def-el. Jobban fejlődik majd mint a Templar, és gyorsabban SP-zik.
Tehát ez az én VÉLEMÉNYEM a két kasztról.
attika117: Amint mikszer is írta ez egy ingyenes játék. Hogy melyik szerveren vagyunk ez jó kérdés. Személy szerint a Carie táborát erősítem, de elvileg a legtöbben a Katar-no vannak. Mármint magyarok. Az EU-s szerver most indult, tehát ott akkor kezd el játszani, ha nem akarsz nagyon magas szintű emberkékkel találkozni. -
tarrosi #448 Köszönöm mindenkinek .:) -
fejbefejsze #447
Naná hogy erössebb mivel két penge van a kezében 8)
Azthiszem pajzsos kardos leszek. 8)
Nektek milyen tapasztalataitok vannak party terén?
Én mindig kifogom.
partyt ajánlanak aztán kimennek cigizni kajálni és kérik mindjárt jönnek
védjem a karijukat. Aztán visszajönnek aztán kb 10 perc múlva bontják a partyt se puszi se pá. 8(
-
#446 > attila117 - ez egy ingyenes játék :D
> tarrosi - myst eye - dratanban lehet pl. a pálya jobb alsó sarkától kicsit feljebb :D (ezt most hogy mondjam jól...). Ha a Prokion templomtól elindulsz délnek, át a pókokon és a rókákon (jobbról Dark Goddessek is lesznek), letérsz balra (az első lehetséges bal kanyar, ez visszafordul északnak, te csak kövesd), itt Sand Golemeket is találsz és azon a terepen. 39-es zöld trutyikat kell érte ölni
> fejbefesze - knightok közül állítólag a Royal erőssebb egy kicsit, de a templart meg valami spéci varázslat teszik különlegessé.
-
attila117 #445 csá
ez teljesen ingyenes?
Most fogom kezdeni meik szeróra menjek majd, ahol ti vagytok?
Majd segitetek?
előre is köszi
csá -
fejbefejsze #444
Szakosodni kellene a lovagommal.
Milyen tapasztalatotok van magasabb szinten melyik jobb a
Templar Knight(kétkardos) vagy a Royal Knight (Pajzsos kardos)?
-
fejbefejsze #443 Hogy hol lehet szerezni?
Csekkeld a wetpaint on a drop listát abban benne van.
Lentebb van oda tarto link.
Fegyvertuningot már elég szépen kiveséztuk.
Olvass vissza nem rég volt.
De ha valami nem tiszta akkor kérdezz.
-
tarrosi #442 hogyan lehet a fegyvert fejleszteni, feljavítani?? -
tarrosi #441 Myst eye-t hol lehet szerezni?? -
fejbefejsze #440
Wow pedig máskor ebben az időben lazzán kardoztam.
De lehet valami benne mert a server status lista sem töltődött be.
-
DavidVattai #439 Na, mivel az áramszünet miatt elveszett az irományom, így most rövidebbre fogom. Ha tegnap este hajnal 3körül próbálkoztál akkor nem véletlen a time out. Hiszen ekkor van a maintance ha jól tudom. Azaz a heti szerverleállás és karbantartás. -
fejbefejsze #438
Ti be tudtok jelentkezni?
Én tök sok Time Out ot kapok mostanában.
-
fejbefejsze #437
Na nem hangzik rosszul.
Rokafaszát droppoltatok a joszágokkal junon. ugyis van egy ures helyem létrehozok valami kezdö harcost aztán csapkodom a rokák faszát majdcsak eldobják. összepörgetek egy 100 farkat aztán törlöm a karaktert. Ezen ne muljon. Ha ilyen tahok hogy ezt kell tenni ám legyen.
Egyébként láttam már ilyen kis lényt. Annyire nem vagyok oda érte.
Komotosan gyujtögetek aztán ha meglesz meglesz.
Olyan nagy reményeket amugysem fuzök már a játékhoz, mert rájöttem csak az tud igazán versenyképes karaktert csinálni aki fizet és megvesz bizonyos dolgokat.
Probáltam fegyot tuningolni biztosítás nélkul lvl 5-6 nél mindíg kitörik.
Van egy barbárom aki lvl29 es fegyoval megy. LvL 30 ig még be tudna vállalni egy LvL 34 es alap fegyot. De a normal shopban semmi. Voltam merac on is hatha van valami de ott is ures.
-
tarrosi #436 mindegy David már rájöttem. -
DavidVattai #435 fejbefejsze: Ez nem gyengén angolul van. Az én gyér tudásommal annyit tudok kiszedni belőle (ami lehet téves), hogy
"A történet szerint ők elfelejtették a questet (is), ezért az a neve(tehát forgotten talisman), egyszerűen el kell adni az NPC-knek. remélem segítettem."
én ennyire jutottam.
A book of life chapter quest az új petekhez van. Az nem lesz egyszerű.
Két új pettel gazdagodott a Lact Chaos.
Az egyik Ichi a másik Sra-chi, ehez is küldit kell csinálni, mit a régi petekhez is, csak ez kicsit hosszabb, nehezebb és drágább!
Küldetés neve:Scra-Chi Quest
NPC: Lorraine / Randol City / Juno
Level : 1 - 99
Egyéb követelmény: Torn Book of Life Chapter 1. ( ez egy kis könyv, ami az összes mobbol eshet! )
Kezdő NPC: (Lorraine)
A küldetés lényege: [ Kapsz egy könyvet Lorrainetől Randolba igy kezdetét veszi a küldetés, elkell juttatni Velpis Templomba és beszélj a Book of Life-al? ( Ahol a Seagentok talalhatok abba a szobába van ) .]
NPC: (Book of Life)
Küldetés lényege: [ Menj vissza Randolba és beszélj Magician NPC-vel ]
NPC: (Magician)
Küldetés lényege: [ Szerezz 14 Dark Orbot és17 Eyes of Mystet és beszéj a The Broken Moonstone Gorem Meracba a temetőbe található ]
NPC: (Broken Moonstone Gorem)
Küldetés lényege: [ Beszélj Great Magician Minearmal Meracba ]
NPC: (Great Magician Minearm)
Küldetés lényege: [ Szerezz 3 Perfect Moonstont és vidd vissza Great Magician Minearmnak ]
Küldetés lényege: [ Szerezz 77 Black Diamondot és vidd el Spirit Magician Herasnak Egehaba ]
NPC: (Spirit Magician Heras)
Küldetés lényege: [ Szerezz Horse Mane és Horse Skin és vidd vissza Spirit Magician Herasnak ]
Küldetés lényege: [ Szerezz 10 Master Coins és vidd vissza Spirit Magician Herasnak ]
Küldetés lényege: [ Spirit Magician Heras ad 3 itemet amit vissza kell vinni a Book of Life-nak ]
NPC : (Book of Life)
Jutalom: [Pet] Scra-Chi [1], [P2] Wooden Club [1], [P2] Cheese Cokiee ( csökkenti az ehéségét a petnek ) [50], [P2] Cold Water ( visszatölti a manát ) [50?].
Egyéb megjegyzés: A Küldetés ismételhető!
Quest neve: Ichi Quest
NPC: Lorraine / Randol City / Juno
Level : 1 - 99
Egyéb követelmény: Must have item titled Torn Book of Life Chapter 2.
Kezdő NPC : (Lorraine)
Küldetés lényege: [ kapsz egy könyvet Loriannétől Torn Book of Life Chapter 2 vidd el Book of Life-nak Velpist Templomba ( Ahol a Seagentok talalhatok abba a szobába van ) .]
NPC: (Book of Life)
Küldetés lényege: [ Menj vissza Randolba és beszélj Magicianal ]
NPC: (Magician)
Küldetés lényege: [ Szerezz 14 Fox Tailst és 17 Horn Beast Eyest és beszélj Broken Moonstone Gorem Meracba a temetőbe található]
NPC: (Broken Moonstone Gorem)
Küldetés lényege: [ Beszélj Great Magician Minearmal Meracba ]
Küldetés lényege: [ Szerezz 3 Perfect Moonstones és vidd vissza Great Magician Minearmnak ]
Küldetés lényege: [ Szerezz 100 Cotton Cloths és vidd el Spirit Magician Herasnak Egehaba ]
Küldetés lényege: [ Szerezz Dragon Heartet és Dragon Braint vidd el Spirit Magician Herasnak ]
Küldetés lényege: [ Szerezz 10 Master Coins és vidd el Spirit Magician Herasnak ]
Küldetés lényege: [ Kapsz 3 itemet Spirit Magician Herastól és vidd Book of Life-nak ]
NPC Conclusion: (Book of Life)
Jutalom: [Pet] Ichi [1], [P2] Wooden Club [1], [P2] Cheese Cokiee ( csökkenti az ehéségét a petnek ) [50], [P2] Cold Water ( visszatölti a manát ) [50?].
Egyéb megjegyzés: A Küldetés ismételhető!
A küldetésnek aki nekiáll az ha tudja elötte szerezzebe az itemeket, mert ha nincs egehaba recallal rendekező barátod, akkor háromszor kell fizetni az utat ugy meg kicsit drága, mondjuk mire e pet küldi végére érsz arra már megse kottyan.
Összegezve az itemek:
Ichi: Torn Book of Life Chapter 2,14 Fox Tails, 17 Horn Beast Eyes, 3 Perfect Moonstones, 100 Cotton Cloths, Dragon Heart, Dragon Brain, 10 Master Coins.
Scra-chi: Torn Book of Life Chapter 1, 4 Dark Orbs, 17 Eyes of Myst, 3 Perfect Moonstones, 77 Black Diamonds, Horse Mane, Horse Skin, 10 Master Coins.
Az új pet előnyei: Tud harcolni, hordhat armort és fegyvert, max lvl100, és tanitható neki skill.
Hátrányai: Nem mountolható, és nincs passzi buffja a gazdira nézve.
ez a magyar LC fan oldalon található. amint sikerült kibogoznod, a quest folytatásában nem gyengén a zsebedbe kellesz nyúlnod ahhoz, hogy meg tud csinálni. Én a carie szerver árak szerint oylan 80-100m-ra számoltam ki.
A fox tail szerintem egyszerűbb megvenni mint beszerezni azaz magad kiütni a foxokból nagyobb szinteken.
-
#434 Szerinted én hol próbáltam? -
#433 jah,hát úgy nem fog menni... Junoban levő lvl1-es rókákat felejtsétek el... :D Menjetek Dratanba, és ott a sivatagi rókákat írtsátok. Ott van esély dropra. -
#432 Így van, nekem nem dobtak 3 óra alatt semmit a kis niggerek. -
fejbefejsze #431
Nincsmit és köszi. 8)
Küldetés letudva. Most meg egy csomó rókafarkat kell keresni meg orszarvúbestia szemet book of life chapter hez. LvL 1-127ig.
Már a szemem előtt is van ahogy egy 60 as karakter bazinagy vibráló atomágyúval
kergeti junón a kis kéknevű rokákat. Cooool!
Egyébként valaki panaszkodott is a forumon hogy órák óta masszirozza a kis rókákat de csesznek neki farkat dobni.
Jah megkérdeztem a "Forgotten Talisman" scroll-t is.
Nah arra ezt válaszolták.
"The story goes that they forgot to actually the quest they are for. Hence their name. Anyway, what you use them for is simply selling to the npc's
Hope I Helped ^^"
Ki hogy fordítja házi feladat. 8)) -
DavidVattai #430 ...utána jártam a Cursed Bone-nal kapcsolatban, hogy tévedek e, de nem. Tényleg mindegyik csontváz dobálja magából a junoi templomba.
Itt egy link erről:
drop list
-
DavidVattai #429 Thomks, sajnálom de AP vásárlás terén nem vagyok jártas. ÁM a forumokon a General Disc... rész alatt néha szoktak lenni jó kis versenyek, ahol lehet ingyen AP-t nyerni. Pl a múltkor az volt, hogy ha volt facebook account-od és felvetted az lc-t barátlistára aztán csináltál egy jelvényt ami kapcsolatos az LC-vel és elküldted neki akkor a játék végén minden részvevő azaz elküldő kapott 500AP-t. Most olyan van, hogy skill használat (vagy simán lefotózod a karaktered, ez nem biztos a rossz angolom miatt, tehát járj utána), a képet feltöltöd valahova (meg is ad a forumon belül két lehetőséget) és ha ez elnyeri a GM-nek a tetszését akkor nyerhetsz asszem: 1. 2500AP, 2. 1000AP és a 3. meg 500AP. De a részletekről... linkelek. :)
tehát asszem ezen a forumon belül szoktak lenni az ilyen játékok:
general disc.
itt pedig a verseny: verseny
fejbefejsze, asszem a junoi templomban minden csontváz kinézetű csontváz dobál. Tehát nem zombi.
pl:
Corpse Ranger
Skeleton Soldier
Skeleton Lancer
Corpse Sergeant
ki az a Smith? nem az armor trader vagy trainer?
tarrosi, erről a order of breadbent még sose hallottam. :( -
tarrosi #428 Nem tudja valaki hogy hol lehet szerezni vagy éppen írtani order of breadbent? Egyébként kössz fejbefejsze. -
fejbefejsze #427
Hi! Nem emléxik valaki véletlenül, hogy Junon a vemplis temple ben
melyik szkeletont kell ölni hogy Cursed Bones-t kapj.
Kellene 4 az archeologusnak. 8))
Megkérdeztem az angol forumon mi van a "Lessons in wepon Crafting" Quest el.
Azt mondják sajnos bug os. 8)
Van egy másik quest is "Introdution Letter from Randy"
Na valaki tudja hol van a "Smith" mert ugye nála kellene jelentkezni.
Valaki megtalálta már akis hamist?
-
Thomks #426 https://www.onebip.com/otms/?item=2325&merchantParam=userno%3D2225422%26userid%3Dthomks%26username%3Dthomks%26orderno%3D9743243%26itemid%3D2325%26ipaddress%3D82.131.157.70%26sig%3D7fa7b2d9ab5316e1a97dd4239ebad26080c22840&payment_description=Aeria+Points
ez jön be
-
Thomks #425 Hy. Valaki tud abban segíteni h az lc hivatalos oldalán lehet AP-t venni különbözö lehetöségel. Az 1ik a ONEBIP nevü de ott ha ezt kiválasztom és beálitom menyit szeretnék a végén átdob a ONEBIP oldalára és azt irja h Aeria Points N/A. szoval ezzel akor most mi van ? elöre is köszi a segits -
fejbefejsze #424 1x majdcsak kiderül.
Te ,hogy ez a moonstone sorsolás milyen kamu.
Akár mikor nyomom meg mindíg átsuhan a fegyvereken és kis manna üvegecskén vagy manna kristályon áll meg.
Akár milyen minőségű kővel próbálkozom. -
#423 Felesleges. Úgy tudom, egyike a "semmire se jó" itemeknek. Legalább is eddig nem kellett és neten sem találtam nyomát, hogy valamire jó lenne... kár, hogy nincs olyan, mint a Domo-nál, az összes item fent van a neten, hogy mire jó, milyen questekhez kell, stb... -
fejbefejsze #422
Aaaa ezt a szaladgálósdit kipróbálom. Ugyis el kell vinnem barbár barátomat a pokori konditerembe orcolni.
Még 1 szép kérdésem lenne. A Forgotten Talisman tekercsel mit kell tenni?
Találtam már 3db. De nem reagál semmire. Lorena sem mond rá semmit.
Esetleg nagyítózzam? -
#421 Ha átváltozol valamilyen szörnnyé, semmi nem fog megtámadni. Cserébe persze te sem tudsz támadni/varázsolni. Legalább is engem semmi sem kívánt megtámadni, amikor Dratanon keresztülvágtattam jaguárként :D -
DavidVattai #420 Annak az a lényege, hogy az olyan szörnyek amelyikre átváltozol nem támadnak. tehát, ha pl van egy blood frenzy scrollod akkor nyugodtan tudsz közöttük sétálni vagy átlavírozni mert egyik se fog beléd kötni. Én nem szoktam erre használni csak ökörködök az arenaban. :P -
fejbefejsze #419
Én a jó öreg kataron vagyok.
Van 2 lovagom. 1 sorcerer em. és 1 barbárom.
Csupa kan. Nem szeretem a csajszi karaktereket.
Valaki használt már komolyabb dologra átváltozósdi tekercset?
Vagy csak poénból van a game ban?
-
DavidVattai #418 Én úgy vagyok vele, hogy ha már dobta akkor miért ne. Nem tart semmiből vissza vinni azt a 5-10db sasquatch furt vagy más kacatot. Az tény, hogy nagy pénzek nincsenek benne, de ha venni akarsz valamit és csak pár tízezer vagy 100ezer kellene még, akkor pánik van, hogy mit adjak el (rosszabb esetben MÉG), hogy meglegyen. Aztán vissza gondol az ember, hogy mennyit elhagyott. Van aki egyáltalán nem veszi fel a pénzt még lvl43-as szinten sem. Ahol már 200-600goldokat dobál. Én itt egy óra alatt kb 20-100k goldot öszsefarmolok. Nem nagy összeg, de ha már ott van előttem és csak egy gombot kell megnyomnom, hogy a pet felvegye, hát miért ne.
na igen, régen 100-200k között láttam én is HS-t, de sok mindent változtattak már azóta és sajnos keveset jó irányba.
A drop rate-et nem tudom, hogy működik. Van amikor egymás után kaptam 3hs-t. (2-t samán egyet peding hand of warrior dobta) Máskor pedig egy hétig semmi. Ez változó.
Ám melyik szerveren vagytok és milyen karival?
Nekem most egy 43 mindjárt 44-es titanom van a cariere (vagy mi) szerveren. -
fejbefejsze #417 Sziasztok.
Lehet igazsag abban amit mondasz felteve ha regota nyomod a jatekot es legalabb minden kasztbol van min egy 45 os karaktered.
Ugyanis en ugy fogalmaztam barmelyik kaszbeli karakterednek szuksege lehet ezek targyak valamelyikere amikor keszit valamit.Nem feltetlen pancelra gondoltam.
cracked axe ye az egyik karakterem pont azt a quest et nyomja. 8)
Nemtom abban van valami ,hogy valamit visszavettek met a minap jaguarokat vertem fejbe ,hogy erosodjon a barbarom sarkanya s volt amelyikbol nem hullllllott ki Semmmmmmmmmmmi
-
#416 Hát én két hónapja kezdtem, de már akkor sem vettem vel a Fox-ok által dobott 1-3 aranyat, teljesen felesleges volt. Ahogy a Berserk Wolfhoz értem, az már dobált 20 aranyakat, na az már döfi! :) Soha nem adtam el cuccokat NPC-nek, mármint mob által dobott cuccokat, a pénz úgysem abban van. HS-t tényleg gyakran szór (mondjuk nekem 2 hónap alatt 3-at dobott...), de az ára is felment. Régen 3-400.000 arany volt, most meg 1.000.000 felett kezdődik. Nekem az első karakterrel sem volt kunszt beszerezni a felszereléseket, pedig ő a 23. szintig HS-t nem is látott! :) -
DavidVattai #415 három betű: NPC
Ahogy írtam a kezdeti időkben, jól jön az a 10-40 gold/darab. Ez inkább azoknak ajánlott akik teljesen előröl kezdik. Full üres accountal. Bár inkább az a megszokott, hogy még a pénz se veszik fel a földről.
Mondjuk mikor én kezdtem akkor még egeha se volt meg, és sok minden másképp volt. PL HS ritka volt mint a fehér holló és nagyon nehezen lehetett meggazdagodni, vagy egyáltalán olyan szintre eljutni, hogy jó "életed" legyen az LC-ben. Na nem mintha most könnyebb lenne, de ha az elején eladsz egy HS-t és már meg is van az első (kettő) millád. Innen már nem nagy kunszt beszerezni a pár tízezres áron előforduló páncéljaidat. -
#414 Jól beszélsz, de van egy bukta a mondandódban!
"Egyszerű hulladék, vagy még a kezdeti időkben eladható tárgy!" - ha hulladék, és nem jó semmire (ez tényleg így van), akkor ki az a az állat, aki megveszi?! (logikai bukfenc )
Még annyi, hogy a Pet szimpátiája akkor csökken, ha egy másik petet használsz, vagy őt nem használod sokáig. -
DavidVattai #413 Szia fejbefejsze, és mindenki más :P!
Egy picit tévedtél ezzel kapcsolatban. A szörnyekből nem esik olyan alkatrész ami a páncél illetve fegyverkovácsoláshoz szükséges lenne. Azok általában csak quest item, és amit te említettél cracked spear (egész pontosan) az speciel semmire nem jó. :D Tehát még csak quest item-nek se mondható. Egyszerű hulladék, vagy még a kezdeti időkben eladható tárgy. Akkor még jól jön az aprópénz. Bár most végig futott az agyamon egy quest ami még a régi dratani pályánál volt és ott talán-talán kellett valami alkatrész a dratani templomból amit az orkok dobálnak, de asszem, hogy ez a cracked axe volt.
A páncél illetve fegyver kovácsoláshoz elég sok cucc van, amit a petkajából(pl: quality stone) lehet készíteni. Vagy ilyen a herbek(tehát növények,ezek a peteknek az életét töltik vissza) és a energy-k (gamma, ez pedig a pet szimpátiáját tölti vissza, ha esetleg lecsökkent volna. Ez ritka.) Ezeket kell átalakítani. Pl: a stone-okból lehet goldot, silvert stb. A herbekből asszem különféle szöveteket. A energy kavicsokból pedig 4(+ligh és dark) elem köveit lehet csinálni. Bővebb info-t ezen az oldalon találhattok.
http://lastchaosinfo.wetpaint.com/page/Stone+processing